Vartotojo busimoji pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:37:21 | Nuoroda
minisss rašė:

o kdl maza??? juk jei neatsiras zmoniu su didesniu balu nei mano tai pagal viska as tureciau istoti ten ir vel nemanote taip?

O pagalvok,kad galbut atsiras zmoniu,kurie sia spec rase paskutinese vietose ir todel neistojo,o jei liko vietu tai gal ir taikys ten pirmu numeriu. Na noriu paskyti,kad cia yra loterija,sansai 50/50 ,nes is kur tu zinai,kad neatsiras zmoniu su didesniu balu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:38:13 | Nuoroda
minisss rašė:

ar kas nors zada bandyti laime treciame etape?????

Jei nepasiseks antrajame tai kas beliks

Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:41:43 | Nuoroda

Kad suprastum pirma reikia zinoti kiek i ta specialybe buvo vietu skirta,o tada jau atimk issiustus pakvietimus,kuriuos rodo uzvedus pele ant po kreive esanciu stulpeliniu diagramu.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 10:44:27 | Nuoroda
Bielas1 rašė:

Jei nesunku kai paskambinsi parasyk cia ka tau sake, ir beje is kur zinot kiek tarkim buvo vietu i nemokama? diagramose neparodyta

Taip,tas erzina,kad neparodyta,reikia patiem susizinoti.. Manau aukstuju mokyklu internetiniuose puslapiuose turetu buti tokia informacija.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:04:17 | Nuoroda
sauleeeee rašė:
busimoji rašė:
cantslowdown rašė:

gal kas stojot i vgtu istaigu vadyba? pas mane diegramoje rodo kad pakviesta vf  13, o is viso vf vietu yra 87.  pagal mano diagrama laisvu vietu vgtu dar yra:D

man panasi situacija i vdu viesaji administravima pagal diagrama pakviesta 14 kandidatu, o skirta vietu buvo 99,tai iseina,kad daug vietu liko. Ir prie ko cia treciadienis,juk cia raso kiek PAKVIETE ,o ne kiek PASIRASE. Treciadieni gali tik paaisketi,kad is tu 14 pakviestu pasirase pvz tik 12.

rimtai?????????? tai kodel tiek nedaug pakviete tada? daug sansu yra istot

O ka  as zinau kodel... Man irgi keista,bet taip gaunasi. As dar vdu parasiau ,idomu ka atsakys. Siaip tai rasykit univeram ir klauskit,gi buna kontaktai kokie el pastai,skype duoti pasikonsultavimui ir pasiklauskit del tu vf vietu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:06:04 | Nuoroda
sauleeeee rašė:

skambinau i vgtu katik. sake kad tos vietos kurios yra parasytos tarkim vgtu verslo vadyba raso yra 14 pakviesta tai cia yra maksimumas kiek gali pakviesti siais metais tai jei atsisakys kazkas is tu 14 tada galima pretenduot i nemokama.

Nesamone Nes katik ziurejau pvz vdu viesoji komunikacija buvo skirta 50vf vietu,diagramoje rodo,kad pakviesta 48 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:08:09 | Nuoroda
roses rašė:

ar šiemet dar yra išlikęs tas dalykas, kad jei gerai mokaisi gali iš mokamų studijų pereiti į nemokamas?

Na teoriskai galima,bet nepamirsk,kad tik po antro kurso pirmo semestro bus perskaiciuojami vidurkiai ir tik tuo atveju jei kazkas is gavusiu vf vieta nusimokys atsiras galimybe vnf studijuojanciam

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:09:43 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:

Sugalvojau superini planiuka. Stoju antram etape 2 etape, sukeiciu viska vietom, bet palieku ta vieta, kur atsisakiau pries tai ir istosiu is naujo, jei ka. ar ta mano vf vieta iskart kitam atitetks?isdega mano planiukas?

Toki planiuka cia jau svarste,bet as dar karta pakartosiu savo nuomone,jog tai yra LO-TE-RI-JA

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:11:16 | Nuoroda
Aqua_Tofana rašė:

O kur būtų galima rasti tokios informacijos, kiek vietų ten buvo skirta?

As tai rasau i univera ir klausiu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:17:09 | Nuoroda
sauleeeee rašė:
WhoAmI rašė:
sauleeeee rašė:

skambinau i vgtu katik. sake kad tos vietos kurios yra parasytos tarkim vgtu verslo vadyba raso yra 14 pakviesta tai cia yra maksimumas kiek gali pakviesti siais metais tai jei atsisakys kazkas is tu 14 tada galima pretenduot i nemokama.

