Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
13:35:02
| Nuoroda
Nu ką, ryt jau sužinosim |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
19:42:40
| Nuoroda
Ar užsisakėt SMS paslaugą, kad atsiųstų, kur įstojot, ar lįsit į lama puslapį žiūrėt rezultatų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
19:43:07
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
gal zinot kur rast praejusiu metu konkursinius balus i ivairias specialybes?? Žurnale "Kur stoti" visi balai yra |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
19:55:45
| Nuoroda
susimąsčius rašė:
Sveiki;] gal galit kas tiksliai visi paaiskint,nuo pat pradziu ,kaip ten reiks viska daryt su tais stojimais. Jeigu ryt gaunam tuos kvietimus ir mums tinka,lekiam i bankus susimoket...gaunam kvita(ar kazka pan.),pasidarom atestato , paso kopijas ir lekiam tiesiai i ta univera/kolegija ,kurioje zadam studijuot ir ten jau toliau tesiam visa procedura? Reikia paso kopijos? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:00:06
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
pirmadieni reiks lekt i banka tada:D kopijas paso manau irgi reikia turet. O čia su tuo pavedimu, tai paprastai? Susirandi universiteto banko sąskaitą ir pervedi bei pasiimi kvitą? O paso kopijos notariškai patvirtint, tikiuosi, nereikia? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
21:37:18
| Nuoroda
oniponi rašė:
jusste rašė:
Nepavyzdinga rašė:
pirmadieni reiks lekt i banka tada:D kopijas paso manau irgi reikia turet. O čia su tuo pavedimu, tai paprastai? Susirandi universiteto banko sąskaitą ir pervedi bei pasiimi kvitą? O paso kopijos notariškai patvirtint, tikiuosi, nereikia? Man atrodo, kad reikia -- aš pasitvirtinau dėl viso pikto. Bet tai nesijaudink -- jeigu ką, uždės štampą vietoj, tik sugaiši laiko daugiau. : ) Šiandien pas notarą dariausi atestato kopijas, būčiau žinojus, būčiau ir paso kopiją kartu pasidarius. Bet ką gi, nuraminai, jei ir univere tą gali padaryt, tai jokių problemyčių O kiek nuotraukų reikia vežtis? Turiu dvi ir nežinau, ar apsimoka daugiau darytis, ar užteks turimų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
00:31:59
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
buffo rašė:
Svaja09, žiūriu tu čia labai apsišvietus, tai tavęs ir paklausiu Rytoj paaiskės ar įstojom ar ne, jeigu aš neįstoju, tai bus antras stojimas ar kas? Kaip čia kažkas yra išsireiškęs, tai aš ne apsišvietus, o no lifer'ė esu Man pačiai toks vaizdas, kad aš čia ištisai tūnau. Aš irgi čia dažnai prisijungiu vis galvodama, kad gal kokių naujienikių atsirado |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
00:38:18
| Nuoroda
Svaja09 rašė:
jusste rašė:
Svaja09 rašė:
buffo rašė:
Svaja09, žiūriu tu čia labai apsišvietus, tai tavęs ir paklausiu Rytoj paaiskės ar įstojom ar ne, jeigu aš neįstoju, tai bus antras stojimas ar kas? Kaip čia kažkas yra išsireiškęs, tai aš ne apsišvietus, o no lifer'ė esu Man pačiai toks vaizdas, kad aš čia ištisai tūnau. Aš irgi čia dažnai prisijungiu vis galvodama, kad gal kokių naujienikių atsirado Žinai, smagu patryzniuot kartu su visais, tas saldus bandos jausmas Taip taip, kai visi kartu laukia, tai čiut čiut smagesnis tas momentas pasidaro Vieningi abiturientai šiemet (Y) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
01:05:34
| Nuoroda
Nesigilinam geriau į tuos skaičius, laikom špygas ir laukiam rytdienos! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:18:07
| Nuoroda
willis rašė:
Vytis rašė:
willis rašė:
