Vartotojo zxc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-23 01:40:53 | Nuoroda
Pumpum rašė:

Aš šiandien jau sužinojau pirmąjį egzaminą. Iš muzikologijos gavau aštuonis, esu visai patenkinta, tiek ir tikėjausi :) na o kadangi tai man buvo pats žiauriausias egzaminas tiek psichologiškai, tiek šiaip, tai kitų rezultatų jau laukiu šiek tiek ramiau. Prašymą užpildžiau pačią pirmą dieną kai tik galėjau, tik vienintelę vietą. Jei nepavyks, stosiu kitąmet ten pat :)

Ką rašei, jei ne paslaptis? :) Šaunus požiūris, matosi, kad žinai, ko gyvenime nori, o ne renkiesi taip, kad bile įstot :)

Žinutė parašyta: 2010-06-23 01:46:32 | Nuoroda

Realiai, bent jau gimnazijoje, kurioje mokausi aš, iš metinių išsivesti devintukus - dešimtukus yra sunku. Todėl didžiuojuosi savimi, kad baigiau mokyklą tik su trim devintukais, visi kiti - dešimtukai. Nesu savimyla, bet tikrai malonu, nes tai yra atpildas už mano įdėtas pastangas ir darbą visus dvylika metų.

Žinutė parašyta: 2010-06-23 01:55:27 | Nuoroda
Alanas rašė:
zirklūtes. rašė:

Aš tai gailiuosi nepasprendus daugiau visokių va užduočių,grynai tokių,kaip egzamine. Na nebūdavo mums tokių kontroliniuose, bet ką padarysi:D

Nauja komanda? Visiškai nauja? Keista.

Bet viena aišku-kad trūko laiko.

O cia Zirklute lb svarbia problema iskele - mokykloje neparuosia (bent jau daugumoje) atsakyti i butent tokius klausimus, kurie reikalauja ir istorinio mastymo. Kodel - vienareiksmiskai atsakyt negaliu, taciau manau, kad delto, jog truksta istorijos pamoku. As sakyciau, kad reiktu 4 istorijos pamoku per savaite (be modulio, kurio mums, deja, dazniausiai nebudavo, o jei ir budavo, tj tik ankstesniu metu egzus, kurie iki 2008 metu buvo buvo daug lengvesni.)

Na, bet velgi, pasikartosiu - istorijos egzas buvo tikrai sunkus, ka patvirtino mano klasioko mama, kuri taise egzus. Tj vidutiniskai zmones surinkdavo apie ~40 tasku. Ohh well.. shit happens :)

O man dėsčiusi mokytoja kaip tik visą dėmesį skyrė istorinio mąstymo ugdymui. Kontroliniai visada vertė mąstyti. Dabar kai pagalvoju, esu jai dėkinga už visą tą rūpestį, suteiktas žinias ir už tai, kad idiegė man meilę istorijai :) Tikiuosi, kad nepasišiukšlinau egzamine :)

Žinutė parašyta: 2010-06-25 02:44:08 | Nuoroda

Aš irgi pirmą kartą girdžiu apie kažkokias kūrybines užduotis :D

Žinutė parašyta: 2010-06-25 02:51:32 | Nuoroda

Kur visi teisininkai? :D

Žinutė parašyta: 2010-06-26 02:58:17 | Nuoroda
7day rašė:

Visada būna Dear. Tik jei Informal, iškart po Dear rašai vardą (Dear Tom), o jei formal, tada prirašai Mr., Mrs., Ms., pvz.: Dear Mr.Tom (jei neduotas vardas, Dear Sir/Madam) 

Fomal laiške rašosi ne Dear Mr. Tom, kadangi Tom - vardas. Reikia rašyti pavardę po Mr, Mrs ar Ms. Pavyzdžiui, jei yra koks nors Tom Brown, turite rašyti Dear Mr. Brown, ir t.t. 

Žinutė parašyta: 2010-06-26 02:59:31 | Nuoroda
Dayzas rašė:

nu dėlvisko nueisiu pirmad. i sule :D

Jei tavo gimtoji kalba - lietuvių, neverta gaišt laiko. Rezultatai nuo liepos pirmos dienos :)

Žinutė parašyta: 2010-06-26 03:01:16 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

sveiki, kai pildot ta prasyma internetu, o kur reikia sumoket uz ji pinigus? ir kaip sumoket? nes as nesuprantu

Reikia man į sąskaitą pervest mokestį :D

Žinutė parašyta: 2010-06-27 16:57:23 | Nuoroda
matrica rašė:
Nepavyzdinga rašė:

rezultatu neatsiustu elpastu? kazkur girdejau kad taip gali but.. nes i mokykla nelabai noris eit:D

nezinau, ar visur taip, bet mum reikes eit i mokykla. blemba, tu rezultatu tai bijau gal labiau nei paciu egzaminu

Aš irgi. Ypač, kai dar sužinojus rezultatą aplink Tave bus žmonių. Norėčiau viena sau ramiai kur sužinot, nesidalindama su niekuo savo emocijom :D

Žinutė parašyta: 2010-06-30 13:47:11 | Nuoroda
House'as rašė:

Sveiki :) aš taip pat stoju šiemet į teisę :) apie ją svajoju jau pakankamai ilgai ir tikiu, kad savo svajonę įgyvendinsiu :) TIkiuosi ir mano kursiokai bus puikūs žmonės ir kartu sieksime teisės aukštumų :D

Pirmu numeriu rašei? Galbūt, jei pasiseks, būsim kolegos :D

Žinutė parašyta: 2010-06-30 16:15:49 | Nuoroda
živilė rašė:

