Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-11
17:05:34
| Nuoroda
Sveiki o jūs bandėt skaičiuot,kiek daugmaž taškų netekot?AŠ tai primečiau tai apie -22...žiauru |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-11
17:29:25
| Nuoroda
Man tai įdomiausia,kiek iš tų ~11tūkst. yra rimtai pasiruošusių,nes ten yra tokių kaip po "laikau,kad neturiu ko laikyt" |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
08:42:02
| Nuoroda
O ką jūs rašėt II dalies 8 klausime.Nes vieni rašė 5,kiti 2,o aš parašiau 7 kaži,ką jie ten turėjo tie užduočių sudarinėtojai galvoj... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
08:45:06
| Nuoroda
Aš labiausiai bijau,kad tik neįdėtų kokio žiauraus mitybos tinklo,net iš kokių n organizmų...Šiaip labai nemėgstu ekologijos...siaube,siaube |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
09:59:06
| Nuoroda
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
10:02:01
| Nuoroda
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:09:48
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:13:02
| Nuoroda
judita rašė:
sveikos, norejau pasiteiraut jusu kaip manote surinkus 75 taskus kiek tai gali atitikti konvertuojant i procentus? Neaišku,koks lygis visoj Respublikoj,nors eina suprast,kad visiems nekas.Tokiu atveju už 75 taškus gali gaut ir virš 80%,bet kaip sakiau,priklauso,kiek yra tų,kurie labai gerai parašė |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
11:16:10
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Jo,puikiai,turėčiau 70% gaut...O ką ji sakys po to,geriau ir neįsivaizduoti... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-12
17:21:11
| Nuoroda
Lialius' rašė:
Zodziu, jei liepos 7d per zinias nepranes, kad del chemijos egzamino pasikore abituriente, tai zinokit, kad gavau 50 ar daugiau procentu Ne,nu,pavarot juk ne pasaulio pabaiga kitais metais persilaikysi,juk vieni metai daug ko nekeičia,jei turi svajonę.Kiti net po tris metus bando,kol pavyksta,tad nėr ko liūdėt man pačiai šūdas gaunas,bet kad jau nieko nebepakeisiu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:34:04
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Jo,puikiai,turėčiau 70% gaut...O ką ji sakys po to,geriau ir neįsivaizduoti... Pas mane analogiška situaciją. Bet nieko jau nebepakeisi, tad reikia gyventi toliau. Ir šiaip galvoti, kad jau greitai atostogos. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau pradėjau galvoti taip: jei būčiau gerai išsilaikius-įstočiau ten,kur atostogų nerė(medke),kadangi susimoviau-įstosiu ten,kur galėsiu trumupį lengviau pagyvent visur yra savų pliusų na,žinai,reik kažkaip save guost o,beje,kur tu žadi stoti ,ar bent planuoji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:34:05
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Jo,puikiai,turėčiau 70% gaut...O ką ji sakys po to,geriau ir neįsivaizduoti... Pas mane analogiška situaciją. Bet nieko jau nebepakeisi, tad reikia gyventi toliau. Ir šiaip galvoti, kad jau greitai atostogos. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau pradėjau galvoti taip: jei būčiau gerai išsilaikius-įstočiau ten,kur atostogų nerė(medke),kadangi susimoviau-įstosiu ten,kur galėsiu trumupį lengviau pagyvent visur yra savų pliusų na,žinai,reik kažkaip save guost o,beje,kur tu žadi stoti ,ar bent planuoji? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
11:40:53
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:05:45
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
kuo toliau skaičiuoju,tuo mažiau aš taškų besurenku...Na,geriausiu atveju,tikiuos ,kad turiu tuos 75 taškus...Et...o dar apie 90% prieš egzą galvojau gaut.Net pačiai juokas dabar ima... O aš tai gal daug iš savęs nesitikėjau, bet vat mokytoja buvo užtikrinta, kad bus tarp 80-95. Ech, užteks ir apie 70. Pirmadienį eisiu knygų atiduot,ir aišku mano mokytoja klaus: nu,kaip?gerai? ,-o ką aš jai turėsiu pasakyt? Jo,puikiai,turėčiau 70% gaut...O ką ji sakys po to,geriau ir neįsivaizduoti... Pas mane analogiška situaciją. Bet nieko jau nebepakeisi, tad reikia gyventi toliau. Ir šiaip galvoti, kad jau greitai atostogos. Aga,atostogos...Visus metus jų laukiau pradėjau galvoti taip: jei būčiau gerai išsilaikius-įstočiau ten,kur atostogų nerė(medke),kadangi susimoviau-įstosiu ten,kur galėsiu trumupį lengviau pagyvent visur yra savų pliusų na,žinai,reik kažkaip save guost o,beje,kur tu žadi stoti ,ar bent planuoji? Dabar jau net nebezinau, kur noriu. Gal tiesiog palauksiu visu rezultatu, o tada spresiu, kur noriu ir kur galiu pagal rezultatus. Tai manau,dabar daug kas stos,kur gali,o ne kur nori |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
