Vartotojo TauTviS pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:44:24 | Nuoroda
AušraL rašė:
TauTviS rašė:

Uncle Sam > Bet kas tas daugelis? daugelis esančių forume? bus bent 100?

Kad taip žiauriai kils kai kurie balai, tikrai LABAI daug žmonių, net ir patys universitetai negalvojo.

Net universitetai?  Naujiena 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:53:14 | Nuoroda
Smeterling rašė:
ineita rašė:

blt as ir ziopla!!!!!! istojau i vu istorija bet istestinem studijm:( ka man dabar daryt,meginti per antra tura stot i nuolatine,o jei per antra tura niekur neistosiu:(((tai liksiu ant ledo visai,ziuriu....zmones patarkit,o gal galima po metu ar po puses i nuolatine pereit?:(

kuo skirias ištestine nuo nuolatines?

Ištęstinės 6m. Nuolatinės 4m.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:40:53 | Nuoroda

Ooo, smagu :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:33:00 | Nuoroda
_bon rašė:

kaip suprasti visa tai ? :p

Viskas VDU tinklalapyje, aiškiai aprašyta.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:53:07 | Nuoroda
_bon rašė:

tai kaip suprantu privalomi yra  A ir B grupiu dalykai, tik juos dar pasirinkt reiks,kuriuos noresi, taip ?

A - privalomi visiems, B - privalomi, bet reikia pasirinkti kurių dalykų norėsi. C - studijų pagrindų ir specialybės dalykai, tarp jų - kursiniai darbai, praktika ir baigiamasis darbas. D - laisvai pasirenkami.

Žinutė parašyta: 2010-07-28 20:11:14 | Nuoroda

Laukiam, laukiam :D Tiksliau aš tai laukiu 

Žinutė parašyta: 2010-07-28 21:03:20 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

Turiu aš ir pats skenerį, bet kai nuskenuoji kokybė tampa daug prastesnė,o jie reikalauja geros kokybės, antra, nuskanuota nuotrauka neatitinka jų silueto, o prašo, kad atitiktų, man regis, kaip jie  įveda naujoves, taip ir prasideda visokie nesusispratimai, negalėjo palikti, kad  užtenka nunešti į banką paprastą nuotrauką ir padaro jie tą pažymėjimą...

Na aš savo ir skenavau, kokybė beveik nepakito. O kad atitiktų siluetą tai reikia tinkamos nuotraukos, ne bet kokią skenuot.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 13:52:21 | Nuoroda
Linas. rašė:
Vika :) rašė:

o man čia tik vienai neleidžia nuotraukos įkelt? nesusigaudau aš ten

Man irgi sunkiai kėlė nuotrauką. Kai pradės kelti, palauk ~2-5min ir perkrauk puslaptį (Alt+F5) ir tada gal rodys įkeltą nuotrauką. Man taip išėjo įkelt. 

Jei įkels, parašyk ar tau nuotrauką rodo su šešėliu tokiu :)

Rodo tą šešėlį, kuo tiksliau nuotrauka atitinka šešėlį, tuo didesnė tikimybė, kad patvirtins nuotrauką kaip tinkamą.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 13:59:03 | Nuoroda
Verutea rašė:
TauTviS rašė:
Sanosuke rašė:

Turiu aš ir pats skenerį, bet kai nuskenuoji kokybė tampa daug prastesnė,o jie reikalauja geros kokybės, antra, nuskanuota nuotrauka neatitinka jų silueto, o prašo, kad atitiktų, man regis, kaip jie  įveda naujoves, taip ir prasideda visokie nesusispratimai, negalėjo palikti, kad  užtenka nunešti į banką paprastą nuotrauką ir padaro jie tą pažymėjimą...

Na aš savo ir skenavau, kokybė beveik nepakito. O kad atitiktų siluetą tai reikia tinkamos nuotraukos, ne bet kokią skenuot.

Kokią, tamsta, skenavai? Savo fotiku fotkinaisi? Ar dokumentinę kokią kokybiškesnę po skeneriu pakišai?

Skenavau didesnę , nei dokumentinę. o ją gavau kai mokykloj fotografavo vinjetėms. O dėl kokybės tai pačiame kompiuteryje turėtumėte susirasti skenavimo nustatymus. Ten galima sutvarkyt, kad kokybė gana gera būtų.

Žinutė parašyta: 2010-08-03 14:24:37 | Nuoroda

Kas dėl VDU tai sakė dar palaukt reikės kol patvirtins :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-19 12:56:08 | Nuoroda

193.219.190.189  tik ip suvedat ir veikia :)

Žinutė parašyta: 2010-08-20 13:29:56 | Nuoroda

Bendrabutį VDU - 3 (dėl remonto VDU - 1) :D

Žinutė parašyta: 2010-08-27 23:48:14 | Nuoroda

Šaunu :D

Žinutė parašyta: 2011-07-08 13:58:55 | Nuoroda
Rugile` rašė:
Erika rašė:
naintyna rašė:

O jei as 11-12kl mokiausi vokieciu, tai ne anglu, o vokieciu testa laikyciau? :)

Na, jei mokeisi vokiečių kalbą, vadinasi, kad nesimokei rusų kalbos, bet anglų juk mokeisi. Anglų kalbą mokėsi visi, tai privalomas dalykas, todėl laikytum šios kalbos testą, o ne vokiečių :)

AŠ mokiausi vokiečių ir mokiausi rusų, anglų kalbos net nebuvo pas mus (kaimo mokykla). Tad kaip tada? :)

Anglų kalbos testas yra privalomas. Blogiausiu atvejų pradėsi nuo 1 anglų kalbos lygio :)

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:23:50 | Nuoroda

Na 4 lygiai, atlieki testą, jei visiškai nieko nesimokei ir nesupranti, tai pakliūsi pirman lygin ir pradėsi nuo pagrindų viską. Gal kas plačiau galės pakomentuoti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:32:40 | Nuoroda

Baigiau VDU Energetikos fizikos pirmąjį kursą Na tikrai nesu nusivylęs kad įstojau. Dėstytojai puikūs, nusiskundimų neturiu. Jei eini mokytis, o ne tinginiauti, tai sunku tikrai nebus. Aišku jaučiasi truputį vadovėlių trūkumas, bet  manau ne viename VDU taip. Beto dažniausiai dėstytojų paskaitos konspektus ar skaidres galima rasti specialioje programoje FirstClass, taigi ne bėda. Kitur tiesiog konspektuoji.

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:39:31 | Nuoroda

Beje dėl pespektyvų, karjerą gali daryti ir energetikos sektoriuje, ir ten kur reikia fizikos žinių.  Žodžiu suteikiamas platus išsilavinimas :D . Beto nemokamai, bent jau praeitais metais taip buvo, gali pasiimti gretutines studijas :)

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:48:34 | Nuoroda

www.vdu.lt/lt/studies/program/3/show/subjects

Štai dalykai studijuojami, gali pasižiūrėti kas bus kuriam kurse.

Žinutė parašyta: 2011-07-17 16:23:08 | Nuoroda
zaara rašė:

Ar tiesa,kad įstojus į vf bet kurias studijas,pirmakursiai pirmą semestrą gauna stipendiją?

na praeitais metais tai gavom :)

Žinutė parašyta: 2011-08-11 00:55:43 | Nuoroda

9. Studentams socialinės stipendijos mokamos LR Vyriausybės nustatyta tvarka.