Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:02:35
| Nuoroda
živilė rašė:
100!! Pradejau klykaut is laimes pavaduotojai i rageli sveikinu kur stot zadi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:07:27
| Nuoroda
aisku. na, mano balas 19,38, teise vu, as ateinu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:22:39
| Nuoroda
iMiami rašė:
mano balas pagal studijos.lt 19.58, o pagal baluskaiciuokle.lt 19.78, tai kuri cia teisinga? yra sansu i vf VU istot?? jei jo, tai sveiki kursiokai :D:D sveikinu baigus mokykla ir pradejus nauja gyvenima savarankiskai :D 19,78 si balu skaiciuokle neprideda 0,2 jei matieka ejai A lygiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:23:01
| Nuoroda
Thotu rašė:
O žžžiūūrėk, čia biški ne į temą jūsų temoje, bet už ką dar 0,2 pridėjei prie skaičiuojamo balo? (čia klausiu, nes galbūt kažko nežinau čia su tais skaičiavimais o.OO) cia jei matematika mokeis A lygiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
12:56:54
| Nuoroda
Legetutė rašė:
Et.... niekada nemokėjau anglų... pati kalta, kad nedėjau daug pastangų sveikinu visus, kurie patenkinti savo rezultatais kur bezadi stot? skaiciau, kad i vu teise. stenkis, gal pavyks i mokama |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
13:06:55
| Nuoroda
Legetutė rašė:
Hmm... ladoju viltis jau... žinoma, kad tik į mokamą... gal įvyks stebuklas jei ne, mėginsiu į MRU, o tada perstot mėginsiu. OI, galvos skausmas..:) o koks tavo kb? kazkaip zinok man atrodo, kad i mokama tikrai turi sansu papulst. pernai i nemokama su anglu 55 istojo, tik kiti buvo labai geri |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
13:08:35
| Nuoroda
bet kaip faina, turiu tik pagrindus, klausyt ir rasyt moku minimaliai, o gavau 83, nerealu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
13:37:49
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
Pabandykite kada gimtojo lygio anglų egzaminą, tada pažiūrėsim koks tas lt/en santykis bus va va. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:45:47
| Nuoroda
o su 19,38 istosiu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:53:10
| Nuoroda
klausykit, LAMA BPO REIKIA PACIAM SAVO EGZU REZULTATUS SUVEST???????????????? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
15:55:15
| Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o su 19,38 istosiu? ne, neįstosi. rimtai tu cia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:03:24
| Nuoroda
Vytis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o su 19,38 istosiu? ne, neįstosi. rimtai tu cia?
pernai balas buvo 19,24. siais metais egzaminus laike apytiksliai 8tukstanciais daugiau. reiskiasi jog ir moksleiviu su aukstesniais balais yra daugiau, todel balas kils, manau paskutinis istojes i VU teise VF bus ~ 19,4 nenervink tu manes nera dar buve tokio balo. bus kokie 19,28, manau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:09:05
| Nuoroda
jusste rašė:
Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų koks kb tavo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:23:20
| Nuoroda
Thotu rašė:
Mane tai vat irgi atsibodo tos kalbos apie balus.. Vieni sako, kad kris žiauriai tie balai, nes daug kas išvažiuoja (vieno pažįstamo vos ne visa klasė jau įstojusi į užsienio univierus), kiti sako, kad kils balai.. Na ką, sužinosim po venuolikos dienų :} bet kad ir kiltu, tikrai nebus taip, kad nuo 19,24 pakils iki 19,40. pernai metais egzu sudetingumas panasus buvo. o daugiau laike todel, kurie turi b lygi. o jie ne konkurentai rezultatu atzvilgiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:46:00
| Nuoroda
House'as rašė:
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? :DDDDD kaip prajuokinai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:04:24
| Nuoroda
House'as rašė:
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? baik cia dergtis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:09:26
| Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip? baik cia dergtis tavo matieka 99, jaučiu kiti po šimtą, o metinis irgi kokie dešimt, ko tau nervintis? nereiks man matiekos. lt 98. iste 89, anglu 89, matieka 9, taip kad dar ir kaip nervinuos pas mane tik 19, 38, va |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:33:42
| Nuoroda
grytė rašė:
Vaiiva rašė:
Sveiki, As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/ uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: )) gryte, neatsakei i mano klausima-tu ten gasdinai mane, kad neistosiu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
20:58:59
| Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:
Sveiki, As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/ uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: )) gryte, neatsakei i mano klausima-tu ten gasdinai mane, kad neistosiu? na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: ) 24 diena. nu o sakei, kad neistosiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
21:36:11
| Nuoroda
Thotu rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:
Sveiki, As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/ uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: )) gryte, neatsakei i mano klausima-tu ten gasdinai mane, kad neistosiu? na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: ) 24 diena. nu o sakei, kad neistosiu 23 atsiprasau. geda. neisivaizduoju, kaip sulauksiu |