17:10:15
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Alchemikė... rašė:
Polikondensacija rašė:
Aš tai susidėjau knygų kalną ir bandau kažkokiu būdu viską perskaityt...nes jei bus kaip su chemija,nu tai...ajajaj...o dar lietuvių pareis "geras" balelis...žodžiu:D vidurkis 9,2, o iš egzų jei bus vidurkis 60 jaučiu jau reiks džiaugtis...Man mokytojai galvą nuneš.... Puikiai tave suprantu. Bet aš kažkodėl labai rami pasidariau, gal per anksti, bet supratau, kad egzaminai tikrai kažkiek yra sėkmės dalykas. Beje, žadi maderį ir wiliamsą skaityti? Nes šiaip man tas maderis, tokia maišalynė, o wiliamsas skaitant nervas ima, kai jauti, kad grynai verstas ir dar vargiai ar daug suprantančio žmogaus apie biologiją. Aš tai darau taip: skaitau Maderį,paskui tą pačią temą iš tokios senos knygutės,o galiausiai iš sąsiuvinio.Kitas temas skaitau per daugiau knygų.Pvz.,apie kokią kraujotaką,šalinimą ,tai Moliuose.O šiaip Williams'ą aš bandžiau skaityt...bet... man tos knygos nepatinka Nežinau,gal susišvies man per egzą kas protingo ir neprirašysiu tokių vėjų kaip per chemiją. O aš manau ruošiuos tik iš "Egzaminui regiuosi pats" , nes man ten viskas aiškiai glaustai parašyta, o platesnę medžiagą atgamini. O gal čia dar tas apmaudas, kad chemiją labai skaitinėjau, o to nepasakyčiau, kad labai prireikė (čia apie organinę)... Nežinau,man kuo toliau,tuo mažiau ūpo bėra kažką mokytis.Atrodo,tą chemiją tiek skaičiau,tiek sprendžiaus-ir še ...na,gal su bio bus kitaip man irgi motyvacijos nebera. Bet vis pagalvoti, kad dar reikia truputi ir tada viskas. aga man tai sąžinė vis ,nu reik paskaityt,reik,nes gal bus,o nebežinosi...Tai taip vis kažką ir skaitau,bet užsidegimo nebeliko,koks buvo prieš chemiją.Prieš ją būčiau perskaičius viską,ką tik būtų kas pasakę,dabar tai...užteks jaučiu "Egzaminui ruošiuosi pats" |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
15:16:34
| Nuoroda
TriusisTaxi rašė:
Sėkmės šiandien mokantis ir iki susitikimo ryt egzamine Sėkmės ir tau! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:10:34
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
krosingoveryje dalyvauja tik neseserines chromatides. todel viena chromosomu pora turi 4 variantus. kadangi tris ju poros tai ir gaunas 4*3=12 Teisingai Vytai,aš irgi už 12 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:12:15
| Nuoroda
Sveiki kaip nuotaikos?kaip jums egzas pasirodė? man tai jis toks polengvis,bet žiūrėsim kaio ten bus Kaip jūs atsakėt III dalies 4 klasusimo 1? Jūs rašėt apie mejozę ar apie spermatogenezę ir ovogenezę? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:13:56
| Nuoroda
LadyBug rašė:
Polikondensacija rašė:
Vytaaas rašė:
krosingoveryje dalyvauja tik neseserines chromatides. todel viena chromosomu pora turi 4 variantus. kadangi tris ju poros tai ir gaunas 4*3=12 Teisingai Vytai,aš irgi už 12 as irgi pritariu o kaip del 5? Tikrai,kad B |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
13:17:36
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Polikondensacija rašė:
Sveiki kaip nuotaikos?kaip jums egzas pasirodė? man tai jis toks polengvis,bet žiūrėsim kaio ten bus Kaip jūs atsakėt III dalies 4 klasusimo 1? Jūs rašėt apie mejozę ar apie spermatogenezę ir ovogenezę? aš apie mejozę, o kaip atskirt, kur spermatozoidas, kur kiaušialąstė susidarė? nesuprantu, vienodi tie rutuliukai man, tik vieni sumažinti;D spermatoziodai visada vienodi susidaro,o kiaušialastės trys mažesnės(redukciniai kūneliai) ir viena didelė(kiaušinėlis) bet aš šiaip apie mejozę irgi rašiau |