Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:18:26
| Nuoroda
Bijau istorijos rezultatų ehh su tokiu istorijos egzaminu neaišku ko tikėtis.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
19:29:58
| Nuoroda
o aš iš to labai lengvo testo sugebėjau 9 klaidas padaryti, ehh apmaudu.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
21:12:12
| Nuoroda
Šįmet stojantieji į šalies aukštąsias mokyklas galės rinktis iki 12 pageidaujamų specialybių, o po pirmojo priėmimo etapo galės sulaukti iki 4 pasiūlymų studijuoti. Pagrindinis priėmimas vyks dviem žingsniais. Pirmojo etapo metu stojantysis pagal pageidavimus ir galimybes gali sulaukti 4 studijų pasiūlymų – po vieną finansuojamą vietą bus siūloma universitete ir kolegijoje, taip pat universitete ir kolegijoje gali būti pasiūlyta po vieną mokamą. „Stojantysis gali sulaukti ir mažiau pasiūlymų – jeigu silpnas stojantysis, gal sulauks tik kvietimo į mokamą vietą“, - aiškino P. Žiliukas. Taigi, pasak P. Žiliuko, geriausiems yra šansas, kad po pirmojo etapo gaus kvietimus studijuoti, galės pasirašyti sutartis ir eiti atostogauti, o kiti turės dar savaitę palaukti. Jeigu po pirmojo etapo gauti pasiūlymai moksleivio netenkins arba jų nebus, stojantysis galės savo prašymą koreguoti – specialybių prioritetus keisti vietomis. Tą daryti padės pateikta informacija, kaip pagal pageidavimus stojantysis atrodo 11-oje studijų grupių. „Tai jam šiek tiek pasufleruotų, kaip savo prioritetus perstumdyti, kad galutiniame etape jo šansai pagerėtų“, - sakė P. Žiliukas.
ši informacija iš DELFI. Tad neskleiskit klaidingos informacijos žmonėms, jog bus tik 2 pasiūlymai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
21:50:06
| Nuoroda
kaip tai pasenusi? nepagrįstai čia sakai... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-02
23:26:58
| Nuoroda
WhoAmI rašė:
Tautvydas10 rašė:
Pasiskaityk geriau universitetų tinklalapiuose, o ne pasikliauk delfi. Beto kada straipsnis rašytas pasižiūrėk. Teisybė pasiūlys 1 VF ir 1 mokamą kaip keistai... tai kada jie čia viską pakeitė? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-03
22:14:46
| Nuoroda
swlabr rašė:
Kai suzinojau,kad tie ,kurie yra net gi nelabai rastingi, ir vos vos istempe 4 gavo virs 60, tai nelabai dziaugiaus savo balu o mergina,kuri norejo studijuoti filologija berods(ar lituanistika, jei yra tokia) gavo 18. bet as gavau tiek kiek buvau verta. Tik gaila,kad nepatekau i ta "mokytoja sake laikyt mokyklini ,o gavau 90" grupe
joa, man irgi yra labai apmaudu, yra daugybė pavyzdžių, jog 4tukininkai ir visokie beraščiai gavo virš 90+... man tai yra sunkiai suvokiama kaip taip gali būti, bet nu sakykim, kad jiems žiauriai pasisekė, tarkim.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-04
15:21:09
| Nuoroda
AušraL rašė:
Ezeriz rašė:
tiesiog yra taip: gali gauti 4 pasiūlymus daugiausiai: 1. Universitetinės studijos VF 2. Universitetinės studijos VNF 3. Kolegijoje studijos VF 4. Kolegijoje studijos VNF o jei nepasirenkate kurios nors iš tokių tipų tai ir gausite mažiau variantų. Pvz aš pasirinkau 5 universitetines studijas VF tai ir gausiu tik 1 pasiūlymą daugiausiai. Deja, nebus siūlomi 4 variantai, net jei ir supildei į kolegijas vf ir vnf ir universitetus vf ir vnf. Bus siūloma tik viso labo vf ir vnf pagal tai ką parašei. Jei rašei tik vf tai siūlys tik 1 variantą. www.lamabpo.lt/BP2010_tvarkos_aprasas.pdf 6 puslapis 2.6 punktas )
