Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-03
19:58:46
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD Tarp kitko tj as lb rimtai tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? ieskau dar o ka tu mastai? m? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
22:11:56
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD Tarp kitko tj as lb rimtai tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? ieskau dar o ka tu mastai? m? as tikrai manau kad man reik prie univero buto, bet kad per kisene labai nekirstu, visdelto daly tevu pinigu noriu dar ir sportui skirt, nemanau kad antakalny ziauriai brangus butai... siaip ir zirmunai man tiktu, tik jau vilniaus centras nelabai, nes tolokai, turiu keleta geru draugu bet jie i pedagoginy, tj jiem antakalnis per toli o tu ka mastai, draugiu nebeturi kurios tenpat stoja? turiu, bet jos eis i bendrabucius. butu kainos normalios. jei ne paslaptis, kiek bapkiu tevai skirs tavo pragyvenimui? jop, antakalnis ir zirmunai tinka |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
22:12:55
| Nuoroda
vodjani rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:
O gal kas žinot, kokie Vilniaus rajonai nesaugūs, kur net neapsimoka žiūrėt butų ? :DD Žirmūnuose neitin malonu. kodel? girdejau, kad visai geras rajonas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
22:37:06
| Nuoroda
verta cia skelbt? yra perkanciu??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
13:13:43
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
maiklasjordanas rašė:
na matai, kasis kaip ir daugeliui lietuviu taip ir man, irgi iki grabo , o kacialke del paneliu DDD, o lengvoji atletika (sprintas), tai tas dalykas kuriuo galeciau univere uzsiimti, nes tokie jau genai ir treniruojantis kasy kartu ir didelis greitis isryskejo, zodziu lengvoji atletika is butinybes gyvenam kartu kartu kartu ;DDDDDD Tarp kitko tj as lb rimtai tai tu kaip? jau esi radus antakalny buta, ar ieskai dar ? ieskau dar o ka tu mastai? m? as tikrai manau kad man reik prie univero buto, bet kad per kisene labai nekirstu, visdelto daly tevu pinigu noriu dar ir sportui skirt, nemanau kad antakalny ziauriai brangus butai... siaip ir zirmunai man tiktu, tik jau vilniaus centras nelabai, nes tolokai, turiu keleta geru draugu bet jie i pedagoginy, tj jiem antakalnis per toli o tu ka mastai, draugiu nebeturi kurios tenpat stoja? turiu, bet jos eis i bendrabucius. butu kainos normalios. jei ne paslaptis, kiek bapkiu tevai skirs tavo pragyvenimui? jop, antakalnis ir zirmunai tinka na butui su komunalke jei 2 kambariu tj kokius 300max skirt, zinoma nebutinai galima 2 gyvent galima ir 3 ar 4 ... na man apie 600 ar 700 duotu, o tau kaip ;) man daugiau biski o dar kas nuomotusi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
22:29:05
| Nuoroda
keliu i virsu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
22:35:27
| Nuoroda
krokodilas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
