Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-25
21:20:57
| Nuoroda
Na, man pėsčiomis nuo namų iki fakulteto 20-25min, tad ši problema išspręsta . :D Pastebėjau, kad kiek čia pasirašė merginų, tai visos iš kitų miestų ... :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
22:01:45
| Nuoroda
Mareshka, aš ir nusiunčiau savo skype tau privačia žinute . |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-26
00:47:11
| Nuoroda
Labas. Esu pirmakursis KTU taikomoji matematika. Galiu pasakyti tiek, kad jeigu mokykloj gerai sekasi matematika ir jos nereikia mokytis, tai čia taip nebus. Tačiau gyventi galima. Pirmam kurse daug ką išgąsdina programavimas (c++), tačiau vėlgi, jeigu stengiesi ir giliniesi, tai tikrai įveikiama. Šiaip tikrai rekomenduoju studijuot KTU taikomąją matematiką. Nėra pats lengviausias kelias, tačiau bent man tai patinka. |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-26
17:31:59
| Nuoroda
Jūs tais bandomaisiais tik nepasikliaukit labai smarkiai. Nes aš bandomąjį labai gerai išlaikiau, paskui pusę metų nesimokiau ir nudegiau per egzą. Tuos visus egzus rekomenduoju persispręsti likus mėnesiui iki egzo. Turėsit naudą tuomet. Žinoma, lengva sakyt, bet sunku prisiverst. :D Žinau ką tai reiškia, tad linkiu sėkmės. |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-03
22:26:11
| Nuoroda
Ect... Prirašiau daug, tačiau užpūliavo studijos.lt ir viskas pradingo. Bandysiu dabar trumpiau. Apie taikomąją matematiką rekomenduoju dar pasiskaityti čia: |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-08
22:22:59
| Nuoroda
Žinau, kad pernai į mokamą konkursų didelių nebuvo. Visus priėmė, net tuos, kurie vos egzaminus išlaikė. Pavyzdžiui, su stojamuoju 2 . |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-06
13:48:44
| Nuoroda
Labas, patarčiau neapleisti,nes universitete ją tikrai reikės mokintis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-17
18:00:45
| Nuoroda
Štai tema sukurta prieš porą mėnesių. Joje pateikiau nemažai informacijos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-17
18:05:46
| Nuoroda
Na, dar neįpusėjo semestras, kai turiu fiziką, tačiau man asmeniškai ji taip pat sunkiai sekasi. Nežinia, kaip bus toliau. Bet kaip minėjau, daug kas mokosi tą pačią fiziką. Nebent reikia rinktis visiškai kitą mokslų sritį, kur nėra jos. Matematikai tikrai nesimoko daugiau fizikos, negu statybininkai, mechanikai ir dar kitų fakultetų studentai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-12
00:33:32
| Nuoroda
Xneox rašė:
Beje, norėjau paklausti KTU taikomąja matematiką studijuojančių žmonių. Pernai minmalus balas i vf vietą buvo kažkur apie 14,4, o tuo tarpu į vu fdm minimalus balas 19,6. Negi taip smarkiai skiriasi studijų lygis? Nes kai žmogus išlaikęs matematiką kokiems 30 proc sugeba čia paulti, tai atrodo gan apgailėtinai ir numuša norą čia stoti. Apskritai kokios įsidarbinimo galimybės, baigus šį dalyką? Ne teoriškai, kas rašoma lankstinukuose, bet praktiškai? Gal yra žmonių jau baigusių ir galinčiu pasidalinti patirtim? Konkursiniai balai skiriasi dėl to, kad Taikomoji Matematika tikrai nėra lengvas mokslas. Kaip kažkas sakė, tai 2 reikia užsidirbti. Įstoja visokių. Maždaug tik pusę pabaigia mokslus. Bet čia viskas priklauso nuo žmonių ir motyvacijos. Galiu pasakyti, kad egzaminai valstybiniai mažai ką pasako. Nes yra kas 86% matematikos gavę ir 0 mokosi, bet yra kas 26% išlaikę tą valstybinį egzaminą, tikrai normaliai mokosi. Dėl baigusių, tai žmonės, kurie dirba pagal specialybę, nesiskundžia. Teko bendrauti ir su žmonėmis, kurie dirba ne pagal specialybę, bet džiaugiasi, kad pabaigė Taikomąją Matemaką. Kiek žinau, tai SEB banke dirba labai daug šią specialybę baigusių žmonių. |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-30
00:32:09
| Nuoroda
Tiems, kurie labai norite ekonomikos, mėgstate matematiką , tačiau mažas konkursisnis balas studijuoti ekonomiką, yra naujas pasirinkimas "taikomoji matematika + ekonomika". |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-31
21:50:16
| Nuoroda
Kažkodėl neįleidžia, per tiesioginę nuorodą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
18:16:32
| Nuoroda
XneoX, |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
13:59:59
| Nuoroda
Kaip supratau, giriat VU ir FDM, nei vienas ten nesimokęs.Galiu pasakyti tik tiek, kad elgiatės apgailėtinai. Atsisėskit ant žemės, žmonės. Kalbėkite apie tai ką žinote, o nefantazuokite. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
01:49:19
| Nuoroda
Xneox, tiesą pasakius, tai aš dėl mūsų fakulteto dėstytyojų problemų kolkas neturėjau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
13:31:37
| Nuoroda
newguy rašė:
Sveikas Joncee, nuo rugsejo tureciau tapti matematikos pirmakursiu ktu, gal galetum placiau papasakoti apie tai kur po studiju galima isidarbinti ir kur dazniausiai isidarbina. Zinau, kad dauguma baigusiuju dirba bankuose arba programuoja. Sveikas. Neperseniausiai teko domėtis, kur būtų galima rasti tokią statistiką. Anksčiau ji nebuvo vedama. Dabar stengiamasi kažką tokio daryti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:40:35
| Nuoroda
Krokodilas teisingai pasakė, kad viskas priklauso nuo studento siekių. Kas liečia programavimą, tie kas mokosi informatikos fakultete, jį mokosi B, A arba S lygiais. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
00:29:18
| Nuoroda
Zigmuk, sunkiau matematika, negu ekonomika. Rekomenduoju rinktis matematiką. Magistrą galėsi pasirinkti ekonomikos ir būsi stiprus ekonomistas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:22:26
| Nuoroda
Krokodilai, nepyk, bet man asmeniškai labai vaikiškai tavo visi atsiliepimai skamba. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
14:43:36
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Apie VDU taikomąją matematiką net negalvot? :D Dabar nepasakysiu tiksliai, bet pernai, kai pats domėjausi kur stoti, tai dėl kažkokių rimtų priežasčių iškart atkrito VDU pas mane . Jeigu neklystu, tai pernai net grupė nesusidarė . Nors čia tikrai bijau pameluot. Žinau, kad yra tokių žmonių, kurie pirmų turu įstojo į VDU, o antru perstojo į KTU . :) |