Vartotojo Ighnaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-20 22:25:49 | Nuoroda
AdasLv rašė:
zorro rašė:
Salvis rašė:

Tai kokių sričių gydytojais svajojat/planuojat būt? :]

sena vaikystes svajone - ginekologas :D jauciu visi sansa losdami kieme ta pati sakydavot :D

Oj ne... Čia turbūt pati nefainiausia specialybė, po urologijos... Svajonės - traumotologija, chirurgija, bet su dabartiniu išdėstymu lamoj tikėkimės ortodontijos arba burnos chirurgijos :)

Burnos chirurgijai dabar jau reikia bendrosios medicinos studiju, neuztenka odontologijos. O apie ortodontija ir as galvoju, nors dar aisku anksti galvot, gal ismes per tuos 5 metus :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 23:07:10 | Nuoroda
viksva rašė:

Pritariu Perkunui šiuo klausimu :D niekada nesupratau ir nesuprasiu, kaip gali vyrai norėti būti ginekologais...... :D iškrypėliai !

Nu dauguma turbut del prestizo/pinigu, nors turbut pasitaiko ir iskrypeliu ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 23:11:36 | Nuoroda
vynous rašė:

o kaip bus galima suzinoti, kas istojai/neistojai? kur turi atsiusti atsakyma?

lamabpo parasys ir lyg i email atsius.

Žinutė parašyta: 2011-07-21 12:18:09 | Nuoroda
Jeepay rašė:

Labai nerimauju, kaip sakot su 18,46 įstosiu į VNF mediciną? ;/

Laisvai

Žinutė parašyta: 2011-07-21 18:48:23 | Nuoroda
Vix rašė:
Kuisys rašė:
tejano rašė:

esme tame, kad as laikiau tik biologija is kurios surinkau tik 8%. Lietuviu mokyklinis-7. Nes laikaiu istorija, anglu... bet persigalvojau todel noriu stoti i burnos higiena,nes ji man prie sirdies, na aisku mano balai tai mazi, todel pretenduoju y mokamas studijas. Del labai dideliu bedu blogai egzus ysilaikiau.

Kas liečia įsotjimą, tai rašyk pirmu numeriu,tik žinoma VNF tada gal ir įstosi, tik klausimas ar ilgai tempsi ? :) Anyway linkiu sėkmės.

O kodėl turėtų neištepti?:) Gal tik egzaminai nepasisekė, į juos eini kaip į kokią loteriją, nežinai kokia vertintoja papuls :)

Nu sakyk ka nori, bet kai KB 8 cia jau ne vertintojus kaltint reikia :$

Žinutė parašyta: 2011-07-21 19:54:46 | Nuoroda
Vix rašė:
Ighnaz rašė:
Vix rašė:
Kuisys rašė:
tejano rašė:

esme tame, kad as laikiau tik biologija is kurios surinkau tik 8%. Lietuviu mokyklinis-7. Nes laikaiu istorija, anglu... bet persigalvojau todel noriu stoti i burnos higiena,nes ji man prie sirdies, na aisku mano balai tai mazi, todel pretenduoju y mokamas studijas. Del labai dideliu bedu blogai egzus ysilaikiau.

Kas liečia įsotjimą, tai rašyk pirmu numeriu,tik žinoma VNF tada gal ir įstosi, tik klausimas ar ilgai tempsi ? :) Anyway linkiu sėkmės.

O kodėl turėtų neištepti?:) Gal tik egzaminai nepasisekė, į juos eini kaip į kokią loteriją, nežinai kokia vertintoja papuls :)

Nu sakyk ka nori, bet kai KB 8 cia jau ne vertintojus kaltint reikia :$

O ką dar? Juk jie vertino egzaminus. Mano klasiokas turėjo baigti su raudonu diplomu mokyklą ir vos lietuvių kalbos egzaminą išlaikė :) 

Tavo klasioko atveju - tavo klasioka :)

Žinutė parašyta: 2011-07-21 19:57:04 | Nuoroda
Į mediciną rašė:
AdasLv rašė:
Į mediciną rašė:

Sveiki, gal galėtumėt pasakyt ar įmanoma įstot į medicią su KB 19,26?

Viskas įmanoma :)

Nelabai ką pasako... norėčiau rimtai paklausti, o pats kokiu balu stoji ?

Pernai su tokiu balu butum istojes(us) i betkuria lsmu specialybe, bet prie pat galo pvz odontologijoi ar medicinoj, tai tiek ir galima pasakyti, kad jei niekas nesikeis istosi, o ar keisis ar ne niekas nezino

Žinutė parašyta: 2011-07-21 20:56:45 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
yellow rašė:
ditesaltyte rašė:

21,34:) Aš tai labaaai noriu psichiatriją:)

wow, kaip tokį balą gavai? (: 

Tėtis lamoj dirba, tai prirašė porą papildomų balų :)

Aha, o po to davė porą švietimo minsterijos antspauduotų ir Steponavičiaus pasirašytų popieriukų, sakė " še, vaikeli, dėdė Stapas dovanų perduoda" :D

Džiugu, kad psichiatrai su humoro jausmu, gal kada reikės pasikonsultuot :) 

Na, aš tikiuosi, kad jūs visi laimingi žmogeliukai ir jums nereikia tokios pagalbos:) Geriau susibėgsim visi arbatėlės, papokštausim:) et, tik gaila, kad dauguma į LSMU stojat :(

Dar nevelu ir tau pasirinkti teisinga varianta :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 00:31:54 | Nuoroda
Dovilez rašė:

Tai kaip dauguma rašėt? :) tik i nemokama odonto ar ir i mokama? idmios nuomones is tu kurie turi kb virs 20

Tik vf of rasiau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:12:22 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:

Į ten visada galima stot(manau) ;D

butu gerai ;} tada mum turetu moket pinigus.. 

Tai Spalį jau turėtų pradėr pinigus mokėt;D

Tik turi niekur neistot iki spalio :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:29:11 | Nuoroda

Cia pasake kazkas pagrazindamas, kad su simtukais ir sklando gandai. Balas virs 19 buna ir jau galima sakyt su simtukais, nes dazniausiai bent vienas egzas netoli to sukasi.

Liks tas KB turbut toks pat koks pernai, nera cia ko pergyvent ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:31:34 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

O kodėl tie, kurie turi kb >20, nerašo vnf? Juk nieko nekainuoja parašyti, jei įstosiu į vf, tai įstosiu, jei ne, tai tada į vnf. Ir dar turiu klausimą: jei aš parašiau 1. odontologija vf, paskui 2.,3,4,5 (vf) ir tada 6. odontologija vnf, tai ką, man pasiūlys odontologiją vf ir odontologiją vnf? Nesąmonė tada, nesuprantu šito :D  Ar pasiūlys odontologiją vf ir antrą, kurį įrašiau vnf (ne odontologiją) ? Tikiuosi kas nors ką nors suprato :D help! 

Pasiulys viena auksciausiai irasyta vf (odontologija siuo atveju) , ir auksciausiai irasyta vnf (velgi odontologija) . I vf ir vnf prasymus atskirai ziuri, ir nors tavo prasyme odontologija vnf sesta irasyta, vnf eilei ji pirma skaitosi :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 18:08:30 | Nuoroda
Miau rašė:
Žalia arbata. rašė:
Miau rašė:

Na va,registracija baigesi.Gal kas zino kada bus aiskus konkursiniai balai? ;) 

Tai kad jie jau aiškūs. Nematei prašyme?

tai aiskus yra mano balas,o tas pereinamasis su kuriuo priema i tam tikra specialybe?i vf?

Liepos 26 visi suzinos ar istojo ir pagal tai galesi sprest koks buvo pereinamasis.

Žinutė parašyta: 2011-07-22 20:00:58 | Nuoroda
xcv74 rašė:

"Aukštojoje mokykloje būsimai studento bylai formuoti paliekamos visų pateiktų dokumentų kopijos arba notaro patvirtinti jų nuorašai."

Tai kaip čia yra su tais notarais?

Reiskia, kad vietoj to kad atsiviestu ir patvirtintu notaras tavo atestata, jis nurasys atestato info ir patvirtins kad teisinga ir duos lapa tau.

Žinutė parašyta: 2011-07-22 21:15:29 | Nuoroda
Džoneta rašė:

blem taip norejau i odontologija .. bet kiek matau cia visi labai protingi stoja tai manau as nelabai pakliusiu :( :D

Jei is chemijos 10 pas tave tai tikrai nemazi sansai kad istosi i vf. Jei 10 neturi, visada lieka vnf ir galimybe kitais metais persilaikyti lietuviu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 21:38:03 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:

Na teisėj nėra baisiai sunku mokytis ar kažkas tokio. Tiesiog labai mažos perspektyvos pabaigus studijas, nes teisininkų "prigaminta" 10-čia metų į priekį

Teisei nera sunku mokytis :D pedagoginiam nesunku, o ne teisei. Bet kad ju per daug priruosia tai faktas :)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 00:01:46 | Nuoroda
Nemokša rašė:

Blemba, kad jūs čia svaigsta. Notaro patvirtinimo reikia atestato kopijai. O kopiją vežkitės jeigu neturit originalo. Aišku?

Kaikur (o gal ir visur?) reikia palikti butinai kopija, taip kad vien atestato ne visad uztenka.

Gal kas zino kur reikia gauti tas pazymas apie seimos sudeti, pajamas etc, jo reikia bendrabuciams?

Žinutė parašyta: 2011-07-23 14:06:14 | Nuoroda
Driukas rašė:

Adai, Dona, stengiausi ;D ačiū :) 

ditesaltyte, na, aš pats pirmu numeriu pažymėjau VU, nors nesitikiu ten įstoti :)

Medicinoj VU pernai buvo toks pats (ar beveik toks pat) balas kaip ir LSMU, tai nera ko nesitiketi, jei tikiesi ir i LSMU :)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 14:19:21 | Nuoroda
Driukas rašė:
Ighnaz rašė:
Driukas rašė:

Adai, Dona, stengiausi ;D ačiū :) 

ditesaltyte, na, aš pats pirmu numeriu pažymėjau VU, nors nesitikiu ten įstoti :)

Medicinoj VU pernai buvo toks pats (ar beveik toks pat) balas kaip ir LSMU, tai nera ko nesitiketi, jei tikiesi ir i LSMU :)

Taip, manau, VU ir LSMU specialiai sutarė taikyti bendrą 19.18 balų ribą, bet į LSMU už tai buvo galima į mokamą vietą pakliūt, jos ir tikiuosi :)

Kodel tik mokamos? Geras juk tavo balas, nebent is chemijos 8 teturi? Jei 9 ar 10 turetum laisvai istoti

Žinutė parašyta: 2011-07-23 14:50:02 | Nuoroda

Nu pas mus tai mokytojos gan geranoriskos, jei nelaikai egzo is to dalyko :D