Vartotojo Ighnaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-02 19:33:58 | Nuoroda
nesakyk rašė:

Ir siaip jums nuskilo su tokiu egzaminu, kitais metais jis bus daug sunkesnis, nes nematyta, kad 160 ar kiek cia tu simtuku, tikrai per daug.

Islaike nepilnai 18 tukstnaciu zmoniu, tai simtuku turejo buti apie 180. Kaip tik normalus skaicius ir yra :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 21:34:26 | Nuoroda
MissBootee rašė:

Ar man tik taip atrodo, ar virš 90 gauna ir į mediciną įstoja tik olimpiadininkai?  gal net neverta mokytis, kažin, per metus įmanoma išmokt ir pasiruošt trims egzams? 

Olimpiadoj tik matiekos dalyvavau, tai trys kiti virs 90 ne olimpiadininko pas mane :D

Laisvai galima pasiruosti ir per maziau laiko, be to i medicina visu virs 90 ir nereikia ;)

Spreskis daug egzu bio ir skaityk daug zalios knygutes, pasiimokyk gal kur papildomai matiekos ar chemijos, susirask koki keturlapi dobila ar seip koki talismana kad lietuviu pasisektu ir viskas - visi virs 90 tavo :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 21:46:46 | Nuoroda
MissBootee rašė:

na aš jau pradėjau ruoštis, ačiū už paskatinimą :) tik labai labai baisu, sapnuot kad tik nepradėčiau :D nes jau praėjo vienas mėnesis vasaros, ir taip artėja, artėja tie kiti metai..  na šiaip dabar per vasarą mokaus truputį, bandau tą žalią knygutę mintinai išmokt, maderį dėl savo malonumo paskaitau, chemijos kartais pasprendžiu uždavinukus, lietuvių suvokimus padarau.. bet visgi vasara, kartais prisitingiu :>

Jej jau maderi savo malonumui paskaitai ir suvokimus vasara sprendi tai galiu nuramint, kad tikrai gerai islaikysi :D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 01:50:28 | Nuoroda

Ziuriu cia daug kam sako, kad ismokus zalia knygute 90+ laisvai gausi, man irgi ta pati sake :D Bent mano atveju suveike :D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:20:38 | Nuoroda
deive10 rašė:

kazin siemet finansuos sias studijas, nes kiek teko girdeti pernai nefinansavo

Gal nefinansavo del to, kad visus krepselius isgraibste odontologai-medikai ir niekas su pakankamu balu ten nestojo, ar ne taip buvo?

Žinutė parašyta: 2011-07-04 00:01:07 | Nuoroda

Idomiai kalbat, daugiau tokiu postu :D

Mane irgi nugasdino ir tai jau ka moniss apie kiekius parase, kai mano didziausias gyvenimo kalimas kolkas buvo keliolika izangu is lietuviu paskutinem dienom :D

Nu bet visi istveria istversiu ir as :)

Žinutė parašyta: 2011-07-04 00:11:41 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
 mldc, interpretacija rasei? as tai puse dienos pries egza skaiciau apie Vilimaite, o per egza jos nepaemiau :DD Martinaitis valdo!

Jo, interpretacija. Rasiau Vilimaite nes poetu nesimokiau o Vilimaite bent jau raso zmogiskai ne kaip Donelaitis :D  728 zodziu pripyliau, geriau nei tikejausi istikro gavau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-04 00:26:43 | Nuoroda
Zuvedra rašė:

Ir siaip, uzsienio kalbu mokejimas - labai superinis dalykas. Nes erazmuse dalyvaut - neikainojama patirtis. Kiap pavyzdi galima pateikti, jog Lietuvoj per visus mokymosi metus odontologas padaro mazdaug 12-15 kanalu, kai tuo tarpu svetur isvaziaves - per menesi 120 :)

Uztenka gerai anglu moket? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-04 10:34:04 | Nuoroda

Ir as prisidesiu prie zalios knygutes pagerbimo :D

Kazkas sake neimanoma tik is jos mokantis 95+ gaut, na as gavau. Maderio kiek klasej kliudavo nebent skaiciau, ir tai dazniausiai seip pavartydavau idomias temas kuriu nereikia egzuj, williamso tokio net nemates turbut :D

Aisku iskales zalia iskart gerai egzo neparasysi, reikia dar paspresti egzu neblogai, bet visa reikalinga teorija ten rasti gali, kurios egzuj reikia.

