Vartotojo BeprotybÄ—. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-25 15:53:02 | Nuoroda

Aš Tave įsimylÄ—jau. : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-25 15:58:38 | Nuoroda

Visada stojo ir stos DAUG į tÄ… teisÄ™,Äia ,matot toksai neapsisprendelių mokslas,išmoksti įstatymus,pamatai spragas,pagalvoji beskaitydamas  kodeksus ir jau tada,pradedi  suprast,ko išties nori. :D

Žinutė parašyta: 2011-06-25 17:47:04 | Nuoroda

Å½urnalistika pas mane aštuntu numeriu. Tai,kad nesisieloÄiau. 

Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:00:19 | Nuoroda
rami6 rašÄ—:

Kaip manot ar yra skirtumas jei surasiau 10 studiju kripciu bet labiausiai noriu stoti i ta kuria parasiau ties 6 numeriu? ar geriau ja irasyti ties 1?

Ne,baik jau,nieko netaisyk ir stok į tai,kas Tau nepatinka.Dar Äia ko. 

Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:16:23 | Nuoroda

Tai,Tu,pati žinai atsakymÄ…. Prioritetų tvarka. Prioritetų. Tavo Kb-21. Pirmoje vietoje teisÄ—,šeštoje medicina.Ä® abi įstot pakanka balų,taÄiau kvietimÄ… studijuot gauni į tÄ…,kÄ… parašei pirmuoju numeriu. 

Užsipuolimas? Toli gražu. : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:22:26 | Nuoroda

Bai jau,aš išvis be reakcijos. Atskristų musÄ— ant stalo,nuskristų,o aš tik tada kalÄiau su ranka : D~. 

Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:32:52 | Nuoroda

Na,žinai, šiek tiek teko susidurti su tuo biesu,tai originalumas nÄ—ra vertinamas.Šablonai,sausa teorija,struktÅ«ra,tradicinÄ—s "maištautojų" mintys,jokios savo nuomonÄ—s ir vualia,o jei dar ir rašai SUPER gražiai,t.y. tvarkingai,tai  vieta garantuota. Žodž,bÅ«k originalus,tiek,kiek "galima" kitaip bÅ«si nesupratÄ™s  temos. : ) 

Žinutė parašyta: 2011-06-25 23:35:46 | Nuoroda

MusÄ—s taip ir tyko, kažkÄ… blogo padaryt. : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-26 01:39:01 | Nuoroda

Boom,ko nemiegi? : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-26 01:50:08 | Nuoroda

Ai,greit tad. : DD

Geriu expreso kavÄ… bokalais ir vinioju dantų siÅ«lÄ… apie pirštÄ…. : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-26 18:15:03 | Nuoroda
Islander rašÄ—:

Aišku, logiškiausia bÅ«tų priimti po vienodÄ… skaiÄių studentų, per abi dienas. Bet ir šiuo atveju antrai dienai konkurencija gerokai mažesnÄ—, nes dalyvaujanÄių skaiÄius, kiek suprantu, kur kas mažesnis. Žodžiu, sekmÄ—s visiems. Jo, beprotybe, esi teisi. Beje, užsidÄ—k kokiÄ… maikÄ™ ar lipuÄkÄ™ su niku prisiklijuok, nes šitam forume net ir nedalyvaujantiems kauluose stovi :D bÅ«tų įdomu pamatyti realiai.

Eik jau,viena vartotoja  Ä¯ pm parašÄ—,kad man liÅ«dnai baigsis : D~~ ,o kÄ… aš,nesu  itin didelių gabaritų.  Rimtai,tai bÅ«tų išties labai smagu pamatyt bent stojanÄius,kurie pasisakÄ— Äia,ar nepasisakÄ—,nesvarbu,svarbu,kad tik žmonÄ—s.  Ä® Vilnių jau ryt vyksiu,tai, gal,kažkaip,hmm,kažkÄ… sutiksiu. 

