Vartotojo Mieliausioji pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:16:26 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Gabrielle* rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

na mokytis as turiu visiskoj tyloj, apdirbti wc ir virtuves purvinos nezavi. bet cia kai kam. daugumai ten patinka, nes nuolat esi tarp jaunu zmoniu, ten daug baliu, tusu, kai kurie be to neisgyventu tiesiog. o man norisi ir kazkokio privatumo, bet gyvent viena irgi negaleciau, nes bijau naktim viena miegot :D

va  va, sutinku. išskyrus dėl naktų:D

bet cia rimtai. nebijai tu? :D kazkaip vakare vienas lieki :D

niekad nesu miegojus viena namie, visad pilna šeimos:/ tai vat labai laukiu, kol galėsiu vaikščiot naktim po namus drąsiai, nebijant kur nors užkliūti, pažadinti ir panašiai, nes taip tai naktibalda esu ir daug reikalų naktį turiu, tai pavalgyt, tai į vonią ko nors pasiimt;D noriu laisvės!!

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:17:53 | Nuoroda
Sandruti rašė:

Tai, kad visokių nesamonių būna. Laiko limitą uždeda (kada gali išeiti, pareit), neleidžia muzikos įsijungti, kambarį šniukštinėja, kai namie nebūni (parėjusi rasdavo daiktus ne taip, kaip palikdavo), būna, kad pasitaiko "nuotaikos žmonės"- kai gera nuotaika- nerealu viskas, bet kai prasta... Už orą aprėkia, apkaltina kokiom nesamonėm ir pan. Arba dar toks atvejis buvo, kad teta gyveno pas tokią bobutę, kuri nesiplaudavo indų..... Išlaižydavo lėkštę ir viskas.............. dabar tai man atrodo na tai kas, nusivežk savo indus ir viskas, tegul laižo ji tas savo lėkštes, bet tada kažkas ten jei buvo, kad tokio pasirinkimo neturėjo... nebepamenu jau...................

joo.. pabandytų apšaukt mane.. ne ne. nepagyvenčiau su kažkuo, pas kažką ilgai:D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:30:03 | Nuoroda
sanemis rašė:
laukinea rašė:

debilai kas cia stoja kam save kankinti tiek mokantis.??Pasiziuri houso galvoji ir taip galesi??  tam darbuij belekiek sunkenybiu kur ishgyvent ir besimokant sunku..gali protas pavaziuoti atsiprasant stud nuo 8-iki 24 vien kala jokiu pramogu neturi :DD prikalti:DD man jau uzteko kineziterapija pastudijuot ir taip maziau metu:D o ka medke visai nesamone.

Siaubas, kaip galima taip kategoriškai vadinti žmones, kurie stoja į mediciną - debilus? Kas tave gydys, kai susirgsi (tikrai to nelinkiu), debilai? Gal šiek tiek skaitykis su žodžiais. Iš vis, kodėl mokslas turi būti kančia? Gal kitiems įdomūs ikiklininkinės ar klinikinės disciplinos? Žinoma, yra bendrų dalykų, kurie gal šiek tiek nuobodoki, bet specialybiniai kursai yra vėliau. Jau pas tokią kineziterapeutę tikrai nenorėčiau apsilankyti, bendradarbiauti. Na, gal čia parašei spontaniškai, neapgalvotai, visko būna, bet itin negražu taip žmones įžeidinėti. 

nekreipkit dėmesio į visokius "gilaus mąstymo" žmonijos pasisakymus ;D čia tas pats,  kaip ginčytis su penkių metų vaiku ir įrodinėti jam savo tiesas.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:32:09 | Nuoroda

o man tai visiškai dzin kažkaip.. reiktų padrebėt gal, bet neina. nemoku savęs vertint, tai ir nevertinu iš anksto

Žinutė parašyta: 2010-07-01 12:09:22 | Nuoroda
ji112 rašė:
ella rašė:
lovelys rašė:

lamojbpo skaiciau kad nieks neziures kas uzpilde anksciau, kas veliau. bus ziurima i egzaminu rezultatus. i stojamaji bala ir sudaroma geriausiuju eile. pavyzdziui jei tavo stojamasis balas geresnis uz ta kuris uzpilde prasima pacia pirma diena, o tu dar neuzpildeij, tai uzpildes busi auksciau uz ta kuris paskubejo pildyt, tau bus didesne galimybe istot nei tam kuris paskubejo

tu teisus, bet jei tavo ir dar ko nors balai bus vienodi, tai tada ziures i tai, kas uzpilde pirmersnis, taigi.. :)

jau greiciau ziures tada i vidurkius ir kitus dalykus, negu i uzpildymo laika nesamone

