Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
11:26:31
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Sandruti rašė:
Tai, kad visokių nesamonių būna. Laiko limitą uždeda (kada gali išeiti, pareit), neleidžia muzikos įsijungti, kambarį šniukštinėja, kai namie nebūni (parėjusi rasdavo daiktus ne taip, kaip palikdavo), būna, kad pasitaiko "nuotaikos žmonės"- kai gera nuotaika- nerealu viskas, bet kai prasta... Už orą aprėkia, apkaltina kokiom nesamonėm ir pan. Arba dar toks atvejis buvo, kad teta gyveno pas tokią bobutę, kuri nesiplaudavo indų..... Išlaižydavo lėkštę ir viskas.............. dabar tai man atrodo na tai kas, nusivežk savo indus ir viskas, tegul laižo ji tas savo lėkštes, bet tada kažkas ten jei buvo, kad tokio pasirinkimo neturėjo... nebepamenu jau................... joo.. pabandytų apšaukt mane.. ne ne. nepagyvenčiau su kažkuo, pas kažką ilgai:D mano seimininkai antram aukste gyvens, pirmam visi studentai nuomininkai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
11:28:03
| Nuoroda
nesveikai bijau, aukle parasys sms, bijosiu ir ziuret jauciu
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
14:41:04
| Nuoroda
kodel as gausiu tik 4-5? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:14:22
| Nuoroda
98 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:29:31
| Nuoroda
negaliu patiket, apsiverkiau suzinojus, kad gavau 98 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:26:03
| Nuoroda
98. liudna kazko |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:30:41
| Nuoroda
Turka rašė:
mums gaila taves... blet negaliu tokiu marazmu skaityt minediskai kazkas is tu nervu sneka zinok man saves kazko negaila, nes kad ir liudna del kvailu klaidu, bet rezultatas nuostabus iste bus daugiau net |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:31:14
| Nuoroda
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:34:10
| Nuoroda
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:40:26
| Nuoroda
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:40:49
| Nuoroda
ka_tu_kaip_tu rašė:
Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai aciu uz grazius zodzius |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:47:35
| Nuoroda
Johnny B rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna tai juk tu liūdi :D sakiau, kad norejau reakcijas paziuret, bet kas nesuprato-tiek to |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:48:25
| Nuoroda
sarma rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai Nemanau, kad protinga dabar minti kitiems ant žaizdos ir erzinti. Džiaugiesi? Tai gerai, bet kam erzinti kitus? patys erzinasi. gerai, baigiam, apskritai-dziaukites, kad isvis islaiket |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:53:38
| Nuoroda
Turka rašė:
sorry bet gavus 48proc nesijaučiu durnesne. manau mane taisė nevykėlės nesijauti, nes kaip liurbe buvai, taip ir likai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:53:56
| Nuoroda
Agnė. rašė:
VU Politologija ir VGTU Kūrybinės kas tos kurybines? ka ten moko? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:54:49
| Nuoroda
Johnny B rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
sakiau, kad norejau reakcijas paziuret, bet kas nesuprato-tiek to bet tu vistiek neliūdėk ;:D stengiuos, praverkiau puse dienos ;D db jau tramdausi, prigeriau raminamuju ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:59:37
| Nuoroda
Agnė. rašė:
Kūrybinės industrijos moko: http://medeine.vgtu.lt/programos/programa.jsp?fak=11&prog=20&sid=D&rus=U aciu kiek surinkai, jei ne paslaptis? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
20:04:43
| Nuoroda
chebra, nuvaziuokit i nec ir paziurekit ta savo darbeli. esu nece skaicius, kad galima. nec issiuntinetu ji visiems kad klaidas galetume paziureti, bet per brangu jiems visiems issiust. tai galit nuvaryt ir paziuret |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
20:07:21
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
kažkaip įdomiai su tuo egzu.. pvz mane tiek draskė dėl respublikinės, kad važiuočiau, o laabai ten nenorėjau ir, aišku, nevažiavau.. ojoj, pamanykit, tokia gera mokinė, tokia gabi lietuvių kalbai.. o tos pačios mokytojos kitos mokinės šiandien ir 99, ir 96, ir 94 procentus gavo. aišku, man negaila, bet nesuprantu, kodėl tos panos išvis nesireiškė ir nežibėjo moksluose, o dabar va šitaip už mane geriau pavarė. ar čia mokytoja jas nuvertino, nepastebėjo.. tikrai nesuprantu kažko čia;D juk daug gavai, dziaukis. siaip pas mane irgi kas 6 ar 5 turejo, berasciai buvo-gavo 90. bet jei zmonem pasiseke-valio. aisku, suvokiu, kad apmaudu gal prisibraukei, gal stiliaus klaida padarei, gal dar kazkas. aukstyn galva |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
20:08:10
| Nuoroda
Agnė. rašė:
70. norint čia stot minimum 90 reikia nenusimink tik. o i nemokama? |