Vartotojo zxc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 17:43:30 | Nuoroda
basikom rašė:

jei gaunu 95+, visus vaišinu :D

Neišsimokėsi, jei visus čia reiks vaišint :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:22:53 | Nuoroda
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:

tai dar nepasakiau kuo vaišinu :D Iškepčiau dauuuug šokoladinių sausainių, kaimynai karvę augina, tai papigiai pieno nupirkčiau ir jau yra šventė :D

Kuriam mieste gyveni? Tikiuosi, nereiks man toli važiuot šokoladinių sausainių degustuot :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:23:39 | Nuoroda
swlabr rašė:

turiu :) bet atsakymai ir kitokie gali buti, kai kur net ranka prirasyta ,kokius uzskaityti. As skaiciavaus gal 2000 kartu ,kiek tasku surinkau ir vis negaliu nuspresti kiek :D nes tokie migloti ir mano, ir duoti  atsakymai ;D 

Turi atsakymus? Gal galėtum ir man atsiųsti? :) Būčiau labai dėkinga :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:50:01 | Nuoroda
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:

tai dar nepasakiau kuo vaišinu :D Iškepčiau dauuuug šokoladinių sausainių, kaimynai karvę augina, tai papigiai pieno nupirkčiau ir jau yra šventė :D

Kuriam mieste gyveni? Tikiuosi, nereiks man toli važiuot šokoladinių sausainių degustuot :D

Šeduva laukia (happy) :D Žinai, kur šitas Dievo užmirštas miesteliokas yra? :D

Ar tik ne prie Radviliškio kažkur? Ot gaila, aš už kokių 200 km., jei žemėlapy gerai orientuojuosi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:04:32 | Nuoroda
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:
jusste rašė:
basikom rašė:

Šeduva laukia (happy) :D Žinai, kur šitas Dievo užmirštas miesteliokas yra? :D

Ar tik ne prie Radviliškio kažkur? Ot gaila, aš už kokių 200 km., jei žemėlapy gerai orientuojuosi :D

o taip :D Tai nieko, jei tik pasiseks, aš galiu ir paštu atsiųst :D

Aha, o po to ateisiu į paštą ir užmatysiu nukarosintais ir suvalgytais sausainiais apsidrabsčiusias paštininkes, kurios pasakys, kad neatėjo man jokie siuntiniai :D Jau geriau atvažiuosiu pati pavalgyt :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 00:23:06 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Na jau seniai galvojau apie politiką arba teisę VU :) labai norėčiau tikėti, kad svajonėm lemta išsipildyti :)

Aš irgi lygiai apie tą patį galvoju :) Jei fortūna sėkmės negailės, gal kursiokės būsim ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 00:27:08 | Nuoroda

Kaip abiturientams sekasi laukt rezultatų? ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:05:24 | Nuoroda
Bevielis rašė:

Daug laiko skyriau istorijai, patinka man ji, bet po egzamino išėjęs supratau, kad, deja, laikas buvo sugaištas ruošimuisi egzaminui. Iš kitos pusės, džiaugiuosi, nes išmokau daug, o tai niekada nebus našta. Patubulėjau kaip asmenybė, o ne kaip abiturientas. :) Taip pat labai džiaugiuosi, kad turėjau įdomią ir labai protingą mokytoją, kuri kiekvienąsyk suteikdavo vis naujų žinių ne tik iš istorijos, bet ir iš gyvenimo. Gėda bus prieš mokytoją su tokiu rezultatu, bet aš tik žmogus... :)

Skaitydama Tavo postą, galvojau, kad visa tai parašiau aš :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 01:05:47 | Nuoroda
MisCriminal rašė:
jusste rašė:

Kaip abiturientams sekasi laukt rezultatų? ;)

aj nieko tik seip lipam sienom, nervinames ir ziauriai prakaituojam :DDDDD

Man ir panašios problemytės, reikia gal kokį filmą parsisiųst pažiūrėt, nes jau nebeišmanau, ką veikt, o miego nesinori.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 02:12:17 | Nuoroda

Ir aš neišrinktoji, deja... Blyn, kaip baisu. Bijau, kad ryt norėsis prasmegt skradžiai žemės, kadangi mano likimas ant istorijos egzamino kortos :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 02:27:17 | Nuoroda
Legetutė rašė:

O kaip manot, jei už lietuvių gavau 95, už istoriją manau 85 tikrai gaut, na anglų tarkim 70.. čia taip preliminariai, o matematika metinis A lygiu -  8. Tai yra šansų VU politiką įstot mokamą? ten reikia tikrai nerealių balų...