Ps. Ar galÄ—sim viens nuo kito nusirašyt? Ar pusÄ— bus konkurencingos kalÄ—s,kurios nÄ— į kalbas nesileis. : D

Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:19:36 | Nuoroda

Ooo,TAIP> Reikia,kad bÅ«tų lengviau viens kitÄ… indentifikuot.  Jei pamatysi neitin didelÄ™ ,tamsesnio gymio mergaitÄ™ ilgais ilgais ,rudais  plaukais tai ten bÅ«siu aš. : D~

Kurkim dabar,arba sukursim prieš testÄ….  :")

Žinutė parašyta: 2011-06-26 19:24:56 | Nuoroda

Nemanau,kad visus susodins,juk,dievaži,bus daug laimÄ—s ieškotojų. : ) 

Žinutė parašyta: 2011-06-26 20:07:31 | Nuoroda

HipotezÄ—s visad gerai. :")

Žinutė parašyta: 2011-06-26 23:15:30 | Nuoroda

Tarkime stotyje sulauki antro troleibuso. Komunikacijos fakas SaulÄ—teky. tad sulauki antro trÅ«liko ir važiuoji kokias +/- 25/30 minuÄių, išlipi stotelÄ—j, pavadinimu Vilniaus Universitetas. išlipi, palydi akimis trÅ«likÄ… ir matai, kad toliau gatvÄ—j yra posÅ«kis į dešinÄ™ (netoli, už 50 metrų gal), eini ten, o priešais - VU. ten pastatų ne vienas, bet manau, kad parašyti, kuris iš pastatų yra Ekonomikų, kuris matematikų, kuris komunikuotojų fakultetas. įeinu į vidų ir manau, kad rasiu ko pasiklausti ? Huh?

O iš kitos vietos nežinau kaip pasiekt. Pernakvosiu pas istorikus,tai ten netoli ,tikriausiai. : ) 

Žinutė parašyta: 2011-06-26 23:23:01 | Nuoroda

Ai,aš išvis nežinau.kur ten : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-29 12:03:15 | Nuoroda

Sraigt,maÄiau Tave,kai su telefonu kalbÄ—jau,bet ,kai jau norÄ—jau prieit,kaažkur išÄ—jai. : )))

Pradžioje atrodÄ—,kad abi temos nesÄ…monÄ—s,bet iš esmÄ—s,nebuvo sunku,tikrai ne. 

Galiu dėtis pliusą,kad įskaitytas ir jau sakyt,joo galėjau įstot,tik,kad nenorėjau. : ))

Žinutė parašyta: 2011-06-29 12:44:38 | Nuoroda

Aš su juoda suknele buvau. Tai dar,blem Tau akį merkiau, kad nieko nenorÄ—jai matyt. : D~

Žinutė parašyta: 2011-06-29 14:27:29 | Nuoroda

Rašiau pirmÄ…jÄ… tema,nieko necitavau,nenaudojau  per save neperÄ—jusių minÄių, rašiau,kad paklaušÄiau,kodÄ—l net per žurnalistikos stojamÄ…jį kaimynÄ— pila bukÄ… informacijÄ… iš google,kodÄ—l mano raštas nÄ—ra tvarkingas bei kodÄ—l kyla baimÄ— bÅ«ti blogesniu už kažkÄ…. Rašiau ,kad įsivaizduoju tokį interviu,kai suderinama viskas iš anksto,nuo kÄ—dÄ—s atlošo spalvos iki kavos ar arbatos stiprumo.Rašiau,rašiau apie daug kÄ…. Užbaigiau,kad mano absurdo pasaulyje,kuriame esu tik minios Ä—jimo dalis , įsivaizduojamam interviu nÄ—ra laiko,apart,galimybÄ— surast rašytojÄ… facebooke. Dar gale parašiau Kava ima aušti. : )))

Žinutė parašyta: 2011-06-29 16:14:44 | Nuoroda

Jo,Jo.Aš ir ŽadÄ—jau pasakyt,kad gražiai atrodai ,tik drÄ…sos nesukaupiau : D~~