Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:24:27
| Nuoroda
Justė, rašė:
Gяєтค rašė:
SMS tai netikekit kodel?as jau uzsisakiau,,,;O Aš jau prieš kelias dienas buvau užsisakęs, prašyme rodo kad įstojau pirmu numeriu, tikiu visiškai. Parėjo du sms apie 16:50 dvieju minučių intervalu kad neįstojau, lauk antro etapo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:32:42
| Nuoroda
Yra yra!!ą prisijungit į LAMABPOVU , jei į vu įstojot, ten reikia patvirtinti ir pažymėti pasirinkimą, ačiū dievui pamačiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:38:12
| Nuoroda
Taigi žmonės, apibendrinkim: SMS'ais netikėkit, gavau kelis kad neįstojau, tačiau iš tikrųjų įstojau. Toliau, pvz įstojau į VU, reikia eiti į vu.lt ir stojantiems yra linkas į lamabpo vu priėmimas, ten prisijungus pamatysit viršuje priimti (tik tik pastebėjau) ir po to pažymite pasirinkimą (iš siūlomų). Jau ir susimokėti banke spėjau, tik pamačiau kad priėmė bėgau į banką. O to priimti kvietimo net nebuvo kurį laiką, taip kad nesijaudinam, po truputį po truputį gaiviną viską jie, aišku marozai, galėtu mano litą grąžinti, ne tik kad negavau kur įstojau bet dar ir klaidingus gaunu kad niekur neįstojau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:48:06
| Nuoroda
Aš |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:15:19
| Nuoroda
Aš kai tik sužinojau iškarto į banką nuėjau. Pervedžiau tiesiog į VU sąskaitą, nesispausdinęs, lapai labai panašiai atrodo, esmė vistiek sugaudyta, koks asmuo (vard, pav, asmkod) pervedė kam (vu priėmimas blablabla) i kiek litų, su antspaudais viskas . Ryt noriu važiuoti traukiniu į Vilnių. Nuo kelių iki kelių dirba priėmimas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:22:55
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
void rašė:
Aš kai tik sužinojau iškarto į banką nuėjau. Pervedžiau tiesiog į VU sąskaitą, nesispausdinęs, lapai labai panašiai atrodo, esmė vistiek sugaudyta, koks asmuo (vard, pav, asmkod) pervedė kam (vu priėmimas blablabla) i kiek litų, su antspaudais viskas . Ryt noriu važiuoti traukiniu į Vilnių. Nuo kelių iki kelių dirba priėmimas? va va as irgi taip pat padariau su litais, koks tavo imokos kodas? ir kaip manai, ar tiks??? ir as gavau tik viena lapuka Jie savo puslapyje buvo paskelbę iš pradžių įmokos kodą ir panašias nesąmones, be kvitų, tai iš ten informaciją paėmiau nuėjau ir taip pat vieną geltoną lapą su antspaudu gavau Įmokos kodas 100268 Iškart paklausė ar į VU stojamoji studijų įmoka. Pasakiau taip. O toliau ten automatiškai pas juos viską sumėtė ir mano asm. kodą ir vardą pavardę jie. Tikrai taip gerai. Aš net per intiką nepervedinėjau, nes tektų spausdinti ir nešti, kad gauti antspaudą, arba internetu galima užsakyti kvitą, bet jau neaišku kada jį atsiimti galima būtu banko skyriuose. Todėl ir pamaniau, geriausia nueiti ir kaip įprastą pavedimą atlikti.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:39:45
| Nuoroda
Šios temos autorius pats kaltas. Tarkime balai nekilo žymiai. Tu į du pirmus neįstojai nes ir pats žinojai, kad neįstosi, tai naX tu rašei juos? Todėl taip ir yra, kolegijoje kas į tas studijas rašė pirmu numeriu, visi sustojo ir jau liko nedaug laisvų vietų, tada imami kas parašė antru prioritetu, tai visai ten nebelieka tau vietų, ir automatiškai tavęs tarkim net netikrina, nes jau ir taip nėra vietų. Taip, kad pats kaltas, būtum parašęs pirma viena, būtum įstojęs drąsiai. Kažkas sakė, kad į VU su mokykliniu įstojo. Ir ką? Puiku, parašė pirmoje vietoje studijas norimas, ne bet kokias ant laimės, ir tikrinant visus kurie į tas studijas pirmu prioritetu stojo (o pirmu prioritetu reiškia - svarbiausi, kiti žmonės pas kuriuos tos studijos ne pirmu prioritetu bus tikrinami vėliau eiliškumu, aišku jeigu liks laisvų vietų) ir jos balas tiko (kad ir vos vos įtilptų į balą jeigu kviečiami tarkim 100, o parašė 120 tada sutinku jau konkurencija, bet jeigu 100 vietų ir 80 parašė tai ji drąsiai įstoja, o likusios vietos sprendžiamos tiems kas pirmu neįstojo o antru turi tas studijas). Simple |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:41:45
| Nuoroda
