Vartotojo Beprotybė. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-13 17:43:43 | Nuoroda

VU žurnalistika,pas mane ji tik 5 numeriu,bet šiaip noriu pasižiūrėt ,kas ten per velnias. : ) Gal patiks ir dėsiu pirmu,et. : ) 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 21:53:31 | Nuoroda

Naaaa rašyti ,bent man sekasi geriau ,nei Lietuvos krepšininkams lemiamuose mačuose.  

Išties žurnalistika tai tikrai nėra toji kryptis,kur išties norėčiau specializuotis,juolab naujai susikūrusiam žurnalistikos kičui nereikia "specialaus" išsilavinimo,naglumas ir  iškreiptas komunikabilumas tapo absoliučiu imperatyvu. Kalbos būtų -tobula. Leidybos pradmenys -irgi nepamaišytų. Kartais atrodo  ,kad reikia kažko dar labiau įkvepiančio,bet nesugebu pasirinkti. Miražai.  

Duosiu žinią. 

Žinutė parašyta: 2011-06-14 17:46:27 | Nuoroda

Hah,mums mokykloje sakė,kad kodus tik tą paskelbimo dieną duos,kad galėtume pasižiūrėt. :")

Žinutė parašyta: 2011-06-14 17:48:36 | Nuoroda

NESIMOKYK eik ant našaros ir džiaukis gyvenimu . 

Žinutė parašyta: 2011-06-14 20:29:04 | Nuoroda

Aš noriu būt kaip CSI Majamio kriminalistai.

Žinutė parašyta: 2011-06-15 00:46:01 | Nuoroda

Eikit lažybų iš ,kokių 10 litų? 

Žinutė parašyta: 2011-06-15 23:31:27 | Nuoroda

Girdėjau,kad Kaune universitetuose egzistuoja aprangos kodas. Su treningais reikia eit į paskaitas? Matai iš kaimo nelabai ką težinom. 

Žinutė parašyta: 2011-06-15 23:47:57 | Nuoroda
labas123 rašė:
Beprotybė rašė:

Girdėjau,kad Kaune universitetuose egzistuoja aprangos kodas. Su treningais reikia eit į paskaitas? Matai iš kaimo nelabai ką težinom. 

jau didesnes nesamones turbut negalima buvo sugalvot. nenusisnekek.

Ką? Nori pasakyt aš neturiu perspektyvų,kodėl manai,kad aš neturiu perspektyvų? 

KITAS> 

Žinutė parašyta: 2011-06-16 08:50:54 | Nuoroda

Hah,žinau,geras miestas tik šiaip negalėjau neparašyt. : D

Žinutė parašyta: 2011-06-16 08:54:14 | Nuoroda

Man,man,man reikia 25 iš visko,bet niekaip,niekaip. 

Žinutė parašyta: 2011-06-16 19:57:59 | Nuoroda

Ką tai Lancasteris ne profkė Marijampolės rajone? Ujujujui. : D 

Žinutė parašyta: 2011-06-16 20:11:05 | Nuoroda
Jėbus rašė:
Beprotybė rašė:

Ką tai Lancasteris ne profkė Marijampolės rajone? Ujujujui. : D 

:D same old, same old.. :D o jei rimtai tai business studies with a year @ canada/australia/usa. Siauroka spec, bet univeras 8 UK, tai pasitikėsiu reitingu. ką jūs? :)

Aš tik ploju katučiu ir vis dėlto džiaugiuos,kad pasirinkai  studijas šiame universitete.  Ką aš,ką aš. Aš ne tos srities žmogus. :")

Žinutė parašyta: 2011-06-18 17:22:19 | Nuoroda

Įmanoma : ) 

Žinutė parašyta: 2011-06-18 17:29:48 | Nuoroda

Į buhalterinę apskaitą,reikėjo mažiausiai. 10.50 ,kad į Vf.  Verslo vadybai, 9.86 Kb,o kad į finansus 10.88 į finansuojamą. Tai gauk tokius balus ir laisvai kerti > : )~

Žinutė parašyta: 2011-06-18 22:02:34 | Nuoroda

Ai pagavau,kad sakai,kad gali neišlaikyt ir gauni 80 ar tai 90,daug didesnis efektas. Joo,protingai. 

Žinutė parašyta: 2011-06-18 22:15:15 | Nuoroda

Paveikslėlis

Taip, aš labai pavydžiu Tavo neeilinių gabumų ir valios. Esu visiškai netikusi ir,tikrai nemoku tiek kie Jūs Tamsta. Už mane kalba  itin menki įvertinimai ir aš paprasščiausiai nežinodama,kur dėtis ir kaip kilstelėti savo savimeilę kraunų ant kitų. Nebijok Mane nuteis d(D)ievas. 

Žinutė parašyta: 2011-06-18 22:18:36 | Nuoroda

Taika? Taika,aš ne iš pikto. : D ~

Paveikslėlis

Žinutė parašyta: 2011-06-18 22:31:22 | Nuoroda

Vienam forumiečių,Makošiui,buvau parašius:  "Kad nerimo nebūvimo  privilegiją , turi tik tie žmonės,kurių interesų ir poreikių ratas yra platus. Tai turbūt,mažiau pažeidžiami ir tiesmukiškesni žmonės ,kurie turi daugiau įvairesnių interesų,kuriuos daugiau kas domina,kurių turtingesnė veikla,nes kompensuojantį vaidmenį atlieka hobis ar tai kažkokios kultūrinimosi priemonės.Kuo žmogus turi daugiau apčiuopiamų ryšių su gyvenimu,tuo jis nebijo rizikuoti ir vienos iš tų jungiančių grandžių prarasti. Gerai, jei turime didelę ryšių atsargą ir vieniems nutrūkus galim remtis kitais. Gyvent pagal principą "Esu ,koks noriu ištikrųjų būti,sakau ,ką ištikrųjų noriu sakyti" negali tie,kurie yra atsidavę vienam darbui,hobiui,žmogui ar dar kažkam ,ko negaliu dabar sugalvoti. Tad,jei suprantam,kad nė vienas egzistuojantis ryšys su gyvenimu mums neatneš laimės ir ,kad pati laimė yra tik siekio iliuzija tada būdami tuo,kuo esame neprisidarysim bėdos,nei socialinio rezultato nei savivertės atžvilgiu,nes paprasčiausiai, kažkam galimybė trumpai mylėti,nežinoti ar tai... bus vertingesnė ,nei savivertė,o galimybė tarkim gyventi atokiame vienkiemy ir klausytis senų plokštelių vertesnė už patogią socialinę padėti.".

Noriu tik akcentuot,kad nereikia jaudintis dėl tokių šūdų kaip egzo rezultatai,normalu,kad  yra šioks toks rūpestis,bet daugiau,nu common , tai tikrai dar ne viskas. Yra daugybė kelių. Svarbu nepamiršti kvėpuoti ir mylėti tai,ką myli. : )))

Ir ,kas čia man berašė,ai Mindauge ---> Nepavydžiu,nes ,kad moki už mane geriau matematiką,tai dar nieko nereiškia. 

Peace. 

Žinutė parašyta: 2011-06-18 22:38:27 | Nuoroda

:"))

Žinutė parašyta: 2011-06-19 01:12:55 | Nuoroda

Aš niekad nebuvau linkusi konfliktuoti. : )~