Vartotojo kyyyyyyyyyyysa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:58:01 | Nuoroda
Vytis rašė:

gal yra norinciu kolegu susipazint? po to koki baliu susitike padarysim! :D

labas :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:22:15 | Nuoroda

kada lamabpo bus suvesti musu egzaminu rezultatai? ir jie bus skiltyje egzaminai??????

Žinutė parašyta: 2010-07-13 16:48:24 | Nuoroda
Just_justina rašė:

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

is kur istrauket, kad mazina i vf, nesuprantu?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 16:55:53 | Nuoroda

jums jau rodo tuos rezultatus?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:18:45 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

aš ir sakau, kad čia šakės bus, čia be šansų mums...

as ir sauaku, kad neistosi ;) tau tai be sansu isvis. gali net nevargt teise rasyt 1nr. plaukt ir plaukt tau iki teises, ten daug geresniu rezultatu reikia :) sorry tik, neuzpyk labai, bet tokia tiesa

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:35:21 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

aš ir sakau, kad čia šakės bus, čia be šansų mums...

as ir sauaku, kad neistosi ;) tau tai be sansu isvis. gali net nevargt teise rasyt 1nr. plaukt ir plaukt tau iki teises, ten daug geresniu rezultatu reikia :) sorry tik, neuzpyk labai, bet tokia tiesa

tu, zuiki, nepyk, bet kaip suprantu ir tavęs laukia tas pats likimas.. tik nesupyk, bet jei aš neįstosiu, kas yra labai realu šiemet, tu juolabiau, nebent tave ir mokamas tenkina, nes manęs tai ne..

o tau linksma sitaip virtualiai dergtis? :) ar rimtai bukas esi? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:36:12 | Nuoroda
Just_justina rašė:

pora kart per zinias sake kad mazina valstybe, nes labai daug teisininku prigamina universitetai, nes tai yra paklausi specialybe. o jus nieko negirdejot apie tai?

gal biski sumazins, bet realiai nemanau, kad labai zymiai turetu sumazint. kad is mazins, manau kb teuzkils iki kokiu 19,28, ne daugiau

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:21:14 | Nuoroda

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:23:14 | Nuoroda
živilė rašė:
Student_2010 rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kada lamabpo bus suvesti musu egzaminu rezultatai? ir jie bus skiltyje egzaminai??????

Gavau žinutę iš lamabpo, kad egzaminų rezultatai bus liepos 13d. skiltyje "Užpildytas prašymas".

Stai siandien liepos 13, bet pas mane nieko nera irasyta toje skiltyje, pas jus yra? Gal kur nors ne ten ziuriu

nera... viska paskutine minute musu nec'as daro :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:37:45 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

o man tai jis patinka :D ok zuikuti, susitiksim mru teisej ir pentencinej veikloj.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:38:42 | Nuoroda

o idomumo deliai-koks pernai buvo kb i teise vf???

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:43:30 | Nuoroda

bet kam ju reik tiek laukt? visien viskas zinoma jau :) o kada ir kur skelbs musu kb ir praeinamuosiuos kb?????????/

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:45:04 | Nuoroda

o kur reik pasiziuret kiek vaiku stoja i tam tikra specialybe? zinau, kad lamabpo, bet nerandu :) numeskit kas nuoroda :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:00:14 | Nuoroda
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

19.24 :)

mru ty :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:10:26 | Nuoroda

yra vilties istot i kazka is teisiu mru, pasiziurek kb. egzai nera levai islaikyti, kolegijom per geri :) siaip mru kiek pažįstu zmoniu, mokos pagrinde per sesijas :) ir tai ne visur... bet kadangi noresi issilaikyt nemokamam, teks paskaitinet kazka, bet juk visur reikia :) tai va, mastyk apie mru :) koks kb tavo?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:11:20 | Nuoroda
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

19.24 :)

mru ty :)

MRU - 18.28

siaip nemazas... maniau, kad mazesnis bus...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:19:55 | Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Thotu rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

o man tai jis patinka :D ok zuikuti, susitiksim mru teisej ir pentencinej veikloj.

na, zuikuti, aš tavim irgi negaliu skųstis :D

nesupratau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:36:53 | Nuoroda
House'as rašė:

šiemet į teisę VU vf priima 158, ne vf priima 232 :O

aiskuma :) is kur si info?

Žinutė parašyta: 2010-07-14 00:28:12 | Nuoroda

kas dar zino, su kokiais kb ten stoja?

Žinutė parašyta: 2010-07-16 18:53:13 | Nuoroda

o as i vf stoju su 19,38 ir tikiuos istot :D