Bendrai imant, tai nors pas žmogų ir 14 kb bus (tarkim minimumas vf 13), jei jis turi pirmu prioritetu parašęs, o tu antru (tarkim) ir tavo balas kad ir 22 ar net 69 vistiek jei jau pirmu prioritetu bus užpildyta, tu prasimuši. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:43:18
| Nuoroda
Trečią kartą parašysiu sistema tikrai gera, žmogus nors ir su prastesniu balu, bet jis rašė pirmu prioritetu, ir gal iš tiesų jis labai nori tai studijuoti, mokytis, o tu ten lempas šaudai 3ais 4ais prioritetais ir tikies atimti iš pirmojo. Taip nebūna. Pats kaltas. Pats parašiau 3, ir galėjau tik vieną visai, ir pirmu įstojau, žinojau kad įstosiu, |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:02:39
| Nuoroda
Kokių tau įrodymų dar reik. Taigi sistema paprasta, pagal prioritetus ir žiūri. Pirmu prioritetu kas parašė pvz į ekonomiką, tai išskaičiuoja geriausius. Kitose studijose pvz nėr tiek daug konkurencijos todėl tarkim iš viso priima 100, o stojo pirmu prioritetu ten 50. Tada iš tų 50 kurie atitiko reikalavimus patenka, kiti atkrenta (ritasi toliau prioritetais). Tai tada sakykim atitiko 40, iš 100. Jau tik 60 vietų liko, toliau eina antras prioritetas, ir visi kas rašė šias studijas antru prioritetu bet nepateko savo pirmuoju vėl konkuruoja, tarkim antru parašė vėl 50, tačiau 30 iš jų pateko į pirmąjį prioritetą, kiti 20 ne, tačiau VISI (tarkim atitiko) pateko, taigi jau 60-20=40, ir toliau einama kol vietos tampa užpildytos, arba bent jau maksimaliai kiek įmanoma. Mąstyk gi, negi žmogus kurio kb tarkim 19 (studijoms vf minimumas 14 tarkim) nepateks pirmu numeriu, nes tu parašei tas studijas 3, ir tavo kb 19,5. Baik juokus. Paneik geriau, nes čia net taisyklių nereik, čia elementaru. Pirmu rašo žmonės, kurie tikrai tai nori studijuoti, tiki ir apytikriai žino balus, o ne - žinojau kad neįstosiu, bet parašiau pirmu numeriu. Paprasta, prioritetais skaičiuojami lyg raundai, pirmas raundas pirmas prioritetas, atrenkami kas su balais patenka, tada antras pas ką tu studijų prioritetas ir jie nepateko (neužteko balo, arba pirmu numeriu rašė labai daug didelių kb, todėl automatiškai pirmam raunde nebeliko vietų prastesniems) patenka į antrą raundą, kur vėlgi konkuruoja dėl likusių vietų. Kaip čia nesuprasti galima nežinau ...Juokinga, prioritetai neturi reikšmės ... D ..Tai reikėjo savo svajonę kur tikėjai, kad įstosi rašyti 12 numeriu, 100proc. apsiverktum sužinojęs kad seniau pirmieji prioritetai visas vietas pasiglemžė, nes jie rašė kad jiems tai svarbiausios studijos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
21:09:44
| Nuoroda
Čia galima tęst ir tęst, pvz tu ekonomika pirmu parašai, ir antru dar kąnors. Tavo balas sakykim aukštas. Tai ką tu galvoji į abu įstojai? Įstojai tik į aukštesnį prioritetą jei tik balas atitiko, taip ir pas kitus, antri prioritetai eina jeigu studijose yra vietos ir tavo balas atitiks (turima omeny į pirmą tau nepavyko) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
12:01:39
| Nuoroda
Jenny rašė:
O jei yra mano tas konkurisnis balas ir tie du bruksniai gan tololkai uz jo blemba tai kodel neistojau paskutinis vf buvo 11.92 o mano 13.74 ar gali buti taip kad del to jog parasiau paskutineje tai yra 9 vietoje??? Taip, nes parašei 9 prioritetu. Tai reiškia, nors tavo balas ir tiko, iš pradžių pirmesni kas rašė 1,2,3... prioritetais rašė mėgino laimę, taip kad iki 9 vietos kol atėjo jau viskas buvo užimta |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
16:35:42
| Nuoroda
No-reply ;DD taigi negausi atsakymo, čia botas ne tikras pašto adresas. Mokslas atsakymus siunčia no-reply, o klausti kitu adresu reikia. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:42:33
| Nuoroda
Aišku, geriau persilaikyk egzaminą/us. Pažįstu vieną, metus truputį padirbo, tuo metu mokėsi biologiją ir chemiją (tačiau laikė tik biologiją, nes chemijos buvo neblogas įvertinimas) ir šiemet įstojo kur norėjo VF. Geriau metukus pertrauką padaryti, bet užtat neteks 80k išmesti, nors žinai jeigu įstoję nesimoko, po poros metų turi susimokėti, bet manau tu mokysies, daug kas ką pažįstų po metų tokiąąą motyvaciją įgauna ogogo. |