Vartotojo Mieliausioji pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:59:21 | Nuoroda

dėl tų chromatidžių, mano mokytoja irgi sako ne 12, o 24, kaip aš ir parašiau atseit neteisingai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:43:14 | Nuoroda
Novilė rašė:
Deivizs rašė:

Tikėkimės, kad mums B lygio mokiniai pakels balus :) Bet aš irgi jaučiuosi išlaikęs prastokai, nors visada iš bandomų gaudavau 70-80, tai turėčiau kaip ir neliūdėt...Bet juk beribis noras gauti daugiau ir daugiau :D

Kad manau nelabai ir daug buvo tų B lygio mokinių, bent jau kiek aš žinau.. :/

buvo buvo, pusė sporto salės mūsų išėjo po pusvalandžio, tikrai matyt ne šedevrus palikę ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 11:33:46 | Nuoroda

žiūriu, sprendžiat čia technines problemas, tai aš ir turiu vieną - neveikia funkcija "likti prisijungus". nu kad bent emailą įsimintų, nereiktų tokio ilgo kaskart iš naujo atidarius naršyklę vesti.. tai kam ta varnelė prie likti prisijungus, jei kaskart pasitinka kaip retai besilankantį svečią? :/

Žinutė parašyta: 2010-07-07 11:37:03 | Nuoroda
Svaja09 rašė:
Alanas rašė:
živilė rašė:

Tiek stengiausi kuo ilgiau miegoti, kad nereiketu nervintis, bet pradejau sapnuot visokias baisybes (pvz kad man skambina pavaduotoja, nori pasakyt rezultata, o as jos niekaip negirdziu :D ), tai atsikeliau... Bandau save ramint, kad jei nepasiseks, tai stosiu kitur, i atsargini varianta....

As ir toki plana turejau. Nuejau miegot 5 val, bet mane mociute pazadino kad pasitikciau ja gryztancia is kaimo, tj dbr nebegaliu uzmigt... pz pz... :DD

Pasirodo, ne aš viena šiąnakt buvau naktibalda. Irgi panašiai nuėjau miegot, bet 10h ryto atėjo sms....... 

mane 11tą pažadino sms "nori į miestą gal?" ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:14:06 | Nuoroda

pagal tokį šiųmetinį vertinimą, kaip lt vertino, kaip nelabai stipri chemijoj turėčiau daug gaut ;DD juokauju

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:29:20 | Nuoroda
sanemis rašė:

o aš bijau - jei netyčia atsakymų lape langelius sumaišiau :S 

aš gal tris kartus patikrinau, nes esu višta ir kai nesistengiu, tai visad sumaišau, ne taip klausimą paskaitau, tingiu atidžiai gilintis.. bet per egzą susikaupiau ir nesukubėjau, tai gal gerai viskas ten :D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:06:56 | Nuoroda

palyginkit pernai egzą su šiemetiniu ir džiaukitės

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:26:40 | Nuoroda
moniss rašė:

Aš kažkaip nesupratau savo mokytojos nuomonės apie egzą. Sakė,kad gan sunkus, daug vidutiniškų darbų,o vėliau užtikrintai pasakė,jog turint 97 taškus šimtuko negaunama. Tai kas čia per nesamonė? :D Prieštarauja pati sau :D

98 taškus buvo galima gaut, tai kas gauna, 100, o jei 97, tai 99 ;D nu mano blondiniška logika čia

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:30:34 | Nuoroda
Deivizs rašė:

tai jau cia taip iseia kad 100-100% :D
99-99% bet jau 75 kokie 60%

nėra ten 100 taškų, 98 tik :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:33:16 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Tai max gi 100...NE???

ne, penkis kartus skaičiavom, kaip 98 taip 98

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:36:10 | Nuoroda
Deivizs rašė:

Na rašiau kad K žuvies pelekai maži, pritaikyti plaukioti vandens paviršiuje, N dideli ir pritaikyti laviruoti gilesniuse vandenyse. K akys didelės todėl geriau mato grobį vandens pav., o N- nukreiptos žemyn. N žuvis mažesnė, plokštesnė, K didelė, ir dar ten kažką rašiau tai tipo NULIS??

negali būt nulis, ką ten rašyt reikėjo tada...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:37:24 | Nuoroda

aš tai feisbuke slampinėju ir selo klausaus.. ten, kur sapnai, lalala ;D svarbu nukreipt mintis

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:39:09 | Nuoroda

va, dar perskaičiavau, 98 :) tai geriau mums ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:52:43 | Nuoroda
Novilė rašė:

Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. :D Ir vis pasižiūriu ar dar niekas rezultatų nežino, tada tuoj pavaduotojui skambinčiau. :D Spėju, net telefonas iš rankų kris, kad tik kuo greičiau. :D

kur stosi? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:56:33 | Nuoroda
Joncee rašė:

Na, NEC ne iškart praneša. ;)  Praneškit, kai kas sužinosite, kad yra jau rezultatai ... :) 

būtent, lauksiu, kai čia kas nors parašys, kad savo žino:)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:12:02 | Nuoroda
Novilė rašė:
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:

Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. :D Ir vis pasižiūriu ar dar niekas rezultatų nežino, tada tuoj pavaduotojui skambinčiau. :D Spėju, net telefonas iš rankų kris, kad tik kuo greičiau. :D

Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. :D

mediciną*

rašei prašyme ją? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:13:07 | Nuoroda

negaaalima šitaip :/

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:24:21 | Nuoroda
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:
Novilė rašė:
Gabrielle* rašė:
Novilė rašė:

Į farmaciją bandysiu, nors dabar aplinkiniai įnirtingai bando įtikinti, kad stočiau į medicina. :D

mediciną*

rašei prašyme ją? :)

Na, po vakar yra įtraukta, bet tik KMU, tačiau ar ji užsibus, tai vargu. :D O tu apie mediciną galvoji? :)

pirmu numeriu KMU medicina ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:34:22 | Nuoroda

ką čia pridirbo? nieko neberodo man

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:35:56 | Nuoroda
nanno rašė:
Novilė rašė:

Stengsiuos nebūti konkurentė, kad neatimčiau galimybės įstoti. :D

Ech, kad daugiau tokių.. :))

joo.. nestokit į mediciną, jei nėra noro.. mes ne taip gerai mokomės, kaip jūs, bet labai norim! tikrai! ;D