Vartotojo zxc pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-22 13:35:02 | Nuoroda

Nu ką, ryt jau sužinosim :)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 19:42:40 | Nuoroda

Ar užsisakėt SMS paslaugą, kad atsiųstų, kur įstojot, ar lįsit į lama puslapį žiūrėt rezultatų? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 19:43:07 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

gal zinot kur rast praejusiu metu konkursinius balus i ivairias specialybes??

Žurnale "Kur stoti" visi balai yra :)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 19:55:45 | Nuoroda
susimąsčius rašė:

Sveiki;] gal galit kas tiksliai visi paaiskint,nuo pat pradziu ,kaip ten reiks viska daryt su tais stojimais. Jeigu ryt gaunam tuos kvietimus ir mums tinka,lekiam i bankus susimoket...gaunam kvita(ar kazka pan.),pasidarom atestato , paso kopijas ir lekiam tiesiai i ta univera/kolegija ,kurioje zadam studijuot ir ten jau toliau tesiam visa procedura?

Reikia paso kopijos? 

Žinutė parašyta: 2010-07-22 21:00:06 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

pirmadieni reiks lekt i banka tada:D kopijas paso manau irgi reikia turet. :) 

O čia su tuo pavedimu, tai paprastai? Susirandi universiteto banko sąskaitą ir pervedi bei pasiimi kvitą?

O paso kopijos notariškai patvirtint, tikiuosi, nereikia? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-22 21:37:18 | Nuoroda
oniponi rašė:
jusste rašė:
Nepavyzdinga rašė:

pirmadieni reiks lekt i banka tada:D kopijas paso manau irgi reikia turet. :) 

O čia su tuo pavedimu, tai paprastai? Susirandi universiteto banko sąskaitą ir pervedi bei pasiimi kvitą?

O paso kopijos notariškai patvirtint, tikiuosi, nereikia? :D

Man atrodo, kad reikia -- aš pasitvirtinau dėl viso pikto. Bet tai nesijaudink -- jeigu ką, uždės štampą vietoj, tik sugaiši laiko daugiau. : )

Šiandien pas notarą dariausi atestato kopijas, būčiau žinojus, būčiau ir paso kopiją kartu pasidarius. Bet ką gi, nuraminai, jei ir univere tą gali padaryt, tai jokių problemyčių :)

O kiek nuotraukų reikia vežtis? Turiu dvi ir nežinau, ar apsimoka daugiau darytis, ar užteks turimų :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 00:31:59 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
buffo rašė:

Svaja09, žiūriu tu čia labai apsišvietus, tai tavęs ir paklausiu :) Rytoj paaiskės ar įstojom ar ne, jeigu aš neįstoju, tai bus antras stojimas ar kas?

Kaip čia kažkas yra išsireiškęs, tai aš ne apsišvietus, o no lifer'ė esu  Man pačiai toks vaizdas, kad aš čia ištisai tūnau.

Aš irgi čia dažnai prisijungiu vis galvodama, kad gal kokių naujienikių atsirado :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 00:38:18 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
jusste rašė:
Svaja09 rašė:
buffo rašė:

Svaja09, žiūriu tu čia labai apsišvietus, tai tavęs ir paklausiu :) Rytoj paaiskės ar įstojom ar ne, jeigu aš neįstoju, tai bus antras stojimas ar kas?

Kaip čia kažkas yra išsireiškęs, tai aš ne apsišvietus, o no lifer'ė esu  Man pačiai toks vaizdas, kad aš čia ištisai tūnau.

Aš irgi čia dažnai prisijungiu vis galvodama, kad gal kokių naujienikių atsirado :D

Žinai, smagu patryzniuot kartu su visais, tas saldus bandos jausmas 
Ups, jau pradedu nusigrybaut 

Taip taip, kai visi kartu laukia, tai čiut čiut smagesnis tas momentas pasidaro :D Vieningi abiturientai šiemet (Y) 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 01:05:34 | Nuoroda

Nesigilinam geriau į tuos skaičius, laikom špygas ir laukiam rytdienos! :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:18:07 | Nuoroda
willis rašė:
Vytis rašė:
willis rašė:

