Vartotojo void pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:33:42 | Nuoroda
Gavarnie rašė:

52, taip per viduriuką (: Kažkaip bijau duot apeliaciją, bet kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Išsprendžiau visus, išskyrus paskutinį ir įrodymo su lietinėm. Kažkaip keista, kad tik tiek.

Nesąmonė, turbūt kitur klaidingai išsprendei daug ką.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:09:50 | Nuoroda
ememdemz rašė:
Sublustrum rašė:

95. Manau neblogai, gražus skaičius. :) 

Man irgi patinka:) Bandei taskus skaiciuotis?

Oho, bendraprocenčiai mes :D. Žinok mėginau plius minus, negaliu tiksliai nusakyti, bet maximum praradau 6, minimum 4. Vat taip kažkur :)

Žinutė parašyta: 2010-07-08 20:52:55 | Nuoroda
mindaugask rašė:

Nesuprantu surinkau 20 tasku ir tik 7 proc? 

Ne faktas, kad tiek surinkai, ir dar nežinome pereinamojo balo. Galimas variantas, kad su 20 taškų aplenkei tik 7proc., o toliau kiekvienas taškas labiau pakeičia procentus.

Ir vėl žmonėm kartoti. Jei tik turite procentus - Reiškias išlaikėte, nesvarbu kiek kad ir 1.

Esmė,kad iš pradžių tarkim reikėjo surinkti pereinamąjį balą. Tarkime būtų 8. Tvarkoj, reiškias tik surenkat 8 turite vieną procentą, tada 9 surenkate, gal dar ten kokį du procentus ir t.t. bet kuo toliau tuo jautresni procentai tampa, ir nuo kiekvieno didesnio skaičiaus taškų daugiau procentų, nes procentas reiškia kiek procentų išlaikiusių jūs palenkėte, taigi 20 turbūt daug surinko, todėl aplenkei tik 7proc mokinių, bet tas kuris turi tarkim 25, o 25 surinko jau žymiai mažiau tai gali gauti net ir 30-40 proc.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 15:21:08 | Nuoroda
Chambord rašė:
Chambord rašė:

o jei as esu eksterne? taip kaip tada pildyt?

??

Pildai prašymą internetu, ir poto griebi visus dokumentus [tapatybės kortelė] , [Atestatas ir visi jo priedai] ir eini į lamabpo punktus, kurie nurodyti čia:

www.lamabpo.lt/BP2010_tvarkos_aprasas.pdf

gale pačiam su adresai yra, nueini, jie viską atsišviečia, atsidaro tavo prašymą, patikrina ir pasako ką turėtum pataisyti [Adresą pakoreguoti ir panašiai]. Ir viskas tada gali dar iki Liepos 19. 15 valandos keisti prašymą.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 16:23:06 | Nuoroda
sanemis rašė:

O kas iš eksternų gyvena Kaune? Kur nešėt dokumentus? Aš į VDU, bet ten tiesiog atsišvietė dokumentus ir viskas, nieko ten daugiau nepatikrino, kažkaip man dabar neramu... Gal kokioje KTU ar KK ten kažkaip rimčiau vyksta? 

KTU tas pats, atsišviečia, pažiūri internetu prašymą, ar tvarkingai užpildytas, pasako kad suves duomenis į duombazę ir palinki sėkmės.

Žinutė parašyta: 2010-07-14 16:28:39 | Nuoroda
Chambord rašė:

tai pala.. as dabar internete negaliu uzpildyt , reik kazkur dar vezt, o tik po to galesiu ? ( cia, jei esu eksterne)

Nedelsk, skaityk šią savaitę turi viską padaryti.

- Užpildyk dabar prašymą, atsargiai ir įdėmiai. 

- Mano duotoje nuorodoje randi savo miestą ar artimiausią,ir pagal nurodytą adresą mauni į įstaigą, jie atsišvies tavo rezultatus.

!! Jie nebesaugo senų rezultatų, todėl į sistemą juos teks suvest iš tavo atestato!!

Nedelsk, šiandien užpildyk, o ryt lėk su atestatu ir jo priedu, bei papildomais priedais, jeigu perlaikinėjai kažką  (tikiuosi pasiėmei įstaigoj kur registravaisi egzaminui), atsišvies, ir tada pati susives duomenis tavo į pc. Dirba jie gan ilgai, gali pasiskambinti, mano nuorodoje duoti ir kiekvienos įstaigos nr. Pvz KTU pasakė, kad priėmimas iki 18.00 dirbs. 

Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:50:21 | Nuoroda

Kątik atidariau prašymą užpildytą ... BUM ... Yra visi mano pažymiai ir egzai :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-14 19:04:24 | Nuoroda

Nžn gali būti, tik šiandien va pristačiau atestatą, tai vakare sakė iki 18 dirba, tai poto turbūt supildo viską ant darbo galo. Gali būti visko, bet tikrai man rodo į lamabpo prisijungus skyriuje Užpildytas Prašymas :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 21:01:22 | Nuoroda
cacalele rašė:

Na tai gerai tarkim jei mano tvarka tokia:

1. ergo k.b 16,8

2. kinezi k.b 18,2

3. medicija 20

tai mane vistiek kviečia į ergoterapiją? nors jos balas žymiai mažesnis?:D tai aš nesuprantu kiek straipsnių visokių, kad eiliškumas tvarkos neturi, dabar svarbu tik balas... nesuprantu kur logika?

