Vartotojo House'as pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-17 21:51:26 | Nuoroda

Žodžiu, pas mane klasėj visų rezultatai nerealūs, tik keli turi mažesnius balus už mano, o iš tų, kurie turi didesnius, daug kas stoja į teisę, net istorijos mokytoja, sakė, kad tokio susidomėjimo teise dar nėra buvę.. Taip kad galit juoktis iš manęs, bet kad balas bus žiauriai aukštas, tai tikrai..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:23:19 | Nuoroda

Na ką, būsimi kolegos, tenka prisipažinti ir man - esu Willis bendrininkas ;) nėra jums ko jaudintis, visi įstosit, nes jūsų balai tikrai aukšti :) nepykit, kad įvarėm jums streso, tiesiog, mūsų komentarai atbaidė nuo tokių pat nesąmonių rašymo žmones, kurių balai irgi aukšti, bet kurie bijo labiausiai :) taip kad, nesijaudinkit ir sėkmės jums teisėje ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:25:53 | Nuoroda
jusste rašė:

Nebuvo nebuvo iki šiol baisu, o šiandien ėmiau ir suskydau :D Kažkas virpa viduj :D

tai normalu :) laukimas daro savo, bet kai tiek laukei, pakentėk dar kelias minutes, kol galėsi džiaugtis :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 12:30:11 | Nuoroda
Thotu rašė:
House'as rašė:

Na ką, būsimi kolegos, tenka prisipažinti ir man - esu Willis bendrininkas ;) nėra jums ko jaudintis, visi įstosit, nes jūsų balai tikrai aukšti :) nepykit, kad įvarėm jums streso, tiesiog, mūsų komentarai atbaidė nuo tokių pat nesąmonių rašymo žmones, kurių balai irgi aukšti, bet kurie bijo labiausiai :) taip kad, nesijaudinkit ir sėkmės jums teisėje ;)

Aš gi sakiau, kad jis feikas, niekas netikėjo manimi :P

taip, tavo teisybė :D bet buvo tikrai tokių, ypač pernai, kurie turėjo balus, ne ką mažesnius nei tie, kurie parašyti mano profilyje, ir tikrai pergyveno, kad neįstos..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:55 | Nuoroda
avrs rašė:
grytė rašė:

tai reiškiasi nelabai skiriasi riba pernai ir šiemet.: ) gal net nukrito.: )

Turbut cia tie, ANTRAKURSIAI, nubaide kitus :DD ACIU JUMS, mokysimes vienam fake :D

ačiū mums ir sėkmės jums :D

Žinutė parašyta: 2010-08-01 13:18:08 | Nuoroda

Kam įdomu kažką išgirsti apie VU TF, rašykit: skype tadulis12