Vartotojo GytisB pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:48:12 | Nuoroda
Trik rašė:

Na ka, busim kursiokai :) 

Tai jau tikriausiai.

Įdomu kur daugiau busimų kursiokų. Žinau, kad dar anksti, bet vistiek. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:04:56 | Nuoroda
Neringa.K rašė:

Prisidedu prie jūsų, taip pat įstojau į statistiką :) Norėjau į ekonometriją, bet nepavyko, tad turbūt po pirmo semestro mėginsiu persinešti krepšelį.

Važiuosite į fuksų stovyklą? :)

Aš tai tikrai norėčiau į fuksų stovyklą, juk įdomu.

O kaip ten dėl to krepšelio persinešimo? Turiu galvoje kokios sąlygos?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:24:47 | Nuoroda
Neringa.K rašė:
GytisB rašė:
Neringa.K rašė:

Prisidedu prie jūsų, taip pat įstojau į statistiką :) Norėjau į ekonometriją, bet nepavyko, tad turbūt po pirmo semestro mėginsiu persinešti krepšelį.

Važiuosite į fuksų stovyklą? :)

Aš tai tikrai norėčiau į fuksų stovyklą, juk įdomu.

O kaip ten dėl to krepšelio persinešimo? Turiu galvoje kokios sąlygos?

Aš irgi noriu į stovyklą, tik dar nežinau į kurią važiuoti, pirmą ar antrą.

Pacituosiu, ką gavau parašiusi laišką: "Studijų krepšelį galima persinešti ne anksčiau kaip baigus pirmą semestrą. Tam semestrą turite baigti laiku, t.y. po sesijos, neturite turėti akademinių skolų ir turite raštu kreiptis į fakultetą, į kurį norite pereiti, ne vėliau kaip likus 10 d. iki naujo studijų semestro pradžios."  Tačiau kitur radau, kad priklauso nuo pačio fakulteto, tai taip ir likau iki galo nesupratusi... Jeigu dar nesi pasirašęs sutarties, pasidomėk universitete, nes aš šiandien buvau, tik pamiršau paklausti :)

Būtų neblogai visiems į tą pačią sulėkt, susipažint. :)

Tai, būsimi statistai, gal kokį skype chat'ą bendrą ar ką apšilimui? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:19:52 | Nuoroda
omycka rašė:

as uz! :) tai gal tada kiekvienas savo kontaktus palikit :P

Žinutė parašyta: 2011-07-16 18:44:57 | Nuoroda

Studijavau statistiką vienus metus ir nesulaukęs antros sesijos mečiau. Tiesiog nepatiko mokslas, turbūt ne man tiek matematikos.

Mokytis sunku, bendras vidurkis žemas, tačiau jeigu jums užtenka tiesiog išsilaikyti egzaminus tikrai užtenka mokytis vien per sesiją (tik pirmam semsestre, nes apie kitus nieko pasakyti negaliu), taip pat labai svarbūs kontrolinių rezultatai, nes jų taiškai įeina į egzamino balą ir, bent man, buvo labai svarbūs, kad išlaikyčiau egzaminus bent minimaliu balu. Pirmame kurse mokysitiės vien matematiką ir informatiką. Jei informatika dar buvo puse velnio, visa matematika nuobodybių nuobodybė! Ai, dar mokysitės užsienio kalbą.

Rinkausi šią specialybę dėl perspektyvų, tačiau pasimokiau jog geriau pirmiausia rinktis tai kas patinka. Galų gale, perspektyvūs esate Jūs, būsimi studentai, o ne specialybės.

Žinutė parašyta: 2011-07-16 18:50:10 | Nuoroda
Oceano Mare rašė:

Labai ačiū už atsakymus. Labai nuraminai dėl programavimo – to labiausiai bijojau. )

Kažin, o kur būtų geriau stoti į ekonomiką ar į vadybos informacines sistemas? Ekonomika lyg ir platesne sritis būtų, daugiau galimybių surasti darbą pagal savo norus. Kitas dalykas, kad tų ekonomistų dabar... ) Vadybos informacinės sistemos, aišku, įdomiau turėtų būti, o ir mažiau žmonių čia stoja, bet gaunamas tas pats vadybos bakalauras, o vadyba, man kažkaip "nesolidžiai" skamba. )

Tikrai neklausčiau to, nes suprantu, kad sunku atsakyti į tokį klausimą, bet dabar žiūriu į savo balą ir į 2010 metų balus ir matau, kad tikriausiai be problemų turėčiau įstoti ir į ekonomiką vf, ir į vadybos informacines sistemas vf, tai dabar nežinau ką rašyti aukščiau, nes ir tas, ir tas atrodo labai įdomiai ir traukia.