Tai aišku tik ergo, jei ją parašei kaip svarbiausią, kas čia tau neaišku. Kvailas žmogus tu gal eiliškumas neturi reikšmės, įrašyk pirmoj vietoj kokį šūdą, aš pažiūrėsiu kaip verksi poto kai būsi ten pakviesta.

Einama iš eilės nuo pirmo žemyn, jei balo pakaks įstoti į pirmą - tave ten kviečia, jei neužtenka, tikrinamas antras, jei užtenka kviečia, jei ne ima sekantį ir t.t. Reikia būti durnu kad nesuprasti.

Žinutė parašyta: 2010-07-16 11:24:21 | Nuoroda

Nuo trečiadienio vakaro:

Žinutė parašyta: 2010-07-16 11:25:14 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-16 12:06:18 | Nuoroda

Ne eksternas. O pažįstamam nerodė, kai sužinojo kad man rodo, tai jis kažkur ėjo išsiaiškinti, ir sakė nerodė nes klaidingai kažkas pas jį suvesta buvo, tai sutvarkė ir tada vakare iškart atsirado pas jį. 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 00:03:15 | Nuoroda
Agnė. rašė:
AušraL rašė:
Agnė. rašė:

mano lietuvių rezultatas pasikeitė nuo 70 iki 80, o vieno klasioko nuo 43 iki 61 :)

neblogai :)

dar vienam +5 pakėlė, na, o kitą nuskriaudė  -nuo 30+ iki 6 nuleido. šiaip net keista, kad tiek daug mūsų mokykloj pakeitė :)

Tas antrasis apeliantas tai toks malačius :DDD turbūt dūrą smarozil per egzą, dar ir 90+ užsinorėjo :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-19 21:24:01 | Nuoroda

Galvoju tokią pasiimti, kiek kaip negalvoju, nesigauna kitaip. Neturiu nė cento iš kur gauti, tėvai išsiskyrę, su kuriuo gyvenu - be darbo, sunku, dirbau kažkiek padėjau, dabar kasdien galvoju kaip čia išsisukti, kito varianto nematau. 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 23:48:53 | Nuoroda
ememdemz rašė:
void rašė:

Galvoju tokią pasiimti, kiek kaip negalvoju, nesigauna kitaip. Neturiu nė cento iš kur gauti, tėvai išsiskyrę, su kuriuo gyvenu - be darbo, sunku, dirbau kažkiek padėjau, dabar kasdien galvoju kaip čia išsisukti, kito varianto nematau. 

Galėtumei pretenduoti į socialinę stipendiją, bet ganėtinai kuklios jos...

Taip, domėjausi šiek tiek dėl socialinių stipendijų, bet kažkur net rašė, kad tik kartą į semestrą jį išmoka, nors aš manau kas mėnesį, nes gi juokas numirt badu žmogus gali. Galima aišku sakyti, tegul dirba kaip išmano, bet geriau nerizikuoti netekti VF, bent pirmus porą metų.

Realiai reikės pasidomėti aukštojoje.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 18:09:09 | Nuoroda

Sveiki, taigi draugas sako, kad nespėjo užsiregistruoti, galvojo nestos šiemet, bet  tėvai paspaudė o jau kaip ir pavėlavo.

Kokie variantai galimi? Laukti kitų metų? Mėginti per pačią aukštąją mokyklą mokamai stoti (nemokamai turbūt negalima ) ? 

Dėkui už variantus. 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 19:29:10 | Nuoroda

Trinas karoče jis galvą tada tegul :DD. Sako skambino klausė, sakė negalima, tai tebūnie taip :DD

Galėjo jis bent savaitę anksčiau parašyti man ar kaip viską būčiau padėjęs sutvarkyti,  nes jis dar ir eksternas, praeitais baigęs šūlę, tai jam dar ir dokus reiktų vežti  =DD

Tegul jaučiu arba mokamą ima važiuodamas tiesiai į mokyklą, arba tegul laukia kitų metų =DD

Dėkui visiems, nors ir buvau įsitikinęs, dabar tiksliai žinosiu kad nieko čia nebepakeisti, kad žmogus tiek laiko turėjo ir tik šiandien susimąstė :DD bent per vakar nuo ryto viską būtume sutvarkę, tai ne jis šiandien man rašo per skaipą  :D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:01:45 | Nuoroda

1 VU 612I30001 0637 programų sistemos vf NL 18.22 18.22 kvietimas, NL

YRA NAH !!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:06:18 | Nuoroda

koks ten balas dar gali būti .. jokios konkurencijos :DDD 12 balų surinkę į nemokamus stoja, sėkmės su motyvacija tarp tokių moliuskų =DDD 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:06:49 | Nuoroda

Kažkoks gaidys. Rašo tipo kvietimas, viskas kaip turi būti pirmu numeriu. Nuėjau susimokėti į banką, tvarkoj, einu namo. Bam sms - Jūss nepakviestas studijuoti. Laukite antro etapo.

Nesupratau 0_0 . Einu einu, už poros minučių vėl sms, vėl Jūs nepakviestas studijuoti. 

Karoče, nors tikiu kad įstojau ir ten kur norėjau, tai arba kažkas kodus sumaišė ir sms mano kodu išsiuntė (bet savo aš kvietimo sms dar negavau :/) , jau ir susimokėjau į univero sąskaitą.

Tegul man litą grąžina jei čia dar gliučina ...