Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
22:36:57
| Nuoroda
Uja,uja,uja. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
22:52:03
| Nuoroda
Dabar traukiniams, 30 procentų nuolaida-jaunimui. Iš Šiaulių gal ir su ,kokiais dušmanais atvažiuoÄiau-taupumo sumetimais. Pagalvok,pagalvok.
Miela likimo sese,padÄ—si Vilniuje nepaklyst : DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
15:46:31
| Nuoroda
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidÄ—siu oldskÅ«linius sportbaÄius ir mieliau nusipirksiu bilietÄ… į gerÄ… muzikinį festivalį. : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
23:47:07
| Nuoroda
Mindauge rašÄ—:
BeprotybÄ— rašÄ—:
Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidÄ—siu oldskÅ«linius sportbaÄius ir mieliau nusipirksiu bilietÄ… į gerÄ… muzikinį festivalį. : Gal su klasiokais nesutari ar šiaip kokios priežastys? :D
Monstras ,keliaujam į IndokinijÄ…, arba dedamÄ—s pinigus traukinių tripui.Ahhh, ar nors kitai vasarai susikurt maršrutÄ…,kad nereikÄ—tų imt akademinių. Reikia man bendrakeleivių . Uhhh.
KodÄ—l neisiu? 1) Noriu išsaugoti pagarbų prisiminimÄ… apie mokytojus,o ne prisiminti tik tÄ… vakarÄ… kaip ,matematikas man pasiÅ«lÄ— degtinÄ—s ar vienas abiturientas susimušo dÄ—l blogo pažymio kadais. :'D 2) Nesu sentimentali ir nevertinu mokyklos pabaigimo kaip didžiausios ir laukiamiausios PABAIGOS. Nieko nebaigÄ—m,tik dabar turim galimybÄ™ kažkÄ… pradÄ—t. 3) Nuo aštuntos klasÄ—s žinojau du dalykus: 1)Tai,kad nelaikysiu matematikos. 2) Neisiu į išleistuves. 4) Man nereikia specialios dienos,kad galÄ—Äiau padÄ—kot mokytojams,pasakyt gerÄ… žodį tÄ—vams, ar padÄ—kot draugams-už bÅ«vimÄ…. 5) Tik kartÄ… gyvenime ir neisiu? Taip,kiekviena diena vienintelÄ—. SusimÄ…stot,švenÄiat? Sad. 6) NemÄ—gstu ale sovietinių balių,kai valgoma bendra vakarienÄ—,prisigeriama ir taip "švenÄiama". ( Nu taip kartais visai kÅ«Å«l) 7) Aš baigiau? Mano asmeninÄ— šventÄ—,kuriÄ… ir švenÄiu taip kaip noriu. Gal klausytis džiazo ar lošt online pokerį man daug mieliau. GalÄ—Äiau vardint ir vardint. : )
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
00:00:13
| Nuoroda
ak.fak rašÄ—:
BeprotybÄ— rašÄ—:
6) NemÄ—gstu ale sovietinių balių,kai valgoma bendra vakarienÄ—,prisigeriama ir taip "švenÄiama". ( Nu taip kartais visai kÅ«Å«l) 7) Aš baigiau? Mano asmeninÄ— šventÄ—,kuriÄ… ir švenÄiu taip kaip noriu. Gal klausytis džiazo ar lošt online pokerį man daug mieliau.
