Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:20:07
| Nuoroda
Pumpum rašė:
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:
Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill as galeciau gincytis iki nukritimo, kad ten tikrai turejo buti make me thrilled ten buvo made, o ne make, taigi thrill tas pats |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:35:41
| Nuoroda
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:
Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill as galeciau gincytis iki nukritimo, kad ten tikrai turejo buti make me thrilled argumentuok. kiek aš žinau, tai visais laikais buvo aiški struktūra - make sbd do smth, įkalta iki skausmo;) paaiškink, kodėl čia turėtų būt kitaip? na nezinau kaip tiksliai paaiskint, bet as tikra..thrill yra issigasti, susijaudinti...siuo atveju mums reikia budvardzio - padare mane issigandusia (pazodziui verciant). |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:42:36
| Nuoroda
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:
Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill as galeciau gincytis iki nukritimo, kad ten tikrai turejo buti make me thrilled argumentuok. kiek aš žinau, tai visais laikais buvo aiški struktūra - make sbd do smth, įkalta iki skausmo;) paaiškink, kodėl čia turėtų būt kitaip? na nezinau kaip tiksliai paaiskint, bet as tikra..thrill yra issigasti, susijaudinti...siuo atveju mums reikia budvardzio - padare mane issigandusia (pazodziui verciant). na matai, bet užduotis lyg ir prašo palikti veiksmažodį, tik atitinkamą formą parinkti. anyway, tikėkimes abu užskaitys, nes db man abu atrodo logiški;D Tikekimes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:42:39
| Nuoroda
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:
Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill as galeciau gincytis iki nukritimo, kad ten tikrai turejo buti make me thrilled argumentuok. kiek aš žinau, tai visais laikais buvo aiški struktūra - make sbd do smth, įkalta iki skausmo;) paaiškink, kodėl čia turėtų būt kitaip? na nezinau kaip tiksliai paaiskint, bet as tikra..thrill yra issigasti, susijaudinti...siuo atveju mums reikia budvardzio - padare mane issigandusia (pazodziui verciant). na matai, bet užduotis lyg ir prašo palikti veiksmažodį, tik atitinkamą formą parinkti. anyway, tikėkimes abu užskaitys, nes db man abu atrodo logiški;D Tikekimes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
20:46:56
| Nuoroda
Justyyt rašė:
apelsinai.skanu rašė:
Justyyt rašė:
Koks manot bus anglų pereinamas balas? turėtų būt didelis, visgi lengvas egzas Bet kaip tada išlaikyt tiem kurie B lygiu mokinosi? manau kad neturėtu būti labai aukštas iki 20 manau.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
23:25:54
| Nuoroda
malkoshius rašė:
matrica rašė:
apelsinai.skanu rašė:
matrica rašė:
Metal Face Doom rašė:
Tai čia kai kurie ekspertai ir dar pudrina smegenis, tikrai made me thrill as galeciau gincytis iki nukritimo, kad ten tikrai turejo buti make me thrilled argumentuok. kiek aš žinau, tai visais laikais buvo aiški struktūra - make sbd do smth, įkalta iki skausmo;) paaiškink, kodėl čia turėtų būt kitaip? na nezinau kaip tiksliai paaiskint, bet as tikra..thrill yra issigasti, susijaudinti...siuo atveju mums reikia budvardzio - padare mane issigandusia (pazodziui verciant). na, matrica, vieno taskelio tikrai neturi : ) as nesigincinu, kad tavo taisykles su let ir make tikrai teisingos kalbant apie veiksma...bet siuo atveju tikrai buvo galima nusakyt busena. as vis vien lieku prie savo atsakymo (net jei ir tavo mokytoja sake, kad teisingai - kiek zmoniu, tiek nuomoniu). |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
13:29:09
| Nuoroda
zeitgeist rašė:
lygiai taip pat gali buti ir this made me happy, excited, surprised etc. kazkaip abu variantai man jau atrodo tinkami (ir "made me thrill" ir "made me thrilled")...ir abu turi svarius argumentus, logiskai net abu turetu uzskaityti..bet taip nebus, velnias zino, kas ten vertinimo instrukcijoj parasyta |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