Na, kolegos, kaip laikotės, bijot??? Aš tai visai nebijau, nes žinau, kad neįstosiu :S nejuokink, tavo balas virs 20. laisvai istosi Nu matai.... Neįstosiu aš tikrai Tuo geriau jums, nes aš jau studijuoju VU TF Tiesiog praeitais metais buvo tokių, kurie su aukštais balais labai bijojo neįstot, šiemet norėjosi padaryt parodiją iš to, deja visi labai gudrūs, sunkiai pasidavėt mano provokacijom... Taigi, kad sumažinčiau stresą pasisakau, aš jums ne konkurentas, būkit ramūs Jau tik nereikia provokacijų paskutinę dieną, nes dar būsimų teisininkų širdys neatlaikys |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:18:37
| Nuoroda
Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau Kažkas virpa viduj |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:59:39
| Nuoroda
House'as rašė:
jusste rašė:
Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau Kažkas virpa viduj tai normalu laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis O kad taip būtų P.S. pats irgi į VU teisę stoji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
14:59:38
| Nuoroda
Saulute6 rašė:
radau kai ka idomaus;D www.vu.lt -> studijos -> stojantiesiams , atsirado naujas dalykas : 'KVIETIMO STUDIJUOTI VILNIAUS UNIVERSITETE PRIĖMIMAS ' cia ciuju reiks registruotis ar ka .. Neranduuuuu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:00:32
| Nuoroda
tillary rašė:
jauciu kokia 19val. suzinosim Man ir taip atrodo, kad užtruksim ilgiau nei kad iki trijų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:06:20
| Nuoroda
willis rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:
jusste rašė:
Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau Kažkas virpa viduj tai normalu laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis O kad taip būtų P.S. pats irgi į VU teisę stoji? Juste, gi mes bedrininkai-melagėliai Mes abu jau seniai VU TF sėdim Galėsim pažintinę ekskursiją pravest po tf ir barakėlius Meluoti negarbinga, meluoti negražu Šiaip tai rimtai galvojau, kad čia kažkas saulės smūgį gavo, jei šitaip viduriuoja sėdėdamas su balu, kuris yra 20+. Labai atsiprašau, jei įžeidžiau su savo ankstesniais komentarais Gerai, gerai, jei fortūna šiandien sėkmės negailės ir pavyks įstot, norėsiu sudalyvaut ekskursijoj |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:27:08
| Nuoroda
willis rašė:
jusste rašė:
willis rašė:
jusste rašė:
House'as rašė:
jusste rašė:
Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau Kažkas virpa viduj tai normalu laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis O kad taip būtų P.S. pats irgi į VU teisę stoji? Juste, gi mes bedrininkai-melagėliai Mes abu jau seniai VU TF sėdim Galėsim pažintinę ekskursiją pravest po tf ir barakėlius Meluoti negarbinga, meluoti negražu Šiaip tai rimtai galvojau, kad čia kažkas saulės smūgį gavo, jei šitaip viduriuoja sėdėdamas su balu, kuris yra 20+. Labai atsiprašau, jei įžeidžiau su savo ankstesniais komentarais Gerai, gerai, jei fortūna šiandien sėkmės negailės ir pavyks įstot, norėsiu sudalyvaut ekskursijoj Nieko, maniau, kad dar daugiau smurto susilauksim. Na tai klokit... Įstojot????????????? Sakė 15:00 bus rezultatai, deja, kolkas jų nei su žiburiu nerasi. Kai nervina tas vėlavimas. Kaip ir su egzais šiemet: pasakė, kad atsiras trečią, tai būtinai atsirado penktą h. :S Nepunktualūs visai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:28:01
| Nuoroda
willis rašė:
sheli rašė:
Neistojom, nei vienas pernai rezai anksciau buvo, ta proga siemet ju visai nebus Kažkas perėmė mano taktiką O jūs abu pirmakursiai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:43:58
| Nuoroda
Iš kur gaunat rezultatus? SMS, lama puslapis ar mail'as? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:44:45
| Nuoroda
Dainius rašė:
jusste rašė:
Iš kur gaunat rezultatus? SMS, lama puslapis ar mail'as? Puslapis Ačiū. Tik, deja, man jo nejungia... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
15:45:15
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
ar aš čia viena lopė, kuriai neina prisijungt išvis? DDDD Ne, aš tavo likimo draugė |