Vartotojo vytaka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:50:51 | Nuoroda

Aukštoji matieką?????? Aš miriau ką tik. Kaip mane jie ten priimt galėjo, pas mane metinis matiekos 5

Visur tos išlyginamosios? Kažkaip būna kur nereik, ar aš čia kažką ne to prisiskaičiau

Gal sužinojai ką? ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:09:50 | Nuoroda

Taikomoji, tai gal lengviau... Tikiuosi Va, ir aš radau čia kai ką, knygoj "Kur Stoti"

Bendrieji dalykai: Užsienio kalba, specialybės kalba ir dok.valdymas, psichologija. (Kokia čia dar specialybės kalba? )

Pagrindų dalykai: mikro, makro ekonomikos, vadyba, apskaita ir mokesčiai, tyrimai, inform.tech. ,teisės pagrindai, paslaugų vadyba, turizmo organiz. pagr.

Profesinės paskirties dalykai: kelionių geografija, renginių organiz. užsienio kalba.

Ir tada pagal dvi specializacija.

Turizmo adminstr.:  ir Viešbučių administ.

Kurią tu kryptį žadi imt? ;D

Ir dar laisvai pasirenkami dalykai:

darbo sauga ir egronomika; demografija, emocijų pažinimas ir valdymas, filosofija, išradimų istorija, karjieros valdymas, kultūros istorija, logika, menas kalbėti, socialogijos įvadas, tarptautinė komunikacija (anglų k.) ,tarptautiniai santykiai, verslo etika, ir dar gal 20 dalykų :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:25:08 | Nuoroda

O visada reikia tų išlyginamųjų? Kažkaip ten kitaip ,kad kiti iškart pereina, negaišdami dar vienų metų... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 15:09:10 | Nuoroda

Aha, čia grynai apie TTVAM'ą , iš "Kur stoti 2010" knygos ;D

Nu, jo tikrai yra ką mokintis... Kažkur skaičiau, kad 30 dalykų reikia mokytis, nu taip supratau per visus tau 3, man 4 metus :DDD

Tik vat, niekur neradau kokie kalbų pasirinkimai :DD Blm, taip ispanų norėčiau, nes moku ją kiek, tai lengviau būtų :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:53:46 | Nuoroda

Dar vienas žmogiukas mūsų tarpan ;D Labuka ;D

Am, tai kad geriau neakiv. galima dirbt ir šiaip mane erzina kiekvieną dieną... Kaip mokykloj jausčiausi :DD Ir šiaip, planavau porai mėnesių išvažiuot, bet db nebežinau kaip bus su tuais šeštadieniais...

Aaa, tu ten bandei, aš irgi norėjau tne duot, bet persigalvojau, bet nebūtų priėmė, ten liktai labai aukšti balai parėjo... Nors nesuprasi su tais balais, įdomiai šįmet kažkaip, visus į turizmą permetė ,net jei ghale buvo parašyta,.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:55:52 | Nuoroda

Skaičiau biški, apie MRU ir TVM išliginamasias ir magistrą, dauguma sako ,kad TVM geriau :DD Nors kaina panaši. Atseit TVM - žinios, o MRU jei neakiv. tai už popierių moki. :D Jaučiu norėčiau į MRU, ramiau būtų :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-25 20:04:40 | Nuoroda

Prisiskaičiau ,kad TTVAM'e galima mokintis nuotoliniu būdu, įdomu geras dalykas ar pieva visiška? :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:48:25 | Nuoroda

Ooo, du nauji žmogeliukai, yuhuu :D Kur jūs ,į NL ar I? ;DD

- - -

Nu jo, kažkaip dauguma nori to studentiįko gyvenimo :D Gal ir faina ;D

Am, čia tai jo, reik mokytis savarankiškai, nu bet visur reik. O šiaip, aš tai ir mokykloj būdavo taip, kontram  - per pertrauką ruošiuosi, egzam - paskutinę savaitę, ir va neblogai sakau :DD

Ir dar ,nereik skirtumo mokėt ;D Klausė manęs  "kas čia taip kalba įdomiai"

Žinutė parašyta: 2010-07-26 20:57:08 | Nuoroda

Pas mus žiūriu visų požiūris į kolegijas prastas labai, ko čia taip? ;D Geras dalykas tos ir kolegijos ;D

Joo, va kas būna, kai visa LT vien valstybinius laiko, nes mokyklinių nėra tiesiog ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:04:05 | Nuoroda

Jo, TTVAM'e nebereiks mokėt skirtumo!! Yuhhu :D

Skambinausi ir aš ten, pasakė. ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:08:17 | Nuoroda

Oo, nice ;D Į kokią NL ar I? Aplamai yra į I įstojusių, ar aš ten viena :DDD

Ress [jezau tikiusoi gerai parašiau] >> ten kai paskambinau ta moteris kur atsiliepimnėja taip sakė :DDD Tai mane toks damn, juokas suėmė :D A dar sakė "kodėl jūs galvojat ,kad žinot daugiau" :DDD

O šiaip aš va ryt, varau pasirašynėt :D Blm, paskutinei dienai palikau :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-28 18:36:34 | Nuoroda

Aš rinkaus tarp VK ir TTVAM ką rašyt, rašiau TTVAM ,modernesnė ji man pasirodė :DDDD

Įstojau su 15.96

Laba, Sandra, į NL ar I? ;D

Nežinau, ir aš nesuprantu, finansuoja valstybė tai ir tas ir tas, bet gal mažiau atseit :D Nu ir šiaip "Tarptautinės" gal, kad daugiau bendradarbiauja su užsieniu ,o ne su LTU :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-29 17:28:20 | Nuoroda

Daug yra norinčių ieškotis butuko kartu? ;D

Nes aš tai noriu ieškotis :DD Bet su kažkuo, nes po vieną neapsimoka. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-29 17:33:35 | Nuoroda

Damn, kambariokė be buto irgi baika :DD Aj, bet rasit. Visi randa :D

Žinutė parašyta: 2010-07-29 17:57:54 | Nuoroda

TTVAM'as neturi bendrikų ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-30 22:58:08 | Nuoroda

Jap, ištestinės - turizmas/viešbučiai. 15.96 :D

Žinutė parašyta: 2010-07-30 22:59:32 | Nuoroda

Laba ;)

A yra čia ištestinių studijų žmonių? :D Nes blm, pradedu manyt, kad aš viena ten būsiu :DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-31 02:29:38 | Nuoroda
manija rašė:

Taigi smagu bus vienai ;D ateik pas mus i NL 

Blm, jau tikrai nebejuokinga :DDD Neee, NL ne mano nervam :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-31 16:17:41 | Nuoroda

Aš čia, su 15.96, hehe :D