nuomosiuos kambari nuosavame name, seimininkai antrame aukste, i menesi reiks moket apie 300lt+internetas. salia dar kazkas gyvens, studentai turbut, nes daug kambariu ten. namas nerealus, nuostabioj vietoj. zodziu, eitumet gyvent? idomi jusu nuomone Neičiau. Du butus jau keisti teko. Abu atrodė nuostabiai ir taip toliau, bet visi kabliukai išlenda gyvenant. Kai daug žmonių gyvena, yra nelabai gerai, nes reikia dalintis dušais (ypač prastai, jei tūlikas kartu ir kiti gyventojai mėgstantys ilgai praustis); reikia virtuvėj stumdytis; priklausomai nuo kaimynų gali tekti kęsti (ir kartais kuopti, jei, pavyzdžiui, ant apmyžto unitazo sėstis nesinori) jų netvarką; kaimynai gali mėgti miegoti įsijungę televizorių, dėl poros kojinių jungti skalbimo mašiną, leisti daug vandens ir už tokias jų atrakcijas jau teks mokėti ir tau, nes paprastai į lygias dalis visi mokesčiai dalinami; jei kartu gyvena ir šeimininkai, tai dar ir jiems reikia stengtis patikti. Žodžiu. Nekvepia skaniai toks pasirinkimas. Ir labai įtariam reikia būti, kai tos bobutės, kaimynai, nepažįstami kambariokai atrodo geri, gražūs, malonūs, draugiški ir visaip kitaip puikūs žmonės. Visi pasistengia iš pradžių neatskleisti savo velniškojo prado. Rekomenduoju nespjauti į bendrabučius. Galima juk pabandyti pagyventi, jeigu nesigyvens labai jau, tada pereiti į butą. Bus lengviau, nes ir miestas jau truputį pažįstamas bus, ir apžiūrėti ten gyvenant bus paprasčiau. Aš savo laiku irgi rėkiau, kad į bendrabutį tai jau tikrai neisiu, bet po dviejų metų butavimo pabandžiau ir tokios sąlygos, kokias aš ten turiu, yra TOBULOS. Dušai ir tūlikai yra koridoriaus gale, bet niekad nereikia laukti jokiose eilėse - kakoji, kada nori, maudais, kiek nori. Virtuvėj vietos irgi užtenka. Nereikia nei dušų, nei virtuvių, nei koridorių šveisti - tik savo kambarį susitvarkai ir viskas. Ten, kur gyvenu, tvarka yra griežtoka ir triukšmingų balių nelabai daug būna, todėl mokytis niekas netrukdo (bute trukdydavo...) Jokios bobutės ar kaimynai neaiškina, kaip reikia gyventi, kada grįžti, kur batus pasidėti ir panašiai. O ir kaina, aišku, bendrabučio geresnė. Tik va, gal ne visur bendrabučiuose taip pat šilta, gera ir malonu, bet neskubėkit jų apspjaudyti - primygtinai rekomenduoju. subalamutinai mane visiskai. o jei eisiu i bendrika, man ten nepatiks, ir nesusirasiu tada tokiu salygu, kokias radau jau dabar? be to, yra tarpininke, kuri viska priziuri, tad ir rinks atsakingus zmones. tie 300lt kartu su komunaliniais. seimininkai antram aukste ir tikrai geri zmones, tad, kaip sake ta moteris, gyvensiu kaip ir be ju. iseisiu kada noriu, grisi irgi. o tai, ka minejai pirmojoj pastraipj, as rasiu bendrabutyje tai tikrai, o ten, kur zadu apsigyvent, kazi... kuopsiu irgi tik savo kambari ir paliksiu tvarkinga vc, vonia ir virtuve ir netikiu kazkaip, kad gyvensiu su nevalom... plius kambariu niekuo sesidalinsiu, o kaina nedaug skirias nuo barako |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:03:16
| Nuoroda
gal galėtumėte atsakyti, kada bus lietuvių kalbos (gimtosios) VBE rezultatų analizė? Nes surinkau 98proc., tai įdomu, kiek surinkau taškų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:17:42
| Nuoroda
sun' rašė:
Aivarasg rašė:
Ingridele rašė:
gavau tik 3 balus nesuprantu gal mano darbai sumaisyti Iš kart po egzo: Ingridele rašė: tik nereikia jum pavydeti, as daug mokiausi todel ir gausiu virs 95 juk nesu vidutinybe rasiau Savickio interpretacija man ji buvo labai lengva, o dar ja mazai kas rase, man tik geriau darbas bus iskirtinis.
