Vartotojo zxc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-14 17:42:32 | Nuoroda

Kiek iš viso galima surinkti taškų anglų VBE? 100?

Ten kažkaip nurodyti tie taškai prie kiekvienos užduoties, bet kaip jie skaičiuosi? Dalijasi lyg iš 2? Kurie tiksliai?

Žinutė parašyta: 2010-06-14 17:52:42 | Nuoroda
NONcom rašė:
jusste rašė:

Kiek iš viso galima surinkti taškų anglų VBE? 100?

Ten kažkaip nurodyti tie taškai prie kiekvienos užduoties, bet kaip jie skaičiuosi? Dalijasi lyg iš 2? Kurie tiksliai?

Egzamino paskutiniame lape rašo: Kalbos vartojimo testo uždaviniai bus dalijami iš 2 specialia programa. :)) Čia suprask kaip nori :) Turbūt kažkokia formulė bus :)

Tai tikriausiai Use Of English dalins iš dviejų ir vietoj tų 40 taškų išeis realiai 20. Tada visą egzaminą sudarys apvalus 100 taškų :)

Jau peršikus sėdžiu, kadangi noriu gaut pagyrimą, o anglų kalba - ne mano stiprioji pusė, tai galvoju, kaip tą 50 procentų sukrapštyt. Nors gal bus, tikiuosi :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 17:56:06 | Nuoroda
Metal Face Doom rašė:
NONcom rašė:
Jelefant rašė:

Ar tikrai thrilled? "Made me thrilled?" Pagal mane cia labiau tinka "made me thrill". Reiktu eksperto nuomones ;)

Ir ne ekspertai sako, kad thrilled :) made me thrill paprasčiausiai neskamba.

Kas tau neskamba? O made me laugh? made me cry? eksperte :dddd

Aš irgi thrill rašiau, nes į galvą įsikalus dainos dainos žodžius  "make me feel" :D

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:00:11 | Nuoroda

Baikit pyktis, žmonės :D

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:43:07 | Nuoroda
strelyte rašė:

labai gera daina mums visiems. ypac tiems, kuriems siandien paskutinis egzaminas buvo. sveikinu ;]

www.youtube.com/watch?v=cxG4kOkup5A&feature=related

(Y)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 23:26:39 | Nuoroda
Anele rašė:

ugu,mieli žmogiukai....keista suvokti,kad va,jau baigės man egzaminai...12m ariau nuoširdžiai,bet esu savimi nusivylus,nes šiaip esu gan glušas žmogas. Bet juk gyvenime nepražūsim. Egzaminas buvo nesunkus,bet aš primaliau tiek ten visokio brudo,kad jei gausiu 70,tai nežinau...būsiu labai laiminga.

Man irgi keista, kad jau viskas baigta. Sėdžiu visą vakarą namie su liūdnom dainuškom ir net gaila tų mokyklos laikų pasidaro. Net šiek tiek pavydžiu jaunesniems, kad dar gali likt :D

Žinutė parašyta: 2010-06-15 19:19:01 | Nuoroda

Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės?

Žinutė parašyta: 2010-06-15 19:22:15 | Nuoroda
ponor3 rašė:

O kas i ISM Vilniuje? Ekonomik ir politika?:)

Aš rašiau nemokamą :)

Žinutė parašyta: 2010-06-15 19:31:20 | Nuoroda
jusste rašė:

Atsiprašau už durną klausimą, bet ar jau nėra galimybės studijuoti neakivaizdžiai? Šiuo metu pildau prašymą, tačiau pasirinkti galima tik ištestines arba nuolatines studijas. Kur neakivaizdinės?

GAL KAS ŽINO? :D

Žinutė parašyta: 2010-06-15 20:40:16 | Nuoroda
Ledutte rašė:
Kevin rašė:
jusste rašė:
jusste rašė:

GAL KAS ŽINO? :D

Istestines jei neklystu ir yra neakivaizdines.

Tikrai taip :)

O tai kaip ten pildant pasirinkti tuos prioritetus? Galima vienu metu ir nuolatines, ir ištestines. Tai kaip ten jas žiūri stojant? Jau visai susipainiojau...

Žinutė parašyta: 2010-06-19 03:23:48 | Nuoroda
RikArdO rašė:
anonimiška rašė:

paskutinis į nemokamą vietą pernai buvo 19,24, o į mokamą 18,48 berods. čia nuolatinių studijų. o ne neakivaizdinių.: )

to ir norėjau, dėkui ;]

Galvoji stot?

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:27:43 | Nuoroda
RikArdO rašė:

Tep :) o tu?