14:12:12
| Nuoroda
Sandrius rašė:
Ei, chebra, ( aha, as ir nezinau..parasiau rasini 220 zodziu.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
14:12:45
| Nuoroda
NONcom rašė:
Sandrius rašė:
Ei, chebra, ( Sužinojau, kad nemažins, gali būt ramus Jee |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:15:53
| Nuoroda
malkoshius rašė:
ir tie , kurie klausia, ar bus bedu jei nenurode profesijos, na,as bent, manau, kad mazinama tikrai bus..taigi aiski salyga jums buvo: nemalti sh apie pasirinkima ar ka apskritai, o paimt VIENA profesija ir argumentuoti ja, kodel ji geriausia..kas cia dar neaiskaus. bet tai kur logika as nepagaunu? gi mes rasom straipsni i jaunimo zurnala, tai jei pvz. rasau apie daktaro profesija, tai raginu jus visus but daktarais? kazkokia nesamone. as tai bendrai rasiau, kaip pasirinkti geriausia profesija.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
11:13:14
| Nuoroda
kaip manot, uz mazdaug 75 taskus galima tiketis siemet bent 60%? nes visi sako, kad lengvas, tai bijau paskui per daug tiketis... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
11:20:17
| Nuoroda
swishfoot rašė:
matrica rašė:
kaip manot, uz mazdaug 75 taskus galima tiketis siemet bent 60%? nes visi sako, kad lengvas, tai bijau paskui per daug tiketis... Viltis - durnių motina. ![]() o motina savo vaiku nepalieka |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
14:37:15
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Alanas rašė:
Nu ka, pasitikrinau klausyma, skaityma ir gramatika ir pagal duotus atsakymus surinkciau 63/70 tsk. Puiku, toks rezultatas mane tenkina.
Man idomu kaip bus su rasymo dalimi... Viluosi, kad daugiau 5-6 tasku neprarasiu... Aš ir panašiai. Na,man daug kas su gramatika neaišku visgi. as tai sianakt sapnavau vokieciu egzamina (kurio nelaikiau) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
15:20:24
| Nuoroda
Anele rašė:
Taip,mieli žmogiukai, jau nervai gerokai daugelio paveikti...aš va svajojau, kad po egzaminų atsipūsiu, mėgausiuos vasara, bet esu toookioj deresijoj...Naktimis sapnuoju,kad gaunu rezultatus siaubingus,neišlaikau, mokytojai rėkia,tėvai nusivilia...Ir aišku, kad tai mano pačios problema, dėl to labai pykstu ant savęs, bet va neišeina nusiramint..Esu nusivylus savo egzaminais, visada buvau gera mokinė, bet buvau iš tų vadinamų "kalikų" , neturėjau niekad galingo loginio mąstymo,yppatingų gebėjimų, visada namų darbams man reikėdavo daug laiko, tiesiog turėjau daug kantrybės sėdėdavau ilgai...ir štai po kiekvieno egzamino šiemet jaučiuos kaip netekus kokios nors kūno dalies. Na,žinoma, daugeliui atrodys kvaila, nes kitiems viskas pasisekė ir panašiai ir aš už tuos žmogiukus džiaugiuso labai..mano rezultatai nebus blogi, bet dabar jaučiu, kai daugeliui buvo taip lengva(o išties ir buvo lengva), kad rezultatai nebus pakankami stojimui į nemokamą..,Štai,kad ir po anglų...žinau,kad praradau jau 12taškų..58/70..o juk žiopla būdama parašiau rašinį ne apie konkrečią profesiją,o kaip kokią rinktis, pagal kokius kriterijus...Tai dabar sukas mintys,kad negausiu nei 70proc, jei mane nubaus 0 už nepataikymą į temą.Matematiką iššvaisčiau balus per žioplumą,....ah..supranti,jog 12m mokeis ir va neparodei geriausio,nes nesugebi susikaupti, suvaldyt savęs, jog esi kažkiek glušas. ..:) Na ir niekam čia nepasiskųsi...atleiskit už minčių kratalyne, nenorėjau aš čia jums paverkti ar panašiai. Tik mąstau,gal kas nors yra panašioj būsenoj ir mane supras..Ir gal išgerty norės??? suprantu, man irgi panasiai..iki rezultatu paskelbimo man visos mintys suksis apie egzus nors tu ka..ir apmaudu kai jauti, kad susimovei, nors galejai..man labiausiai skauda sirdi del istorijos, nes tikrai daug moku, idejau labai daug pastangu, o per egza se tau, kad nori..pasimoviau ant nekonkreciu klausimu ir net nesuspejau visko padaryt |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
