Vartotojo TauTviS pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:52:58 | Nuoroda
Informel rašė:

O rytoj galima pasirašyti studijų sutartį?

Galima.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:54:55 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

Kada sužinom ar gavom bendrabutį ? :) 

Rugpjūtį.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:11:57 | Nuoroda
laugot rašė:

Sveiki, :)  jau istojau i energetikos fizika. kas dar  istojo? :)

Aš :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:06:27 | Nuoroda
laugot rašė:

Malonu susipazinti, As Laura :)

Malonu, Tautvydas   O maniau, kad tik vaikinai čia bus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:10:04 | Nuoroda

Kuo daugiau tuo geriau  :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:14:30 | Nuoroda
laugot rašė:

Jau zinau :D na vienas bendrakursis jau yra :d bet mazai kazko

O pati iš kur? :D Bijo rodytis visi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:20:05 | Nuoroda

Kur galvoji gyvent? Bendrike ar buto ieškosi?  

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:24:58 | Nuoroda

Ten pat :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:29:45 | Nuoroda

Ok, skaityk až :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:21:12 | Nuoroda
donay34 rašė:

Testus laiko visi , informes testo neislaiko tik tie , kurie nezino tokiu dalyku kaip kas yra internetas :DDD , o anglu jei nori pasikelti dalyku vidurkį tai išlaikai kuo prasciau kad pradetai nuo zemesnio lygio , o jei nori kuo greiciau pabaigti tai islaikai kuo geriau , o paskui turi laisvus rytus ir nereikia kasdien keltis į anglu :)

Bent jau VDU tinklalapyje net išryškinta, kad diagnostinio anglų kalbos testo nereikia laikyti tiems kurie išlaikė anglų egzą 80 ir daugiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:31:39 | Nuoroda
busimoji rašė:

Aha,tos diagramos ir mane domina,greiciau jos pasirodytu.

Diagramos pirmadienį lamoje bus.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:49:33 | Nuoroda

Tuoj pasirodys, kad merginų daugiau nei vaikinų bus :D :D :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:04:08 | Nuoroda
rosigur rašė:
Dovilia rašė:

laba diena, o jeigu laikei kompiuterinio rastingumo iskaita mokykloje ir turi ta pazymejima,reikia laikyti ta informatikos testa? :)

nesiskaito įskaita. Tik egzas.Jų tinklapy rašo. Lb nuliūdino šitas mane. 

Jei išlaikėt įskaitą, tai ko jaudintis čia dėl to testo? :) o jei kas tai pasimokysit pusmetį informatiką :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:09:35 | Nuoroda
donay34 rašė:

www.vdusa.lt/

Atsakys į visus klausimus :)

Atsakys pirmadienį kokį ne? :D

Perklausiu čia, gal kas žinos :) Kaip ten tam kvite su įmokos kodu? jo nereik ar susirast reikia jį pačiam?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:38:38 | Nuoroda

Kaunas, VDU :D Bet tai ko jūs rašot to ko nenorit ? :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:45:21 | Nuoroda
AušraL rašė:
TauTviS rašė:
donay34 rašė:

www.vdusa.lt/

Atsakys į visus klausimus :)

Atsakys pirmadienį kokį ne? :D

Perklausiu čia, gal kas žinos :) Kaip ten tam kvite su įmokos kodu? jo nereik ar susirast reikia jį pačiam?

Aš atsispausdinau tą kvituką ir man nieko daugiau nereikėjo. :)

Tau gerai :D Nu ką jei niekas neatsakys tiksliai, teks banke aiškintis :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:29:23 | Nuoroda
busimoji rašė:
vtrgv rašė:
busimoji rašė:
korpusas rašė:

Egzaminai buvo zymiai lengvesni, nei praitais ar uzpraitais metais. Pirma reikejo rasyt prasyme specialybes kur tikrai zinai kad istosi (arba mazai balu truks), o ne kad parasysiu beleka, o ant galo jau ka noresiu. Antra nera ko noret, patys kvaili esat kad stojat i socialinius mokslu, juk jus ir uzkelet tuos balus. Reikejo mastyt apie inzinerinius/fizinius mokslus, nes tu teisininku, vadybininku, ekonomistu kaip prisikta. O dauguma stojat del to, kad reikia tik diplomo, o socialiniuose moksluose lengviau mokintis tai ir visi ten ir suejo

As nesuprantu kaip galima tokias nesamones kalbeti,pagalvok pries nusisnekedamas. "Reikejo mastyt apie inzinerinius/fizinius mokslus" , o ka man daryti jeigu as negabi siems mokslams, nesuprantu fizikos,nesiseka matematika??? Jeigu as gabesne humanitariniuose dalykuose ir man jie patinka tai jau as kvaila? Manau jog tiesiog yra zymiai maziau zmoniu,kuriem realieji dalykai sekasi geriau ir niekas del to nekaltas, o aiskiinti,kad reikejo stoti ten ir ten- tai jau tikrai ne tavo kompetencijai.

jis viska teisingai pasake. jeigu tu nesupranti fizikos ir tau nesiseka matematika - tai yra blogai ir tai yra tavo asmenines problemos, del kuriu tu niekur neistojai. nes visada reikia turet atsargini varianta, kad veliau nebutu tokiu netiketumu. kaip matai, susikloste situacija, kai soc/hum mokslai niekam nereikalingi, nes eile metu iki siol tukstanciai tokiu pat vaikinu ir merginu, kaip tu, pripute burbula, kuris siemet pagaliau sprogo.

Zinai pyk nepyk kalbi absurdiskai,ar tau zmones skirstyti i reikalingus ir ne?  Asmenines problemos ,kad nemoku fizikos WTF?? Tu bent paskaitai ka parasai? Turbut ne ta galva galvoji... Atsarginis variantas buvo,bet jis nepasiteisino tai kas tada? Atsarginis atsarginio varianto variantas??? Nebuk kietaktis,jei zinotum zmogus kas bus, pries krisdamas pagalve pasidetum,paprasciausiai niekas nenumate tokio KB kilimo ir dauguma stojo tikrai ne na ura ,kur istosiu ten. Dauguma rase i tas specialybes,kur nori mokytis ,ir kur ,pagal pernai, balo pilnai uzteko.

Niekas nenumatė kilimo?? 

Reikėjo logiškai pamąstyt. 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:36:23 | Nuoroda
Turka rašė:

o reikia atsispausdinti ta kvita ir ji nunesti i banka kad uzpildytu? 

Nebūtina spausdinti gali ir banke užpildyt kur duos, mano manymu. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:56:47 | Nuoroda
busimoji rašė:
TauTviS rašė:

Niekas nenumatė kilimo?? 

Reikėjo logiškai pamąstyt. 

Zinai tu teisus,as humanitare ,taigi tikriausiai logiskai nemastau. Taciau daugybe aplink esanciu ir logiskai mastanciu to taip pat nenumate,tiksliau,kad kazkiek pakils-visada yra tikimybe,bet,kad sitiek..

Eimantai,visiskai pritariu!!!

Nenumatė, ar net nesistengė ? Čia mačiau tik vienas vtrgv straipsniais dalinosi apie sumažintas vietas.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:28:12 | Nuoroda

Uncle Sam > Bet kas tas daugelis? daugelis esančių forume? bus bent 100?