Pavaduotoja sake, kad rezultatu dar nera

Aišku, kad nėra, juk aiškiai parašyta - LIEPOS 1 d. :)

Žinutė parašyta: 2010-06-30 16:20:07 | Nuoroda

Paskutinės dvidešimt keturios valandos - pats nemaloniausias laukimas :S Nu ir sunki ta abituriento dalia: dėl egzaminų - nervinkis, dėl rezultatų - nervinkis, dėl stojimų - vėlgi nervinkis. Už ką mums šitaip? :D

Žinutė parašyta: 2010-06-30 16:32:07 | Nuoroda
Saulute6 rašė:

Man tai nuo tu egzaminu nei silta nei salta,  tik cia atejus prisiminiau, kad ryt lt rezultatai jau... :D
As del kito nervinuosi - nerandu niekur tinkamos isleistuviu sukneles, bateliu dar neturiu ir ivsi  tiek daug reikia tom isleistuvem , o jos jau 10d, o Dieve nespesiu!!! :DDD 

Šitas irgi nervų nemažai kainavo. Suknelę, laimei, jau turiu. Trūksta batelių ir kokios nors mini rankinės. Žinau, kokių noriu, bet niekur pirkt nerandu. Prakeikimas :D Ot gerai bachūrėliams, problemų jokių - visur su tais pačiais kostiumais prasisuka ir jokių problemų :D

Žinutė parašyta: 2010-06-30 19:10:14 | Nuoroda

Pas mus liepė į mokyklą ateiti apie 14:00 h.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 19:20:53 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

kad suzinot rezus telefonu reikia aukletojui skambint?

Aš nesuprantu, čia kai kurie akli ar skaityt nemoka? Pasiskaityk biškelį forumą, čia kiekvienam puslapy apie tai rašoma.

Žinutė parašyta: 2010-06-30 19:22:16 | Nuoroda
sanemis rašė:

Pernai atėjom į mokykla, berods turėjo rezultatai būti paskelbti apie 11 valandą, jau kiti žmonės iš kitų mokyklų žinojo rezultatus, o kadangi pas mus buvo kažkur 250 abiturientų, tad tas KELTAS užlūžo, lauki, lauki, o kiti jau žino, taip koridoriuje prastovėjom valandą... Po to atlekia pavaduotoja su lapais ir rezultatais, visi apstojo - kiek gavau, kiek gavau, o ji sakė, kad pirma turi direktorė patvirtinti, tad direktorė dar ten kažką pasirašė po to įleidinėjo po vieną į raštinę, pasakai vardą bei pavardę ir tau rezultatą, baisu stovėti toje eilėje, drebi viskas :D , o dar visi klausia - kaip? kaip? 

Pas mus irgi panašiai abiturientų. Jei rimtai po vieną įleidinės - iki vakaro užtruksim. Nors iš tikrųjų ir gerai, kadangi norėčiau, jog mano veido išraišką sužinojus rezultatus kuo mažiau žmonių matytų :D

Žinutė parašyta: 2010-06-30 19:36:23 | Nuoroda
sanemis rašė:
jusste rašė:
sanemis rašė:

Pernai atėjom į mokykla, berods turėjo rezultatai būti paskelbti apie 11 valandą, jau kiti žmonės iš kitų mokyklų žinojo rezultatus, o kadangi pas mus buvo kažkur 250 abiturientų, tad tas KELTAS užlūžo, lauki, lauki, o kiti jau žino, taip koridoriuje prastovėjom valandą... Po to atlekia pavaduotoja su lapais ir rezultatais, visi apstojo - kiek gavau, kiek gavau, o ji sakė, kad pirma turi direktorė patvirtinti, tad direktorė dar ten kažką pasirašė po to įleidinėjo po vieną į raštinę, pasakai vardą bei pavardę ir tau rezultatą, baisu stovėti toje eilėje, drebi viskas :D , o dar visi klausia - kaip? kaip? 

Pas mus irgi panašiai abiturientų. Jei rimtai po vieną įleidinės - iki vakaro užtruksim. Nors iš tikrųjų ir gerai, kadangi norėčiau, jog mano veido išraišką sužinojus rezultatus kuo mažiau žmonių matytų :D

Pas mus, kad ir daug vaikų buvo, bet atėjo rezultatų gal tik 30 kokie... :D dar buvo SMS pernai, tai gal laukė žinučių. 

Galėjo ir šiemet paslaugą su SMS'ais daryt. Ką jie užsidirbt nenori? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:38:13 | Nuoroda

Sveiki, gal žinot, ar įmanoma gauti savo darbo kopiją? Ir kaip tą padaryti?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 01:52:36 | Nuoroda
MariusLXIX rašė:

Kilo klausimas, ar rasosi i atestata stojamojo egzamino rezultatas laikytas universitete? (architekturinis)

Nu nuo kada vidurinės mokyklos atestate rašosi universiteto stajamųjų rezultatai? Logiškai Tu pagalvok :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 02:08:14 | Nuoroda
Ray Ray rašė:
jusste rašė:
MariusLXIX rašė:

Kilo klausimas, ar rasosi i atestata stojamojo egzamino rezultatas laikytas universitete? (architekturinis)

Nu nuo kada vidurinės mokyklos atestate rašosi universiteto stajamųjų rezultatai? Logiškai Tu pagalvok :D 

O tu dabar logiškai pagalvok, kaip jis logiškai išmąstė teksto suvokimą ir surinko 87%.

Arba pasisekė, arba galva po egzaminų perkaito, kad nustojo galvot :p