+500 kietumo
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
00:12:23
| Nuoroda
NorÄ—jau su panašia programa eit į "Tu gali Šokti",tik biesas ,pagalvojau per gera aš ten. : D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
00:45:14
| Nuoroda
Eikit,JÅ«s. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
00:54:51
| Nuoroda
Baik, aš už moterų draugystÄ™,nustokim varžytis. We are sooo awesome. : "D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:59:59
| Nuoroda
Aš stosiu į darbo biržą. Gausiu išmokÄ… kaip kÄ… tik iškepta bedarbÄ—,pasiimsiu 300 litų ir susimokÄ—siu už barakÄ… mÄ—nesiui ar dviem į priekį. Vualia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:07:41
| Nuoroda
No,no,no. Reikia per mÄ—nesį atvykti keletai valandų padirbÄ—ti (viešÅ³jų darbų). Sooo funny,kiek "draugų" gali susirast : D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:20:45
| Nuoroda
Na Äia kaiminystÄ—s pavyzdžiu,žmogus A,baigÄ™s (šiais metais) dešimt klasių ir turintis pagrindinÄ—s mokyklos baigimo pažymÄ—jimÄ… ,užsiregistravo darbo biržoje,kadangi neketina toliau tÄ™sti mokslų. Darbo biržos darbuotoja B,jį informavo,kad yra galimybÄ— stoti į eilÄ™ ir užsiregistruoti išmokoms gauti. Išmokos suma siekia 300 litų,taÄiau norint jÄ… gauti,reikia atvykti į miesto,miestelio savivaldybÄ™ ar seniunijÄ…,padirbÄ—t,paravÄ—t,pašluot ar kÄ… ten belieptų. Žinoma,tie 300 litų yra niekiniai,bet ,jei egzistuoja galimybÄ—,kodÄ—l ne. Susiseina. :"))
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:24:07
| Nuoroda
Mirtishiukas rašÄ—:
ÄiungaÄianga rašÄ—:
Papasakok plaÄiau! ;o Nesuprantu kodÄ—l aš, kaip buvusi darbo biržos klientÄ—, nebuvau informuota. Hmz. nes birža neinformuoja o slepia visÄ… įmanomÄ… informacijÄ… nebent esi pasiruošÄ™s skaityt ten visus įstatymus RIGHT> |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
14:35:54
| Nuoroda
Np,np. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
15:18:06
| Nuoroda
Taip,anÅ«kam papasakoÄiau:"Nu kÄ… ,užsisakÄ—m kavinÄ™,pusÄ™ vakaro pravalgÄ—m,kai įsidrÄ…sinome pradÄ—jome šokti,bet ir taip tik tamsoje,išgÄ—rÄ™ pakankamai degtinÄ—s ir nuoširdžiai pasidžiaugÄ™ už viens kitÄ…,kitÄ… rytÄ… prabudome su skaudanÄiom galvom,bet ,kad bÅ«tume dar kietesni ir unikalÅ«s,nuvažiavom net į PalangÄ… prie jÅ«ros,buvo taip neįtikÄ—tina ir nepamirštama,o kur dar Ä—jimas saulÄ—s pasitikt. Kiekvienas kuriame savo istorijÄ…. : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
15:30:46
| Nuoroda
Ai,pasiimsiu aš tÄ… atestatÄ…,kokiÄ… kitÄ… dienÄ…. Yra tiek daug dalykų,kurie ne mažiau svarbÅ«s. :') |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
15:47:44
| Nuoroda
Nėra man su tuo problemų į tėvus ,tokia ir atsigimiau. :") |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
16:10:22
| Nuoroda
Chew rašÄ—:
ak.fak rašÄ—:
Chew rašÄ—:
ak.fak rašÄ—:
Man tai keista, kad jus taip sureikšminat tÄ… 'šventÄ™'. ( maždaug, kÄ… sakys tÄ—vai? kÄ… sakys mokytojai? KÄ… anÅ«kam papasakosi? ) AtestatÄ… bet kada galima pasiimt : )) Na,aš esu prie tų ,kurie nesureikšmina šitos šventÄ—s, bet, dÄ—l tÄ—vų tikrai ,manau,kad Äia nÄ—ra sureikšminimas,o normalus dalykas... Ne, tai aš nieko nesakau, kiekvienam savo. tiesiog man, pvz, jokių emocijų nekelia kažkokios išleistuvÄ—s : ) Man irgi...nedalyvausiu aš jose,tik šiaip įdomi kitų patirtis dÄ—l tÄ—vų ir pan Haha. Kietai : DDD~~ |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
21:34:53
| Nuoroda
O ,jei skaitot,tai turiu klausimÄ…,gal ,kuris žmogus iš Vilniaus , turi galimybÄ™ priimti pernakvoti birželio 27 dienÄ… arba bent turi laiptinÄ™ iš ,kurios neišvarytų mielo žmogaus ,o gal net kiemÄ…,pastatyt palapinei. Nesvarbu. Jezzz,rimtai arba bent ,jei žinote,kur galima pigiai b&b gaut,pasidalinkit informacija. AÄiÅ«. : )))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:19:29
| Nuoroda
Ouuuu,prašau ,prašau,prašau,pasitark. Parašyšiu į PM>
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
17:33:21
| Nuoroda
Hah,nenoriu sudaryt problemų,žinoma,nÄ—ra ko Äia džiaugtis,kai svetimas individas atkeliauja nakÄiai. ( Išties visai faina :")) ) Neišeina tai neišeina. Malonu Vaiva<aš Vaida :"))
Ahhh,28- 9 h stojamasis,išriedÄ—jus su traukiniu ,kad ir 4 valandÄ… vis nespÄ—ji. Žodžiu gal kaip nors,gal kaip nors. : ))) |