Vartotojo kyyyyyyyyyyysa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-27 11:58:21 | Nuoroda

apskritai nebus to napoleono, po simts pypkiu. nebent teste koks klausimas, ir tai ne is musiu jauciu... ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-27 12:01:04 | Nuoroda
Lukas2 rašė:

Gal ir man galetum padeti su tais Egzaminu atsakymais ? Jei gali parasyk man PM :)

kokios butent pagalbos reikia?

Žinutė parašyta: 2010-05-27 17:36:22 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Tai ar ne rytoj paskutinis skambutis? Didele svente pries akis, o jus apie egzaminus galvojat :D Gerai atbaliavosit ir maziau tie egzaminai rupes :)

jokia cia svente...

Žinutė parašyta: 2010-05-27 21:46:06 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Cia truputi is politologijos :)

Kaip suprasti tuos Eilnius Seimo rinkimus ir Pirmalaikius, kuo jie skiriasi..? kaip ten keiciasi tas seimas.

as ir nesuprantu... tikiuos, kad nebus tokiu dalyku. pas mane net mokytoja to nezino, bet kas zinot-paaiskinkit ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-27 21:49:39 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Beje , lyg ir nieko neuzsiminet apie partizanini kara lietuvoje kazkaip mokytoja ragina labai atkreipt demesi.Na ir isvis laikotarpis nuo 1917 m. (lietuvos taryba,nepriklausomybes deklaracija,atkurimo ir t.t.) , ten  tai kietas riesutelis, sunku ten atskirt tuose saltiniuose ,o ant kiek sunku i galva kisti visa tai.

partizaninis nuo 1944/45 iki 53metu, maisai kazka :)

Žinutė parašyta: 2010-05-27 21:50:38 | Nuoroda
SuperHP rašė:

Bent jau pernai, atrodo, abi dalys po 50% buvo. O galutinis tavo ivertinimas procentais priklauso nuo to, kiek tu aplenkei kitu islaikiusiuju ta egzamina 

sunku gaut 89? ;) zinau, kad kvailas klausimas, bet visien :)

Žinutė parašyta: 2010-05-28 21:06:58 | Nuoroda
laipsnis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Tai zinau :) tiesiog norejau pasakyti,kad bene svarbiausi ivykiai prasideda nuo 1917~ , o cia apie tai lyg ir neuzsiminta  =P Daznai klausia, kas pirmieji zuve nepriklausomybes kovose (~1920 metais)?  Luksys (Luksis) , Juozapavicius. Dar visokiu partizanu vadu ir t.t.

Idomu, ar teks ka nors is Zalgirio musio, ka nors tokio , ko nezinome :D

primink man ta juozapaviciu ir kitus jei nesunku ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-29 12:37:12 | Nuoroda
kariaujantis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
laipsnis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

Tai zinau :) tiesiog norejau pasakyti,kad bene svarbiausi ivykiai prasideda nuo 1917~ , o cia apie tai lyg ir neuzsiminta  =P Daznai klausia, kas pirmieji zuve nepriklausomybes kovose (~1920 metais)?  Luksys (Luksis) , Juozapavicius. Dar visokiu partizanu vadu ir t.t.

Idomu, ar teks ka nors is Zalgirio musio, ka nors tokio , ko nezinome :D

primink man ta juozapaviciu ir kitus jei nesunku ;)

Juozapavičius - pirmasis karininkas žuvęs nepriklausomybės kovose.

Lukšys - pirmasis savanoris žuvęs neprilausomybęs kovose.