Na, kolegos, kaip laikotės, bijot??? Aš tai visai nebijau, nes žinau, kad neįstosiu :S

nejuokink, tavo balas virs 20. laisvai istosi

Nu matai.... :D Neįstosiu aš tikrai :) Tuo geriau jums, nes aš jau studijuoju VU TF :D Tiesiog praeitais metais buvo tokių, kurie su aukštais balais labai bijojo neįstot, šiemet norėjosi padaryt parodiją iš to, deja visi labai gudrūs, sunkiai pasidavėt mano provokacijom... :D Taigi, kad sumažinčiau stresą pasisakau, aš jums ne konkurentas, būkit ramūs ;)

Jau tik nereikia provokacijų paskutinę dieną, nes dar būsimų teisininkų širdys neatlaikys :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:18:37 | Nuoroda

Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau :D Kažkas virpa viduj :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:59:39 | Nuoroda
House'as rašė:
jusste rašė:

Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau :D Kažkas virpa viduj :D

tai normalu :) laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis :)

O kad taip būtų :)

P.S. pats irgi į VU teisę stoji?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 14:59:38 | Nuoroda
Saulute6 rašė:

radau kai ka idomaus;D www.vu.lt  ->  studijos -> stojantiesiams , atsirado naujas dalykas : 'KVIETIMO STUDIJUOTI VILNIAUS UNIVERSITETE PRIĖMIMAS ' cia ciuju reiks registruotis ar ka .. 

Neranduuuuu :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:00:32 | Nuoroda
tillary rašė:

jauciu kokia 19val. suzinosim :D

Man ir taip atrodo, kad užtruksim ilgiau nei kad iki trijų :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:06:20 | Nuoroda
willis rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:
jusste rašė:

tai normalu :) laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis :)

Juste, gi mes bedrininkai-melagėliai :D Mes abu jau seniai VU TF sėdim :D Galėsim pažintinę ekskursiją pravest po tf ir barakėlius ;)

Meluoti negarbinga, meluoti negražu :D Šiaip tai rimtai galvojau, kad čia kažkas saulės smūgį gavo, jei šitaip viduriuoja sėdėdamas su balu, kuris yra 20+. Labai atsiprašau, jei įžeidžiau su savo ankstesniais komentarais ;)

Gerai, gerai, jei fortūna šiandien sėkmės negailės ir pavyks įstot, norėsiu sudalyvaut ekskursijoj :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:27:08 | Nuoroda
willis rašė:
jusste rašė:
willis rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:
jusste rašė:

Juste, gi mes bedrininkai-melagėliai :D Mes abu jau seniai VU TF sėdim :D Galėsim pažintinę ekskursiją pravest po tf ir barakėlius ;)

Meluoti negarbinga, meluoti negražu :D Šiaip tai rimtai galvojau, kad čia kažkas saulės smūgį gavo, jei šitaip viduriuoja sėdėdamas su balu, kuris yra 20+. Labai atsiprašau, jei įžeidžiau su savo ankstesniais komentarais ;)

Gerai, gerai, jei fortūna šiandien sėkmės negailės ir pavyks įstot, norėsiu sudalyvaut ekskursijoj :D

Nieko, maniau, kad dar daugiau smurto susilauksim. Na tai klokit... Įstojot?????????????

Sakė 15:00 bus rezultatai, deja, kolkas jų nei su žiburiu nerasi. Kai nervina tas vėlavimas. Kaip ir su egzais šiemet: pasakė, kad atsiras trečią, tai būtinai atsirado penktą h. :S Nepunktualūs visai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:28:01 | Nuoroda
willis rašė:
sheli rašė:

Neistojom, nei vienas  pernai rezai anksciau buvo, ta proga siemet ju visai nebus :D

Kažkas perėmė mano taktiką :D

O jūs abu pirmakursiai? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:43:58 | Nuoroda

Iš kur gaunat rezultatus? SMS, lama puslapis ar mail'as?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:44:45 | Nuoroda
Dainius rašė:
jusste rašė:

Iš kur gaunat rezultatus? SMS, lama puslapis ar mail'as?

Puslapis

Ačiū. Tik, deja, man jo nejungia... :(

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:45:15 | Nuoroda
Gabrielle* rašė:

ar aš čia viena lopė, kuriai neina prisijungt išvis? :DDDDD

Ne, aš tavo likimo draugė :D