Aš irgi, bet tik į VU. Rašiau pirmais numeriais - iš pradžių vnf, po to vf. Žiūrėsiu, kaip seksis, bet tikiuosi įstot :D

Žinutė parašyta: 2010-06-20 12:20:15 | Nuoroda
anonimiška rašė:
jusste rašė:
RikArdO rašė:

Aš irgi, bet tik į VU. Rašiau pirmais numeriais - iš pradžių vnf, po to vf. Žiūrėsiu, kaip seksis, bet tikiuosi įstot :D

čia man tik kažkaip keista pasirodė, kodėl pirma rašei valstybės nefinansuojamą, o tik po to valstybės finansuojamą? ar aš čia kažko nesuprantu. nu nes jei tu taip užrašei, tai  na į vnf balas juk garantuotai mažesnis nei vf, nu tai jei tavo balas ir bus pakankamas vf, tai jis bus tada garantuotai pakankamas ir vnf ir tada tave priims į vnf, o ar tavo balas telpa į vf net nežiūrės. nu arba aš ne taip supratau tavo mintį.: )

Po egzaminų galva susisuko :D Turėjau omeny, kad pirmą rašiau nemokamą (vf), antrą mokamą (vnf). O toliau ekonomikas ir finansų ekonomikas. Tikiuosi užstrigt ties pirmu, na arba antru :)

Žinutė parašyta: 2010-06-20 12:22:45 | Nuoroda
RikArdO rašė:
jusste rašė:
RikArdO rašė:

Aga ir aš vf bei vnf parašiau... na mane istorijos egzaminas lb nuvylė, tai nežinau ar mane čia priims, nes visgi lb aukštų balų čia reikia.. alternatyvoje turiu MRU :)

Aha, istorijos egzaminas buvo neįspūdingas. Istorinių žinių praktiškai nereikėjo, nes ten buvo panašiau ne į istorijos egzaminą, o į antrą lietuvių teksto suvokimą. Tikiuosi, labai ten nesusimėžiau :D

Žinutė parašyta: 2010-06-20 12:25:51 | Nuoroda
edgariuk rašė:

Jau pradeta tikrinti matematika , gal is jusu mokyklos kokia mokytoja tikrina ir ka nors sake jau  ? :)) idomu suzinoti

Vakar mano mokytoja jau grįžus buvo, sakė, kad tikrinimai baigti. Pasak jos, labai nekokie rezultatai, nes begalė darbų, kuriuose surinkta vos vos +/-20 taškų.

Žinutė parašyta: 2010-06-20 12:25:51 | Nuoroda
edgariuk rašė:

Jau pradeta tikrinti matematika , gal is jusu mokyklos kokia mokytoja tikrina ir ka nors sake jau  ? :)) idomu suzinoti

Vakar mano mokytoja jau grįžus buvo, sakė, kad tikrinimai baigti. Pasak jos, labai nekokie rezultatai, nes begalė darbų, kuriuose surinkta vos vos +/-20 taškų.

Žinutė parašyta: 2010-06-21 02:47:36 | Nuoroda
simačka rašė:

Pvz pernai su 81t žmonės gavo 99%. Nu jei kažkam tai atrodo mažai, tai nžn, ką pasakyt :D

Čia rimtai tiek gavo už 81 tašką? Tada gaila, kad pernai nelaikiau :D

Žinutė parašyta: 2010-06-21 21:10:12 | Nuoroda
Nastiona rašė:

Sveiki, na sveikinu tuos, kuriem pasiseke su matieka, na ir kuriems nelabai... Pasiskaiciau jusu komentarus ir galiu pasakyt, kad siu metu egzaminas buvo daug lengvesnis negu praeitais... Ir tikrai islaikyti buvo imanoma, nors....nevisiems pasiseka:) O del to, kad jus cia rasot: balas pagal B lygi, balas pagal A lygi, nebus pas jus skirtingu balu, nes cia skaitosi kaip vienas VBE, ir jis neskirstomas i dvi dalis juk... O kadangi buvo vienintelis VBE, tai manau ta kartele islaikymo turetu but mazesne, nes buvo daug mokyklininku, kuriems siais metais teko laikyti valstybini... tad jei surinkot virs 10 tasku, manau neturetumet jaudintis del neislaikymo.. :)

O man kaip tik praeitas egzaminas buvo daug lengvesnis. Esu jį rašius bandomąjam, praradau vieną vienintelį taškelį. Savam pramazinau daugiau :)

Žinutė parašyta: 2010-06-21 21:13:02 | Nuoroda
edgariuk rašė:

Idomi tavo mokytoja is tiesu jeigu sako kad +/- 20 tasku surinkusiu darbu yra ir tai jai blogai .. hm. :)) taigi laike egzamina b lygio mokiniai ne visi turi surinkti 50 tasku ar ne taip ? :) kazkam reikia 80-100% kazkam uzteks 1-20% tarp ju ir as :) nelabai suprantu tu zmoniu kurie sako kad neislaikyti egzamino tai reikia buti absoliuciai bukam juk ne kiekvienam ta matieka einasi gerai ..:) jau nedaug liko greit suzinosim koks pereinamasis balas ir tada paziuresim kiek buvo neislaikiusiu sio "lengvo" egzo ...

Kas sakė, kad tai jai blogai? Būkit žmonės, pasiskaitykit pirmiau tai, ką komentuojat, nes ištraukiat iš konteksto žodžius, savaip juos interpretuojat ir prasideda nesusikalbėjimai. Tai va, norėjau pasakyt tai, kad, anot mokytojos, labai labai daug darbų, kurių taškai minimalūs, t.y. apie dvidešimt. Ir nepasakyčiau, kad tai dėl B lygio. Juk didžioji dalis laikiusių egzaminą mokėsi A lygiu. 

Žinutė parašyta: 2010-06-22 13:28:54 | Nuoroda

O darbo patirty ką rašot? :)