Vartotojo Perkunas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-03 20:47:09 | Nuoroda

Sveiki, man labai idomu del to, ar kils siemet KB ar ne? surenku 19.24 bala, kaip zinom i LSMU min. balas 19.22... Gal kas turit kokios idomesnes informacijos?

Žinutė parašyta: 2011-07-07 16:21:56 | Nuoroda
Zuvedra rašė:
moniss rašė:

Ir beje, Ighnai, nežinau kokius šaltinius turėjai omeny, bet aš ką tik parašiau laiškutį LSMU studijų centro vadovei ir ką gi ji atrašė:

"Sveiki,
bendras planas -125, kiek bus VF - priklausys nuo stojančiųjų."

Na, aš ja linkusi tikėti labiau, bet... Gal tavieji šaltiniai sėdi aukščiau ir žino geriau :)?

Vaje, ir vel visa armija priims ... 

O as vis delto, manau, jog labai gerai, kad priima ta 125. Aisku, sakysi, jog turi buti atrenkami geriausi ir panasiai, taciau... Pavyzdziui as jau ~ pora metu zinojau, kad noriu buti odontologu,labai labai to norejau. Del to sistemingai dirbau, gilinau zinias, vis delto man nepasiseke (surinkau vos 86%).... Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios. Kaip visi is musu zino, jog buti gydytoju yra pasaukimas. Taigi bendrai paemus, panele Zuvedra, nejau tu manai, jog as esu maziau vertas studijuot si dalyka, nei daleiskim ignazxz (gal sumaisiau zmones, soriukas iskart), kuriam pasiseke itikti vertintojams ir gavot ten tiek kiek reikia, taciau iki siolei dvejojo del savo studiju??? Tegul paima tuos 125, laikui begant issibarstys tai i uzsieni, tai dar kur, taciau nereikia atimineti svajoniu mazinant ta prakeikta vietu skaiciu.

Žinutė parašyta: 2011-07-07 17:49:06 | Nuoroda
Mukis rašė:
Perkunas rašė:
Zuvedra rašė:
moniss rašė:

Ir beje, Ighnai, nežinau kokius šaltinius turėjai omeny, bet aš ką tik parašiau laiškutį LSMU studijų centro vadovei ir ką gi ji atrašė:

"Sveiki,
bendras planas -125, kiek bus VF - priklausys nuo stojančiųjų."

Na, aš ja linkusi tikėti labiau, bet... Gal tavieji šaltiniai sėdi aukščiau ir žino geriau :)?

Vaje, ir vel visa armija priims ... 

O as vis delto, manau, jog labai gerai, kad priima ta 125. Aisku, sakysi, jog turi buti atrenkami geriausi ir panasiai, taciau... Pavyzdziui as jau ~ pora metu zinojau, kad noriu buti odontologu,labai labai to norejau. Del to sistemingai dirbau, gilinau zinias, vis delto man nepasiseke (surinkau vos 86%).... Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios. Kaip visi is musu zino, jog buti gydytoju yra pasaukimas. Taigi bendrai paemus, panele Zuvedra, nejau tu manai, jog as esu maziau vertas studijuot si dalyka, nei daleiskim ignazxz (gal sumaisiau zmones, soriukas iskart), kuriam pasiseke itikti vertintojams ir gavot ten tiek kiek reikia, taciau iki siolei dvejojo del savo studiju??? Tegul paima tuos 125, laikui begant issibarstys tai i uzsieni, tai dar kur, taciau nereikia atimineti svajoniu mazinant ta prakeikta vietu skaiciu.

Jeigu būtum prasprendęs visus ligšiolei buvusius VBE,būtum supratęs,kad visada tų formuluočių reikalavo.Čia anokia naujiena.O del norų ir pašaukimų tai čia idomi tavo replika..Zodziu,gal tada  per mažai norėjai...

sprendziau visus tuos VBE senesniu metu, taciau vistiek mano galva tai yra nesamone. Tai gal tada ir turetu buti lietuviu+biologjos jungtinis egzas??? Juk yra tokiu zmoniu, kurie moka puikiai tiksliuosius mokslus, taciau su tokiais dalykais kaip kalbos beda. Tau pvz gerai, kai sugebi ir ta ir ta, nu man nelaba... :) O delto noro, tai jau tu patikek (nors ka tu tikesi ), tikrai nemaziau uz tave ten noriu.

Žinutė parašyta: 2011-07-07 18:09:38 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios.

