Vartotojo vytaka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 19:03:05 | Nuoroda
jusste rašė:
dofkė rašė:

ledinis barokas tai metafora... nu tikiuosi, kad metafora :D o ten tai tikrai dėl tų požiūrių.. biški nesdaskaičiau, ką parašiai. teisingai ten ;)

Iš tikrųjų tai panašiau į epitetą "ledinis". Bent jau man. Metafora - vaizdingas palyginimas ;)

Bet tai čia vaizdinga.. Ne koks nors "pompastiškasis barokas" ,nes primetant ,kad barokas labai puošnus ir su daug detalių "ledinis" atrodo visiškai ne į temą. Aj, velnias žino :DD

Žinutė parašyta: 2010-05-31 19:07:40 | Nuoroda

Joo, aršuma vienu žodžiu :DDD Heh, gana man čia nervus gadint, bo kuo toliau skaitau kitų atsakymus, tuo baisiau daros, eh kaip bus taip :DDD Laikykitės ;))

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:16:57 | Nuoroda
waaawa rašė:

nu atsiprasau akd as ikyri bet gal aks nors pasakys kur galima suzinoti rezultatus? ar cia butina i savo mokykla eiti?

kiek girdėjau tai jo, būtina eit į savo mokyklą, nes tik jie per tą "keltą" gauna info.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:20:22 | Nuoroda

blm, blm, blm ,aš tai šoke konkrečiam, jau net nebeliūdna, o juokinga :DDD surinkau 28. kur visos mano laimės žvaigdžėską žinau, šiaip, tikėjausi daugiau, ir daug žinau tokių kurie tikėjosi daugiau - nesurinko daugiau nei 50, o tie kurie manė ,kad neišlaikys - virš 80. kažkaip biški nėra logikos, nu sekmės dalykas tie egzai, žinau... nu, bet va žinau tokių, kurie "ščirai" mokėsi visus metus, ką ten metus, visus 12-ką metų, o vos išlaikė. aršu, damn :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:21:58 | Nuoroda
vodjani rašė:

Tai tada pagalvok kas nutiktu jei koją nupjautų išvis skandintis eitų. Susikuria čia problemų kurių išvis nėra.;DD 100 ne geriau nei 1.

O tu pagalvok kas būtų jeigu tu iš vis numirtum ,nebereiktų komentuot, kad kiti verkšlena ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:27:37 | Nuoroda
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

blm, blm, blm ,aš tai šoke konkrečiam, jau net nebeliūdna, o juokinga :DDD surinkau 28. kur visos mano laimės žvaigdžėską žinau, šiaip, tikėjausi daugiau, ir daug žinau tokių kurie tikėjosi daugiau - nesurinko daugiau nei 50, o tie kurie manė ,kad neišlaikys - virš 80. kažkaip biški nėra logikos, nu sekmės dalykas tie egzai, žinau... nu, bet va žinau tokių, kurie "ščirai" mokėsi visus metus, ką ten metus, visus 12-ką metų, o vos išlaikė. aršu, damn :DDD

Tikrai nėra logikos ir kiek matau nemažai tokių atvejų, pasirodo ne tik mūsų mokykloje... tikras TELELOTO, ką daugiau ir sakyti...

Nuu, aš nesakau, kad čia gryn nuo žinių viskas priklasuo ir laimės dalykas, taip, bet nu interpretacijso įžangą tarkim... Nu būk tu laimingas kiek nori, bet jeigu manai, kad Savickis antikoj buvo ,tai nebus gerai niekaip :DD Nežinau, niftemu :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:32:23 | Nuoroda
Neringa rašė:
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

Tikrai nėra logikos ir kiek matau nemažai tokių atvejų, pasirodo ne tik mūsų mokykloje... tikras TELELOTO, ką daugiau ir sakyti...

