Vartotojo maiklasjordanas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:14:26 | Nuoroda
ramune_le rašė:

tai va gal susitiksim.

bet dbr jau nebežinau kaip čia išeis.:D viskas labai greit keičias.

joa :D na bet susitiksim per mokslus :D :D o i fuxu stovykla varysi?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 23:51:09 | Nuoroda

as tj turbut varysiu :D :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 00:33:12 | Nuoroda
river rašė:

Bukit geri paaiskinkit,kaip reikia man patvirtinti pakvietima.As ji gavau,bet nezinau ka toliau daryti,ar uzteks nuvaziuot i univera,pasirasyti dokus,ir apmoket,ar viska turiu padaryti internetu?labai dekoju uz info!!!

nk nereik tvirtint nebent istojai i VU, o jei ne nuvezi dokus, pasirasai sutarty ir viskas, studini rugsejy

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:38:41 | Nuoroda
McMnM rašė:

As taip pat vienas is geodezininku :))

o jau musu net 6 sitam puslapy :D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:01:28 | Nuoroda
melynakoala rašė:
melynakoala rašė:

O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D

kas žinot? :D

na ta vieta automatiskai atiduodama kitam ir visgi 1 nr rasyk vf VPU o 2 rasyk vnf VPU, o siaip tj kdl nerasiai pirmam rate VPU vf?? nesuprantu

Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:24:15 | Nuoroda
melynakoala rašė:
maiklasjordanas rašė:
melynakoala rašė:
melynakoala rašė:

O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D

kas žinot? :D

na ta vieta automatiskai atiduodama kitam ir visgi 1 nr rasyk vf VPU o 2 rasyk vnf VPU, o siaip tj kdl nerasiai pirmam rate VPU vf?? nesuprantu

Rašiau, bet nepatekau.

oj tj net nelauk vf, nemanau kad ten bus 100 tu zmoniu kurie atsisakys vf, manau sansu istot antru ratu i vf jei pirmu neistojai yra nedaug, bent mano manymu 99,9 kad neistotum antru ratu

Žinutė parašyta: 2010-07-25 23:25:33 | Nuoroda

ka del stofkes planuoji ? varysi susipazint su visais? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:28:30 | Nuoroda
BeMyFrie/nd rašė:

Na, mielieji draugai, susipazinkim;}

geodezija?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:32:17 | Nuoroda
Rimvas rašė:

Sveiki kolegos :), esu is Alytaus, vardas Rimvydas. Nezinau ar dziaugiausi cia istojes, nes visada svajojau buti aplinkosaugininku, bet manau bus gerai :), kitaip nebucau geodezijos patupdes antroje vietoje. Surinkau 13,80 balo. I fuksu stovykla bandysiu pakliuti :)

oj patikek tau pasiseke kad ne aplinkosauga pakliuvai :D nors kiekvienas savo norus turi bet draugai baige aplinkosauga neturi darbo ar gyvunu pardese dirba, o geodezija baige puikius darbus gauna :) o krizei pasibaigus viskas dar labiau atsivers :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 11:22:04 | Nuoroda
mirachaz rašė:

Sveiki du kulturingi vaikinai iesko trecio sugyventinio vieno kambario bute , arba dvieju dvieju kambariu bute , zalingu iprociu neturim , nerukom , negeriam be reikalo :) esam ramus , atsakingi , kulturingi , snekantys draugiski , nepatogumu sukelt neturetumem , ieskom normalaus ar normaliu sugyventiniu , perdaug nesilinksminanciu , ramiu ir supratingu , ir aisku atsakingu :) Buto vieta mum ne itin svarbi , studijuosim mes VGTU kitas MRU

skype : mudakas1991                            nesijuokit is niko , mazas durnas buvau :D

sweikas sudominai lb... as su draugu ieskau 2 zmoniu 2 kambariu buto nuomai, as mokysiuos VGTU jis VPU, turiu keleta butu zirmunuose numates, o jus is kur esat?

