Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-20
18:47:03
| Nuoroda
Nijolė Letukienė, Jonas Gineika "ISTORIJA. POLITOLOGIJA. Kurso santrauka istorijos egzaminui" (Ketvirtasis papildytas leidimas) Kaina 20Lt. Matematikos uždavinynas 11kl. Kaina 5lt. 865421688
|
||
Žinutė parašyta:
2010-06-22
17:33:40
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
bambukaz rašė:
čiungačianga rašė:
aš pabūsiu blogietė, bet man iš dalies pikta, kad nemažina už perdaug žodžių. tai kam išvis ta riba duota, jei vistiek belekaip leidžia rašyt... nervuokis į sveikata, man nuo to tik maloniau nesinervuoju, nesimalonėk;D man tik keistas toks nuolaidžiavimas, temos nesupratai - taškų nenuima, žodžių bilekiek prirašei - taškų nenuima, spelingo klaidų pridarei - taškų nenuima ir tt. tiesiog nebus atskirti tie, kurie gerai moka anglų, nuo tų, kurie prasčiau.
tai tie, kurie parase daugiau zodziu, tipo prasciau anglu moka? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-27
13:10:56
| Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:
rezultatu neatsiustu elpastu? kazkur girdejau kad taip gali but.. nes i mokykla nelabai noris eit:D nezinau, ar visur taip, bet mum reikes eit i mokykla. blemba, tu rezultatu tai bijau gal labiau nei paciu egzaminu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
14:35:26
| Nuoroda
ZygisX rašė:
astro75 rašė:
98 gavau informatikos. Sakė iki trečiadienio galiu rašyti apeliaciją. Tai noriu paklausti, ar būtų didelė nauda turėti 100 vietoj 98? Visiskai suprantu tave,, as gavau 99 ir taip pat galvoju kad 100 galejo but, masciau apeliuot. Ir istikro su 99 jautiesi kaip varzybose likes ketvirtoje vietoje be medalio ne nu, sakes nepykit, bet man tikrai juokinga, dar ir tokiu zmoniu buna |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
20:16:55
| Nuoroda
o kaip jus manot del apeliaciju? gali taip but, kad tavo darba, kuris vertas kokiu 70%, ivertina kokia 40%?ar siaip mazai tiketina? kazkaip niekad nesusimasciau del tu apeliaciju. btu gerai, kad ju nereiktu..bet, kas zino??? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
17:49:09
| Nuoroda
Gariukas rašė:
as tai taaaaaip bijau,nes net neisivaizduoju kaip parasiau,nezinau net ko tiketis. Jeeergus bijau ir silpnai islaikyti arba visai neislaikyti,butu taip ziauru.. vaziuoja man stogas jau nuo tu egzaminu,laukimas zudo mane irgi laukimas zudo..turbut reikes siandien kokia 3h miegot eit, kad ryt tik 12 atsikelciau nes kitaip sudurnavosiu ryte, vaiksciosiu is kampo i kampa |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-30
18:01:25
| Nuoroda
7day rašė:
O čia iš tiesų 12h rezultatai bus ar tik kažkas kažkur girdėjo?:) mum aukletoja sake, kad nuo 12val jai galima skambint, nes jau tures rezultatus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
09:45:05
| Nuoroda
ziuriu daug cia jusu man jau nuo 7h nesimiega, nors 2h atsiguliau, stresas na laukiam laukiam |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
09:51:44
| Nuoroda
na as dziaugiuosi, kad mano veido israiskos nematys, nes telefonu susizinosiu bet man tas pats, arba savaite verkiu arba savaite dziaugsiuosi - i sirdi neimt nemoku |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
10:00:16
| Nuoroda
Kai NECe pasirodys straipsnis, tai tikrai bus rezultatai..pvz apie valstybines kalbos egzamina pasirode straipsnis 11:57:01 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
10:09:53
| Nuoroda
sandriote rašė:
