Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:36:55
| Nuoroda
Kviečiu visus į savo skypę skraite1 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
14:27:04
| Nuoroda
Sviatosa rašė:
Polikondensacija rašė:
Sviatosa rašė:
Polikondensacija rašė:
Sveiki visi būsimieji kolegos Tikrai nesitikėjau patekti,tai dabar esu tokia patenkinta,kad nežinau kaip apibūdint tą savijautą klausiu tik del idomumo - tu i vf istojai?... taip tada as nieko nebesuprantu... koks tavo balas buvo? juk kazkas rase jog min vf buvo virs 19,1? 19,3.O min buvo 19,18 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
17:50:12
| Nuoroda
Verutea rašė:
Pagaliau atėjo tas metas, kai mediciną renkasi gabesni žmonės. Anksčiau stojimo kertelė buvo žemiau nuleista. Pasirašiau šian sutartį, tais ramu ant dūšios:) Džiaugiuosi, kad stumdytis eilėje nereikėjo. Viskas gana sklandžiai pas juos sustyguota:) jo,aš vakar tvarkiaus,tai man irgi tvarka labai patiko prieš mane tik vienas žmogus tebuvo,tai viskas taip greitai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-31
20:10:02
| Nuoroda
Sveiki,būsimi kolegos Trumpai apie mane: Vardas-Kristina,nes to labai norėjo močiutė. Amžius-19m.,nors daug kas pamatęs duoda 15m. Charakteris-nepiktykbiška,bet velniškai užsispyrusi. Mėgstamiausia frazė-ot...! Nemėgstu-alkoholio ir fantastinių filmų. Mėgstu- saldumynus bei komedijas. Mokslo šakos- myliu chemiją,nekenčiu fizikos... Miestas-Telšiai,mane traukia sostinės,nesvarbu kokios. Veikla-iki 4 klasės lankiau dailės mokyklą, bet po to supratau,kad guašas ne man ir pradėjau lankyti muzikos mokyklą.Groju akordeonu bei fortepijonu,iš bėdos moku ir gitara. Augintins- Trepsis,kuris patyrė modifikacinį kintatumą ir tapo beveik žmogumi. Tai tiek apie mane
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
00:55:52
| Nuoroda
Countess Raven rašė:
Jurga! rašė:
Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?
jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot. Pas mus mieste yra rūbų parduotuvė,ne iš akropolio serijos,tokia paprasta,tai ten po 30lt. chalatų yra ,visai gražių Tad Vilniuje,mano manymu,turėtų irgi tokių parduotuvių būt |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-10
23:00:12
| Nuoroda
Aga,man irgi įdomu,kaip su tom grupėm |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-18
22:46:04
| Nuoroda
|