Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
11:00:15
| Nuoroda
O jei turi laikes anglu egza vistiek reikia testa laikyti? Ir jej uzskaito anglu egza, tai turbut 95 jau prie priekio butu kaip pas mane? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
12:52:58
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Gal kam teko girdėt ar bus OF stovykla? Neperseniausiai klausiau vienos pirmakurses, sake jiems praita vasara organizavo, stovykla organizuoja studentu odontologu asociacija ar kazkas panasaus, ir turetu buti ir siemet |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
20:20:10
| Nuoroda
daydream1 rašė:
Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka
O koks KB gaunasi tau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
22:12:49
| Nuoroda
Kai dar pirma savaite ar dvi rode kiek i kokia specialybe pirmu numeriu yra jau prasymu buvo virs simto lygtai i odontologija... Pas mane beje irgi prasyme tik vienas dalykas uzrasytas, odontologija lsmu vf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
12:21:49
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:26:59
| Nuoroda
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu... LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas Nu Vilniui daugiau laiko prie knygu uzsidares praleisi ir tas pramogu kiekis tarp Vilniaus ir Kauno issilygins Beto as jauciu sesiju neistverciau, nedasimokyciau per metus iki ju kiek reikia, o Kaune visgi priverstas nuolat esi mokytis... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:50:44
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
Aš šaindien į būstinę nunešiau diplomus:) Juk uztenka pazymet lamabpo pasiekimus, ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
22:10:27
| Nuoroda
dumblis rašė:
monnis, ir visi kiti, labai idomu sužinoti, kaip ruošetes lt vbe, nes man su juo asmeniškai nenusiseke, panašiai kaip ir tau praeitais metais, iš tiesu nežinau, gal ir man perlaikyti, bet neisivaizduoju kaip jam pasiruošti, ka tiksliai mokintis, nes programoje kažkokie neaiškus vejai? ar pas korepetitorius eiti ar net nzn.. patarkit, kaip gerai pasiruošti, jei sekme ne visada lydi. Jei neturi dideliu meniniu gabumu siulau rasyti interpretacija. Ja nebloga parasyt isvis nesunku, o gera gali parasyti ne taip jau ir daug pastangu idejes. Svarbu ismokti beveik visu galimu rasytoju izangas (pvz as nesimokiau poetu ir dar kazko, mokiausi apie 15) ir buti nors kelis kartus parasius interpretacija... Korepetitoriai jei netingi gal ir padetu pagrindus kaip rasyti interpretacija, jei sakykim mokykloj moko pagrinde rasini (pas mus buvo atvirkscia situacija, moke tik interpretacijas) . Teksto suvokimo tuo tarpu niekas ismokt nepades, kazin ir ar ju pasisprendimas ka padeda, yra tik keli dalykai kuriuos gali ismokt (kaip pvz. kad reikia problema iskelti klausimo forma, arba ismokt gali menines priemones) , bet seip svarbu protingai, logiskai atsakyti, o to juk niekas neismokys |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:32:31
| Nuoroda
daydream1 rašė:
Ighnaz rašė:
daydream1 rašė:
Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka
O koks KB gaunasi tau? mano 20.06 , tai ka manai?:D Jo, tikrai ant ribos, bet ka gali zinot, gal istosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:47:01
| Nuoroda
zMoGaS rašė:
Mane paskatino meile gyvunams ir manymas, kad kazka galiu pakeisti Dar baltas chalatas traukia Tik dabar baisu, kad nesugebesiu preparuot, bus baisu, slykstu ir t.t.... O paprastos medicinos nesvarstei? Laisvai istotum su savo balais, chalata ten irgi gautum, o pakeisti taip pat daugiau kazka galetum |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:50:37
| Nuoroda
eski rašė:
kazin pakaks 18.22 i vnf odontologija lsmu? Pernai uzteko, siemet turetu irgi tiek uztekti... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:59:10
| Nuoroda
zanzara911 rašė:
Chebra, pasidomekit ar baigus KMU burnos higiena, galima kazkaip pratesti ir studijuoti odont nemokamai? Girdejau, tokiu kaip islyginamuju nera odontologijos, bet gal kaip nors kur nors ?Mmmm?? Ne. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
13:22:21
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
ditesaltyte rašė:
stromma rašė:
Laba, su kokiais konkursiniais stojat į mediciną? :) 21,34 OMFG Nice Nepasakyčiau, kad aš ypatingai džiaugiuosi, nes su egzais tikrai skurdžiai pasisekė:) O jei atviriau, tai visai nepasisekė O kiek papildomu balu gavai ir uz koki konkursa? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:49:33
| Nuoroda
Dovilez rašė:
na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...
Visada odontologija buna viena is populiariausiu, nieko cia naujo... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
00:40:59
| Nuoroda
asnezofilas rašė:
o gal kas žinot, kiek laiko galioja šie egzaminų rezultatai? ta prasme, jei nusprendžiu šiais metais niekur nestot, ar galėsiu kitais metais stot su šitais rezultatais? ar reikės perlaikyt? Galesi stoti su siemetiniais. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
11:08:06
| Nuoroda
noreciau rašė:
sveiki visi, jeigu pas mane tam prasyme yra VF ir VNF tai as pakvietimus gausiu is abieju ? ir reikes viena pasirinkti VF ar VNF ? Jei balo abiems uzteks gausi abieju ir rinksiesi kuri nori is ju. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
11:12:29
| Nuoroda
dona92 rašė:
gerrit rašė:
AdasLv rašė:
liusi westenra rašė:
kaip manot kokie šansai į vf medicina su KB 19.92? NU NEĮSTOSI... BLT!!!! Mažiau nei 20 KB, laidok svajones apie baltą chalatą... :). Zinoma, kad nera shansu, nes daugelis (praktishkai visi) jau turi +21 bala... Man įdomu iš kur tokie visažiniai atsiranda , kurie žino kiek ir kokius balus turi. Tiesiog keista iš jūsų pusės. From under the bridge |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
21:11:18
| Nuoroda
akvilegio rašė:
envy rašė:
Iš tikrųjų jokio skirtumo. Vf ir vnf vietos nagrinėjamos atskritai pirmam etape nera skirtumo,taciau svarbu antram ir treciam etapuose Kuo gi tai svarbu antram ir treciam etapuose? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:50:29
| Nuoroda
doubtful rašė:
tiesiog apmaudu, kai beveik visi klasiokai gaus su pagyrimu, o as ne. bet ka padarysi, galu gale, nieko tai nekeicia. Svarbu egzus issilaikes geriau uz dauguma turbut klasioku |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
15:10:14
| Nuoroda
Hmm bet tai galvojau bus kitokios spalvos tie atestatai, o cia net neatskirsi, uzrasiukas mazas su pagyrimu prirasytas ir viskas... |