Vartotojo zxc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-18 18:48:58 | Nuoroda

O pas mus išvis į paprastas įmautes įdėta, nors ir su pagyrimu baigiau :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 01:44:35 | Nuoroda
Ner cia ko rašė:
Deivizs rašė:
Ner cia ko rašė:

Bent tiek gerai:)

Ohooo, ne per daug simtuku? :D keista kad dar metiniuos ebuvo ne tik 9 ar 10...

Todel kad informatika tik 5, o anglu 8. Ir ner to atestato, bet jei nieko neprideda jis, tai net negaila:)

Gaila dėl informatikos, reikėjo mest ją lauk, jei nesisekė. Pagyrimas realiai nieko neprideda, nebent garbės :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 01:46:07 | Nuoroda

Klausi, kokie teisės fakultetai ruošia. Bet juk teisės fakultetas ir yra tas fakultetas, kuris ruošia šios specialybės atstovus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 02:16:12 | Nuoroda
Thotu rašė:
jusste rašė:

Klausykit, šimtą kartų buvo apie tai diskutuota, bet dar kartą paklausiu - prašymus užpildyti reikia iki 23 d. Eiliškumo tvarka nurodžiau vietas, kur noriu stoti. VU teisė nemokama, mokama ir t.t. Kaip ten su tais pasiūlymais, kur bus siūloma dvi vf ir dvi vnf vietos (jei neklystu). Jeigu nei viena iš jų manęs netenkina, kadangi noriu studijuoti VU TF, tai kas toliau? Jų atsisakau ir tada stojimai eina taip, kaip visą laiką? Žiūri pirmą numerį, jei nevelka mano balai - antrą ir t.t.

Po dvi vietas tikrai niekas nesiūlys. Siūlys vieną vf (jei bus ką siūlyti iš tavo parašytų) ir vieną vnf. Lamoj viskas parašyta. Jei netenkina, tada atsisakai ir stoji kitu etapu, bet man atrodo, ten po to nebegalima keisti tų prioritetų (tiksliai to nepamenu, tad geriau pasižiūrėk pati, o gal kas kitas žinos). O jei ir tada tavęs netenkins, galėsi rinktis iš likučiųvietų. Bet patikėk manimi, teisės laisvų vietų nebūna :D Tad jeigu tau siūlys tik teisę vnf, tai imk negalvojus. Nes po antro rato vf tikrai nesiūlys.

Šiaip šita nauja sistema yra kažkokia nesąmonė ir aš pati jos niekaip iki galo neįkertu. Jei negalima po antro etapo keisti savo prašymo, tai koks pointas tame trečiame etape dalyvauti? Žodžiu, ką pasiūlo, tą geriau ir imti ir nesukti čia sau galvos.

Ačiū, kad paaiškinai, pagaliau supratau :)

Irgi į VU TF pretenduoji? ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:34:32 | Nuoroda

O tarkim jei man pasiūlo VNF, aš priimu pasiūlymą, o antram etape atsilaisvina tos pačios specialybės VF vietų? Kažkokia nesąmonė su šių metų stojimais...

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:42:04 | Nuoroda
Visaine rašė:

Koks numeris? Bus įstojama pagal prašyme surašytų pageidavimų eiliškumą.

O tai tuos pasiūlymus į VF ir VNF vietą teiks irgi pagal eiliškumą? Vieni sako vienaip, kiti kitaip, tai nieko nebesusigaudau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:44:30 | Nuoroda
NONcom rašė:
jusste rašė:

O tarkim jei man pasiūlo VNF, aš priimu pasiūlymą, o antram etape atsilaisvina tos pačios specialybės VF vietų? Kažkokia nesąmonė su šių metų stojimais...

Kaip vf vietos gali atsilaisvinti? :D

Labai paprastai. Pavyzdžiui gerai besimokantis žmogus bando stot į užsieny, bet apsidraudimui paduoda dokumentus ir į Lietuvos universitetą. Nors ir gauna VF, išvažiuoja, nes užsienio variantas jam atrodo priimtinesnis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:53:21 | Nuoroda
Thotu rašė:
jusste rašė:
NONcom rašė:
jusste rašė:

Labai paprastai. Pavyzdžiui gerai besimokantis žmogus bando stot į užsieny, bet apsidraudimui paduoda dokumentus ir į Lietuvos universitetą. Nors ir gauna VF, išvažiuoja, nes užsienio variantas jam atrodo priimtinesnis :)

Tada jeigu tavo balas yra aukščiausias iš visų, įstojusių į vnf, tau paskambina universitetas ir praneša, kad tave perkelia į vf :}

Aišku :) Jau turbūt atsibodau su savo klausimų lavina, bet užduosiu dar vieną :D Kalbant apie tuos pasiūlymus, tai jų teikime galioja eiliškumo principas? Nes tarkim aš pirmose vietose parašiau VU vf ir vnf, toliau kiti briedai vf, į kuriuos pagal pernai metų KB būčiau laisvai įstojus, kadangi mano kb žymiai aukštesnis. Tai kaip tuos pasiūlymus teiks? Tarkim žiūri pirmą - netinku, antrą - tinku, pasiūlo ir t.t.? 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:58:58 | Nuoroda
Uncle_Sam rašė:

Aišku dar nuo vf ir vnf priklauso, nes visgi siūlo ir tą ir tą.

