Vartotojo Ad Absurdum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:01:05 | Nuoroda

/

Žinutė parašyta: 2010-07-26 23:05:29 | Nuoroda

Jopšikmat, nesigauna kažkas

Žinutė parašyta: 2010-07-27 20:42:38 | Nuoroda
Moira rašė:

sveiki, gal žinote per kiek laiko LAMA privalėtų atsakyti į elektroninį laišką?

Man regis, jog jie sau leidžia nieko neprivalėti.  Sakau iš patirties -- naivu tikėtis iš jų sulaukti net trumpučio brūkštelėjimo.

Žinutė parašyta: 2010-07-27 20:44:50 | Nuoroda

Beja, iki kada tiksliai dar galima koreguoti savo prašymus antram etapui? (Valandų tikslumu)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 13:47:56 | Nuoroda

LAMA jokiu būdu negalima pasitikėti. Galima patikėti priėmimą organizuoti kompui, ką jau čia -- 21a. visgi, tačiau kai už tai atsakingi žmonės nesiteikia atsakyti už jo padarytas klaidas, tuomet problema jau reali. Šiandien VU priėmimo skyriuj patvirtino, kad turėjau įstoti, tačiau LAMA sufeilino ir kvietimo negavau. Parašiau prašymą/apeliaciją Lamos prezidentui. Gaila, kad šiandien tai daryti buvo jau, galbūt, kiek per vėlu, tačiau žinau, kad buvo ir laiku susigaudžiusių žmonių, todėl norisi tikėti, kad bent jiems pavyks surasti teisybę.

Žinutė parašyta: 2010-07-28 17:17:29 | Nuoroda

Ei, niekam nenutiko taip, kad dingo konkursinis balas ,,Konkursinis balas geriausiųjų eilėje'' grafoje? Nes mano vienam prioritetui tai taip nutiko, tuščias langelis paliko...

Žinutė parašyta: 2010-07-28 18:27:39 | Nuoroda
ruduoas rašė:

Prieš kelias minutes, tuo pačiu metu, kai baigės ipirmas etapas, gavau pokvietimą į PIRMĄ etapą : D tikiuosi, jie mane perkels į antrąjį, kadangi dėl jų kaltės aš kažkodėl net neturėjau galimybės pasirašyti sutarties... 

Įveikėm sistemą

Žinutė parašyta: 2010-07-29 13:57:21 | Nuoroda

Jau ta LAMA... Net tingiu pasakoti, kiek vargo  ir lakstymo per juos apturėjau... Sutartį dėl vnf pasirašiau tik šiandien, o va -- antro etapo rezultatai jau ant nosies.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:09:41 | Nuoroda

Na, kaip ir išimties tvarka, nes tik vakar vakare gavau kvietimą, kurį turėjau gauti tada, kai ir visi gavo. Jie padarė klaidą ir tai pripažino, todėl pakvietė pasirašyt sutartį šiandien.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:22:48 | Nuoroda

Gavau kvietimą į tą pačią vf vietą, kaip ir pirmam etape. Niekaip neina jos atsisakyt -- vis siūlo ir siūlo

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:25:54 | Nuoroda
busimoji rašė:
Ad Absurdum rašė:

Jau ta LAMA... Net tingiu pasakoti, kiek vargo  ir lakstymo per juos apturėjau... Sutartį dėl vnf pasirašiau tik šiandien, o va -- antro etapo rezultatai jau ant nosies.

Gal tu Kristijonas? :D rase apie viena toki,kur vakar visa diena pralekste :D

O kazkas rase,kad turi bent 17 turet kb,kad istot,tai galiu nudziugint,kad as su 17,72 neistojau ;)

Neee... Mano tėvai ne tokie drąsūs, kad būtų išdrįsę duoti vyrišką vardą

Žinutė parašyta: 2010-08-03 21:46:36 | Nuoroda

Sveiki. Kaip žinoma, VU reikalauja susimokėti per 5 darbo dienas nuo sutarties pasirašymo. O ką daryt, jei tarkim nespėjai? Sutartyje parašyta, kad šiurkščiu jos pažeidimu laikomas laikotarpis, per kurį nesumokama ir po kurio ji nutraukiama -- 30 dienų, o iki tol už kiekvieną uždelstą dieną tiesiog imamos palūkanos. Bent jau aš taip supratau, gal ką praleidau? Norėjau paklaust, jei tikrai tokia tvarka, tai ką daryti ,,neįsipaisius'' į tą penkių dienų laikotarpį? Tiesiog nusinešti į banką sutartį, kad anie paskaičiuotų palūkanas už uždelstas dienas ir susimokėti? O gal reikia kreiptis ir pranešti apie vėlavimą univerui? 

Žinutė parašyta: 2010-08-03 22:33:43 | Nuoroda

Na jau... Negi tikrai nieks sutarties neskaitė ir jokių interpretacijų neturi?

Žinutė parašyta: 2010-08-05 13:46:12 | Nuoroda

Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą  ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 14:10:15 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Ka ir vel liksim jauciu tada neistoje..Jauciu nemazai istojusiu gudruciu vel pildys prasymus,kad ir ant prikolo paziureti ar pavyktu istoti vienur ar kitur ir uzims vietas..fu blt.