nu blem ir vel šitos nesąmonės, vienur vienaip rašo, kitur kitaip... kuo dabar tikėti???? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
22:23:48
| Nuoroda
kaip baisu rytojaus laukti... turint omeny, kad man teksto suvokimai visada buvo sunkus dalykas, tai čia nebeaišku ko ir tikėtis jau... eh, tikėkimės, kad viskas bus gerai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
12:05:21
| Nuoroda
reik papusryčiauti, bent valgant kažkiek atsipalaiduosim ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
12:36:56
| Nuoroda
PaulinaV rašė:
Smagi savijauta! Rodos tuoj išvemsiu kokį kačiuką :))))))) kačiuką ;]] kaip mielai nuskambėjo ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
18:08:30
| Nuoroda
BigBigSmile rašė:
80 gavau.... nežinau ar gerai ar blogai čia... aišku kad gerai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:53:26
| Nuoroda
grečius rašė:
Po rezultataų,manau, tenka su VU teise atsisveikint. Apsipatenkinsiu ir MRU man lygiai tas pats... o norėjau VU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:04:07
| Nuoroda
grečius rašė:
Lietuvių 80, istorija 83. pagal balų skaičiuoklę, net gavus 100, nebeįstoju ;/ įstoji į mokamą laisvai, nėr ko parintis.. va man pvz jau ir mokama nesišviečia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:18:05
| Nuoroda
princessiukee rašė:
O galima taip, kad i MRU istoji ir po metu persirasai i VU? nemanau, kad persirašyti išeis, nebent po metų iš naujo stoji į pirmą kursą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:29:06
| Nuoroda
princessiukee rašė:
RikArdO rašė:
princessiukee rašė:
O galima taip, kad i MRU istoji ir po metu persirasai i VU? nemanau, kad persirašyti išeis, nebent po metų iš naujo stoji į pirmą kursą. o isvis ar ir i MRU ismanoma istot nemokama su mano rezultatais? anglu nieko gero nebus... Jeigu pas tave matiekos A lygiu yra 10, ir iš anglų bus minimum 60 tada į nemokama patekti turėtum pagal praeitų metų balus pavydžiu tavo 100tuko.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:35:52
| Nuoroda
grečius rašė:
aš pagal praeitų matų balus skaičiavausi, kad net jeigu iš vokiečių 100 gaučiau, į VU teisę neįstočiau. aišku, jei turėčiau matkės 9 A būtų kita kalba.. Bet dar neprarandu vilties, gal kaip nors.. kaip supratau tai tave tik VF domina.. na dėl vf taip, labai sunku... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:46:23
| Nuoroda
Legetutė rašė:
1.VU politika vnf manau, turiu papult kažkur, kaip manot? anglų apie 80 bus su tavo balais ir jei dar anglu apie 80, yra verta rašyti VF, iš kur toks nepasitikėjimas ir iškart vnf?? keista keista.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
12:44:25
| Nuoroda
viltis miršta paskutinė, gal į vu mokamą pakliūsiu... eh, reik anglų gero.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:02:58
| Nuoroda
Thotu rašė:
RikArdO rašė:
viltis miršta paskutinė, gal į vu mokamą pakliūsiu... eh, reik anglų gero.. Sori, mano lt kaip tavo, anglų 74, istorija 86 ir aš tai į mokamą vu niekaip :} Nebent šimtuką už anglų pavarytum bet juk neaišku koks šiemet bus paskutinis balas mokamo, nebūtinai jis bus didesnis nei pernai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
13:21:42
| Nuoroda
tai žinoma, ir ten ir ten bandysiu nemanau, kad MRU yra taip blogai, kaip daugelis kalba.. tiesiog visuomenė turi senamadiškus stereotipus apie šį universitetą...visiem juk neįtiks |