Nu cia tureciau papriestarauti, nieko nekales tik pora kartu knygute perskaites ir beveik visus egzus persprendes visai neblogai gavau. Jei pats sprendei egzu tai zinai, kad tie formulavimai svarbus, bet ne tokia ir didele reiksme sudaro, svarbu logiskai atsakyti ir mastyti klausimus skaitant, butent iskales ne ka ir pasieksi tam egze.

ai, whatever, vistiek nieko nebepakeisiu, todel nera prasmes diskutuot tusciai :) beje LAMOJ pop studijose galima aptikti tai, jog i odontologija vf 2010 po pirmojo etapo pasirasyta 103 sutartys. Jeigu cia kolegos neblevyzgoja su tuo 125, tai sansu man yra tikrai istot ir gan nemazu. Be to daug kas isvaziuoja i ta uzsieni is protingesniu, tai velgi... Na susikuriau iliuzija iki tos liepos 26 :D ok, tikiuosi busim kolegos, bet cia jau kaip Dievas duos

Žinutė parašyta: 2011-07-07 19:09:47 | Nuoroda
Zuvedra rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Tik dabar isitikinau, jog biologijos VBE egzaminas yra kaliku egzaminas, nes jame labiau yra reikalinga teisinga formuluote, o ne parodytos zinios.

Nu cia tureciau papriestarauti, nieko nekales tik pora kartu knygute perskaites ir beveik visus egzus persprendes visai neblogai gavau. Jei pats sprendei egzu tai zinai, kad tie formulavimai svarbus, bet ne tokia ir didele reiksme sudaro, svarbu logiskai atsakyti ir mastyti klausimus skaitant, butent iskales ne ka ir pasieksi tam egze.

ai, whatever, vistiek nieko nebepakeisiu, todel nera prasmes diskutuot tusciai :) beje LAMOJ pop studijose galima aptikti tai, jog i odontologija vf 2010 po pirmojo etapo pasirasyta 103 sutartys. Jeigu cia kolegos neblevyzgoja su tuo 125, tai sansu man yra tikrai istot ir gan nemazu. Be to daug kas isvaziuoja i ta uzsieni is protingesniu, tai velgi... Na susikuriau iliuzija iki tos liepos 26 :D ok, tikiuosi busim kolegos, bet cia jau kaip Dievas duos

Jei ne paslaptis, koks tavo KB ?

O jie dar esi pasiryzes moketi uz studijas, tai tada tikrai galiu sveikinti tapus OF pirmo kurso studentu :)

Jeigu be i odont., tai i medicina gal papulsiu o mano balas 19.24. Vnf net negalvoju kazkaip, nes net ir tie vieni metai kerta per kisene gan neblogai, o jaunam zmogui imt paskola... Kas, kad grazinsi baiges mokslus, taciau isivaizduojant tai... Cia kazkas apie rezidentura prabilo... Nezinau kaip jus, taciau tragedijos nedarau is to. Perlaikysiu kuriais metais anglu, dar kazka ( nu ko ten reikalautu) ir baigt studijas uzdieni. Lietuvoj - bakalauras, uzsieni - rezidentura. Negi blogai?

Žinutė parašyta: 2011-07-08 13:23:21 | Nuoroda
Dovilez rašė:

Sveiki :) prisijungiu prie jusu burio :) siemet taip pat planuoju stoti i odontologija :) bet dabar vienam forume internete suzinojau toki dalyka :) nors cia neaisku ar tiesa :) taigi žadu rašyti odontologija ir vf ir vnf nes ka gali zinoti gali nepakakti balo i vf :) ir viena panele teigia kad tokiu atveju man tikrai pasiulys tik vnf kadangi matys kad as galiu susimoketi uz moksla ir tuo pasinaudos... tai ka dbr daryti?  kazkaip net pasimeciau, nors cia gal eilinis interneto pletkas... cia tiesa kaip manot?

O pirma koks tavo KB, jei zinia, nepaslaptis?

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:51:14 | Nuoroda
rytoj bus geriau;) rašė:

Sveiki abiturientai, norėčiau paklausti, gal kas žinote, į kokią biomedicinos sritį, į vf vietą galėčiau papulti su KB 18,48?

veterinarija, gyvulininkystes technologija... galbut kokia kuserija, slauga, visuomenes sveikata, jei bus vf. Aisku tau tinka tik LSMU, VU aukstesni balai keliami.

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:51:30 | Nuoroda

akuserija*

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:53:27 | Nuoroda
geezuz rašė:
Akvarele92 rašė:

Alaus mėgėjai, darom išvadas: įstoję nepamirštam to džiaugsmo nuskalaut alumi :D 

Kokie jus apgailetini.

kokia dar apgailetini neveltui yra pasakyta, jog alus yra irodymas, jog ir Dievas nori buti laimingas

Žinutė parašyta: 2011-07-08 19:55:52 | Nuoroda

www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/populiariausios-studijos

OMG kokie tingus esam ir nesugebam gerai paieskot... ^^

Žinutė parašyta: 2011-07-11 11:00:27 | Nuoroda

Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu...

Žinutė parašyta: 2011-07-11 15:14:27 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Nesuprantu zmoniu, kurie turi 20< bala ir nestoja i VU odontologija... Gi ten geriau vien tuo, kad priima vos po 30 zmoniu...

LSMU turi gan daug savu pliusu, del to ten ir stoju :)

Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas :D

Žinutė parašyta: 2011-07-11 22:39:33 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Nu zinau, kad kaune daugiau praktikos, ale bet vistiek... Visgi Vilnius tai ne Kaunas :D

Nu Vilniui daugiau laiko prie knygu uzsidares praleisi ir tas pramogu kiekis tarp Vilniaus ir Kauno issilygins :D  Beto as jauciu sesiju neistverciau, nedasimokyciau per metus iki ju kiek reikia, o Kaune visgi priverstas nuolat esi mokytis...

