Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
21:41:40
| Nuoroda
Greta- rašė:
Smeterling rašė:
Vytaaas rašė:
Gabrielle* rašė:
giedruže rašė:
O kaip atsaket 5 kalusima? 1. melsvai pilkas 2. nes tėvai buvo melsvai pilki, dauguma palik irgi, margi pasireiškė tik F1 kartoj, todėl margas recesyvinis, melsvai pilkas - dom 3. Aa, Aa 4. jei heterozigotas, pusė palikuonių bus pilki, pusė margi, jei dominant homozigotas, visi pilki (bet nesupratau šito klaus, ko nori) 5. parašiau 2n, iš tikro n ot penkto teisingas atsakymas yra 2n. mane kmu papildomai mokino. jok pirmam mejozes dalijimesi buna 2n 4c tai reiskia diploidinis kuri sudaro dvi chromosomos o jas sudaro po dvi chromatides. o antram dalijimesi yra 2n 2c tai reiskia dvi chromosomos sudarytas is po vienos chromatides. taip akd atsakymas metafazej 2n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koks skirtums kas tave mokino, matyt blogai išmokai Kam neaišku, atsiverskite žalio konspekto 41psl apačioje, ir pamatysit, kad 2 metafazėj yra n;) Tikrai,kad n ranką galiu duoti nukirst:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-16
21:45:22
| Nuoroda
Toma. rašė:
Sveiki, gal kas zino kaip ten su tais % skaiciavimais? Jei surinkau apie 80 tasku, tai kiek mazdaug % tiketis? na,jei visi gerai parašė tada apie 75-80,jei prasčiau 80-85,priklauso nuo bendro lygio |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
13:24:12
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Wyšnia rašė:
o koks ats turėjo būti III dalies 4klausimo 2? Turbūt XY O pagal ką jūs rašėt XY? juk galėjo būt ir XX |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
19:43:47
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Greta- rašė:
Smeterling rašė:
robotas rašė:
sanemis rašė:
robotas rašė:
Deivizs rašė:
Polikondensacija rašė:
Deivizs rašė:
Wyšnia rašė:
o koks ats turėjo būti III dalies 4klausimo 2? Turbūt XY O pagal ką jūs rašėt XY? juk galėjo būt ir XX P spermatozoidas, o R kiaušialąstė nes ten dešinėj pusėj iš susidariusių 4 gametų, 3 buvo mažesnės, o 1 didesnė spermatozoidas gali būt ir X, ir Y ;} Va, va, bent vienas žmogus normaliai argumentavo, taip, juk gali būti ir X ir Y chromosoma. Ir net jei genotipą rašyt tokį, kuris nurodytų lytį, vis tiek teisingesnis atsakymas yra XX, atsižvelgiant į spalvas, kurios nurodo fenotipą : ) man mokytoja sake , kad ten turejo buti 2n , Aš rasiau XX arba XY Gerai, jei toks atsakymas ir yra iš tikrųjų. Kažkaip aš netyčia 2n ir parašiau;D bet čia kažkokia keista klausimo formuluotė.. tada gal turėtų būti koks chromosomų rinkinys. O dabar keistai labai.. iš pradžių parašiau 2n, nubraukiau, parašiau Aa, nes klausime tos fenotipą žyminčios spalvos paminėtos, tai kažko ir norėjo su jom ir genotipu. O aš tai iš viso parašiau kur genotipo prašė PR ,tokios atrodo raidės buvo duotos.Nes galvoju,jei nenurodyta kas yra spermatoziode(X ar Y),tai ką rašyt bet čia buvo tik toks loginis spėjimas |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
20:08:00
| Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Polikondensacija rašė:
O aš tai iš viso parašiau kur genotipo prašė PR ,tokios atrodo raidės buvo duotos.Nes galvoju,jei nenurodyta kas yra spermatoziode(X ar Y),tai ką rašyt bet čia buvo tik toks loginis spėjimas
aš ir galvojau dėl PR, bet ten viena buvo su recesyviniu aleliu, kita su dominantiniu pagal nuspalvinimą hmm...tai spėju,ten reikėjo su tom raidėm kažką ir padaryt tk gal viena turėjo būt mažoji,nu žodžiu,-1 taškas ar kiek ten už jį davė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
22:20:06
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
surinkau ~85 taskus. kiek % galima mazdaug tiketis? :) et,man panaši situacija |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-19
00:55:03
| Nuoroda
MyMMu rašė:
o kaip manote: 1)perestaltika 2)fermentu issiskirimas valgimo metu tik kaip pavyzdiai nesalyginio reflekso? aš rašiau čiaudėjimas,mirkčiojimas ir hormonų išsiskyrimas:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-22
13:37:19
| Nuoroda
Maury rašė:
2010 biologijos egzaminas buvo skirtas ukininkams Geras pastebėjimas:D ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-23
