Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:04:05
| Nuoroda
Tai kad graikai lievi, kažkokie nesusižaidę |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:10:14
| Nuoroda
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:13:57
| Nuoroda
Tai niekas nestojat, konkurencijos šiais metais man nebus? Visi tik VU ir VU, ir apie Riomerį išgristi norėtūsi. Pasipasakokite, kas stojate, ką apie šias studijas girdėjote, gal jau kas studijuojate? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:16:16
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Pritariu,labai jau išpūstas tas burbulas apie tą VU ... Ai, kad tave paskaičius tu čia kas antram pritari, tau jau nebeįdomu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:19:44
| Nuoroda
Argentinų treneris Maradona labai juokingas su tuo švarku, kaip kamuoliukas ridenasi |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:20:36
| Nuoroda
Tai tegu ji čia užsuka ir man daugiau visko pripasakoja.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:27:01
| Nuoroda
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:48:08
| Nuoroda
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Bū rašė:
lintu13 rašė:
Čia su tais vertinimais tai išviso yra juokinga. Kaip jau sakiau, visi tiesiog pripratę, kad vu yra prestižinis universitetas, nors nė velnio jis toks nėra ir aš tai sakau žinodama, nes aš jame mokiausi ir man nepatiko. Tikiuosi iki to laiko, kol pabaigsiu studijas mru, lietuva pagaliau ateis dėl šio univiero į protą. Ir dar sykį kartojuos - švietimo sistema visuose univeruose vienoda, skiriasi tik jos finansavimo pobūdis. Vu prestižinis universitetas - jei jau toks prestižinis, tai tegu jaunesnių dėstytojų pasamdo, bo dauguma tai triperiai, knygų į bibliotekas nuperka, nes visas kursas dėl šešių knygų muštis turi, susitvarko auditorijas, nes nemanau, kad tas faktas, kad žiemą studentai turi sedėti auditorijose su paltais, šalikais ir pirštinėm yra normalus. Žodžiu, galėčiau vardint ir vardint Nu tarkim... Darbdavys būsimas žiūrės į tave kaip į asmenybę, beabejo, bet taip pat ir į diplomą. Ir jam bus vienodai kokie dėstytojai tave mokė, ar malonūs, ar ne.. Kokios kainos valgyklose, kokios sąlygos mokytis.. Būsi tik TU ir diplomas. VU sunkiau įstot į daugumą specialybių nei į MRU. Ir logiška, koks požiūris atitinkamas lyginant įstojusius. Ir man dar tas užknisa, kad vu aštuonios sesijos. Ketvirto kurso pabaigoje chebra turi ir į paskaitas vaikščioti, ir sesiją laikyti, ir dar diplominį laikyti. Aš nežinau, kaip yra riomery, bet parašyta, kad tris su puse metų trunka studijos, tai reiškia, kad tos paskutinės sesijos nėra. Ir man dar kas patinka, tai kad riomery su teise nėra to idiotiško diplominio rašymo ( ką laikau kvailu dalyku ir tikrai ten tas rašymas neįrodo, kad tu iš viso ką nors išmanai apie tą specialybę, nors ir baiginėji), o laikai du egzus, vieną bendrą ir vieną iš tos teisės srities, kurią pasirenki. Mano manymu, tai labai puikus žmpgaus nukreipimas. Aišku, nieko nesakau,VU yra VU ir linkiu jam laimės. Dar tas pas juos gerai, kad jie penkis metus atsikankina ir viskas, jokių magistratūrų. Bet penki ar šeši metai, skirtumo didelio nėr. Bet kokiu atveju gerai, kad kiekvienas gali išsirinkti specialybę ir vietą, kur mokytis. Ir ginčai čia net nereikalingi, kuris universitetas geresnis ar blogesnis.. Linkiu ir Tau ir sau įstot kur norim ir būt besidžiaugiantiems gyvenimu studentams Agą, ir labai linkiu nenusivilti, nes man teko tai patirti ir tai labai nemalonu. Žodžiu, visiems laimės ir pinigų, liko mėnuo ir trylika dienų. ąąąąą, jaudinuos |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:48:44
| Nuoroda
Tai yra vienuolika dienų, apsiskaičiavai. God, man su matematika tikrai nepakeliui |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
