Vartotojo kyyyyyyyyyyysa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:08:27 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Agnė. rašė:

70. norint čia stot minimum 90 reikia :D 

nenusimink tik. o i mokama neiseitu?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:18:44 | Nuoroda
RuLOLxD rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Turka rašė:

sorry bet gavus 48proc nesijaučiu durnesne. manau mane taisė  nevykėlės

nesijauti, nes kaip liurbe buvai, taip ir likai :)

kokie mes draugiski :DD

;DDDDDDDDD pildet jau lamabpo?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:48:24 | Nuoroda
Harrison rašė:

šaunu! džiaugiuosi ir baltai pavydžiu :)

nera cia ko pavydet:))

tiesiog nekesdavau literaturos. vis mastydavau kiek reikedavo tiem poetam/rasytojam pievu zoles surukyt,kad tokias nesamones rasyt:) kai nagrinejom Marceliju Martinaiti vapshe norejau ish klases isheit vos ne, mokytoja ten irodineja apie kukuti visiskus kliedesius :s

Rasinyje jaucias laisviau, bendrom, visuomeninem temom gali reikstis, o ne aprasineti nerealu, sugalvota pasauli ir 'raideliu heroju' busenas...naxen!

Kas jauciates uztikrintai parashes Istorija, pakelkit uzpakalius!

as uztikrintai. istorija parasiau geriausiai, geriau nei lietuviu, o lietuviu 98 gavau

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:51:30 | Nuoroda
MonikutRaganele rašė:

Parasiau apeliacija, tegul galvas issitrina su tokiais rezultatais. Sumazins nu ir dzin, bent zinosiu, kad uz save pakovojau

KAIP REIKIA RASYT APELIACIJAS? IDOMUMO DELEI

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:34:46 | Nuoroda

mane pribloske ka tik. sako, pagyvensi pora menesiu be kompo. ka daryt?????

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:35:39 | Nuoroda
Ervy rašė:
Cinamonas rašė:

Ar baigus pildyti prašymą internetu, kai jau atsiranda pranešimas "įvedimas baigtas", reiškia kad ir paraiška užregistruota? Nes toks jausmas, kad kažkur turėtų būti mygtukas "Išsiųsti paraišką" :))

Ir, kiek suprantu, dabar iki liepos 7 d. galiu taisyti tą savo prašymą, o jau tada priėmimo komisija automatiškai gauna galutinę mano prašymo versiją ir iki liepos 18 d. turiu užregistruoti dokumentus?

taip

kur atsiranda tas ivedimas baigtas ir kada?????????

Žinutė parašyta: 2010-07-02 18:36:16 | Nuoroda

kas man gali paaiskint? uzpildau as ta prasyma, kas tada????????

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:24:09 | Nuoroda

nu blem, lengvesnio egzo as nebuvau sprendusi... mokytoja irgi sake, kad ypatingai lengvas. tereikejo i saltini isiskaityt... ar cia visi perdedat?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:31:55 | Nuoroda
simačka rašė:

Iš tikrųjų net nežinau ko tikėtis. Norėtųsi virš 90. Bet kaip bus, taip bus. Nelabai man ir reikia tos isto. :)

kur stosi? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:35:34 | Nuoroda

apskritai... uz testa nieko gyvenime lengviau nesu macius. dokumentai tai isvis... tas pats per ta pati/... painterpretuot keliu dokumento zodziu nemokat??? be to, einat laikyt VALSTYBINIO, tad ruoskites viskam. nesuprantu, jei blogai paraset, nebutina sakyt, kad sunkus. jezau, neprilausomybes kovu nemokat? nezinot ar neismastot ju reiksmes lietuvai? nieko nenumanot apie zemes reforma? pirma kart matet italijos ir vokietijos suvienujimus? jei taip, tai kam tada zyst, kad sunku? o jei tiesiog atmintinai iskalet datas ir informacija, tai nera ko dabar zyst, kad va kaip buvo sunku, pamastyt ten biski tereikejo.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:37:15 | Nuoroda
oniponi rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kas man gali paaiskint? uzpildau as ta prasyma, kas tada????????

Viskas.

aciu. gal galetum ats i priespaskutini mano kl?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 19:46:32 | Nuoroda
ladyX rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

apskritai... uz testa nieko gyvenime lengviau nesu macius. dokumentai tai isvis... tas pats per ta pati/... painterpretuot keliu dokumento zodziu nemokat??? be to, einat laikyt VALSTYBINIO, tad ruoskites viskam. nesuprantu, jei blogai paraset, nebutina sakyt, kad sunkus. jezau, neprilausomybes kovu nemokat? nezinot ar neismastot ju reiksmes lietuvai? nieko nenumanot apie zemes reforma? pirma kart matet italijos ir vokietijos suvienujimus? jei taip, tai kam tada zyst, kad sunku? o jei tiesiog atmintinai iskalet datas ir informacija, tai nera ko dabar zyst, kad va kaip buvo sunku, pamastyt ten biski tereikejo.

blemba, kokiu protingu zmoniu siam pasauly yra...