O kaip kitaip? Žinoma, kad bandysiu gaut vf kol tam yra sudaroma nors absurdiškai beviltiškai maža galimybė... Sistema tai durna, kas be ko.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 14:29:25 | Nuoroda
JULY rašė:
KISS4U rašė:
Ad Absurdum rašė:

Klausykit, galit siųst mane dabar na**ui, jei durną arba neseniai aptartą klausimą užduodu, bet visgi paklausiu: Ar tiesa, jog norėdamas dalyvauti papildomame priėmime, turi būt nepasirašęs lyg šiol jokios sutarties su univeru, nei vf nei vnf? Nes tai užeinu į savo Lamą  ir matau, jog galiu pildyt vėl prašymą... Bet ar tikrai galiu? Šiuo metu esu pasirašiusi vnf sutartį.

gali pretenduoti į vf vietą.

Kaip cia viskas painu :D O tai ir as esu jau pasirasius sutarti VNF,  bet  dabar dar karta  pildau prasyma ir  tarkim iskovoju VF vieta, tai galesiu tada rinktis viena is tu dvieju? O jeigu negausiu jokio pasiulymo, ar nieko neprarasiu? nenuplauks mano pasirasyta sutartis del VNF? 

Kaip gali nuplaukti PASIRAŠYTA sutartis? Būk rami ir kaip aš bandyk laimę dėl vf. 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 15:06:40 | Nuoroda

2,2... Įdomu įdomu.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 23:43:25 | Nuoroda

Ei, žmones, nusiraminkit vieną kartą, tiek tegaliu pasakyti. Jei ir neįstosit NIEKUR, tai dar nėra pasaulio pabaiga. Įstosit kitąmet (gal), jei TIKRAI to norėsit. Pati įstojau ten, kur norėjau, bet vnf, o pinigų nėra. Neišmanau, ką darysiu dėl šito. Ir ką dabar? Ogi nieko! Gal eikit alaus verčiau...

Žinutė parašyta: 2010-08-07 21:55:18 | Nuoroda
Karjan rašė:

funcybabe, šį, beveik analogišką, klausimą pati bandau išsispręsti. Esu įstojus į VU vnf vietą, pasirašiusi sutartį ir sumokėjus pinigus, tačiau šiame paskutiniame etape nusprendžiau rašyti dar ir kitą panašią specialybę taip pat VU tik vf.

Kai domėjausi anksčiau, dar prieš antrąjį etapą, LAMAbpo sakė, jog tie, kas jau įstoja, pasirašo sutartis dar gali dalyvauti dėl vf arba vnf vietų (priklauso, į kokią įstojo), jei gauna kitą pasiūlymą, kuris labiau tenkina, tada būsimasis studentas nutraukia sutartį ir eina iš naujo užsiregistruoti ir sumokėti tą pačią univero įmoką (~120) dar kartą ir viskas laimingai ir šauniai baigiasi.
BET. Vilniaus Universitetas pasakė, kad LAMAbpo kalba visišką netiesą, nes jau pasirašius sutartį ir tuo labiau sumokėjus pinigus, automatiškai tampama studentu, kuris nebegali dalyvauti jokiuose stojimų etapuose. 

Na, dėl šito dar galima būtų pasispardyti, bet. Suatartis, kurią pasirašiau (ar pasirašėme) teigia, jog norint ją nutraukti, reikia įspėti universitetą prieš 10 kalendorinių dienų. Tad, kodėl man niekaip nesusiveda galai? Kaip suspėti nutraukti sutartį neprarandant kito šanso studijuoti? Ir ar pinigai būtų grąžinami? Ir išvis...ar  iš tiesų įstojusieji ir pasirašę sutartis dar gali dalyvauti paskutiname etape??

Viskas panašu į ratą. Be pradžios ir be galo. Švietimo sistema apgailėtina ir supuvus, šitaip koktu ir pikta, kad net rankos iki žemės nusvyra...

Situacija mano panaši. Vnf sutartis pasirašyta, tik kad pinigai dar nesumokėti. O reikėjo per penkias dienas. Bet. Galutinai nutraukta dėl sąlygų nevykdymo gali būti tik po trisdešinties dienų, iki tol -- delspinigiai ir tiek. Dalyvauju papildomame priėmime, nes kažkiek vietų visgi dar yra, taigi, kad ir menkutė, galimybė ją gauti -- irgi.  Todėl kolkas tiesiog laukiu, bus matyt, kaip čia baigsis.

Dabar dėl to, kad daugmaž sutartį pasirašiusiems turėtų nebeleisti dalyvauti papildomame priėmime. Visiems susidomėjusiems, kodėl taip yra, galiu pasakyt tik tiek, kad asmuo turi teisę ir galimybę studijuoti iškart dvejose ar net daugiau studijų programų (na, teoriškai bent jau, antraip nežinau, kokiu Superman reikia būt), tačiau valtstybė finansuoti gali tik vieną iš jų. Va jums ir atsakymas -- galite turėt ne vieną sutartį.

Žinutė parašyta: 2010-08-09 15:11:54 | Nuoroda

Aaaaa! įstojau į vf, toj pačioj studijų programoj, tam pačiam univere, kur jau esu pasirašiusi vnf po pagrindinio priėmimo.  Kaži, nekils man dabar dėl tokių aplinkybių keblumų pasirašinėjant naują sutartį? Kaip manot?