Tai kaip cia dabar buvo ? kokia dar ingridėlė, jos net nėra, abejoju, kad atsirastų toks debilas, kuris iš tikrųjų girtųsi, kaip nerealiai parašė, o paskui skelbtų, kad gavo 3 balus.. dieve mano, užsiregistravo kažkas tokiu vardu ir neturėdamas, ką veikt, išsipi****** iš visų, o visi ir kreipia dėmesį į šitas durnystes.. ta pati zadejau rasyt. jezau, kiek kvailu ir naiviu zmoniu cia... nzn net, kas kavilesnis-tas, kuris sitaip issidirbineja, ar tas, kuris tiki... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:43:53
| Nuoroda
krokodilas rašė:
Jei tau ten nepatiks, visada galėsi išeiti į butą. Aš suprantu, kad ir žmones, ir butus renkatės atsakingai, bet jau minėjau - visi negerumai išlenda jau gyvenant. Pirmais metais šeimininkai (kartu jie negyveno) ir bulvių atveždavo, kaldrą žiemai šiltesnę, ir vos ne vinies paveikslui įkalti atvažiuodavo iš kito Lietuvos galo, su mokesčiais neskriaudė, bet kitam kambary gyvenantis žmogus užkniso taip, kad likti ten ūpo nebebuvo - bendrų reikalų vis tiek neišvengsi. Šiaip suprantu tave, aš lygiai taip pat kalbėjau ir galvojau, kai mane bandė į baraką grūsti. Labai kategoriškai kalbėti, aišku, negaliu. Sakiau jau - ne visur barakai vienodai normalūs, o ir su nuoma kartais gali pasisekti, bet savo laiku ir aš gyvenimą bute idealizavau taip kaip tu. Galima galbūt pasidomėti būsimo fakulteto baraku, nuvažiuoti pažiūrėti, jei yra galimybė. Gal tas barakas labai nevykęs, tada jau prasčiau. Bet kuriuo atveju, po dviejų nelinksmų patirčių ir kelių girdėtų istorijų neberizikuočiau dalintis buto su nepažįstamais žmonėmis. Kaip bebūtų, sėkmės renkantis. jei man ten nepatiks, visada galesiu iseiti i baraka. nes atsilaisvina juk. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
23:57:48
| Nuoroda
swlabr rašė:
buta su keliais draugais nuomuosimes , tai gausis apie 350lt,maista is tevu ir seneliu imsiu , na bet vis tiek - 100lt, transportas, kitos smulkios islaidos, pramogos- apie 550 lt menesiui. Labai noreciau darba susirasti. kartu su butu 550? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-05
23:36:36
| Nuoroda
kiek zmoniu-giminiu, draugu eis su jumis i isleistuves? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
19:26:04
| Nuoroda
drasiau reiskiames |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:34:04
| Nuoroda
Legetutė rašė:
Nei vienas iš mano pažįstamų, kurie mokėsi 9ukui, 10ukui.. negavo mažiau 90, aš ir pati 95 surinkau, jaučiuosi to verta... Kurie mokėjo rašyti, pasikaustę literatūriškai, tie ir gavo.. manau viskas čia yra taip, kap ir turi būti. Visi juk negali būti profesoriai. Beje, kurie gavo kelis procentus ir kaltino visą švietimo sistemą (žinoma, joje yra trūkumų), net rašydami apeliaciją privėlė klaidų.. tai ką jau bekalbėti... kaip mokėjot - tiek ir turit. tu ziauriai teisi. svietimo sistema kaltina tik tie, kurie gavo mazai. dar negirdejau zmogaus, kuris surinko 90+ ir deda ant svietimo sistemos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:37:30
| Nuoroda
kada rytoj bus rezultatai istes? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
15:05:55
| Nuoroda
nebijau, manikiura dariaus nesenai, graziai papaise, tai linksma db |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:05:27
| Nuoroda
gal blogai kazkas... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:21:53
| Nuoroda
bijau. bijau. bijau. nuo sio egzo priklauso mano ateitis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:25:20
| Nuoroda
SauliusS. rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
bijau. bijau. bijau. nuo sio egzo priklauso mano ateitis netik tavo.... pvz aš visas viltis sieju su matematika, o jei bus ablomas kaip su lietuvių, tai net nežinau ką bedaryt.. ir dar bijau, kad del tu striginejimu bus kas blogai suvesta... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
16:27:56
| Nuoroda
Maury rašė:
mums sake kad rezultatai bus tik rytoj kas taip sake? |