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:32:15 | Nuoroda
Golden_ rašė:
ramune_le rašė:

Sveiki, na va mūsų jau daugiau.:D

Neseniai  gryžau iš Vilniaus, jau mano dokumentai čiki, jei viską gerai užpildžiau, :) o ir eilių jokių nebuvo, apsisukau per pusvalandį kažkur. Dabar belieka laukt rugsėjo :)(dar fakultetas mūsų labai gražus, ne taip kaip tie 3 šalia.:) )

O, beje, kur merginos, negi būsim tik 2? :D

Atsiras tų merginų dar, atsiras, tik gal ne šiame forume. :D Šiandien dokumentus pristačiau, užsirašiau į fuxų stovyklą ir dar specialiai pažiūrėjau - bent pora merginų mačiau užsirašiusias. :DD

as ir i fuxu stofke uzsirasiau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 19:01:42 | Nuoroda
gyntass rašė:
dofkė rašė:
kas dar įstojo į tą miestų inžineriją? :S  tikiuosi nebūsiu ten viena panelė :D

Turetum dziaugtis viena budama, būsi kaip karaliene ;DDD

na nebutinai viskas gerai bus :D :D :D

Žinutė parašyta: 2010-07-29 11:25:00 | Nuoroda
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:

paguodei tu čia mane :S

galesi uzsukti pas mane padesiu jei reiks :D :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-29 19:46:54 | Nuoroda
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
dofkė rašė:
maiklasjordanas rašė:
gyntass rašė:
dofkė rašė:

paguodei tu čia mane :S

galesi uzsukti pas mane padesiu jei reiks :D :D 

kaip man pasisekė :D

as geras sportiskas berniukas :D :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-31 09:50:46 | Nuoroda
ratrat rašė:

Sveiki,

Ieškau nenuobodžių, linksmų, kompanjonskų žmogų, kuriems reikia dar vieno kompanjonsko žmogo! Įstojau į VGTU (saulėtekis).

Esu sužalotas kenksmingų įpročių, tačiau esant reikalui ir tvirtai rankai galiu jų visų atsisakyti. 

Žmogai, kas nori pasimokyt ir pagyvent linksmai AŠ JUMS SIŪLAUSI, tikiuosi nenuvilt!

Taip pat, smagiausias variantas būtų gyvenimas su pora merginu, aš jus saugočiau ir sunkiais rytais mineralinio bonkute ar pusrytėlį atneštau :)

Tad ieškau rimtai nurautos hebros, kurie ir gerai mokos ir linksmai gyvena. 

joa :D, nu tu cia ir paskiediai :D :D :D as ieskojau bet lyg ir radau, taciau jei kas ne taip bus tj butinai parasysiu :D :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-02 18:50:07 | Nuoroda

as irgi noreciau pasitikslinti, kada tuos patvritinimus padaris... zadejo iki rugpjucio 2 bent VGTU na as nematau to, kai kurie sako kad tik rugsejy pasidarysime pazymejima, tj as nesuprantu kas per kvailystes rugsejy man jau reiks daugumos nuolaidu, bent vazinejimam o cia dar pazymejimo neturesiu

Žinutė parašyta: 2010-08-02 22:55:19 | Nuoroda
Verutea rašė:
maiklasjordanas rašė:

as irgi noreciau pasitikslinti, kada tuos patvritinimus padaris... zadejo iki rugpjucio 2 bent VGTU na as nematau to, kai kurie sako kad tik rugsejy pasidarysime pazymejima, tj as nesuprantu kas per kvailystes rugsejy man jau reiks daugumos nuolaidu, bent vazinejimam o cia dar pazymejimo neturesiu

Paprašysi universitete pažymos apie studijas. Galioja kaip ir studento pažymėjimas.

o na tj bent tiek gerai :) dekui :) nes man teks daug vaziuot nuo buto iki univero tj be nuolaidu menesinis bilietas brangus :)

Žinutė parašyta: 2010-08-05 15:43:15 | Nuoroda

na kam skambino del AIF fuxu stofkes 12-14  ? :D

Žinutė parašyta: 2010-08-09 14:45:47 | Nuoroda
Laurita@.. rašė:

Dalius, Vaidas OMG visa fizikos klase beveik:D

Beje, as Laura is Ignalinos, kaip ir visi tikiuosi smagiu ir geru mokslu:D 

Gal klausykit susibegam kada pries pat mokslus vilniuj? Smagiau bus kai dauguma pazinosim, taip sakau , nes i stofke nevarysiu:D

whahahaha dar ir laura :D :D krc puse ignalinos i vgtu sustojo :D:D:D as tj i stofke varysiu 12-14 :) jo daliau tu pirmu numeriu istojai o as truputy aukstesniu :D :D :D tj ciuju 0 - liniu

Žinutė parašyta: 2010-08-09 21:01:13 | Nuoroda
ramune_le rašė:

Sveiki visi prisijungę :D

noriu paklaust: kažkur skaičiau, kad liktai 1 semestre bus kuno kultūra, tai čia rimtas bairis:?:d

panele visus metus kuncia bus :D tik apie tj ir svajoju joks cia ne bajris o lb geras dalykas :D