žiūrės į atestatą,  kurio "raudonesnis" ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 12:11:11 | Nuoroda

nu kodėėėl, kodėėėl dar nėra rezųųųų?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:50:43 | Nuoroda
Sonix rašė:

susitaikiau su mintim kad tik rytoj zinosiu,nes vargu ar atsiras mokykloje kas iki puse 5 sedetu. Nu ka nebedaug beliko apie 20h :D

jiems litus moka, kad iki 16val sėdėtų, taip kad turi :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:57:08 | Nuoroda
Sandruti rašė:
Vetute :) rašė:

jau yra rezultatai

Iš kur žinai?

prajuokinot. aišku yra seniausiai :DD tik mums nesako ;DD vat kame esmė

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:58:15 | Nuoroda
Pumpum rašė:

Buvau mokykloj, dar nėra, o NEC apsiskelbęs, kad jau yra :X 

nu dar neapsiskelbęs, kiek matau;)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:03:20 | Nuoroda

jaučiat, kaip atideda.. iš pradžių sako ryte, nu ok, nėra, 12tą val tikrai bus, mhm, po to 14val, MHM, dabar jau 16tą, tikrai taip :D rašėt čia kažkas 19 vo vo. tai gal sakau iškart laukt liepos 3 kokios? 18 val ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:09:11 | Nuoroda
Svaja09 rašė:

Tai gal išvis lai neskelbia 
Kam tų rezultatų reikia....pffff... 

nu. o ką, negerai būtų dar mėnesiuką palaukt? pagyvent viltim.. juk kai tai įvyks (sužinojimas), gyvenimas jau niekada  nebebus toks, koks buvo.. ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:11:43 | Nuoroda

surado vietč panoms kybint ;D moksliukų forume 8))

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:18:19 | Nuoroda

dėl aukštakulnių.. mano ūgis 175cm, nusipirkau tokius su platforma ir kulnu 12cm, tai gerai ten atrodysiu viena didelė ;D nu gal dar pora dvimetrinių berniukų bus, tai neišsiskirsiu labai ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:19:51 | Nuoroda

o švęsim liepos 14, atestatų įteikimas bažnyčioj, balius - amberton klaipėda hotel ;D mokam 200lt

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:21:59 | Nuoroda

93 !!! (party)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:00:55 | Nuoroda
Kebabas911 rašė:

Visa ryta stebejau, ka cia snekat ir laukiau rezu, nesireiskiau :D Lietuviu man buvo sunkiausias dalykas, turejau metiniam 6, bet gavau 93!!!! nesveikai, nesitikejau gaut daugiau 50!!!! :D dar ir dabar is dziaugsmo sokineju :D

oo, toks pat, sveikinu ;D aš metiniam 10 turėjau, siuntė į respublikinę olimpiadą, bet ir 93 ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:13:59 | Nuoroda

nu kąą.. laukiam chemijos ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 16:37:30 | Nuoroda

stokit stokit į socialinius, gerai, kad į mediciną mažai.. ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:01:06 | Nuoroda

kažkaip įdomiai su tuo egzu.. pvz mane tiek draskė dėl respublikinės, kad važiuočiau, o laabai ten nenorėjau ir, aišku, nevažiavau.. ojoj, pamanykit, tokia gera mokinė, tokia gabi lietuvių kalbai.. o tos pačios mokytojos kitos mokinės šiandien ir 99, ir 96, ir 94 procentus gavo. aišku, man negaila, bet nesuprantu, kodėl tos panos išvis nesireiškė ir nežibėjo moksluose, o dabar va šitaip už mane geriau pavarė. ar čia mokytoja jas nuvertino, nepastebėjo.. tikrai nesuprantu kažko čia;D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 18:26:49 | Nuoroda

soriukas, tingiu čia viską skaityt, tai sakykit dabar man - kas rašėt pirmu nr KMU mediciną? ;D