Vartotojo Perkunas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:40:55 | Nuoroda

Truputeli ne i tema, bet visgi tai turetu but aktualu visiems.

www.lsmuni.lt/priemimas/informacija

Tai cia nors ir veterinarijos akademija, bet sutartis pasirasines ir visi kiti pakviestieji (medikai, odontologai...)?

Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:24:12 | Nuoroda
moniss rašė:
Akvarele92 rašė:

Kaip jaučiatės dėl rytojaus? Mane kažkaip vakare į jauduliukus patraukė :))

Man tai bloga nuojauta... Kažkaip jaučiu KB kilimą. Tokį, kad man įstot neužteks ..

Uzmusk, netikiu, kad taip gali but :D nebent visi moksliukau ir olimpiadininkai i odontologija stoja :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:32:54 | Nuoroda

Bet tai ka tu gali... 19.24 balas, parasiau devintoj vietoj veterinarija ir ve - kvietimas... Nu ir aisku vnf kvietimas medicina... Po velniu kaaaaaaaaa daryt :D visad megau gyvunelius, bet kazkaip keista nuo medkes ir odont. pereit link gyvuneliu.... trampampam, pasimetes vapsie...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:14:53 | Nuoroda

Eeeee, panele, as nesu materialistas jeigu ka :P aisku apie gera gyvenima svajoju kaip ir visi, bet odontologija man visad patiko, medicina taip pat... Kaip jau sakiau man gyvunai patinka taip pat :D Esme tame, kad ruosiausi visai kitam... Beje, Light Arus, man regis pats mediku norejai but, bet po Lt egzo apsisprendei cia ar ne? Kokios tavo priezastys? juk vnf medke galejai laisvai studijuot.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:17:03 | Nuoroda

Eeeee, panele, as nesu materialistas jeigu ka :P aisku apie gera gyvenima svajoju kaip ir visi, bet odontologija man visad patiko, medicina taip pat... Kaip jau sakiau man gyvunai patinka taip pat :D Esme tame, kad ruosiausi visai kitam... Beje, Light Arus, man regis pats mediku norejai but, bet po Lt egzo apsisprendei cia ar ne? Kokios tavo priezastys? juk vnf medke galejai laisvai studijuot.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:31:19 | Nuoroda

Nusprendziau blin, su 19.24 i vnf medicina LSMU. Malonu susipazint su visais :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:52:03 | Nuoroda

As barake irgi :p va ka tik is pasilu seniunijos su pazyma :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 08:12:55 | Nuoroda

Bent jau pernai antram etape minimalus balas buvo 19.7~. Beje mano balas irgi 19.24, taciau vakar jau pasirasiau sutarti vnf medicina :) jeigu ka tai kitais metais perlaikai egzamina, kuris nepasiseke realiai ir vf gausi...

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:35:53 | Nuoroda

Tai kad net nesiule kur. Uzpildei prasyma ir lauki...