Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:13:19
| Nuoroda
Dovilez rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...
Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes? ziurint ka laikyti realiomis galimybemis be to stojimas dar plius ir loterija be abejo reik turet bio 90~, chemija/matematika ~80, lietuviu ~80, A lygiu pazymys matematika/ chemija 10. Tuomet tai yra realios galimybes. Idomu kiek ten stojanciu i medke LSMU turi tokius rezultatus is tu 500-600? :D zinau, jog cia visokie adai, ignai, akvareles (ir kiti cia besireiskiantys sioje temoje) turi fantastiskus ivertinimus, taciau patikek, tokiu tikrai nera labai labai labai daug |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
23:33:03
| Nuoroda
AdasLv rašė:
Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija Adai, nejuokauk, Vilniui odontologijon keliauja tik simtukinikai ir tie kur turi ~95 visus egzsu O kas del to Kauno, tai man senai jau isiedusi i tokia antipatija (aplnkiniai tai pamazu iskiepija), taciau kartu tai puiki galimybe atitrukt nuo tevu kartu isivaizduoju pas jus visus turetu kirbet tokia panasi mintele... Egzaminai, tj jo, ten tikrai is dalies loterija, taciau kodel stojimai tau yra loterija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
11:15:07
| Nuoroda
Taigi OMG....... Vien biologijos reik turet mazdaug 90%+ taigi tik tas 10% gali turet teoriskai tuos 20 KB. Tada atminkit, kad dar yra 2 egzaminai, kuriuos reik islaikyt beveik PERFECT. Negi manot, kad visi tokie kalikai moksliukai vunderkindai, kad islaikys visus 3 egzus taip nuostabiai??? Nepamirstam ir pazymio, kuri reik turet 10 A lygiu,. o jei kazkam nepasiseke ir turejo 9 metinaim??? iskart 0.2 nuplaukia balo... Pasiskaiciuokit omg, kiek galima... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
10:37:57
| Nuoroda
Pernai tas pats buvo, gali permest akimis forumus. Verkiam be reikalo. liepos 26d. galesim verkt arba juoktis , o dabar tai tik speliones. Relax |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
10:38:58
| Nuoroda
jurgiz rašė:
gal kas zino kiek siais meitais bus lsmu vf ir VU vf laisvu vietu? Idomu butu suzinoti ir man |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
15:46:44
| Nuoroda
zorro rašė:
kaip manot ar i vu odontologija/medicina vf imanoma su 19,48 patekt? VU odontologija su tokiu balu gal fuksu i vnf praslystum, vf tai man atrodo nelabai imanoma VU medicina vf su tokiu balu papuoli be problemu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
22:41:46
| Nuoroda
JulijaG rašė:
AdasLv rašė:
zorro rašė:
Salvis rašė:
Tai kokių sričių gydytojais svajojat/planuojat būt? :] sena vaikystes svajone - ginekologas jauciu visi sansa losdami kieme ta pati sakydavot Oj ne... Čia turbūt pati nefainiausia specialybė, po urologijos... Svajonės - traumotologija, chirurgija, bet su dabartiniu išdėstymu lamoj tikėkimės ortodontijos arba burnos chirurgijos Kiekvienam skirtingai juk tos specialybės fainos Ir renkantis kiekvienas turi savų norų, poreikių ir pan. Savu noru ir poreikiu DD Na nezinau, ginekologas... Neisivaizduoju kaip su zmona tada gyvenciau ir pagal ka ja rinkciausi... DD Kazkodel man visada atrode, kad geriausia kai moterys - ginekologes, o vyrai - urologai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:05:25
| Nuoroda
Na taip kiek as ziurejau, tai ten praso atestato kopijos, notaro patvirtintos. Idomu ar butina pas ta notara lekt? Galiu gi ir orginala nuvezt parodyt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:27:39
| Nuoroda
Pasiieskok univero (i kuri stoji/istosi) tinklapyje. Ten turetum rast. Bent jau LSMU parasyta. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:42:36
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Cia pasake kazkas pagrazindamas, kad su simtukais ir sklando gandai. Balas virs 19 buna ir jau galima sakyt su simtukais, nes dazniausiai bent vienas egzas netoli to sukasi. Liks tas KB turbut toks pat koks pernai, nera cia ko pergyvent Man irgi atrodo, jog turetu islikt panasus balas. Nors pernai i biomedicinos 1 numeriu rase 3862 zmones, o siemet 4276 (na sia minute tiek zmoniu). Taciau velgi biologija laike panasus zmoniu skaicius kaip ir pernai (siemet netgi truputeli maziau)... Nezinau is kur cia tie 400-500 zmoniu +, bet speju cia tie, kurie perlaike egzaminus (pvz moniss). Ir visgi man iskilo toks klausimas... Daleiskim ji perlaike ir istoja vf, patenka i antra kursa (pirmas jau uzskaitytas), o pirmakursiam lieka jau ne 100 vf vietu (kaip zadeta), o 99? Ar kazka kazkur maisau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
14:50:47
| Nuoroda
Jeigu tai tiesa, tuomet tai yra baisi nesamone....... Visgi dar tikiuosi, kad taip nera, nors man atrodo, kiek dave valstybe tu vietu - tiek ir viskas.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:17:01
| Nuoroda
Na kaip cia pasakius... Aisku siame gyvenime pasieksi tik lipdamas kitiems per galvas, o sis atvejis musu (2011 abiturientu) yra daugiau nei daug nesaziningas... aisku bent jau as nepykstu ant jusu, pats tikriausiai elgciausi taip pat, bet pripazinkim - tai yra totali nesamone... Aisku pyktis kyla, bet ant ko pykti? Mr. Steponovic? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:42:08
| Nuoroda
Taip turiu minciu apie tai, nesiginu. Esme tame, kad nezinojau, jog del to atimamos vietos is tikru pirmakursiu. Kazkaip galvojau, jog ten papildomai priima ir tiek, o ten tas 100 ir turi studijuot vf pirmam kurse. Pasirodau klydau...
P.S rasai, tarsi gintumeis... gi sakau, jog nepykstu ant tu kurie tai daro jei svietimo sistema TA leidzia, tai ant ju reik pykt ir tiek. aisku pyk nepykes, cia tas pats, kad rekt ateiviui marse - busi taip pat isgirstas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:52:07
| Nuoroda
Na tai ir viskas... bent jau pasakyk~ kiek dar taip daro is tavo kurso? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:22:28
| Nuoroda
O tu, Driuk, esi poetas, tj jeckau kleckau.... o del tos 19.18 ribos... Pamatysit, JEI jau kils, tai iki tokiu 19.2-19.22. Beveik galiu duot mazaji pirsteli (nu ne desines, bet kaires rankos) nukirst |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:31:07
| Nuoroda
Jo, jau jei 9 metiniam, tada vnf nebent... blin kiek daug tas 1 balas lemia neveltui ariau visus metus, kad chemija A 10 tureciau o Arvydelis... kabini mergas per neta? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:46:39
| Nuoroda
Bet zinokit, vyrai, jei as busiu teisus, tj vesites mane i geriausia kabaka Vilniui susirasiu, jei kas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:38:48
| Nuoroda
Nieko cia inspiring nera. Pasake tik tai, jog musu laukia sunkus kelias (ka man atrodo visi zinom ir taip). |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
00:59:10
| Nuoroda
nu tas "sedziu ir konspektuoju" tj tikrai nuzude |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
09:41:22
| Nuoroda
Tj dziaukis |