Manau, kad įmanoma. Pati lietuvių gavau 84, matematokos A lygiu turiu 10, tai pasiskaičiavau taip maždaug, kad į VU teisę dar įmanoma įstot, jei anglų ir istorijos 80+. Manau, politika ir panašiai, nes ten tie balai pernelyg daug nesiskiria.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 13:07:18 | Nuoroda

Ką tik atsikėliau, jau yra anglų rezultatai? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:00:31 | Nuoroda

Gavau 75 :D Tikėjausi 50 dėl pagyrimo, laimei, pranokau savo lūkesčius :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:06:16 | Nuoroda

Nu ką, būsimi teisininkai, laukiam naujų mokslo metų :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:18:19 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:

koks kb tavo? :)

Mano 19.26 (blush). Pernai būčiau praslydus, šiemet nežinau, kaip bus. Reikia gal mišias užsipirkt :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:18:45 | Nuoroda
House'as rašė:

Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU?

Galvok apie MRU, jau be šansų į VU :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:23:46 | Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:

Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU?

Galvok apie MRU, jau be šansų į VU :D

na o jei dar ir į mru neįstotumei tai tada dar yra tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla ar kokia ten. ten va gal ir įstotumei.:D

O jei ir ten nepavyktų, lieka teisės ir verslo kolegija. Bet vis dėlto pagalvok ir apie atsarginį variantą kokioj Maximoj, jei ir kolegijoj balas šiemet užkiltų ;) Visgi daugiau abiturientų laikė, gali iki 21 šoktelt :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:25:39 | Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:

Mano 19.26 (blush). Pernai būčiau praslydus, šiemet nežinau, kaip bus. Reikia gal mišias užsipirkt :D

na va toks baliukas tai jau tikrai labai labai slidus. bet mišios manau nepamaišytų tokiu atveju..: )

Labai dieną apsidžiaugiau pamačius, kad mano aukštesnis nei pernai paskutinio įstojusio. Bet į vakarą nuotaika subjuro, nes vis dėlto aš ant ribos - reiks mokėt ar ne. Bet antroj vietoj parašiau mokamą, čia jau blogiausias atvejis, visgi VU TF - MANO SVAJONĖ :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:03:20 | Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
grytė rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:

na va toks baliukas tai jau tikrai labai labai slidus. bet mišios manau nepamaišytų tokiu atveju..: )

Labai dieną apsidžiaugiau pamačius, kad mano aukštesnis nei pernai paskutinio įstojusio. Bet į vakarą nuotaika subjuro, nes vis dėlto aš ant ribos - reiks mokėt ar ne. Bet antroj vietoj parašiau mokamą, čia jau blogiausias atvejis, visgi VU TF - MANO SVAJONĖ :D

na jeigu ką, tai bus pakartotinis stojimas tai bus galima bandyt perstot į nemokamą.: ) o šiaip tai man buvo pernai, kad aš turėjau kb 19,44 ir tokia visa savim pasitikinti, užtikrinta, bet kuo toliau nuo labiau mano pasitikėjimas blėso ir net tada kai sužinojau kad skaičiuojant pagal šitą balų skaičiuoklę reikia dar 0,2 pridėti ir nors tas 0,2 tokioj situacijoj atrodo labai didelis, bet manęs tai visai nebeguodė ir buvo visiškai savim nepasitikinti ir visai niekuo neužtikrinta.:D visa tai juk normalu.: )

Pagal kokią balų skaičiuoklę? :o Aš skaičiavau pagal www.baluskaiciuokle.lt. Reikia pridėti 0.2? :o 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:03:53 | Nuoroda
Vytis rašė:

gal yra norinciu kolegu susipazint? po to koki baliu susitike padarysim! :D

Aišku, kad yra! Pažindinamės :D