Kalbėjau šiandien su lietuvių mokytoja, ji taip pat lietuvių kalbos egzaminą pavadino loterija, nes neaišku pas kokį vertintoją papulsi, viena mokytoja rašinį įvertino 10, kita gali įvertint 7, o dar kita 5... :)

O dar kai šiandien perskaičiau straipsnį, koki vertintojai buvo, tai visai tyliu...:)

Dėl vertintojų tai tikrai absurdas. Man tai nesuvokiama, kaip galima šitaip elgtis. Aš tai dėl savęs jau kažkaip apsiraminau, turiu galvą ne tik ant mokslo, tai neprapulsiu, žinau, bet vat tie kurie jetau... Vos ne kaip vienuoliai, paskyrė puse gyvenimo mokytis :D Eina na, atsiprašau už šitą žodį, tai jie iš vis depresijoj. Bo žiauru, tu mokynies, mokynies, mokynies, stengies ir veltui viskas.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:36:36 | Nuoroda
vodjani rašė:
vytaka rašė:
Neringa rašė:
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

Kalbėjau šiandien su lietuvių mokytoja, ji taip pat lietuvių kalbos egzaminą pavadino loterija, nes neaišku pas kokį vertintoją papulsi, viena mokytoja rašinį įvertino 10, kita gali įvertint 7, o dar kita 5... :)

O dar kai šiandien perskaičiau straipsnį, koki vertintojai buvo, tai visai tyliu...:)

Dėl vertintojų tai tikrai absurdas. Man tai nesuvokiama, kaip galima šitaip elgtis. Aš tai dėl savęs jau kažkaip apsiraminau, turiu galvą ne tik ant mokslo, tai neprapulsiu, žinau, bet vat tie kurie jetau... Vos ne kaip vienuoliai, paskyrė puse gyvenimo mokytis :D Eina na, atsiprašau už šitą žodį, tai jie iš vis depresijoj. Bo žiauru, tu mokynies, mokynies, mokynies, stengies ir veltui viskas.

tai gal to ir reikia;D

Aaa, supratau, tu "energetinis vampyras/rė" tau patinka matyt ,kad tavo klasiokai r ktii žmonės depresijoj nes žlunga jų viltis, aa nu aišku, nu bet suprask kitus, kiti ne tokie sadomazochistai ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:37:19 | Nuoroda
Neringa rašė:
vytaka rašė:
Neringa rašė:
WhoAmI rašė:
vytaka rašė:

Su tais vertintojais tai tikrai baisu. Atrodo seminarai būna, tai ką jie per juos veikia, jeigu paskui taip sušika tokį atsakingą darbą

ką ką veikia.. kavą geria

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:11:18 | Nuoroda
**ress rašė:

TTVAM turizmo ir viešbučių adminitravimas ;)))

Oo, aš ten pat :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:26:02 | Nuoroda

Gal kas gali man pasakyt, tokį dalyką... Jeigu aš atsisakau šitos vietos dabar, bet paskui man tarkim nebeduoda vf, tai galiu atgal pasiimt vf vietą gautą per pirmą stojimo etapą? :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:31:19 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:

Nežinau ar noriu aš ten... Bet bijau, kad jei atsisakysiu, tai vapšė niekur neįstosiu ;)

Blemba, ir man ta pati problemėlė, kai rašiau atrodė aj... O db jau susimąsčiau :DD Velnias žino, šiaip, gi gera specialybė, paklausi :DD

A tu į vf ? Aš tai į vf, tai bijau ,kad jei atsisakysiu, nebegausiu daugiau vf vietos :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:39:51 | Nuoroda
Visaine rašė:
vytaka rašė:

Gal kas gali man pasakyt, tokį dalyką... Jeigu aš atsisakau šitos vietos dabar, bet paskui man tarkim nebeduoda vf, tai galiu atgal pasiimt vf vietą gautą per pirmą stojimo etapą? :DDD

Ne.