matrica rašė:
Kai NECe pasirodys straipsnis, tai tikrai bus rezultatai..pvz apie valstybines kalbos egzamina pasirode straipsnis 11:57:01 atkreipk dėmesį į datą 28d, kai rezultatai buvo 23 tiksliai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
10:15:36
| Nuoroda
sandriote rašė:
aš ir galvodavau va kažkas taiso kaip gėda Dar galvoju, kaip aš duosiu apeliaciją jei reikės, nu man baisu pagalvot, kad dar kas nors tą nesamonę skaitys bet jeigu pateiki apeliacija, tai jau negali stot siais metais?ar ne?nes tik rudeni atestatai, tai kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
10:21:24
| Nuoroda
Hushaby rašė:
Su tomis apeliacijos atsargiai. Dažniausiai ne tik kad nepataiso balo, bet dar ir pablogina. Nes tikrinima griežčiau tokiu atveju Aha, as irgi girdejau taip. Reikia duot apeliacija tik jei jautiesi ZIAURIAI nuvertintas. Pvz lietuviu mokytoja pasakojo apie gabia mergina, kuri neislaike egzo, padave apeliacija ir parejo apie 70%. O esme tame, kad jei buvo neuzskaite rasinio temos, o per apeliacija rado uzuomenu i tema |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:16:08
| Nuoroda
kai prisimenu, kad po istes egzo net verkiau, kad nespejau daug ko, tai dabar taip faina tiek daug nesitikejau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:50:12
| Nuoroda
Seniai matytas
rašė:Vat per istoriją, patikėkit,kentėsit man sis komentaras gerulis:) o taip, mes visi prisikentejom |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
14:57:12
| Nuoroda
na jau baigesi musu vargai savo rezultatu visai patenkinta, panasiai ir tikejausi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:31:57
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
čiungačianga rašė:
Marijus A. rašė:
Jei neskiri, ką reiškia laikyti valstybinę ir gimtają, tai čia tavo žinių stoka . O čia tau paaiškinimas. Mes laikėme anglų valstybinę, o lietuvių gimtąją, visiškai skirtingas lygis. man atrodo tu čia kažką supainiojai ;D Lietuvoje anglų kalba nėra valstybinė ir todėl egzaminas negali būt anglų valstybinės kalbos. Mes laikėme užsienio kalbos valstybinį egzaminą Blogai parašiau. Lyginti lt (gimtosios) egzaminą ir anglų yra tas pats, kas lyginti lt (gimtosios) ir lt (valstybinės) egzaminus. Tad sakyti, kad moku daug geriau anglų nei lietuvių yra absurdas. Teisingai, juk mums anglu kalbos egzaminas palengvintas kaip kitakalbiams |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
21:16:31
| Nuoroda
Sveiki. Siandien uzpildziau prasyma, visus i VF ir i VDU. 1-psichologija, 2-ekonomika, 3-politikos mokslai, 4-anglu filologija, 5-sociologija. Kaip manot, kokie yra mano sansai? Mano egzaminai: lietuviu 93, istorija 86, anglu 70, matematika 55. Aciu uz atsakyma |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-16
21:18:23
| Nuoroda
pamirsau metinius parasyti. lietuviu A 9, istorija A 8, matematika A 8, anglu A 9 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:21:05
| Nuoroda
river rašė:
Metal Face Doom rašė:
Kokias spec. rašei? Visas VF? norejau stot i SU,neakivaizdini. VNF. Kai pasijungiu savo lama,ten atidaro tik mano prasyma,ten nurodyta mano specelybe,paskui dar raso balas geriausiuju eileje 7,80 Konk.balas AM programoje 7,80 Kvietimas studijuoti prioritetas,ten neraso nieko tuscia.tai kiek as suprantu gali but kad neistojau?bet tada butu kad as automatiskai papuolu i antraji etapa,bet kad man net koreguoti nieko neleidzia. VNF rezultatai dar nepaskelbti, nesinervink |