:D nu tebunie, jeigu man pasiseks cia papult, tuomet musim bokalus daznai :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 18:08:48 | Nuoroda
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Vilnius tai ne Kaunas. Bet ir vilniečiai į Kauną stoja. :D

bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;);D

visiskai teisingai :) esu vilnietis, bet stoju i kauna :) keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:23:32 | Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

bet stoja į Kauną tikrai ne dėl to kad miestas patinka,o tik dėl to kad ten universitetas ;);D

visiskai teisingai :) esu vilnietis, bet stoju i kauna :) keistas man ten vietomis tas Kaunas (pvz tas ziedas prie kauno pilies, kur vaziuojant ziedu tau salutinis), bet univeras gi Kaune stovi, tai tenka cia ir stot :D

Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų ;)

Is dalies galbut taip :D taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf :) odontologija 20~ eina :D tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip :D O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 22:23:33 | Nuoroda
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

Aš irgi vilnietė,ir irgi į Kauną. Ai va kodėl čia visus skatini vilniun stot,kad daugiau vietų Kaune būtų laisvų ;)

Is dalies galbut taip :D taciau mano balo, galbut uztektu Vilniui tik i medke vf :) odontologija 20~ eina :D tiek tureciau, tj tiesiu taikymu eiciau ten ziuretis kur kas ir kaip :D O Kaune gi tos grupes didesnes tikrai, manau, konkurencija delto irgi didesne, nes reik destytoju demesio visiems visgi skirtumas kur 30 priima, kur 100+ :D

Žinutė parašyta: 2011-07-12 23:39:50 | Nuoroda
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Perkunas rašė:
Queen rašė:
Akvarele92 rašė:
Perkunas rašė:
Ighnaz rašė:
Perkunas rašė:

grupėje lsmu žmonių būna 10-12, taigi grupės nėra didesnės :)  

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

Žinutė parašyta: 2011-07-13 07:22:56 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:

Tada soriukas uz nesamoniu snekejima :D bet vistiek esme tokia, kad Vilnius zymiai geriau uz Kauna :) aisku kaip kam, cia skonio reikalas :D

O Druskininkai žymiai geriau už Vilnių, nes miestas gražiau sutvarkytas... Tiesiog pasilaikyk savo nuomonę sau, nes paskaičius tokius postus tik trolint ir norisi....

Ka PMS uzejo? :P laisvoj saly savo nuomones pasakyt negalima? :P

Žinutė parašyta: 2011-07-13 15:20:36 | Nuoroda
Light Arus rašė:

www.technologijos.lt/n/svietimas/S-20393/straipsnis?name=S-20393&l=1&p=1

Taigi, logiška, kad balas kils.

Na dar cia neaisku... Visu pirma reiketu zinoti tai, jog siemet yra kone idealiausios salygos isvaziuoti studijuoti uzsieni, nes ten zadamos reformos, kurios ne i nauda stojantiesiems, todel gan nemazai puikiai besimokanciu tuo naudojasi. Be to statistika irgi nera zudikiska: ~3800-3900 pernai metais rase pirmu numeriu biomedicinos mokslus, LAMOJ skelbiami skaiciai siek tiek kuklesni ~3620. Zinoma, dar liko 9 dienos ir tas skaiciukas paaugs truputeli, bet neturetu daug :) todel, mano nuomone, siumetinis KB turetu issilaikyti gana stabilus.

Žinutė parašyta: 2011-07-13 17:43:10 | Nuoroda
ditesaltyte rašė:
gerrit rašė:
ditesaltyte rašė:
AdasLv rašė:
gerrit rašė:

O kur jau taip i medicina galima su 3 kalbu VBE vertinimais ir Biologija? Nei chemijos, nei matematikos...????

Chemija tai laikė... Tik matyt ne koks rezultatas, todėl nenori rodyt...

Jūs visiškai teisus, gėda su tokiu rezultatu :D

geda, tai 20 balu... :) O cia- nieko blogo. Vis vien svajone igyvendinsi...Mazai kas gali 5 egzaminais pasigirti ir dar visokiom olimpiadom... Shaunuole!

niu ačiū :) bet vistiek graužia sąžinė :)

Labai idomu kodel cia sazine turetu grauzt. Manau istoji kur tiktai sirdis geidzia, o tai ir yra svarbiausia. Nebent labai norejai Grybauskaite pamatyt ir ranka jai paspaust, tuomet deja, turesi nusivilt - to nebus :D O siaip... nezinau as tiktai viena zodi turiu tokiems verksniams... Bet ai, pasilaikysiu sau :D kai pagalvoji verkia del tokio sudo, kai kiti isvis neistoja... Va tu tai tikrai negrauzia sazine ar ne? (retorinis klausimas)