Totali nesąmonė :D kodėl kitose specialybėse pakvietė maždaug tiek, kiek ir planavo priimti, o kaikuriose (kaip vgtu verslo vadyba ar pan, kur buvo numatyta >90 priimti) pakvietė net kelis kart mažiau žmonių? Tikrai nesąmonė kažkokia...

nesamone bet taip sake . sake ne jie patys nusprende kiek priimti o vyriausybe ar kas ten nusprende ir dabar yra taip kaip yra  ir antram ir treciam etape galima pretenduoti tik del mokamu vietu nebent is tu tarkim 14 kazkas atsisakys . abstulbau nes tarkim i koki ktu vadyba rodo paklviesta tik 1 tai nznzau :D

Nu tai tu dabar pati pagalvok ka cia pasakei :) pakviestas 1? tai ka is 1 grupe darys? :D nu gi ir taip aisku,kad nesamone cia

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:19:41 | Nuoroda
sauleeeee rašė:
sauleeeee rašė:
busimoji rašė:
sauleeeee rašė:

Nesamone Nes katik ziurejau pvz vdu viesoji komunikacija buvo skirta 50vf vietu,diagramoje rodo,kad pakviesta 48 

nu geras tai tada pats vgtu nezino kas kaip yra..

o kur tu ziurejai kiek buvo skirta vietu i vf?:)

vdu psl kur yra naujienos ten po staripsniais galima komentuoti ir klausti ka nori suzinot ir kazkas klause,ir netgi pasakysiu,kad pagal plana turejo but siai spec tik 30vf vietu,bet liepos 12 ar kada perskirste vietas ir skyre 50vf

Žinutė parašyta: 2010-07-26 11:22:00 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:

KUR SUZINOT KIEK VF BUVO IR KIEK VF BUVO ISDALINTA??????????????

nu gi kiek isdalinta tai matai diagramoj,t.y. kiek pakviesta, o kiek skirta sakau rasykit univeram gi yra kontaktai,tikrai atsakyt turetu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:01:17 | Nuoroda
cantslowdown rašė:

o buvo tokiu, kaip as, kur visur rase nemokamus ir niekus neistojo? :)

Yra .. Mum su drauge abiem taip atsitiko

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:08:39 | Nuoroda
ignas90 rašė:
ruduoas rašė:

galit kas nors paaiskinti apie tas diagramas, jeigu mano balas yra aukstesnis nei paskutiniojo pakviesojo, ka tai reiskia? ar tai nereisia kad  istojau/???/ padekit suprast maldauju,arba man tuoj vaziuos stogas

ten rodomas paskutinis pakviestas vnf

Rodykle rodo paskutini i vf ,o bruksnys i vnf kaip suprantu

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:53:19 | Nuoroda
.Deimantė rašė:

KMU bent į skambučius atsako, o VU net nesiteikia to daryt.

Irgi geras variantas

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:54:55 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
busimoji rašė:
RAMINTTA rašė:

Nežinau, taip sakė ir straipsnis rašė...

Na as nieko panasaus negirdejau,kad neliko univeruose nemokamu vietu, o delfi tik skaiciau apie kolegijas tai konkreciai,kad apie 1000 vietu dar yra.

O tai kiek tada univeruose? Skaičiau, kad išdalintos vietos VF 100proc.

KUR SKAITEI?PARODYK IR MAN

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:10:01 | Nuoroda
krcbbd0071 rašė:

nu tai tarkim per antra sita etapa irgi mums nieko nesigauna ten su tom vf , ir jai nepasiulys i vnf, tai manot dar uzteks tu vietu visiems tose maziau populiariose specialybese ? 

Gal

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:20:22 | Nuoroda
krcbbd0071 rašė:
busimoji rašė:
krcbbd0071 rašė:

nu tai tarkim per antra sita etapa irgi mums nieko nesigauna ten su tom vf , ir jai nepasiulys i vnf, tai manot dar uzteks tu vietu visiems tose maziau populiariose specialybese ? 

Gal

blm nezinau grynai cia tik nervus sugadins mums visiems ir viskas, juk vistiek trbt yra paskaiciuota kad po visur issiskirstytu studentai, ir uztektu daugmaz visiems tu vietu gal

tai va,kad tik gal,cia siemet panasu,kad niekas nieko tikro pasakyti negali

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:47:38 | Nuoroda
adrijana rašė:

Ta prasme kad reikia rašyti  į priekį tas specialybes kuriose tavo konkursinis balas buvo didžiausias nors tu jas rase pirmmame etape tarkim 8 ar 9 vietoj ?

Butu logiskas zingsnis,norint istoti. Tik pries tai reikia pasidometi ar dar neisdalintos visos vietos,kad nebutu tik bereikalingas prasymas

Žinutė parašyta: 2010-07-26 17:30:11 | Nuoroda
Sliziks rašė:

su vf viesasis administravimas 15.85 

Kur cia toks balas?? Nes ktu ir vdu 18 su virs