Vartotojo House'as pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-28 18:10:10 | Nuoroda

Sveiki :) aš taip pat stoju šiemet į teisę :) apie ją svajoju jau pakankamai ilgai ir tikiu, kad savo svajonę įgyvendinsiu :) TIkiuosi ir mano kursiokai bus puikūs žmonės ir kartu sieksime teisės aukštumų :D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:33:06 | Nuoroda

Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų čia įstoti? Mane labai gąsdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylė, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:55:57 | Nuoroda

Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:03:28 | Nuoroda
R♥ rašė:
House'as rašė:

Mano balas nėra aukštas.. Nėra nė vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebėjo dešimt išvesti metiniame, dabar būtų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o čia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vieną? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerėja, taip?

Ne nu Tu tai... Nieko nekainuoja, gali rašyt 12

Rimtai? :) ačiū :D nesuprantu, ko jūs visi taip nervinatės, čia man nervintis reikėtų..

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:06:19 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:

baik cia dergtis :D

tavo matieka 99, jaučiu kiti po šimtą, o metinis irgi kokie dešimt, ko tau nervintis? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:09:29 | Nuoroda

Kalbėjau su vienu pažįstamu mokytoju, sakė, kad šiemet kartelė socialiniams mokslams bus itin pakelta, nes egzaminų balai pas visus geri, taip, kad šiemet pagal jį, gali prireikti itin aukšto balo, gal net bus didesnis už pernykštį politikos, o jūs dar tyčiojatės iš to, kad aš čia nerimauju neįstosias..

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:15:54 | Nuoroda
grytė rašė:
House'as rašė:

Kalbėjau su vienu pažįstamu mokytoju, sakė, kad šiemet kartelė socialiniams mokslams bus itin pakelta, nes egzaminų balai pas visus geri, taip, kad šiemet pagal jį, gali prireikti itin aukšto balo, gal net bus didesnis už pernykštį politikos, o jūs dar tyčiojatės iš to, kad aš čia nerimauju neįstosias..

nu bet su kb 20 nu tai nesąmonė, kad neįstotumei.: )

šie metai pirmi tokie, kai yra be proto daug gavusių šimtą iš istorijos, anglų ir lietuvių, tikimybė, kad jie stos į teisę didelė, taip kad negali žinoti, ar tikrai tie dvidešimt tokie jau nuraminantys.. Gaila, kad negimiau metais anksčiau, su tokiais balais pernai būčiau turbūt pats pirmas įstojęs..

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:53:52 | Nuoroda

šiandien girdėjau, kad iš visų paduotų prašymų pusė yra į socialinius mokslus. Čia be šansų yra įstoti...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 13:53:23 | Nuoroda

dabar jau netikras profilis ir taip toliau.. Tikrų tikriausias. Teisė - mano svajonė jau nuo neatmenamų laikų. Gal jūs ir teisūs gal aš ir įstosiu, bet, gerbiamieji, jei aš jaudinuosi su savo balais, ką daryti jums, kurių balas nesiekia net dvidešimties? Jūs dar negalvojat apie MRU? Gal laikas pradėti galvoti, jei tik stumti temokat, nemanau, kad jums VU TF vieta, o ir man mažiau konkurentų liks ir pergyventi mažiau reikės..

Žinutė parašyta: 2010-07-13 17:13:10 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

is kur istrauket, kad mazina i vf, nesuprantu?

aš ir sakau, kad čia šakės bus, čia be šansų mums...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 18:17:57 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Just_justina rašė:

tai dabar tik laukti ir tiketis lieka :)

is kur istrauket, kad mazina i vf, nesuprantu?

aš ir sakau, kad čia šakės bus, čia be šansų mums...

as ir sauaku, kad neistosi ;) tau tai be sansu isvis. gali net nevargt teise rasyt 1nr. plaukt ir plaukt tau iki teises, ten daug geresniu rezultatu reikia :) sorry tik, neuzpyk labai, bet tokia tiesa

tu, zuiki, nepyk, bet kaip suprantu ir tavęs laukia tas pats likimas.. tik nesupyk, bet jei aš neįstosiu, kas yra labai realu šiemet, tu juolabiau, nebent tave ir mokamas tenkina, nes manęs tai ne..

Žinutė parašyta: 2010-07-13 20:30:30 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:16:09 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Thotu rašė:
House'as rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

siaip as nenoriu tioket, kad jis rimtai. jauciu cia koks teises studentas uzsiregistravo ir tyciojas, nes zmones su aukstais kb, o tarp ju ir as, bijo, kad neistosim. tai va. nes daugiau tai niekur neisreiskia jis :)

su aukštais konkursiniais balais? Tavo kb iš viso vidutiniškas, dar kaži ar į MRU vf įstoti užteks, mano yra labiau geras, bet kai viskas taip klostosi gal irgi per mažas, taip kad, sorry, nestumiu ant tavęs, bet žiūrėk tiesai į akis, gal dar tapsi kolegom MRU...

:DDDDD

Tu pirma stojamaisiais balais pasidomėk.

o man tai jis patinka :D ok zuikuti, susitiksim mru teisej ir pentencinej veikloj.

na, zuikuti, aš tavim irgi negaliu skųstis :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 21:33:13 | Nuoroda

šiemet į teisę VU vf priima 158, ne vf priima 232 :O

Žinutė parašyta: 2010-07-13 23:19:17 | Nuoroda
jusste rašė:
Thotu rašė:

O šiaip dar dėl tų skaičiukų, nesvarbu kiek sustoja, svarbu kiek baigia, o kiek teko girdėti, baigia na gal šiek tiek daugiau nei pusė įstojusių. Taip kad gal ir nieko :}

Tai taip, VU TF ištveria tik stipriausi :D

pirmiau įstok, o po to jau galvok, ar ištversi. Čia įstoti sunkiau nei ištverti, manau...