Žinutė parašyta: 2011-07-04 13:24:03 | Nuoroda
Zuvedra rašė:

:) Tik nusiteikit , kad tai - brangi specialybe, net jei ir nereikia moketi uz moksla. Nes darbo irankiai irgi pakankamai nepigiai kainuoja, o juos reikia pirktis patiems :)

Gal detaliau galetum apie islaidas reikmenims ir panasiai? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-04 21:27:19 | Nuoroda

Man juokingai skamba "siemet gerai islaike zmones, kils balas" . Nera tokio dalyko kaip gerai islaike, kai ivertinimas priklauso nuo to kiek aplenkei. Visada tiek pat zmoniu mazdaug gerai islaiko. O KB svyruoja tik nuo krepseliu skaiciaus ir stojanciu skaiciaus, o ne nuo to ar siemet gerai islaike visi -.-

Žinutė parašyta: 2011-07-06 11:12:31 | Nuoroda
Donata rašė:

Sveiki:)

Kas stosit į odontologiją?:)

Paziurek atskira odontologu tema :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 11:26:17 | Nuoroda
2iuku rašė:

jei kam idomu...

Idomu kokios algos mazdaug gali tiketis katik baiges odontologas uzsienyje ir lietuvoje (i rankas)? Kazkas jau cia to klause bet dar niekas neatsake.

Žinutė parašyta: 2011-07-07 14:15:37 | Nuoroda
x-az2010 rašė:

Ar istosiu su tokiais balais i Vf?

Istosi.

Beje seip girdejau (is patikimu saltiniu :D ) , kad siemet mazins priimamu odontologu skaiciu gan smarkiai, tai nenustebkit jej balas i OF VF bus virs kokiu 19,5...

Žinutė parašyta: 2011-07-07 15:02:59 | Nuoroda

Tai busim kolegos, Adai :D

Moniss, kaip ten su tais bendrabuciais, visi turbut beveik gauna kas ne is kauno?

Žinutė parašyta: 2011-07-07 15:12:03 | Nuoroda
AdasLv rašė:
moniss rašė:

Ir beje, Ighnai, nežinau kokius šaltinius turėjai omeny, bet aš ką tik parašiau laiškutį LSMU studijų centro vadovei ir ką gi ji atrašė:

"Sveiki,
bendras planas -125, kiek bus VF - priklausys nuo stojančiųjų."

Na, aš ja linkusi tikėti labiau, bet... Gal tavieji šaltiniai sėdi aukščiau ir žino geriau :)?

Bl :| Daug vietų... Žiauriai daug...

Būsim, Ignai, kolegos :D Ką geri? ;)

Viska kas dega ;D

Moniss, man tai sake giminaite odontologe, kuri suzinojo is kazko aukstai sedincio, nzn ten tiksliai ir seip neissiklausinejau, bet sake, kad mazins. Gal tokie planai yra tik daromi ir mazins tik kitais metais, gal ne taip supratau, bet kalbos tokios yra kad zadama maziau priiminet nes esa per daug dabar paruosiama. Seip jei parase tau kad 125 turbut tiek ir bus, tai gal planai tik tokie, kad mazinti...

Žinutė parašyta: 2011-07-07 18:03:41 | Nuoroda
Perkunas rašė:
Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios.

Nu cia tureciau papriestarauti, nieko nekales tik pora kartu knygute perskaites ir beveik visus egzus persprendes visai neblogai gavau. Jei pats sprendei egzu tai zinai, kad tie formulavimai svarbus, bet ne tokia ir didele reiksme sudaro, svarbu logiskai atsakyti ir mastyti klausimus skaitant, butent iskales ne ka ir pasieksi tam egze.

Žinutė parašyta: 2011-07-07 18:22:19 | Nuoroda

Is tikro, jei tikrai nori o KB nedidelis, stok pirmus metus i mokama, po metu persilaikysi egzus ir perstosi i nemokama, tiek bedos :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 19:15:57 | Nuoroda

O, gal kasnors kanors zinot apie odontologu rezidentura uzsieni, ar imanomas toks dalykas, ar sunku patekt?

Žinutė parašyta: 2011-07-07 20:15:37 | Nuoroda
Akvarele92 rašė:
AdasLv rašė:
Akvarele92 rašė:

Kažkaip čia vyriška kompanija gan renkasi. :D 
Aš irgi į lsmu odontologiją labai tikiuosi įstoti :) KB turiu 19,44

Nemyli vyrų? :O

Niah. :D Juokauju. Labai myliu. :D

Tiesiog nusistebėjau, nes įprasta, kad odontologijoj vaikinų deficitas aiškus. ;D

Sendien kaiptik skaiciau straipsni apie tai, kad vakaru europoj ir amerikoj nuo seno dauguma vyrai odontologai buna, Lietuvoj tik ko tai moteru dauguma. Linkstam link vakaru gal po truputi? :D