Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:37:22
| Nuoroda
GytisB rašė:
lintu13 rašė:
Dauguma stoja į socialinius mokslus ir filologiją. Kas stoja į fillogynus, tai dažniausiai į juos išvis kreivai žiūriu, nes būna taip - ai, nežinau, kur stoti, man sekasi anlgų, tai stoju į anlgų filologiją. Tik jau nepradėkit ginčytis, nes tikrai taip dažniausiai ir būna. O socialiniai mokslai tai iš viso baikės - mokslas pigus, stojimo balai tikriausiai mažiausi iš visų universitetinių specialybių. Tai ir pristoja kas netingi. Kas dėl teisės ir visokių ekonomikų, matematikų, galiu pasakyti, kad čia biški situacija kitokia. Į ekonomiką ir juolab į teisę negalėtų stoti bet kas. Į ekonomiką stoja tie, kas gabūs matematikai, o tokių tikrai mažiau, nei tie, kurie plaukioja kalbų ir literatūrų jūroje, reiškias iš karto automatiškai gaunasi, kad ekonomika yra žymiai mažiau populiaresnė nei socialiniai mokslai. Kas dėl teisės - jei esi kvailas kalikas, nesugebantis mąstyti, teisė ne tau. Nes toks žmogelis gal ją ir pabaigs, bet kai ateis laikas parodyti, ką jis išmoko per tuos metus, bus šakės, nepralemens ne žodžio. Šiaip galiu pasakyti kad ne vieni iš jūsų kalikų, mieli vaikai, universitetuose nežibėsite, visų pirma dėstytojai tokių nekenčia (skirtingai nuo mokytojų mokyklose), visų antra kalimo neužtenka nei vienoje specialybėje. Kas iš to, kad iškalsi tu tą baudžiamąjį kodeksą, jei tau pristigs protelio tuos visus įstatymus pritaikyti ir 'išlaviruoti'. Ir taip, aš stoju į teisę. Nes žinau, kad sugebėčiau ne tik ją mokytis, bet ir šauniai susieti gyvenimą su ja.
O šiaip visą gyvenimą žavėdavausi visokiais chemikais, fizikais, geodezininkais ir taip toliau. Chebra, jūs šaunuoliai, jūs mažuma ir be proto turit daug kantrybės :}}} Šiaip teisė ir ekonomika irgi socialiniai mokslai. Taigi vienoje vietoje sakai, kad socialinių mokslų konkursiniai balai vos ne žemiausi, o po to jau ne bet kas įstotų. Truputi susimaišei, matyt, iš to noro pasirodyti protingesniu už kitus. Yra atskira specialybė - socialiniai mokslai. Apie ją ir kalbėjau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
21:48:00
| Nuoroda
O šiaip jo, pritariu Rūt - kas gabūs, visiems bus gerai. Kas kol kas nežinot, kam gabūs (irdabar galvojate, kad niekam nesate), nepergyvenkite , 'išplauks' su laiku. Taip nebūna, kad žmogus nėra niekam gabus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
11:34:33
| Nuoroda
Pagal lamabpo studijų programų pasirenkamumą, į MRU daugiausiai stoja į - finansų ekonomiką - teisę( bet stojančiųjų skaičiai labai 'sveiki', čia arba dar daug kas neužpildė, arba konkurencijos riomery nesveikos nebūna) - teisę ir valdymą - viešąjį administravimą (daugiau nei į teisę, vahahaha)
I VU : -mediciną - anglų filologiją - istoriją -ekonomiką - politikos mokslai - psichologiją - teisę vadybą ir verslo administravimą Aišku, visi šitie skaičiai rodo, kiek išviso rašė žmonių į tą dalyką, bet prašyme tas dalykas pas juos gali būti kad ir paskutiniu numeriu parašytas, todėl realiai pretenduojančių, kurie stoja tik į tąspecialybę, skaičiai žymiai mažesni ir manau įstos visi, kas nori. Blemba, bet kaip skaičiai kritę. Pamenu, kai aš stojau pirmą kartą, į vieną dalyką ir po tūkstantį pretenduodavo... Dabar po tos reformos karaliauja kolegijos.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:52:32
| Nuoroda
Taip, čia šių metų. Pakol kas įstos visi, kur rašė. Aišku viskas pasikeis po egzų rezultatų, nes dauguma moksleivių gali pakeisti nuomonę po jų sužinojimo. Bet žodžiu, šiais metais bus legviau nei anksčiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:54:16
| Nuoroda
O aš pvz stodama į teisę net VU nerašiau. Nepatinka man tas universitetas, apart savo istorijos pasigirti absoliučiai nėra kuo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:56:00
| Nuoroda
O MRU pavadinimas tau nieko nesako? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
13:59:59
| Nuoroda
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:03:32
| Nuoroda
Kam įdomu, VK populiariausia bankininkystė, reklamos vadyba, viešbučių administravimas. Dėl bankininkystės tai nustebau, ji niekada nebuvo tokia populiari. Nusprendė vaikai įstoti ir išvaryti krizę savo protingomis galvomis Šaunuoliai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:04:31
