Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
21:51:26
| Nuoroda
Žodžiu, pas mane klasėj visų rezultatai nerealūs, tik keli turi mažesnius balus už mano, o iš tų, kurie turi didesnius, daug kas stoja į teisę, net istorijos mokytoja, sakė, kad tokio susidomėjimo teise dar nėra buvę.. Taip kad galit juoktis iš manęs, bet kad balas bus žiauriai aukštas, tai tikrai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:23:19
| Nuoroda
Na ką, būsimi kolegos, tenka prisipažinti ir man - esu Willis bendrininkas nėra jums ko jaudintis, visi įstosit, nes jūsų balai tikrai aukšti nepykit, kad įvarėm jums streso, tiesiog, mūsų komentarai atbaidė nuo tokių pat nesąmonių rašymo žmones, kurių balai irgi aukšti, bet kurie bijo labiausiai taip kad, nesijaudinkit ir sėkmės jums teisėje |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:25:53
| Nuoroda
jusste rašė:
Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau Kažkas virpa viduj tai normalu laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
12:30:11
| Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:
Na ką, būsimi kolegos, tenka prisipažinti ir man - esu Willis bendrininkas nėra jums ko jaudintis, visi įstosit, nes jūsų balai tikrai aukšti nepykit, kad įvarėm jums streso, tiesiog, mūsų komentarai atbaidė nuo tokių pat nesąmonių rašymo žmones, kurių balai irgi aukšti, bet kurie bijo labiausiai taip kad, nesijaudinkit ir sėkmės jums teisėje Aš gi sakiau, kad jis feikas, niekas netikėjo manimi taip, tavo teisybė bet buvo tikrai tokių, ypač pernai, kurie turėjo balus, ne ką mažesnius nei tie, kurie parašyti mano profilyje, ir tikrai pergyveno, kad neįstos.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:47:55
| Nuoroda
avrs rašė:
grytė rašė:
tai reiškiasi nelabai skiriasi riba pernai ir šiemet.: ) gal net nukrito.: )
Turbut cia tie, ANTRAKURSIAI, nubaide kitus D ACIU JUMS, mokysimes vienam fake ačiū mums ir sėkmės jums |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-01
13:18:08
| Nuoroda
Kam įdomu kažką išgirsti apie VU TF, rašykit: skype tadulis12 |