Žinutė parašyta: 2010-07-14 18:28:53 | Nuoroda

čia nesąmonė yra, čia niekas iš mūsų rašančių, turėdami tokius niekingus konkursinius balus neįstos.. Pamatysit, sustos teisininkų ir kitų panašių asmenų vaikai, po to, tie kurie išlaikė egzaminus šimtukais, o tokių šiemet tikrai daug ir po to kam liks vieta, tikiuosi ir aš ten būsiu, nors tai ganėtinai nerealu..

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:41:06 | Nuoroda

Nė vienas iš čia rašančių neįstosit, pažiūrėjau jūsų balus - be šansų... Geriau jau iš karto MRU rašykit.. Ką jūs mokykloj veikėt, jei taip egzaminus išlaikėt? Ką tada VU darysit, jei netyčia įstosit?

Žinutė parašyta: 2010-07-16 16:11:06 | Nuoroda
willis rašė:

Sveiki, tikiuosi, būsimi kolegos  Aš taip pat noriu studijuoti teisę VU, tai mano sena svajonė. Deja labai nepasisekė su istorijos egzaminu, net pats nesuprantu, kodėl tik tiek... Na tikiuosi kiti balai ištrauks, nors kai pasiklausau su kokiais balais čia ruošiasi sugužėti mano draugai, tai net prakaitas išmuša. O dar pasiskaičius kai kurių komentarų visai gyvent nebesinori...

Tau pasisekė - tu bent savo atestate turi šimtuką.. bet su istorija tai tau šakės, kadangi tai pagrindinis egzaminas, manau, tau vertėtų nepatingėti ir antru nr įrašyti MRU, turbūt ten ir susitiksim... O beje, koks tavo matematikos metinis pažymys?

Žinutė parašyta: 2010-07-16 16:23:07 | Nuoroda
willis rašė:
House'as rašė:
willis rašė:

Sveiki, tikiuosi, būsimi kolegos  Aš taip pat noriu studijuoti teisę VU, tai mano sena svajonė. Deja labai nepasisekė su istorijos egzaminu, net pats nesuprantu, kodėl tik tiek... Na tikiuosi kiti balai ištrauks, nors kai pasiklausau su kokiais balais čia ruošiasi sugužėti mano draugai, tai net prakaitas išmuša. O dar pasiskaičius kai kurių komentarų visai gyvent nebesinori...

Tau pasisekė - tu bent savo atestate turi šimtuką.. bet su istorija tai tau šakės, kadangi tai pagrindinis egzaminas, manau, tau vertėtų nepatingėti ir antru nr įrašyti MRU, turbūt ten ir susitiksim... O beje, koks tavo matematikos metinis pažymys?

Suprantu...Jei ką galėsiu kaltint tik save :(  Šiaip aš gerai mokiausi istoriją, nepagalvokit, kad koks nevisprotis esu, tiesiog labai labai nepasisekė, o juk istorija svarbiausias egzas, nuo jos priklauso didžiausia KB dalis.... Tikiuosi tas šimtukas ištrauks mane. Patikėk, jau apsvarsčiau ir galimybę studijuot MRU, kad ir kaip to nenorėčiau, visgi VU yra VU :( Jau parašiau MRU antru numeriu vf, nes vnf VU man per brangu. Matematikos B lygiu išėjo 10. O koks tavo KB, house?

Mano KB ne toks, kokio tikėjausi laukdamas rezultatų. 20,08.. būtų visai neblogas, netgi nerealus balas, bet kai šiemet visų tokie rezultatai, bijau, kad neužteks ir teks drauge su tavim trinti MRU suolus...

Žinutė parašyta: 2010-07-16 17:02:20 | Nuoroda
willis rašė:
House'as rašė:
willis rašė:
House'as rašė:
willis rašė:

Suprantu...Jei ką galėsiu kaltint tik save :(  Šiaip aš gerai mokiausi istoriją, nepagalvokit, kad koks nevisprotis esu, tiesiog labai labai nepasisekė, o juk istorija svarbiausias egzas, nuo jos priklauso didžiausia KB dalis.... Tikiuosi tas šimtukas ištrauks mane. Patikėk, jau apsvarsčiau ir galimybę studijuot MRU, kad ir kaip to nenorėčiau, visgi VU yra VU :( Jau parašiau MRU antru numeriu vf, nes vnf VU man per brangu. Matematikos B lygiu išėjo 10. O koks tavo KB, house?

Mano KB ne toks, kokio tikėjausi laukdamas rezultatų. 20,08.. būtų visai neblogas, netgi nerealus balas, bet kai šiemet visų tokie rezultatai, bijau, kad neužteks ir teks drauge su tavim trinti MRU suolus...

Nu mano irgi visai geras 19,84, bet... Jau iš pažįstamų yra du žmonės, kurie stoja į VU teisę su aukštesniais balais, t.y. klasiokas ir pana iš paralelinės klasės, kuri gavo 4 šimtukus  Praeitais metais būtume įstoję nesunkiai, bet šiemet čia didelis klaustukas.

O kažin kaip pats mokslas tam VU, pažįstamas sakė, kad pusė su skolom lieka po pirmų metų, negi čia teisybė??? Gal yra esamų studentų čia? ;)

Jo... tiems, kurie stojo pernai buvo daug lengviau, pažiūrėk į anų metų forumą - su tragiškai balais įstojo... Apie VU tai teko girdėti, kad yra daug kalimo, bet jei teisė - tavo svajonė, viskas bus gerai.. aišku kaip MRU, tai nežinau, bet be abejo, kad prasčiau, na bet nepergyvenkim, greitai jau sužinosim koks jausmas mokytis MRU...