Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-17
18:40:55
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
robotas rašė:
luknei rašė:
Kiek paklausau, tai daug kad rase ne apie konkrecia profesija, o kaip pasrinkti geriausia profesija(tarp ju ir as) Visu pirma tai geriausios profesijos nera, tai kas per suknista tema gali buti? anyway rasiniai nera mano stiprioji puse, taip kad is tos dalis per daug nesitikiu ir nesigruzinu del to Jei būtų reikėję parašyti, KAIP pasirinkt geriausia profesiją, tema būtų "How to choose the right/best profession" ar panašiai. Šiaip reikėjo rašyt apie konkrečią kažkokią ir jos pliusus, bet mūsų mokyklos anglistės sakė, kad užskaitys ir tuos rašinius, kuriuose buvo rašoma kokia turi būt profesija (na, atlyginimas, sąlygos ir pan.), kad ji būtų geriausia. visos tos mokytojos skirtingai sneka ir suprask dbr kur tiesa:D maniske tai vir. vertintoja ir sake, kad kai buvo 2008 the place i like to go to, ir issiskyre taip pat i dvi grupes rasiusieji, tai visiem, kurie blogai suprato supyle po 0 . Sake, kad ir siemet, kas rase ne apie konkrecia profesija, skaitys kaip nesuprasta tema ir uz turini bus 0. Tai nejaugi jos visos skirtingai vertina? Arba cia siaip mus prigasdino, nes ji megsta Tai cia tais metais ir temos formuluote buvo dviprasmiska, nes like gali buti ir kaip wish ir kaip siaip like. Ir mums sake, kad tais metais pradzioj supyle 0, po to patys susimete, pamate, kad tikrai yra tokia reiksme, grizo ir vertino is naujo. Bet kad siais metais as jokio dviprasmiskumo nematau. Tik gal kai kurie is didelio rasto isejo is krasto.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
13:57:48
| Nuoroda
O klausyme tikrai antra pavarde "Hughes"? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:08:40
| Nuoroda
Man butent tokios ir reikia draugai po egzo kitokia sake, galvojau tai sakes, jei jau b lygio klausyme klaida... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
14:33:32
| Nuoroda
Koks man dabar kaifas nes as niekaip nesupratau, kaip tos raides neisgirdau Aciu! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-24
17:34:39
| Nuoroda
O man taip noretusi to raudono del tevu tegu didziuojas pries gimines ir draugus.. Bet isivaidzuokit, pas mus i atestata rasosi 11klasej atlikto kurybinio darbo rezultatas, kuris pas mane yra 8. Vidurkiai visi realus, o sugadina butent tokia nesamone... Is tiesu be to raudono ir isgyvenciau, bet man tas 8 sunkina stojima i mano pasirinkta vieta. Pikciausia, kad daugumoj mokyklu nebuna to kurybinio. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-24
19:31:59
| Nuoroda
Alanas rašė:
Dofile rašė:
O man taip noretusi to raudono del tevu tegu didziuojas pries gimines ir draugus.. Bet isivaidzuokit, pas mus i atestata rasosi 11klasej atlikto kurybinio darbo rezultatas, kuris pas mane yra 8. Vidurkiai visi realus, o sugadina butent tokia nesamone... Is tiesu be to raudono ir isgyvenciau, bet man tas 8 sunkina stojima i mano pasirinkta vieta. Pikciausia, kad daugumoj mokyklu nebuna to kurybinio. Musu mokykloj irgi buvo kurybinis (tiksliau, metinis projektas), kuri as su klasioku beveik visiskai ant baikes padarem. Tuo metu dar nezinojau, kad tas pazymys rasysis i atestata, bei net nesitikejau, kad man is visko gausis 9 arba 10, tad perdaug ir nesistengem. Siaip vos ne vos gavom 9, ir as tik gaves pazymi suzinojau, kad man lb pasiseke, nes norejo rasyt 8 ir taip visiskai panaikint galimybe gaut