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Taip, čia šių metų. Pakol kas įstos visi, kur rašė. Aišku viskas pasikeis po egzų rezultatų, nes dauguma moksleivių gali pakeisti nuomonę po jų sužinojimo. Bet žodžiu, šiais metais bus legviau nei anksčiau. Blem,ne ta pacitavau tao pasisakymą,kodėl bus lengviau sias metais įstoti? Nes kaip jau sakiau, žymiai mažiau stojančių. Na,bent jau susidaro toks įspūdis iš skaičiukų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:08:59
| Nuoroda
Šiandien jau beje nunešiau dokus į MRU. Blemba, ten fainai. Pūšyyyynėėėliai, gamtaaaa, žodžiu, romantika Labiausiai tai sužavėjo teisės fakultete esantis knygynas, kaip protingai, nereikės po visus miesto knygynus tasytis ir reikiamų knygų ieškot. Viskas vietoj. Ir žmonės gražūs :} |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:10:36
| Nuoroda
Ledutte rašė:
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. no stress girl,peace.. Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes konkurencijos bijai? Biški nesupratau kame čia ta konkurencija ir kokios konkurencijos bijau? Ne, ne prieš nieką aš nenuteikinėju, baikit, neturėčiau ką veikt Stokit kur norit ir džiaukitės ! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:14:27
| Nuoroda
Ir labai protingai jis pasakė, taip ir bus. Ir dabar niekur užsienyje niekas taip masiškai nestoja į universitetus. Čia pas mus gi mada su aukštuoju makdonalde dirbti. Į universitetus stoja tik tie, kurie mokosi būti mokslininkais, dirbti laboratorijose ir atlikinėti tyrimus. Ai dar literatūros ir istorijos megėjai. Visam kitam skirtos kolegijos. Net tą pačią teisę geriau mokintis kolegijos, nes tai socialinis mokslas, jam reikia praktikos, universitetai dažniausiai apie tokias praktikas pamiršta. Visokie verslai irgi kolegijose mokomi. Tik pas mus čia viskas kitaip. Bando čia kažką keist bet biški ne nuo to galo pradėjo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:15:57
| Nuoroda
Ledutte rašė:
lintu13 rašė:
Ledutte rašė:
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Neprivalau aš čia jums nieko argumentuoti, ne lengvume kalba. Aš jau mokiausi VU ir iš jo išėjau. Patikėkit, nieko ten stebuklingo. no stress girl,peace.. Ar tik nebandai nuteikinėti prieš VU,nes konkurencijos bijai? Biški nesupratau kame čia ta konkurencija ir kokios konkurencijos bijau? Ne, ne prieš nieką aš nenuteikinėju, baikit, neturėčiau ką veikt Stokit kur norit ir džiaukitės ! Stojimo į teisę konkurencijos, juk ji ten didele Į vu stoja trys šimtai studentų į teisę, čia jūs vadinate konkurencija kai aš stojau prieš dumetus į vu, į mano stojamą dalyką stojo tūkstantis nieko, gerai viskas buvo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:21:12
| Nuoroda
Pirmu numeriu teisę mru parašę tik šešiasdešimt du studentai :}}}} dar neatsipeikėję pusę abiturientų musiet, negaliu patikėti tokiais skaičiais |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
14:28:54
| Nuoroda
Nea, ne teisę :} |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
15:10:24
| Nuoroda
Čia su tuo motyvaciniu bus kaip su įskaita mokykloje - tai tik nereikalingas formalumas, kurį pereina kiekvienas. Patikėkit, sunku nebus, nes į tą vpu stoja dažniausiai kaip į atsarginį variantą, jei čia labai į tą motyvacinį rimtai žiūrėtų, vpu nebeliktų studentų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
15:11:52
| Nuoroda
Pirma reikia paimti metus išlyginamųjų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
15:15:58
| Nuoroda
mel rašė:
As tai labai noriu i VDU, ketinau teise, bet kai pagalvoju kazi kur paskui dirbti reiks, siaip bandysiu i lietuviu filologija Nu tai po lietuvių filologijos tai tikrai darbą rasi DDD Su teise tikrai didesnės galimybės |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
18:16:57
| Nuoroda
Nutella rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tuo motyvaciniu bus kaip su įskaita mokykloje - tai tik nereikalingas formalumas, kurį pereina kiekvienas. Patikėkit, sunku nebus, nes į tą vpu stoja dažniausiai kaip į atsarginį variantą, jei čia labai į tą motyvacinį rimtai žiūrėtų, vpu nebeliktų studentų Pritariu juk pats VPU buvo prieš šitą testą.. Nu tai aišku, nes bijo,kad nebebus po to testo ko mokyt. Nū, visi stosį kolegijaas vietoj vpu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:02:16
| Nuoroda
Žiūriu žiūriu, pusę dešimtos bus fainos rungtynės - amerika prieš britaniją, vahaha :}}} Šiaip nesergu už nieką, o palaikau tai italus, prancūzus ir ispanus. |