cia ironija? nu bet kad rimtai... ar sunku parasyt jog krikscioniai arenoje meldziasi dievui, nes juo tiki, o pagonys juos aplaido akmenim, nes jie tiki i daug dievu. nzn, nesuvokiama man. buvo arba elementarus ir konkretus dalykai, arba reikejo painterpretuot saltinio zodzius. ten, kur remtis saltiniu, saltiny buvo visi atsakymai.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 20:25:26 | Nuoroda
homozaltys rašė:

Keista po kiekvienu metų būna pasakymai, kad istorijos egzas interpretacija. tai negi sunku perspręsti juos visus, juk tada jau matai ko galima tikėtis. Klystu? juk dauguma užduočių kartojasi. pvz. tas sunkusis žemėlapis jau buvo kažkokių metų egze ir kt.  panašios.   

va va. pilnai sutinku. asmeniskai as nemaciau dideliu interpretaciju. be to, kas sprende senu metu egzus (o juos kiekvienas atsakingai ruosesis turejo sprest), tai mate, kad pagrinde uzduociu daug panasiu buvo, ypac teste :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:52:35 | Nuoroda
Lin3R rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

mane pribloske ka tik. sako, pagyvensi pora menesiu be kompo. ka daryt?????

Šiek tiek pameluoti gali, sakyti kad dažnai reikės darbus daryti su kompiuteriu (visokie word, excel darbai, diagramos, schemos) ar šiaip kokius referatus rašyti ir kad kompiuteris tikrai tau reikalingas, aišku brangaus jau nenorėk, bet yra ir už ~1700Lt normaliu laptop'u arba jei tinka gali asus eee pc imti, tas ~1000Lt kainuoja.

Aš tai nieko neužsiminiau apie laptop'ą, pati mama pasakė "tai reikės tau laptop'a pirkti". Na pas mane greičiausiai šiek kitokia situacija, mano studijos bus susijusios su kompiuterija.

kas tas asus ee? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:53:28 | Nuoroda
vitae rašė:

Aš turiu ASUS K50IJ, buvo meilė iš pirmo žvilgsnio :D Jau pumetį turiu ir nesiskundžiu. Ilgai teko diskutuoti su kompiuteristu, kuris man primygtinai siūlė pirkti acerį, nes už asusą, pasak jo, vien 500lt moku už vardą. Bet dėl savo sprendimo nesigailiu tikrai.

kiek mokejai? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:55:46 | Nuoroda
atene rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
homozaltys rašė:

Keista po kiekvienu metų būna pasakymai, kad istorijos egzas interpretacija. tai negi sunku perspręsti juos visus, juk tada jau matai ko galima tikėtis. Klystu? juk dauguma užduočių kartojasi. pvz. tas sunkusis žemėlapis jau buvo kažkokių metų egze ir kt.  panašios.   

va va. pilnai sutinku. asmeniskai as nemaciau dideliu interpretaciju. be to, kas sprende senu metu egzus (o juos kiekvienas atsakingai ruosesis turejo sprest), tai mate, kad pagrinde uzduociu daug panasiu buvo, ypac teste :)

testai tai tikrai nebuvo sunkus buvo galima ispresti ir gan normaliai, bet kas kalbant apie dokumentus man visi jie buvo matyti, bet klausimai tokie kuriuose savo ziniu parodyti nlbj galejau, zinoma, visi gali rasyti kad cia reikejo mastyti ir suvokti, pritariu, bet td kam tuos metus mokykloje tiek kisti visko i galva kai nuejus i egza toki ,,lengva'' galima tiesiog ismastyti .

nes geriausius balus turi paimti ir idedantys pastangu, ir tuo paciu gabus zmones ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:56:26 | Nuoroda
Alanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Is esmes sutinku.

Vis delto, nera ko cia uzsipulti kitu, galbut kitiems jis tikrai buvo labai sunkus ir sunkiai suprantamas. Galbut kitiems tiesiog nepasiseke. Galbut kiti tiesiog per daug jaudinosi. Galbut neiisimiegojo. Kas cia zino. Be to, juk ne kiekvienas yra stiprus istorijoje. Nera ko spresti pagal save.

sprendziu palei save pagrinde ne as, o tie, kurie islaike prastai. va

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:57:11 | Nuoroda
Dayzas rašė:

as teste tik viena klaida padariau, ten kur net ne su sitorija susije, kur apie 2008metu seimo dauguma :/ bet abejoju, kad daug gausiu

as ir ten pat klaidike padariau, kitka gerai manau

Žinutė parašyta: 2010-07-03 00:49:04 | Nuoroda
Tecupae rašė:

Aš labai bijojau tą testą tikrintis, iki šiol dar neišdrįsau. O dabar jau vėlu, taip ir paliksiu, ramiai palauksiu rezultatų. Bet kad jau perskaičiau, tai apie šitą paklausiu: koks ten buvo atsakymas, kur apie 2008 m. seimo daugumą?  

pats paskutinis, man rods

Žinutė parašyta: 2010-07-03 18:05:52 | Nuoroda
maiklasjordanas rašė:

na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo :D, o kacialke del paneliu :DDDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes :D

gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD