Vartotojo Ighnaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-24 18:18:55 | Nuoroda
GintarasK rašė:

Sveiki

Likus porai dienų iki rezultatų paskelbimo pasidarė neramu Žodžiu taip... Pildant lama bpo stojančiojo prašymą yra tokia skiltis "Papildoma informacija". Ten pažymėjau, jog esu dalyvavęs šalies olimpiadoje (jei tiksliai kaip ten rašo tai: "Dalyvavau šalies olimpiadoje (matematikos, istorijos, geografijos, lietuvių kalbos, užsienio kalbos"). Ir iš tikrųjų, šiais metais dalyvavau respublikinėje istorijos olimpiadoje, bet prizinės vietos neužėmiau. Pasirodo ta papildoma informacija yra reikalinga konkurse stojant į aukštasias mokyklas. Taigi kai pakvies mane koks nors universitetas, man reiks pateikti įrodančius dokumentus, jog aš toje šalies olimpiadoje dalyvavau. Na aš turiu padėkos raštus iš mokyklos ir iš rajono savivaldybės. Esmė tame, kad jei šitie dokumentai netiktų, man anuliuotu stojimo rezultatus. Taigi noriu paklausti, ar gerai suptatau tą dalyvavimą šalies olimpiadoje?

Nu as irgi seipsau pazymejau, bet tai jokiu balu neprideda tai as net nesivesiu jokiu diplomu, nemanau, kad jie ka anuliuotu del to.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 22:19:22 | Nuoroda
AdasLv rašė:

Iš kur atstumo iki uni, tėvų pajamų pažymas gaut? :S

Del atstumo, tai gyvenamosios vietos deklaracijos reikia, kuria nzn tiksliai kur gauti :D Jie jau paskaiciuoja patys ten atstuma tada. O tevu pajamos tai bent mano tevai lyg is darbovieciu gaus.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 10:57:02 | Nuoroda
yvette rašė:

Gal zinote ar man reikia visu tokiu dokumentu teikiant prasyma del bendrabucio jei nesu social. remtina , nesu is daugiavaikes seimos ir tevai abu dirbanys??

(((((• Prašyma rektoriui;
• Pažyma apie šeimos sudeti ir deklaruota gyvenamaja vieta;
• Pažyma apie paskutiniu 3 menesiu tevu darbo užmokesti;
• Socialini remtinuma liudijancius dokumentus (abieju tevu ar vieno iš tevu mirties liudijimus, ištuokos liudijima, abieju tevu, vieno iš tevu arba paties studento nedarbingumo lygio pažyma))).

Nu kodel turetu nereiketi, aisku, kad reikia. Pagal tai sudaro konkursines eiles ir juk turi zinoti tevu uzdarbi, atstuma tau nuo univiero ir t.t. Remtinuma liudyjanciu dokumentu aisku nereikia nes tu ju neturi, bet gyvenamaja vieta, seimos sudeti ir 3 menesiu darbo uzdarbi reiktu pasiimti. Isivaizduoju, kad jeigu nenuveztum tiesiog irasytu i eiles gala ir gautum bendrika tik tokiu atveju jei liktu vietu po kitu.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:41:12 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Nelabai į šitą temą, bet gal žinot, kelintą bus paskelbti rezultatai? 12h? Iš kur tai sužinot? Ačiū :)

Kazkur rase kad IKI 12h turetu buti paskelbti, tai gal jau ir paryciais bus kaip kad su egzu rezais.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:47:05 | Nuoroda
bright_night rašė:

ar daug planuojanciu rytoj pat vaziuoti pasirasyti sutarties? :)

As tai poryt turbut vaziuoju, nors jauciu tada didziausios eiles =\ Neiseina kitaip

Žinutė parašyta: 2011-07-25 22:49:37 | Nuoroda

Kaip tai kvailai beskambetu, didesnes ar mazesnes itakos visi hausai tikrai zmonems padaro. Tik jeigu tikrai kazkas tikisi kazko panasaus medicina baiges tai jau reiketu susirupinti tada :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:33:30 | Nuoroda

Nu kagi, istojau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:05:33 | Nuoroda
Grace rašė:

kaip ten yra su sutarties nutraukimu abiem situacijomis kai esivnf. Sutarti nutraukciau pries rugsejo 1 tai ar reiktu sumoket uz pirma semestra?

Beje sveiki busimieji odontologai LSMU, istojau i mokama, balas 19.22 :)

wou, vadinasi bent kazkiek visgi kilo. Seip gal tavo visai ant ribos ir per antra etapa istotum?

