Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:21:10
| Nuoroda
House'as rašė:
šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti... Ypač su Tavo rezultatais be šansų įstot. Jums dievaži saulė C diskus perkaitino, kad tokias nesąmones šnekat. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:30:20
| Nuoroda
grytė rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:
šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti... Ypač su Tavo rezultatais be šansų įstot. Jums dievaži saulė C diskus perkaitino, kad tokias nesąmones šnekat. nu nerėkit jūs vieni ant kitų taip. kas bus kai grupiokais tapsit, kaip vieni kitiems į akis pažiūrėsit?:D Nerėkiu aš, tiesiog juokingai atrodo dejuojantis ir išlaikęs egzaminus 90+ žmogus, kuris burba, kad įstot į VU TF yra be šansų. Nu tragikomedija |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
13:31:01
| Nuoroda
Ok, peace, gyvenkim taikiai, teisininkai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:08:04
| Nuoroda
House'as rašė:
dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės.. Aha, jau matau, kad užsipergyvenai su KB 20+. Silpni nervai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:08:46
| Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:
dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės.. :))) A š tai rimtai tavo vietoje apsvarstyčiau visą tą reikalą su teise, kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų :} Nu sori vėl, nebegaliu Pasižiūrėjei į balus, su kokiais priima? Pasiskaičiavai savo? Tinki? Viskas, įstosi. Kame čia parintis ir nervinti kitus tuo pačiu, aš nesuprantu. Kaip mažas vaikas. O dar į VU tf stoja "kaip būsimas teisininkas per minkštų kiaušiukų" <---- Pralinksminai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:32:27
| Nuoroda
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU... Ką Tu čia nusišneki, žmogau? Nesidaryk sau gėdos, nes jau graudu skaityt komentarus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
20:46:20
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o idomumo deliai-koks pernai buvo kb i teise vf??? 19.24 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:07:11
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
jusste rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
o idomumo deliai-koks pernai buvo kb i teise vf??? 19.24 mru ty MRU - 18.28 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:07:55
| Nuoroda
O teisės su priedais (muitinės, policijos veikla ir t.t.) dar mažiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
21:57:17
| Nuoroda
House'as rašė:
šiemet į teisę VU vf priima 158, ne vf priima 232 O kaip pernai buvo? Ir čia oficiali informacija? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
22:04:49
| Nuoroda
Thotu, o į kur stot planuoji? Žiūriu, mūsų egzaminų rezultatai panašūs |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
23:00:15
| Nuoroda
Thotu rašė:
O šiaip dar dėl tų skaičiukų, nesvarbu kiek sustoja, svarbu kiek baigia, o kiek teko girdėti, baigia na gal šiek tiek daugiau nei pusė įstojusių. Taip kad gal ir nieko :} Tai taip, VU TF ištveria tik stipriausi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
23:23:33
| Nuoroda
House'as rašė:
jusste rašė:
Thotu rašė:
O šiaip dar dėl tų skaičiukų, nesvarbu kiek sustoja, svarbu kiek baigia, o kiek teko girdėti, baigia na gal šiek tiek daugiau nei pusė įstojusių. Taip kad gal ir nieko :} Tai taip, VU TF ištveria tik stipriausi pirmiau įstok, o po to jau galvok, ar ištversi. Čia įstoti sunkiau nei ištverti, manau... Man rodos, kad prieš stojant reikia gerai viską apgalvot, kad po to netektų perstojinėt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
13:20:21
| Nuoroda
Vis dar nėra rezultatų... O jau vakar turėjo būt... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-14
18:58:43
| Nuoroda
House'as rašė:
čia nesąmonė yra, čia niekas iš mūsų rašančių, turėdami tokius niekingus konkursinius balus neįstos.. Pamatysit, sustos teisininkų ir kitų panašių asmenų vaikai, po to, tie kurie išlaikė egzaminus šimtukais, o tokių šiemet tikrai daug ir po to kam liks vieta, tikiuosi ir aš ten būsiu, nors tai ganėtinai nerealu.. Kalba ekspertas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
08:13:08
| Nuoroda
House'as rašė:
Nė vienas iš čia rašančių neįstosit, pažiūrėjau jūsų balus - be šansų... Geriau jau iš karto MRU rašykit.. Ką jūs mokykloj veikėt, jei taip egzaminus išlaikėt? Ką tada VU darysit, jei netyčia įstosit? Čia narės Ingridėlė (ar kažkas panašaus) braižas. Buvo panašios kalbos po kiekvieno egzamino: aš šimtą gausiu, o visi jūs lievi, ką mokykloj veikėt ir t.t. Paprasčiausiai nereikia tyčiotis, žmogus jaučia dėmesio stygių, gal realybėj visų užguitas, leiskim bent virtualioj erdvėj kietu pasijaust |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-17
00:50:18
| Nuoroda
House'as rašė:
willis rašė:
Sveiki, tikiuosi, būsimi kolegos Aš taip pat noriu studijuoti teisę VU, tai mano sena svajonė. Deja labai nepasisekė su istorijos egzaminu, net pats nesuprantu, kodėl tik tiek... Na tikiuosi kiti balai ištrauks, nors kai pasiklausau su kokiais balais čia ruošiasi sugužėti mano draugai, tai net prakaitas išmuša. O dar pasiskaičius kai kurių komentarų visai gyvent nebesinori... Tau pasisekė - tu bent savo atestate turi šimtuką.. bet su istorija tai tau šakės, kadangi tai pagrindinis egzaminas, manau, tau vertėtų nepatingėti ir antru nr įrašyti MRU, turbūt ten ir susitiksim... O beje, koks tavo matematikos metinis pažymys? Nenoriu tyčiotis, bet Tau derėtų poliklinikoj pasitikrint, ar saulės smūgio negavai, nes kuo toliau, tuo labiau nusišneki. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-17
00:52:05
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
grytė rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
pasakykit, kas as su savo 19,38 istooosiu nu baikit taip pergyvent. išsijunkit mąstymą šiai savaitei ir nesigadinkit sau nervų. yra tik dvi galimybės: įstosit arba neįstosit. visvien pasakyk, kad istosiu Įstosi, įstosi, nepergyvenk, eisim kartu Konstituciją pakapot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-17
16:58:56
| Nuoroda
O kada sužinosim, kur įstojom? 23 d.? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-18
18:37:44
| Nuoroda
Klausykit, šimtą kartų buvo apie tai diskutuota, bet dar kartą paklausiu - prašymus užpildyti reikia iki 23 d. Eiliškumo tvarka nurodžiau vietas, kur noriu stoti. VU teisė nemokama, mokama ir t.t. Kaip ten su tais pasiūlymais, kur bus siūloma dvi vf ir dvi vnf vietos (jei neklystu). Jeigu nei viena iš jų manęs netenkina, kadangi noriu studijuoti VU TF, tai kas toliau? Jų atsisakau ir tada stojimai eina taip, kaip visą laiką? Žiūri pirmą numerį, jei nevelka mano balai - antrą ir t.t. |