20:50:28
| Nuoroda
Na, juk naturalu, kad man įdomu... Žiū, gal dar persigalvosiu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
09:52:25
| Nuoroda
Mano tai balas 17, 80 ir aš laikau sukryžiavus viską, kas ten pas mane susikryžiuoja, kad įstočiau į mokamą
O į teisę ir į valdymą tai verkčiau, jei papulčiau ( rašiau 'ant vaizdo). Vienas studijuojantis žmogelis man sakė, kad patys dėstytojai su panieka į juos žiūri, teisininkai vertinami žymiai labiau, nei teisę ir valdymą studijuojantys.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
09:55:01
| Nuoroda
Persigalvojau, sergu už amerikiečius!!! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
13:22:00
| Nuoroda
Nes aš laikiau egzus prieš du metus ;} Perstoju šiais metais. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:24:27
| Nuoroda
Justė, rašė:
justy rašė:
Justė, rašė:
justy rašė:
Bandysiu ir aš stoti į VPU. Bijau motyvacinio testo, bet guodžia tai, kad net gavus nulinį įvertinimą galima bus pretenduoti į VF vietą. Tai sėkmės visiems, kas laikys tą motyvacinį =) Meluokit ir neraudonuokit =D o i ka tu stosi?:] Norėčiau įstoti į muzikos pedagogiką. Tik ten dar stojamieji egzaminai bus, tai nežinau ar pasiseks. O kurią tu dieną laikysi testą? neuzsirasiau as jam dar ziauriai bijau,jauciu nuleisiu rankas :/ Su tokiu požiūriu nieko gyvenime nepasieksi. Per seminarus reikia kalbėti prieš šimto žmonių auditoriją, jei tu bijai prieš du žmogelius akimis pamirkčiot, tai kas tada bus? Žodžiu, čia ne mano reikalas, bet tu tada arba bandyk išmokti nugalėti savo baimes, arba nestok. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:29:09
| Nuoroda
O aš jums galiu pasakyti, kad visiems nusispjaut, kolegiją tu ar universitetą pabaigęs. Pirmiausia pažiūri į tave, į tavo įgūdžius, o po to į diplomą. Mano draugas pretendavo į rimtą darbą su kolegijos diplomu ir būtent jis jį gavo, o ne šimtai su vu diplomais, taip kad mažiau pasakokit čia pasakų ;} Jei tu debilas, tai VU tau nepadės. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
16:16:39
| Nuoroda
:DDDD Kiekviena gatvė turi savo pašto kodą. Jei paklausi, kaip jį sužinoti, tai aš žodžiu totaliai apsiverksiu ir nebesilankysiu šiuose forumuose. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
22:28:51
| Nuoroda
Blemba Sviatosa, o tu žiūriu viską kaip žinai ;} Tikriausiai ir univiere, ir kolegijoje esi pabaigus ir pradirbus visose įstaigose, ai ai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
08:58:38
| Nuoroda
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:24:40
| Nuoroda
Supah rašė:
NONcom rašė:
lintu13 rašė:
Supah rašė:
nors ir liko tik stojamieji, bet pamačius kiek į mano norimą spec. žada stoti, net susiparinau.. ; / Aš teisėn stoju, va kam kam, tai tiem, kas kartu su manim stoja parintis reik Užsilenks greit programa nuo stojančių į teisę aha, pakraupau kiek yra norinčiųjų į viešąjį administravimą, teisę, ir politiką stot ;O Baisiai daug ;D?galima tiksliau gal? Mru teisėn stoja 514 į nemokamą, 313 į mokamą. O Dieve... :}}}} O dėl to viešojo administravimo tai mega epic fail čia ne specialybė ir nesuprantu, ko į ją taip visi nori. Specialybė be specialybės |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
14:25:51
| Nuoroda
PinkPink rašė:
ignas90 rašė:
Apt18 rašė:
Ziurekite, o yra point'as pildyti du kartus NL studijas kaip parodyta paveikslelyje ar uztenka tik pazymeti viena karta NL (jei as tik noriu stoti i NL)?
Užtenka nurodyti vieną prioritetą, jei nori stoti tik į NL. Antru prioritetu vėl nurodžius NL niekas nepasikeis. Ka reiskia tas NL? Nuolatinės studijos. Aš žodžiu šokiruota jūsų daugumos 'domėjimųsi' ir 'žiniomis' apie šių metų stojimus. Darote ir nežinote ką. Baisu pagalvoti, kokių pirmakursių prisirinks šiais metais |