Vartotojo Polikondensacija pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 21:36:55 | Nuoroda

Kviečiu visus į savo skypę skraite1 ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 14:27:04 | Nuoroda
Sviatosa rašė:
Polikondensacija rašė:
Sviatosa rašė:
Polikondensacija rašė:

Sveiki visi būsimieji kolegos :) Tikrai nesitikėjau patekti,tai dabar esu tokia patenkinta,kad nežinau kaip apibūdint tą savijautą :D :D :D 

klausiu tik del idomumo - tu i vf istojai?...

taip :)

tada as nieko nebesuprantu... koks tavo balas buvo? juk kazkas rase jog min vf buvo virs 19,1?

19,3.O min buvo 19,18 ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:50:12 | Nuoroda
Verutea rašė:

Pagaliau atėjo tas metas, kai mediciną renkasi gabesni žmonės. Anksčiau stojimo kertelė buvo žemiau nuleista. Pasirašiau šian sutartį, tais ramu ant dūšios:) Džiaugiuosi, kad stumdytis eilėje nereikėjo. Viskas gana sklandžiai pas juos sustyguota:)

jo,aš vakar tvarkiaus,tai man irgi tvarka labai patiko :) prieš mane tik vienas žmogus tebuvo,tai viskas taip greitai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-31 20:10:02 | Nuoroda

Sveiki,būsimi kolegos :)

Trumpai apie mane: Vardas-Kristina,nes to labai norėjo močiutė.

Amžius-19m.,nors daug kas pamatęs duoda 15m.

Charakteris-nepiktykbiška,bet velniškai užsispyrusi.

Mėgstamiausia frazė-ot...!

Nemėgstu-alkoholio ir fantastinių filmų.

Mėgstu- saldumynus bei komedijas.

Mokslo šakos- myliu chemiją,nekenčiu fizikos...

Miestas-Telšiai,mane traukia sostinės,nesvarbu kokios.

Veikla-iki 4 klasės lankiau dailės mokyklą, bet po to supratau,kad guašas ne man ir pradėjau lankyti  muzikos mokyklą.Groju akordeonu bei fortepijonu,iš bėdos moku ir gitara.

Augintins- Trepsis,kuris patyrė modifikacinį kintatumą ir tapo beveik žmogumi.

Tai tiek apie mane :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 00:55:52 | Nuoroda
Countess Raven rašė:
Jurga! rašė:

Hmm, aš mažą off topicą padarysiu, jei nepyksit.. Kur baltą chalatą įsigyt?

jei esi vilniete, Antakalnyje yra tokia parduotuve "mantija", adresas, berods yra antakalnio 62. O siaip gali visokiose Humanose paieskot.

Pas mus mieste yra rūbų parduotuvė,ne iš akropolio serijos,tokia paprasta,tai ten po 30lt. chalatų yra ,visai gražių :) Tad Vilniuje,mano manymu,turėtų irgi tokių parduotuvių būt :)

Žinutė parašyta: 2010-08-10 23:00:12 | Nuoroda

Aga,man irgi įdomu,kaip su tom grupėm :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:46:04 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:57:11 | Nuoroda

Gal yra medikių,kurios  ieško kambariokių čiurlionkės barake?:)