22:59:47
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Rimtai išeisiu iš proto:( Ir negaliu be mokymosi, pastebėjau. Na niekad nepersistengdavau su juo,galiu pasakyt,net ir prieš egzaminus, bet dabar... Negaliu net knygų ir sąsiuvinių išnešt iš kambario, sunku patikėt,kad jau nereikės... ką žinau, eisiu turbūt padaryt kokių vokiečių ar prancūzų k. pratimų:S bandau visaip atsitraukt nuo knygų, bet anksčiau ar vėliau grįžtu namo gi:D kazkur girdeta |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
09:29:36
| Nuoroda
Polifonas rašė:
Aš tai norėčiau įstotii į Vilniaus Verslo kolegija. Taikomąją anglų kalbą tai norėjau paklausti ten reike anglu lietuviu istorijos ir metinis mano lietuviu butu. Tai vat jei lietuviu laikiau mokyklini istorijos isvis nelaikiau o is anglu gauciau apie 90% ir lietuviu b lygio 5 turiu ar imanoma man galvoti bent jau apie mokama vieta ? Labas, mane irgi si specialybe visai domina..bet jau balu reikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
16:39:47
| Nuoroda
aurete rašė:
Buvau vakar pas savo anglų mokytoją ir ji sakė, kad reikėjo pasirinkti konkrečią profesiją ir pagrįsti, kodėl ji geriausia (aš taip ir dariau). O kiek taškų gaus tie, kurie kitaip suprato manau sužinos tik kai mokytojos konkrečiai susirinks taisyti darbus ir pamatys situaciją. bet cia jau kazkuriais metais buvo panasi situacija, kai tema vieni suprato vienaip, kiti kitaip..ir uzskaite abu variantus..netikiu, kad taip masiskai visiems tuos nuliukus surasys |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
17:46:07
| Nuoroda
NONcom rašė:
Veronikusia rašė:
robotas rašė:
luknei rašė:
Kiek paklausau, tai daug kad rase ne apie konkrecia profesija, o kaip pasrinkti geriausia profesija(tarp ju ir as) Visu pirma tai geriausios profesijos nera, tai kas per suknista tema gali buti? anyway rasiniai nera mano stiprioji puse, taip kad is tos dalis per daug nesitikiu ir nesigruzinu del to Jei būtų reikėję parašyti, KAIP pasirinkt geriausia profesiją, tema būtų "How to choose the right/best profession" ar panašiai. Šiaip reikėjo rašyt apie konkrečią kažkokią ir jos pliusus, bet mūsų mokyklos anglistės sakė, kad užskaitys ir tuos rašinius, kuriuose buvo rašoma kokia turi būt profesija (na, atlyginimas, sąlygos ir pan.), kad ji būtų geriausia. visos tos mokytojos skirtingai sneka ir suprask dbr kur tiesa:D maniske tai vir. vertintoja ir sake, kad kai buvo 2008 the place i like to go to, ir issiskyre taip pat i dvi grupes rasiusieji, tai visiem, kurie blogai suprato supyle po 0 . Sake, kad ir siemet, kas rase ne apie konkrecia profesija, skaitys kaip nesuprasta tema ir uz turini bus 0. Tai nejaugi jos visos skirtingai vertina? Arba cia siaip mus prigasdino, nes ji megsta Kad visos mokytojos kitaip vertina, tai čia faktas, bet jeigu tavoji mokytoja vyr. vertintoja (pirmininkė) yra, tai, manau, yra pagrindo tikėti jos nuomone. jau as tuoj i depresija pulsiu..nes rasiniai visada buvo mano stiprioji puse, galvojau kaip tik pakels bendra bala, bet jei neuzskaitys tai...PRAVALAS |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
14:59:16
| Nuoroda
strelyte rašė:
na va, siandien kalbejau su savo lietuviu k. mokytoja (ji taise suvokimus). pirmiausia paklause, ar man neatrodo, kad sis egzaminas buvo zlugdantis... sake, visos vertintojos taip sneka. aseit tekstas geras, bet klausimai nelabai tinkami, o ir interpretacijai parinkti perliukai... tai va. vidutinis surinktu tasku skaicius is teksto suvokimo - 12-14. Mokytoja skundesi, kad durnai (ji taip ir sake! :D ) cia tas visas egzas, tipo jos gavo dar viena, nauja vertinimo instrukcija ir pan. sake nesamones. bet galiausiai pasake labai teisingai: "svarbiausia suvokti, kad nuo sito egzamino TU nepasikeisi. jis atejo, praejo ir tiek. gal dabar tik taip atrodo, kad cia svarbu, bet is tiesu, tai nieko nereiskia." laikom fronta! megaujames vasra! :) faina mokytoja turit |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
16:58:42
| Nuoroda
aha cia geruliai |