Kadangi kažkuriuo numeriu šią specialybę turiu ir aš, tai siūlau tau ekonomiką rinktis. Man su mažu balu konkurencijos papildomos nereikia. :DD

Žinoma, juokauju. Pats vis tik rinkčiausi ekonomiką, jeigu tik konkursinis balas leistų. Nors ekonomikų daug, tačiau visuomet gali būti geresnis už kitus. Apskritai, rinktis reikia tai, kas įdomu, o perspektyvos priklauso nuo žmogaus.

Žinutė parašyta: 2011-07-16 18:59:22 | Nuoroda
emmmule rašė:

Maximoj kasininkas irgi yra vadybininkas ;D perspektyvos neblogos baigus šias studijas ;D ir išvis buvo straipsnis neseniai,kad nori naikinti vadybos studijas,nes vadybininkų yra per daug...

Nieko niekas naikinti nenori, tai tebuvo kažkokios įdarbinimo paslaugas teikiančios agentūros vadovo (ar darbuotojo, nepamenu) asmeninė nuomonė.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 12:52:32 | Nuoroda

Gyvenu bendrabutyje, per mėnesį išleidžiu apie 500Lt, į šią sumą įeina viskas: nuoma, transportas, maistas, alus. Nepasakyčiau, kad gyvenu taupydamas, išleidžiu tiek kiek man reikia ir tiek.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:38:26 | Nuoroda

Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:

Studijų programa: sociologija, NL
Aukštoji mokykla: Vilniaus universitetas
Finansavimo pobūdis: VF
Pageidavimo numeris: 1

Smagu! :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:39:33 | Nuoroda
simusiaa rašė:
Pukyte rašė:

Dziaugiuosi kad cia ystojau, tikiuosi ir pradejus studijuoti nesigailesiu :)

Manau, nesigailėsi Gal kokį skype chatą susikuriam?

Sukurkit ir mane paimkit. :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:05:35 | Nuoroda
pasitaiko rašė:

nors sociologija nebuvo pirmas pageidavimas mano vis labiau dziaugiuos istojus :) sutarti jau pasirasiau, atmosfera rodos bus gera! :D

Aš irgi planavau šiandien pasirašyti, bet po kelionės buvau, tai ilgai miegojau, kai atsikėliau ir prisiruošiau nušliaušti iki dušo ir pasigaminti valgio jau buvo po penkių, o dar nei įmokos nesumokėjęs, nei nuotraukos pasidaręs. Tai atidėjau rytojuitą sutarties pasirašymą. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:34:55 | Nuoroda
rami6 rašė:

o gal kas zinote kiek mazdaug reik moket uz bendrabuti per menesi?

VU saulėtekio bendrabučiuose trivietis kambarys 150lt/mėn, dvivietis jeigu neklystu 180lt/mėn.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 09:56:52 | Nuoroda
*agnyte* rašė:

Sveiki ;pp

as deduosi prie jusu, taip pat istojusi i socialogija ;]]

Beje visiem didziausi sveikinimai ;p

Labas, jau antra Uteniškė būsi. :)

Junkitės prie mūsų skype chat'e, daugiau pakalbėsim. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 10:25:45 | Nuoroda
*agnyte* rašė:

JO? o gal galit prijungt? ;]

Parašyk per skype (ankčiau jau minėjau) prijungsiu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 14:53:40 | Nuoroda
*agnyte* rašė:

Atrodo parasiau ;]

Tai kai kartu online būsim gausiu tavo žinutę ir pridėsiu. :)

Šiandien rašiausi sutartį tai sakė, kad su manim jau 16 užsiregistravusių. Aš trečias vaikinas. :D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 22:26:46 | Nuoroda
Jump rašė:

Ai, ir dar ką galiu pasakyti, tai, kad labai geras kuratores turit, tad gerbkit ir mylėkit!

Pirmą kart sutikus tikrai neblogos pasirodė. :D

Vargu ar negerų kuratorių apskritai būna, kiek teko pačiam susidurt. :D