Parasykit visi su apie 19,22 kurie i nemokama istojo, idomu koks minimalus siemet

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:22:28 | Nuoroda
AdasLv rašė:
moniss rašė:

Adai, neįstojo tavo draugė?

2 draugai :( Mergina ir vaikinas, abu turėjo po 19,3... VF MF ir OF LSMU virš 19,3 :( Turbūt žemas balas farmacijoj šiemet, nes iš kur dar kilimas gali būt...

Tiek farmacininkai tiek OF ir MF dalijasi tapati krepseliu skaiciu, tai tiesiog bendrai zmones stojo su didesniais balais siemet...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:04:09 | Nuoroda
maraja1 rašė:

na bent pralinksminai, manau, kad bandysiu antru ratu, bijau bent burnos higienos vietos neprarast;))

Nezinau ar teisingai supratai (gal teisingai) , bet vietu kuriu tikrai liks tai vnf, tuo tarpu vf reiks daug sekmes kad nuskiltu vieta :$

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:20:23 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:

Sveiki, mano balas 20.06 ir neįstojau į VU vf :) Ar verta laukti antro turo?

O LSMU vf nerasei?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:27:00 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:

O LSMU vf nerasei?

Rašiau ir įstojau.

O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:37:13 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:

O LSMU vf nerasei?

Rašiau ir įstojau.

O LSMU OF Vf nebuvo vienas is pirmu triju prasymu? Juk jei buna is pirmu tryju nebegali i vf pretenduot atsisakes ar kazkas panasaus?

Vat aš šitą irgi girdėjau.... **** **
Kokio velnio aš neįstojau  į Vln? :D 

Nepergyvenk, Kaune geriau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:53:26 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:

O LSMU vf nerasei?

Rašiau ir įstojau.

Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... :D Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) 

Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:59:15 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:

O LSMU vf nerasei?

Rašiau ir įstojau.

Tu bandai įtikint vilnietę, kad Kaune geriau? :D Ačiū už pastangas , bet.... :D Nežinau čiuju lieku Vilniuj ir mokėsiu pinigus... o jei ne, tai būsim kursiokai ar grupiokai, kaip Dievas duos ;) 

Ta prasme ne mieste, mieste tai aisku Vilniui geriau, bet univieras Kaune geresnis :D

Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau :P Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D

Nu cmon, pora argumentu be tokiu kad zmoniu maziau VU :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 03:06:19 | Nuoroda
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:
Ighnaz rašė:
Agnė Rykman rašė:

O LSMU vf nerasei?

Rašiau ir įstojau.

Dėl odontologijos studijų tai dar pasiginčyčiau :P Bet dabar taip liūdna, kad neturiu noro to daryt, reik susitaikyt su likimu (suš*ktu) ;D

Nu cmon, pora argumentu be tokiu kad zmoniu maziau VU :D

A pameni tą lentelę kur čia buvo įmesta? ;D Vat ją kai paskaičiau, susidarė toks įspūdis, kad Vilniuj kažkaip geriau..
Arba vis tiek miestas įtakoja mano mąstymą :D

Miestas itakoja tavo mastyma... ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:01:10 | Nuoroda
altin rašė:

Didziausi didziausi sveikinimai visiems istojusiems naujiesiems dantu daktarams :)) Is kart pranesu, jog neplanuotumete nieko Rugpjucio 29-30d.  nes turesime pirmakursiu susipazinimo stovyklele! Bet apie viska jau gyvai, atejus pasirasyti sutarciu, ir per susirinkima rugpjuti!  O dabar paatostogaukite, nes jegu prireiks visiems ilgiems ateinantiems metams..

Hmm o 29 diena (ar anksciau) jau bus galima i bendrabucius isikraustyti? Nes jeigu i stovykla ta isvaziavus tai tik 31 poto turbut galetu kraustytis, ar ne per velu jau paskutine diena?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:20:37 | Nuoroda
gerrit rašė:
gerrit rašė:

sutartis pasirashyta. Susirinkimas rugpjucio 19d...

Idomu, kiek LSMU OF bus vyruku?...tikiuosi, kad ne vienas busiu.

Is sito forumo as, adaslv, tu tai jau skaityk bent trys busim ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:24:47 | Nuoroda

Kas sendien ejot pasirasyt sutarties, kiek laiko uztrukot LSMU?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:58:47 | Nuoroda
MrPovilo rašė:

"pageidavimo, pagal kurį Jūs kviečiamas studijuoti, vieta konkursinėje eilėje ir jo eilės numeris"  -    kažin čia ir skaitos tas numeris tipo kokią vietą priimtųjų sąraše užimu savo univere? :)

Cia man atrodo visoj srity (biomedicina etc.), per visa Lietuva.