Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-29
22:58:23
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Manau galėtum jos paklausti dėl savaitgalinių pasilinksminimų ir dar informuok ją pvz., jei tu mėgsti panaktinėt su mokslais nes aš tai būna ir iki kokių 4h ryto, kartais net visą naktį su uždėgta šviesa prie knygų prasėdėdavau ir mano mamą ta šviesą labai erzindavo, nors kitam kambarį visai buvo ir tik pro durų apačią ji plieskia ka tu iek mokeis? mane irgi labai nervina, kai brolis kitam kambary sviesa degina... tai puikiai suprantu. jauciu reiks pasneket del sito butinai, kad nebutu problemu paskui, nes tokia situacija jauciu bus, kad ir naktim kartais negrisiu arba labai velai... kazi, ar ji supratinga... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
22:59:28
| Nuoroda
SuperHP rašė:
Labai daug priklauso nuo to, kiek tavo kurse studijuoja studentu - kuo daugiau, tuo didesne tikimybe gauti stipendija. idomiai kaip. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
23:05:42
| Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
Na tai išsiaiškinsi, o tada apsispręst bus lengviau ar nuomuotis ar ne Aš dvi mokyklas lankiau - gimnaziją ir dar atskirai kalbų mokyklą ( tris kartus į savaitę po pamokų reikėdavo eiti ir būdavo po penkias pamokas ir taip šešis metus) ,tad tekdavo gerokai panaktinėt prie knygų nesigaili? ir apskritai, nenuprotejai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:12:44
| Nuoroda
tai va viskas iseina kitaip, nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:16:13
| Nuoroda
nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:19:48
| Nuoroda
neturiu laiko paskaityt visko, gal atsiras koks zmogeliukas, kuris pasakys, kelinta mazdaug valanda ryt bus rezultatai lietuviu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:25:10
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
ylksis rašė:
o duoti apeliaciją nesiruošiate, jei gausite mažiau, nei tikėjotes? tai dar mažiau gausim po to ;D gabrielle, tavo foto avatare? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:27:11
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:31:40
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
ylksis rašė:
o duoti apeliaciją nesiruošiate, jei gausite mažiau, nei tikėjotes? tai dar mažiau gausim po to ;D gabrielle, tavo foto avatare? ne ta tema;DD mano o esi dar kuriuose nors forumuose prisiregistravus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:32:57
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
o jūs nebijot su nepažįstamais kambariokais nuomuotis? pvz ko reiktu bijot? bet mano atsakymas-taip. nesutampančių charakterių, vagysčių ir panašiai. aš net su draugėm nenorėčiau gyvent, o jei išvis nepažįstami, tai nežinau nežinau..:) tai jo, bet jei uz sienos gyvens-koks skirtumas bendrabuty ne ka geriau, tikrai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:47:36
| Nuoroda
gyntass rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
ylksis rašė:
o duoti apeliaciją nesiruošiate, jei gausite mažiau, nei tikėjotes? tai dar mažiau gausim po to ;D gabrielle, tavo foto avatare? ne ta tema;DD mano o esi dar kuriuose nors forumuose prisiregistravus? Jo, man irgi idomu, parasyk savo facebook adresa ;D Grazi mergiote grazi grazi, bet ne cia man db esme, tegu atsako i mano kl |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:48:17
| Nuoroda
KELINTA VALANDA BUS REZULTATAI? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
21:59:02
| Nuoroda
sun' rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
KELINTA VALANDA BUS REZULTATAI? Mums sakė apie 10h. bet mokyklos juk veliau gaus? eina naaa, kaip baisu. as jau ir kur gyvent susiradau, kad arciau VU butu, jei nedaug gausiu-amen... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:09:25
| Nuoroda
nebijot? as jauciu visa nakti neuzmigsiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:38:28
| Nuoroda
anonimiška rašė:
o kodėl jūs tokie skeptiški dėl bendrabučių?: ) kiek paskaitau tai čia visi tik apie butus, kambarius su šeimininkais svarstot, o apie bendrabutį nieko.: ) tai, kad nesvarstom, dar nereiskia, kad esam skeptiskai nusiteike aisku, nera bedos jame gyvent, bet... bendri dusai, tulikai, virtuve, vabaliukai neaiskus, mazai vietos, nuolatiniai zmoniu srautai...ne pacios tinkamiausios salygos mokslui ar poilsiui bet manau, jog ten pagyventi yra verta |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
22:58:47
| Nuoroda
na mokytis as turiu visiskoj tyloj, apdirbti wc ir virtuves purvinos nezavi. bet cia kai kam. daugumai ten patinka, nes nuolat esi tarp jaunu zmoniu, ten daug baliu, tusu, kai kurie be to neisgyventu tiesiog. o man norisi ir kazkokio privatumo, bet gyvent viena irgi negaleciau, nes bijau naktim viena miegot |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
23:39:59
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na mokytis as turiu visiskoj tyloj, apdirbti wc ir virtuves purvinos nezavi. bet cia kai kam. daugumai ten patinka, nes nuolat esi tarp jaunu zmoniu, ten daug baliu, tusu, kai kurie be to neisgyventu tiesiog. o man norisi ir kazkokio privatumo, bet gyvent viena irgi negaleciau, nes bijau naktim viena miegot va va, sutinku. išskyrus dėl naktų:D bet cia rimtai. nebijai tu? kazkaip vakare vienas lieki |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
23:41:35
| Nuoroda
Sandruti rašė:
Gabriele, Imagination, paskaičius forumą kyla mintis, kad būtumėt beveik idealios kambariokės Aš tai galvoju iš pradžių bendrabuty pagyventi (jei gausiu), pažiūrėti per savo prizmę, kokios ten sąlygos, kaip kas, o po to jau žiūrėti: jei nepatiks- kraustytis į kokį butuką su drauge ar draugu, jei patiks- pasilikti. Manau, labai daug priklauso nuo žmonių, su kuriais patenki į tą patį kambarį. Jaučiu, kad su savo charakteriu ilgai ten neištempsiu... Bet tikrai nenorėčiau gyventi pas kažkokius "šeimininkus". Na, jei tai vidutinio amžiaus žmonės, dar nieko nesakau, bet jei senukai............. Gal tik mano pažįstamiems žmonėms taip "nekaip" pasitaikė šeimininkai, bet pati kažko nebenoriu nė bandyti..... as ir masciau is pradziu pagyvent. bet paskui galiu neberast uz palankia kaina normalios vietos, ka tikrai rasiu per vasara papasakok apie tuos seimininkus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
23:48:44
| Nuoroda
Deivizs rašė:
ir juokinga ir graudu cia pasiskaicius kodel? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
00:05:13
| Nuoroda
Deivizs rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Deivizs rašė:
ir juokinga ir graudu cia pasiskaicius kodel? Nu paciam baisu tai graudu, o juokinga, kad ir kiti cia dejuoja vargsiukai, kad nemiegos dejuoja dejuoja, bet daugiau nei puse tu dejuojanciu kris kaip lapai sianakt, as tau sakau |