18:17:22
| Nuoroda
Alchemikė... rašė:
Ech, greičiau tie rezultatai, nes dabar net normaliai atostogaut negaliu per tą nežinomybę. jap,jap,o bio tik 12d. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
21:28:51
| Nuoroda
Na,pora dienelių,ir mistiškojo egzamino rezultatai bus aiškūs Man šitas egzaminas pats nenuspėjamiausias atrodė,o jo rezultati tuo labiau,tad žiūrėsim,ką jis man atsiųs na,turiu gavus pakvietimą į veido masažą,tad sakiau eisiu po lt rezultatų ,kad atitaisytų veido išraiškos padarinius:D sėkmės visiems gaut tiek,kiek vertos jūsų žinios;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
21:46:43
| Nuoroda
zooms rašė:
Man tai būtų įdomu pamatyti darbus, kurie neišlaiko lietuvių VBE egzamino... Pas mum klasėj buvo tokie du "genijukai",o mokytoja labai mėgo tyčiotis iš negabių,tai paskaitydavo jų išmintį et...Taip net anekdotų karalius negalėtų prajuokinti Pamenu,kai analizavom Donelaičio "Metus",tai ten buvo toks veikėjas Selmas,o jis jį pavadino Šelmiu:D Na,skaitymo sutrikimai vis dar:D |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
21:56:01
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:02:23
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Bijau bijau lietuviu rezo jei bus 0 arba (1-30) taigi man sakes patikėk,aš noriu į medkę,o dar į VU,tai minimum turiu gaut 80...o su chemija ne pyragai nusimato,tad ,tikiuos ,kad lt rezai visko nesugadins |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:06:59
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:16:41
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? jap:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:28:17
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt gausi bendrabuti, tikrai jei ne paslaptis, kokia mamos alga? siaip ziema nelengva turetu but Ir reikėtų bandyt kažką dėl soc.stipendijos galvot,ten virš 300lt.duoda |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:39:41
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
į rankas 925 gauna O dėl bendrikų, tai pirmiausia juos gauna žmonės socialiai remtini, plius dar skaičiau šitam forume, kad iš visų bendrikų vietų tik 30 ar 40 % skirta pirmakursiams, tai dar galimybės susiaurėja O kaip Vilniuj/Kaune butų nuomos kainas pažiūrėjau praėjo noras išvis studijuoti gausi tikrai zmones su didesnem pajamom gauna tikrai duos.Tik neaišku,kur nori stot.Pzv,VU turi daug barakų,kitus n et VGTU paskolina,teko girdėt,tad jei į VU tai be problemų gautum |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-28
22:43:25
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Polikondensacija rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
mano temoj nieks neraso, tai paklausiu cia ;D kiek litu i menesi bus skiriama jusu, busimi ir esami studentai, pragyvenimui? ir jei ne paslaptis, kokios menesines jusu seimos pajamos cia internetinis forumas, tad drasiai diskutuojam na,sesei duoda per mėnesį kažkur 600lt,už benderį tėvai moka atskirai,na,rūbus kartais pati perkas,kartai tėvai,na,kai grįžta,su mama ten prisidaro visokių maistų,kuriuos gali užsišaldyti ir kaip? pakanka? na,šiaip jo ir pasilinksminimams? jap:) labai geri pinigai jei ne paslaptis, kokios menesines pajamos jusu? Tėtis į rankas gauna 1,5 tūkst.,o mama 2,5 tūkst.Na,bet dar yra šalutinių pajamų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-29
01:31:11
| Nuoroda
oniponi rašė:
Tai taip, tėvas dingęs be žinios kaip dažnai ir būna D O dar nesu tokia gabi,kad įstočiau į nemokamą, tai tik šiaip tikiuosi Jei neįstosiu,tada išvis nežinau ką reiks veikt Viskas bus gerai, pamatysi. Net jei ir neįstosi, gal nuo to tik išloši (hint hint hint: kai kuriose šalyse studijos nemokamos). Žinai gi tą posakį, kad kai užsidaro vienos durys, atsidaro kitos, tik mes dažniausiai jų nematom, nes vis dar spoksom kvailai į tas, kurios užsidarė. Teisingai Oniponi sako:) tad aukščiau nosį:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
09:49:38
| Nuoroda
mafij0zas rašė:
Kas nueisit į mokyklą, pasakykit ar jau yra Draugė ėjo kažkur 9:15,ir nebuvo |