Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-15
12:50:25
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
noirdesir rašė:
Kažkas minėjo 1920 metų nepriklausomybės deklaraciją. Tai, kam neaišku, ji buvo priimta steigiamojo seimo suvažiavimo metu 1920m. gegužės 15d , berods nemanau, kad reiktų sureikšminti šitą įvykį.
Gal kas turit konspektus, ar kažkokios naudingos informacijos, jei nesunku, atsiųskit adresu
dėkoju
man ir atrodo, kad nera cia labai svarbu... o neturi knygos istorija.politologija? ten neblogi konspektai |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
14:16:46
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Aš taip manau, nieko jau čia neprisiruoši;) Moki arba ne... Esu beveik rami, du metus kruvinai dirbau (na ne tai kad kruvinai,bet mokytoją turiu tokią,kad išmokė VISKO per tą laiką),taigi... maksimalių įvertinimų negausiu,bet jaučiu,anglų geriau už visa kita išlaikysiu. Bijau tik rašymo... ir taip nesiseka man jis, o dabar dar padarys taip,kad viena užduotis bus sunki. Bet gal man laiminga diena tada bus,tikiuosi:D ko butent moke jus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
19:51:15
| Nuoroda
Dreamer rašė:
omg netgi 90 zada kazkas gaut zadu net daugiau, nes as istorija mokiaus rimtai visada, siaip jai esu gabi ir dar plius labai gerai pasiruosiau. taip kad... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-16
21:11:48
| Nuoroda
ZygisX rašė:
Egzamine ketinu rasyti interpretacija. Galbut kas nors is jusu turi susirinkea medziagos apie autorius, galbut net attskiru autoriu izangu. Buciau dekingas jei galetumete pasidalinti. el. pastas [email protected] as irgi interpretacija. ir nesuvokiu zmoniu, kurie rasosi izangas is anksto. gi ka zinai, kkia tema ar problema vyraus kurinyje, nu zdz... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-16
21:12:20
| Nuoroda
Dreamer rašė:
na sekmes tada dekui |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-17
16:42:38
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
taigi į egzaminą deda kūrinius iš programos, kuriuos mes ir skaitėm 2 metus, tai negi negali pasirašyti įžangos? juokingiau eiti tuščia galva, apsimesti nežinančiu iš ko teks rašyti juk kūriniai ir autoriai nepasikeis, vertybės ir gyvenimo nuopelnai išliks tie patys ne interpretaciją reikia pasirašyti, o įžangą (žinoma interpretavimo aspektą teks rinktis pagal konkrečią ištrauką, bet tai sudaro vieną įžangos sakinį)
tikrai nebutinai bus saitytas. taip, amziu, kurinius gali ismot, bet visa kita ziuresi pagal istrauka. pvz izangoj busi pasirasius, kad budingas psichologizmas, o toj istraukoj nebus jokio psichologizmo. aisku, zinot reikia. o savicki irgi galime gaut? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-18
16:53:20
| Nuoroda
tikiuos saltenio |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-18
19:52:19
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Aha,Šaltenis seniai buvo. Nors gal kam ir pravartu. to paties ir as nesuprantu. aisku, zinot reikia apie ta rasytoja kazka, bet is tu ziniu ir pasirasysi izanga, kai matysi jau istrauka... saltenis galetu but is tikro, aputis, putinas... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-18
19:53:10
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Tai naujiena. Visąlaik būna tokios maždaug proporcijos. bet 10pr politologijos testo ar viso egzo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-20
19:38:07
| Nuoroda
saltenis, marcinkevicius ir koks venclova |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-20
19:41:15
| Nuoroda
savickio nera, mokytoja sake |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-22
16:41:06
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Vaa,dėl sąvokų. Gal kas turi kokį jų sąrašiuką? baisiai tingis savo daryt:) tiksliau,galvoju...vis tiek nebus kažin ko ten,tai kam gaišt laiką. kartais net būna tokios paprastutės,kad nežinai,kaip paaiškint (bolševikai:D), bet vis tiek.... krontos vadoveliu gale-kiek tik nori. sekmes mokantis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-22
22:09:21
| Nuoroda
juliet rašė:
jaučiu, kad bus J.Marcinkevičius, B. Vilimaitė ir Š.Ragana..o lb norėčiau Biliūno, Nėries, Vaičiūnaitės ir tų, kuriuos nujaučiu būsiant o šiaip tai greičiau viskas praeitų ir būtų ramu tavo zodziai dievui i ausi |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:26:04
| Nuoroda
as tikrai gauciau ji, bet is matiekos 8 isvede, nors nelaikau egzo. primetat, kaip nervai ima??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
18:58:57
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
ar Šatrijos Ragana yra psichologinio realizmo atstovė ar romantikė? Vienur rašo taip kitur kitaip
neoromantike ji. bet apysakoj sename dvare yra psichologizmo bruozu. apskritai tai ji moderniste, o modernizmas ten darskyla i tuos visus neoromantizmus, simbolizmus, jam budingas psichologizmas. tikiuosi, supratai |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-25
13:10:14
| Nuoroda
juliet rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
as tikrai gauciau ji, bet is matiekos 8 isvede, nors nelaikau egzo. primetat, kaip nervai ima??? vat būtent aš irgi nelaikau, o vistiek 8 išvedė nors iki 9 trūko VIENINTELIO 9 p.s. matiekos mokytoja mūsų auklėtoja ta pati situacija. gal ta pati aukletoja? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-25
13:11:20
| Nuoroda
Pixma rašė:
jus labai lengvus issirinkot ir tikites, as isivaizduoju kad jusu isvardyti tikrai nebus. bus tokie kokiu isivaizduoju as, manau pataikysiu teisingai ir niekam nesakysiu kokia trenkta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-25
15:26:00
| Nuoroda
ingree rašė:
Vat tokiem pavydiem žmonėm paskui ir nesiseka cia tu kam? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-26
18:06:46
| Nuoroda
paaiskinkit man nauja stojimo tvarka. as nesuprantu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-27
11:55:16
| Nuoroda
Nju, kaip nuotaikytes pries lietuviu egzamina? Bijot? Gal kas zinot, kaip viskas ten vyks?
|