Aišku, dėkui už informaciją, tikiuosi įstot :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:12:51 | Nuoroda
Armantele rašė:

Aš biškį kitką turiu omeny. Dabar jau visi kalba, kad ne pagal prioritetus bus įstojama (na ten eilės tvarka prašyme), o pagal tai, kur iš pasirinktų specialybių tavo KB bus didžiausias.

Nu tai biškelį nesąmonė. Gale apsidraudimui prirašiau nesąmonių, kur mano KB žymiai aukštesnis nei pernai įstojusių, tai ką, man ten siūlys? Būtų nelogiška...

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:52:18 | Nuoroda
Thotu rašė:
jusste rašė:
Thotu rašė:
jusste rašė:
NONcom rašė:
jusste rašė:

Tada jeigu tavo balas yra aukščiausias iš visų, įstojusių į vnf, tau paskambina universitetas ir praneša, kad tave perkelia į vf :}

Aišku :) Jau turbūt atsibodau su savo klausimų lavina, bet užduosiu dar vieną :D Kalbant apie tuos pasiūlymus, tai jų teikime galioja eiliškumo principas? Nes tarkim aš pirmose vietose parašiau VU vf ir vnf, toliau kiti briedai vf, į kuriuos pagal pernai metų KB būčiau laisvai įstojus, kadangi mano kb žymiai aukštesnis. Tai kaip tuos pasiūlymus teiks? Tarkim žiūri pirmą - netinku, antrą - tinku, pasiūlo ir t.t.? 

Jooo. Aš ten tų briedų matėt irgi prirašiau :D Jų reikia, nes visgi apsidrausti reikia. Aišku tie briedai irgi turi būti tokie, kad juos galėtum mokytis. Nes jei paskui į tą briedą įstosi, tai save reikės įtikinėti, kad čia blemba visai ne briedas.

Nu aš tai labai tikiuosi, kad strigsiu ties VU TF. Jei ne ties nemokama, tai bent ties mokama.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:52:47 | Nuoroda
Thotu rašė:

Bet kai pagalvoji, žiauriai užjaučiu tuos žmones, kurie dėsto mus į tuos universitetus, žiūri tas mūsų vietas. Oh koks fail čia, o ne darbas, viešpatie :D

Kaip tik pagalvojau, jei man reiktų viską ten sudėstyt, tai pražilčiau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:31:27 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

jezau, kaip bijau neistot :S bet cia kazkaip nedaug tu stojanciuju reiskiasi...

Primink, koks Tavo kb ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-20 04:50:31 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

jezau, kaip bijau neistot :S bet cia kazkaip nedaug tu stojanciuju reiskiasi...

diselė dalis čia net neužsuka,kurie stos i teisę... o jų stoja i VU tai oj daug..

Viso VU TF vf parašę 1680 žmonės. Tai bent konkursėlis :D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 04:51:42 | Nuoroda

Ai, ne, gal 1798, tai dar geriau :(

Žinutė parašyta: 2010-07-20 17:49:56 | Nuoroda
Mialo rašė:
Inede rašė:

tik kad trecdaliu sumazino vf i socialinius mokslus

Iš kur tokia informacija? Aš kaip tik mačiau, kad padidino. Sumažino humanitarinius ir technologinius mokslus.

Aš jau čia nesuprantu - vieni sako, kad sumažino, kiti - kad padidino. Tiesa, matyt, slypi kažkur anapus :D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 19:54:20 | Nuoroda
ana918 rašė:

Pas mane jau irgi viskas suskaiciuota tik abiejuose grafose vienodi skaiciai? Cia pas visus taip ar cia turetu kazka reiksti? :)

Pas mane irgi lygiai taip pat. Nesuprantu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-21 02:37:49 | Nuoroda
Cartman rašė:

ziauru, beveik neabejoju, kad i mokama tikrai nebeistosiu. 

Koks Tavo KB?

Žinutė parašyta: 2010-07-21 02:49:21 | Nuoroda
Nationalist rašė:

Nu yra gi tas skirstymas į Teisę ir penitencinę veiklą, teisę ir valdymą ir t.t..

Tai čia ne fakultetai, o specialybės teisės fakultete. Stok į paprastą teisę - plačiausia specialybė :)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 01:45:20 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Patikslinu informaciją bus ne 4 dienos,o 5 t.y šeštadienis,sekmadienis,pirmadienis,antradienis ir trečiadienis iki 17 val.

O šeštadienį ir sekmadienį irgi galima važiuot bei sutartį pasirašinėt?