Vartotojo kyyyyyyyyyyysa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:02:35 | Nuoroda
živilė rašė:

100!! Pradejau klykaut is laimes pavaduotojai i rageli

sveikinu :) kur stot zadi?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:07:27 | Nuoroda

aisku. na, mano balas 19,38, teise vu, as ateinu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:22:39 | Nuoroda
iMiami rašė:

mano balas pagal studijos.lt 19.58, o pagal baluskaiciuokle.lt 19.78, tai kuri cia teisinga? yra sansu i vf VU istot?? jei jo, tai sveiki kursiokai :D:D:D sveikinu baigus mokykla ir pradejus nauja gyvenima savarankiskai :D:D

19,78 :) si balu skaiciuokle neprideda 0,2 jei matieka ejai A lygiu

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:23:01 | Nuoroda
Thotu rašė:

O žžžiūūrėk, čia biški ne į temą jūsų temoje, bet už ką dar 0,2  pridėjei prie skaičiuojamo balo? (čia klausiu, nes galbūt kažko nežinau čia su tais skaičiavimais o.OO)

cia jei matematika mokeis A lygiu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 12:56:54 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Et.... niekada nemokėjau anglų... pati kalta, kad nedėjau daug pastangų :) sveikinu visus, kurie patenkinti  savo rezultatais :)

kur bezadi stot? skaiciau, kad i vu teise. :) stenkis, gal pavyks i mokama :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:06:55 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Hmm... ladoju viltis jau... žinoma, kad tik į mokamą... gal įvyks stebuklas :D jei ne, mėginsiu į MRU, o tada perstot mėginsiu. OI, galvos skausmas..:)

o koks tavo kb? kazkaip zinok man atrodo, kad i mokama tikrai turi sansu papulst. pernai i nemokama su anglu 55 istojo, tik kiti buvo labai geri :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:08:35 | Nuoroda

bet kaip faina, turiu tik pagrindus, klausyt ir rasyt moku minimaliai, o gavau 83, nerealu

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:37:49 | Nuoroda
Marijus A. rašė:

Pabandykite kada gimtojo lygio anglų egzaminą, tada pažiūrėsim koks tas lt/en santykis bus

va va.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 14:45:47 | Nuoroda

o su 19,38 istosiu? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 14:53:10 | Nuoroda

klausykit, LAMA BPO REIKIA PACIAM SAVO EGZU REZULTATUS SUVEST????????????????

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:55:15 | Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

ne, neįstosi.

rimtai tu cia?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:03:24 | Nuoroda
Vytis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

ne, neįstosi.

rimtai tu cia?

pernai balas buvo 19,24. siais metais egzaminus laike apytiksliai 8tukstanciais daugiau. reiskiasi jog ir moksleiviu su aukstesniais balais yra daugiau, todel balas kils, manau paskutinis istojes i VU teise VF bus ~ 19,4

nenervink tu manes :D nera dar buve tokio balo. bus kokie 19,28, manau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:09:05 | Nuoroda
jusste rašė:

Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų :D

koks kb tavo? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:23:20 | Nuoroda
Thotu rašė:

Mane tai vat irgi atsibodo tos kalbos apie balus.. Vieni sako, kad kris žiauriai tie balai, nes daug kas išvažiuoja (vieno pažįstamo vos ne visa klasė jau įstojusi į užsienio univierus), kiti sako, kad kils balai.. Na ką, sužinosim po venuolikos dienų :}

bet kad ir kiltu, tikrai nebus taip, kad nuo 19,24 pakils iki 19,40. pernai metais egzu sudetingumas panasus buvo. o daugiau laike todel, kurie turi b lygi. o jie ne konkurentai rezultatu atzvilgiu

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:46:00 | Nuoroda
House'as rašė:

Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU?

:DDDDD kaip prajuokinai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:04:24 | Nuoroda
House'as rašė:

Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip?

baik cia dergtis :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:09:26 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:

Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip?

baik cia dergtis :D

tavo matieka 99, jaučiu kiti po šimtą, o metinis irgi kokie dešimt, ko tau nervintis? :)

nereiks man matiekos. lt 98. iste 89, anglu 89, matieka 9, taip kad dar ir kaip nervinuos ;) pas mane tik 19, 38, va

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:33:42 | Nuoroda
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot :D matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/

uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: ))

gryte, neatsakei i mano klausima-tu ten gasdinai mane, kad neistosiu? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:58:59 | Nuoroda
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

As ir i VU TF galvoju stot,mano balas 19,18 palyginus su pernai i mokama tikrai tikejausi istot,bet cia paskaicius jusu komentarus jau pradedu bijot :D matau,kad kolkas mano bals vienas is maziausiu :D/

uoj žinok čia prisiskaičius tai dar ne tokių baimių gali išsiugdyt.:D į mokamą tai tikrai manau įstosi. pernai buvo į mokamą 18,48 riba nu tai netikiu kad pakils ant 0,5. arba aš peroptimistiškai žiūriu į jūsų situaciją.: ))

na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: )

24 diena. nu o sakei, kad neistosiu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:36:11 | Nuoroda
Thotu rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
Vaiiva rašė:

Sveiki,

na aš negaliu žinot, kokia bus šių metų kartelė, na bet kaip skaiau, aš žiūriu į jūsų situaciją optimistiškai ir tikiu kad šių metų kartelė labai nuo pernai metų nesiskirs ir turėtumei įstot. o kada bus jau aišku kas kur įstojo?: )

24 diena. nu o sakei, kad neistosiu :D

23 :p

atsiprasau. geda. neisivaizduoju, kaip sulauksiu