pagyrima. Tau pasiseke o as uz kelis dariau, o po to komisija pareiske, kad kaip keturiem mazai darbo Cia mano klaida, bet as irgi nepriemiau to taip rimtai. Tuo labiau, kad po to sake pavaduotoja, kad galima rasyt prasyma, kad nebutu atestate to pazymio. Siemet su tokiais prasymais isvijo mane Pikciausia, kad dabar neseniai kalbejo mokytojai ir direktorius ir mazdaug "pati nejo reikalaut geresnio pazymio" ir dar su uzuominom, kad galeciau issizyst kaip nors. Nu jau ne, sito nebus. Tikiuos, kad egzaminu rezultatai bus geri ir jiem patiem bus geda, kad neivertino uz tikras zinias. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-25
12:43:32
| Nuoroda
Jums gerai sakau, kad daugumoje mokyklu nera, tad ar teisinga, kad rasos i atestata... Siaip pasirinkimo laisve buvo tokia: nori mokytis mano gimnazijoj, pasirasai sutarti, i kuria ieina punktas apie kurybini darba. Nenori daryt kurybinio - gali ieskot kitos mokyklos (kitos normalios musu rajone nera). |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
10:55:55
| Nuoroda
Ka tik aukletoja (lt mokytoja) sake, kad gavo zinia, jog tikrai liepos 1 bus rezultatai. (bet as maza vilti vistiek turiu) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
21:23:49
| Nuoroda
Nezinau kiek cia tiket, bet viena mokytoja sake, kad tik tos dienos, kada paskelbia rezultatus, ryte buna posedis, kuriame nusprendziama islaikymo kartele.. Taip iseina, kad dar niekas neaisku. Bet man atrdo nelogiska: ka jie veike tas savaites po to, kai darbai jau istaisyti. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
17:51:00
| Nuoroda
Cha, du vertintojai.. Jei jie abu vertintu, tai tikrai gal nieko, bet mums mokytoja sake, kad antrasis dazniausiai suraso ta pati, ka pirmasis, kad nebutu po to neaiskumu su treciuoju. Nezinia, kiek cia tuo tiket. Bet tiek prisiklausius, o dar sita straipsni paskaicius, nenoriu, kad rytojus ateitu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
12:16:19
| Nuoroda
Turiu tokia zinia, kad Kelto sistemoj jau kazkokio ten mygtuko nebera, kas reiskia, kad rezultatus jau kelia mokykloms. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
13:34:30
| Nuoroda
Reikia turbut eit i mokykla ir neleist iseit mokytojoms ir pavaduotojoms, kol negaus ir nepasakys rezultatu |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
14:09:29
| Nuoroda
Gal kam reikia kaciuko? Cia kad laukimas neprailgtu.. Rimtai, gal kam reikia? Nes tevai sake uzmigdys, jei nerasiu, kam atiduot ;( |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:23:47
| Nuoroda
Jenny rašė:
patarkit ka daryti metinis isejo 8 lietuviu o islaikiau tik 40 % tikejaus maziausiai 60% kazkokia nesamone grupiokai kurie mokesi 5-6 gavo 70% dieve kaip gaila negaliu ... Man panasi situacija, lietuviu puikiausiai mokejau, interpretacijos visada gerai pasisekdavo, net zinau, kad atskleidziau teisinga tema, o suvokime irgi nesijauciau nugrybavus. Bet balu nepatenkinta, labai rimtai mastau apie apeliacija. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:31:20
| Nuoroda
Leeee rašė:
Dofile rašė:
Jenny rašė:
patarkit ka daryti metinis isejo 8 lietuviu o islaikiau tik 40 % tikejaus maziausiai 60% kazkokia nesamone grupiokai kurie mokesi 5-6 gavo 70% dieve kaip gaila negaliu ... Man panasi situacija, lietuviu puikiausiai mokejau, interpretacijos visada gerai pasisekdavo, net zinau, kad atskleidziau teisinga tema, o suvokime irgi nesijauciau nugrybavus. Bet balu nepatenkinta, labai rimtai mastau apie apeliacija. o ka gawai kad jau apie apeliaciaj mastai? 81. Manau, vertintojas nekoks pakliuvo. Uz suvokimus apie 8 gaudavau, bet interpretacijas mokytoja gerai ivertindavo, is manes 100 tikejosi, nes nei rasybos klaidu nedarydavau, nei i pievas nubrisdavau. Lietuviu kalba buvo mano stiprioji puse, nezinu, ko is kitu egzu dabar tiketis... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:35:04
| Nuoroda
Bet matai, tie suvokimai ten pagal taskus buvo vertinami, o ne pagal kitu surinkta tasku skiaciu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:00:40
| Nuoroda
Siaip as irgi buvau radus straipsni, tokia kaip ataskaita, kad mazdaug tiek pakelia. Bet cia tik vidurkis. Nezinau, man tas balas nieko nereiskia, bet as pati labai blogai jauciuosi del to, kad arba mokykloj buvau pervertinta, arba cia nuvertinta. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:05:15
| Nuoroda
NONcom rašė:
Dofile rašė:
Leeee rašė:
Dofile rašė:
Jenny rašė:
patarkit ka daryti metinis isejo 8 lietuviu o islaikiau tik 40 % tikejaus maziausiai 60% kazkokia nesamone grupiokai kurie mokesi 5-6 gavo 70% dieve kaip gaila negaliu ... Man panasi situacija, lietuviu puikiausiai mokejau, interpretacijos visada gerai pasisekdavo, net zinau, kad atskleidziau teisinga tema, o suvokime irgi nesijauciau nugrybavus. Bet balu nepatenkinta, labai rimtai mastau apie apeliacija. o ka gawai kad jau apie apeliaciaj mastai? 81. Manau, vertintojas nekoks pakliuvo. Uz suvokimus apie 8 gaudavau, bet interpretacijas mokytoja gerai ivertindavo, is manes 100 tikejosi, nes nei rasybos klaidu nedarydavau, nei i pievas nubrisdavau. Lietuviu kalba buvo mano stiprioji puse, nezinu, ko is kitu egzu dabar tiketis... Aš gavau tiek pat. Baik bajerius su tom apeliacijom, gali prisižaisti. Kur tu stoji visų pirma? Pamąstyk ar tie max koki 5 - 8 procentai, kuriuos, kad pakels, labai labai maža tikimybė, ką nors pakeis? Čia gal ir prestižas gauti 90, gal liūdna (kaip kiekvienam lietuviui ), kad kiti gavo daugiau, bet mąstyk, ką geriausio gali iš šitos situacijos išspausti Su apeliacija negausi atestato, bus dar daugiau nervų ir nežinomybė. 81 procentas yra tikrai labai geras balas. Tu aplenkei 20 tūkst. respublikos mokinių. Jei jauti, kad kitus dalykus gali išlaikyti virš 50 procentų, tikrai nėra prasmės duoti nepagrįstų apeliacijų (juk galbūt įvėlei klaidų ir toje interpretacijoje ir suvokimo klausimai buvo sukti). Zinau savo klaida interpretacijoj faktine, bet gi uz ta viena faktine nenumusa kokiu 20balu.. Taip, sikart tai yra prestizas gauti virs 90 balu, bet ne todel, kad pries kitus pasirodyt, o todel, kad tiek jauciuosi verta. Man stojimui nieko nereiskia... Gal lengviau susitaikyciau su tuo balu, jei ne tie straipsniai apie vertintojus. Nes dabar tikrai atrodo, kad pakliuvo pas toki kur pazodziui vertino. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
16:53:12
| Nuoroda
Zo, paemiau ir ivertinau save pagal blogiausia varianta, suvokime kur nors kiek abejojau, nedaviau nei vieno tasko, interpretacijoje is kiekvienos dalies nuemiau balu (5 stiliaus klaidos, net juokinga ) ir gavos 63 taskai, pagal anu metu kreive butent tiek ir yra mano dabartiniam balui. Bet cia jau toooks grieztas vertinimas. Turbut tikrai reikia apeliuot, nes blogiau buti nebegali. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:00:22
| Nuoroda
Per 3 darbo dienas, tai yra iki liepos 9 (nes dabar gi sventes laimingiesiems). |