Damn. Tikras neuronų genocidas. Dėkuj labai už ats ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:42:09 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:

Nežinau ar noriu aš ten... Bet bijau, kad jei atsisakysiu, tai vapšė niekur neįstosiu ;)

Blemba, ir man ta pati problemėlė, kai rašiau atrodė aj... O db jau susimąsčiau :DD Velnias žino, šiaip, gi gera specialybė, paklausi :DD

A tu į vf ? Aš tai į vf, tai bijau ,kad jei atsisakysiu, nebegausiu daugiau vf vietos :DDD

Tai aš to paties bijau. Jo, į vf, bet kadangi čia yra nevalstybinė kolegija, tai skirtumą tarp finansavimo sumos ir studijų kainos, reikia sumokėt, tai šiuo atveju 1308lt, jei neklystu. Nežinau ką daryt :( ;D

Ciku, pala pala :DDD Aš šito net nežinojau, damn :DDD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug :DD Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia  4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" :DDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:54:41 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:

Ciku, pala pala :DDD Aš šito net nežinojau, damn :DDD Blm, čia į pusmetį? Ne? Nu šiaip nėra daug :DD Aj, man tai jau visai ir smagu pradeda darytis, kai pagalvoju paskui vėl veliau suk galvą priims, nepriims, gausi vf ar negausi, o čia  4m. be to tiktai , tai visai ir nieko ,be to kažkur girdėjau ,kad užsienį šita kolegija atseit "gerbiama" :DDDD

Ne, į metus ;)) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu :)

Aj, tai į metus baika tada, darbą gavus, tai mėnesio alga :DDD Aha, ir aš tą patį galvoju, kaip bus taip :D Aa, a tu į dieninį? ;D Aš tai jo, į neakiv. Tai biški ilgėliau :DDD A kaip ten grafikai įdomu būna? Gal žinai kiek laiko neakivaizdininkai ten turi sedėt? :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:09:10 | Nuoroda
**ress rašė:
vytaka rašė:
**ress rašė:
vytaka rašė:

Ne, į metus ;)) Na jei stoji į ištestines, tai mokais, 4 metus, jei į nuolatines, tai 3, juk kolegija ;D Nežinau, gal reikia bandyt rizkuot, nepatiks, tada kitąmet gal perstosiu :)

Aj, tai į metus baika tada, darbą gavus, tai mėnesio alga :DDD Aha, ir aš tą patį galvoju, kaip bus taip :D Aa, a tu į dieninį? ;D Aš tai jo, į neakiv. Tai biški ilgėliau :DDD A kaip ten grafikai įdomu būna? Gal žinai kiek laiko neakivaizdininkai ten turi sedėt? :DD

Net neįsivaizduoju, išvis parašiau ten iš lempos ir pist yra ;))

Nu ir man panašiai, pamačiau galvoju "wtf?" Paskui žiūriu aukščiausias balas gavosi iš šito 17.

Bet tai šįmet labai aukšti balai aplamai ar kaip ,kad pernai visi su 13- ką; 14-ką įstojo kur norėjo beveik, o mano pirmu nr. buvo 16-ką ir nada :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:22:16 | Nuoroda
SarzzeR rašė:
Metal Face Doom rašė:
 kai veši dokus į univerą, tai taip tave ir priims

O is kur zinot termina iki kurios datos vezti tuos doc''us ir kokiu tiksliai reikia?

iki 29d. sakyčiau, tris darbo dienos duotos ten kažkaip :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:47:52 | Nuoroda

Nu nesuprantu, ką mes čia tik dvi? Gal vertėtų susimastyt tada

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:52:01 | Nuoroda

Nu aš biški ne čia , nešukaukit ,kad parašysiu čia ;D Aš į tokią specialybę tik į TTVAM, bet žiūriu, kad nelabai čia daug į šitą specialybę įstojusių šįmet, tai gal jie permetinėjo tiesiog? Nu nes niftemu, nes va ir aš 7nr. tik iš 8nr. ale į ją O čia dar ir į 11nr. nesąmonė kažkokią, kažkas čia ne to

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:02:52 | Nuoroda

Su kokiais balais jūs pakliūvot ten? ;D