Dabar užmiršau, kuris steigiamojo seimo narys žuvo kovose su Lenkija :/

dekui :) tai jei bus teste toks klausimas, tai ne juozapavicius ir ne luksys, tai atsirinksim, o siaip tai neklaus

Žinutė parašyta: 2010-05-29 13:06:05 | Nuoroda

as rasysiu. izangu nesirasau, nes neverta, ten pasirasysiu. mokaus amzius ir to rasytojo kurinius :)

Žinutė parašyta: 2010-05-29 14:51:54 | Nuoroda
tralain rašė:

dar turiu klausimeli.ties radausku parasyta ; "Fotanas"."strele danguje"..cia tik sitie kuriniai jo gali buti?

cia eilerasciu rinkiniai. taip, tik is situ eilerasciu rinkiniu, nes daugiau jis nieko neparase ;)

Žinutė parašyta: 2010-05-29 18:16:54 | Nuoroda
SuperHP rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
SuperHP rašė:

Bent jau pernai, atrodo, abi dalys po 50% buvo. O galutinis tavo ivertinimas procentais priklauso nuo to, kiek tu aplenkei kitu islaikiusiuju ta egzamina 

sunku gaut 89? ;) zinau, kad kvailas klausimas, bet visien :)

Man sunku nebuvo :D. Man sis egzaminas leme tik 20% konkursinio balo, o ir taip stojant i IT didelio KB nereikia, tai pagrindinis tikslas buvo - islaikyti. Siaip stengiausi dalyvauti pamokose (kas paprastai man sunkiai sekdavosi :D). Svarbiausia, buvau is karto nuspresdes, ka rasytiu egzamine (eilerascio analize), taigi butent tam ir ruosiausi, nesvaisciau laiko visokiu tai prozininku ir dramaturgu nagrinejimui (zinoma, tai semestro rezultato nepagrazino :D), na o teksto suvokimo uzduociai nelabai ir pasiruosi, svarbiausia atpazinti visas tas menines raiskos priemones ir tt. Taigi, jei kryptaingai mokaisi, o ne viska is eiles ir dar nesijaudini del egzamino, tai tikrai galima surinkti daug tasku.

viska moku, bet baimes pilni pakampiai :D

Žinutė parašyta: 2010-05-29 18:23:24 | Nuoroda

as vienintele labai bijau? :D

Žinutė parašyta: 2010-05-29 18:37:56 | Nuoroda
Kristinita rašė:

Apsikroviau stalą knygom, sąsiuviniais ir dabar suku galvą NUO KO PRADĖT? O_o ;DD

ko nemoki? nuo autoriu siulyciau

Žinutė parašyta: 2010-05-29 18:40:03 | Nuoroda
kariaujantis rašė:
tralain rašė:

musu mokytoja turi sugebejima daznai atspet.isanalizuoja galimus autorius. pagal ja,kaip jau daug kas minejo gali buti tikrai marcinkevicius. taip pat skema,bet ir aputis sake labai galima galimybe.taip pat savickis

jau kelios mokytojos spėjo, kad būs škėma. mano mokytoja spėjo, jog bus škėma ir ir galbūt aputis. bet sakė neimti tai už gryną pinigą :) bet į škėmą reikės rimčiau pažiūrėti

koks skemos ir dievo santykis? ar jis tiki i ji ar aip?

Žinutė parašyta: 2010-05-29 18:51:53 | Nuoroda
swlabr rašė:

o visuomet būna vienas eilėraštis? Tikiuos nebus Salomėjos ir Maironio ;/

visuomet ;) kodel?jie patys lengviausi

Žinutė parašyta: 2010-05-29 19:32:11 | Nuoroda
Siugis rašė:

nepasakyciau, jei nemoki simbolikos, tai ragas tada

koks dar ragas? nebesvaik. nesupranti, ka reiskia-ir neinterpretuoji.

Žinutė parašyta: 2010-05-29 21:31:22 | Nuoroda
živilė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

as vienintele labai bijau? :D

Ne vienintele... As isvis pakampem slankioju vietos nerasdama, siandien ryte jau netgi tusinukus ir piestukus susidejau egzaminui  

ko butent bijai? :)

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:00:47 | Nuoroda

o galetu but, kad vel juknaite imes?

Žinutė parašyta: 2010-05-30 12:05:10 | Nuoroda

o ten reikia kazkokius numeriukus susitikrint, ne?

Žinutė parašyta: 2010-05-30 14:32:02 | Nuoroda

ooooooooooooooooj kokie stresai man. nezinau, kaip reiks nakti uzmigt. kaip jus zadat? gersit raminamu kokiu?