Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
14:52:10
| Nuoroda
Gausiu ir aš atestatą su pagyrimu. Gaila, kad jis tik nieko nelemia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
11:28:42
| Nuoroda
O stojant į istoriją tikrai tikrai įskaičiuos geografijos egzamino pažymį vietoj metinio pažymio (tikiuosi ne be reikalo šį egzaminą laikiau)? Beje, įdomu, kiek planuojama šiemet priimti istorijos vf studentų? O man su 19,08 KB realu pirmu etapu į istoriją vf, taip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
17:03:18
| Nuoroda
Edvuxas rašė:
sveiki. ruosiuosi stoti i vdu istorija ir noriu paklausti ar pridedamas papildomas balas stojant jei šiemet esu laimejes savivaldybes mokiniu istorijos olimpiadą, pirmą vietą ir dalyvavau respublikinėje olimpiadoje. Vienur raso kad prideda o kitur ne, nes pridedama laimejus tik respublikine. tai kaip yra istikrųjų? Papildomi balai yra pridedami tik tada, jei užėmei prizines vietas respublikinėje olimpiadoje. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
10:39:13
| Nuoroda
Oho, kiek mūsų daug! Mano svajonių specialybė, kuri aišku yra numeris vienas sąraše. Mano balas 19,08, tikrai turėčiau įstot. Galėtų daugiau būsimųjų istorikų apsireikšt čia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:48:28
| Nuoroda
gytolas rašė:
Kadangi į politikos mokslus patekt šansų mažai, tai istorija lieka. Tik galvoju, VU ar VDU dėt pirmiau. Pagal egzamino reultatus, tai bent į istoriją pakankamai aukštas KB gautųsi turbūt. spėju įstotum tiek į Vilnių, tiek į Kauną. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
11:29:37
| Nuoroda
Kažkaip trūksta informacijos VDU puslapy, tad klausiu čia. Kur vyks sutarčių pasirašymas? Pagrindiniuose rūmuose ar fakultetuose, kur įstosi? Be to, kur registruotis į anglų kalbos testą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
20:28:18
| Nuoroda
Metamorfozė rašė:
Laba diena, liaudie! Svajoju (ketinu/norėčiau) ir aš į VDU patekt. Jei viskas pasiseks, būsiu istorikas (jei mano 18.04 balo nepasirodys per mažai). Stojuu konkrečiai į VDU (nors esu Vilnietis), nes girdėjau iš studentų esamų, kad labai šilta aplinka, draugiška liaudis ir labai gerybiniai dėstytojai čia susirinkę. Tai va. Jei pavyks įstot - valio. Vaidensiuos su savo plika galva po visą universitetą ateinančius keturis (tikiuosi) metus. Aš irgi tikriausiai būsima VDU istorikė! Kadangi tavo balas manau tikrai pakankamas stojimui, reiškias realu, kad būsim kursiokai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:08:50
| Nuoroda
O pagal ką atrenka, kas patenka į fuxų stovyklą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:15:04
| Nuoroda
Tai teks labai pasistengti įdomiai anketą užpildyt. Metamorfoze, kaip suprantu šiemet perstoji, taip?Nepatiko VGTU? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
21:58:45
| Nuoroda
Metamorfozė rašė:
Here_in_your_arms, Na, kaip čia pasakius. Aš praeitais metais labai norėjau stot į kultūros istoriją ir antropologiją VU, bet labai susifailinau su istorijos egzaminu, tai nepavyko. Tada buvo variantas arba dirbt arba stot... bet kur. A la "ant bajerio". Tai įstojau VGTU aplinkosaugos inžinerijon. Na, aš visiškas humanitaras, tai ten sunkiai man su tiksliaisiais sekėsi... Bet visiškai įsimylėjau chemiją ir pradėjau dievint fiziką. BET kadangi neturėjau pagrindų šitų mokslų, tai man per sunkus krūvis buvo - nepatempiau ir teko išeit. Todėl šiais metais perlaikiau istorijos egzaminą, surinkau gan padorų taškų skaičių ir noriu stot nebe antropologijon, o istorijon, nes kol mokiausi istoriją egzaminui, patraukė LABAI. O ir vienas būsimas antrakakursis istorikas VDU labai geras draugas, prigyrė VDU ir įkalbėjo stot. Oho, nepastebėjau net kaip šitą litaniją parašiau. Įdomiai taip. Visai nesistebiu, kad tau, kaip humanitarui, sunku buvo balansuoti tiksliuosiuse moksluose. Svabiausia, kad yra galimybė pradėt viską iš naujo. Aš save dar prieš egzaminus nuteikiau, kad jeigu patirsiu fail'ą su rezultatais ir neįstosiu į istoriją, tai šiemet nestosiu niekur. Tiesiog nenoriu studijuot beleką tik tam, kad studijuot. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
22:19:25
| Nuoroda
Maniškiams tai nepatinka, kad noriu studijuot tokį, pagal juos š... dalyką, kaip istoriją, juk galėčiau studijuot ale kažką perspektyvesnio. Na bet šitam reikale paisau tik savo norų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
22:21:33
| Nuoroda
Vaje, kokia konkurencija čia vystosi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
22:38:32
| Nuoroda
Aš per kokius 3 metus, kol brandinu svajonę įstot į istoriją, ir gero, ir blogo esu prisiklausius apie savo pasirinkimą, bet lieku visgi prie nuomonės, kad neperspektyvių specialybių nėra, o yra tik neperspektyvūs žmonės. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:33:21
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
As tai dabar tik galvoju jei istosiu kaip ta sutarti rasantis nenuklyst kur ne ten is pradziu lygtai reiks kazkur nueit, kad atsviestu dokumentus? :D Berods taip.Bet kažkaip man vis tiek nelabai aišku kur eit tiksliai, nors ir Kaune gyvenu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:38:23
| Nuoroda
O jau įsivaizduoju, kokias eiles teks atstovėt.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:43:48
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
Pasirasius sutarti bus naujas isukis, surast kur laikyti ta anglu kalbos testa Va,va dar viena problema. Lyg girdėjau,kad jam galima iš anksto užsiregistruoti, bet nerandu kur. Tad teks kitą savaitę ieškot kas ,kur ir kaip su tuo testu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:53:29
| Nuoroda
Bet rimtai, neapsimoka iš aksto registruotis. Įsibrausi naglai po sutarčių pasirašymo ir viskas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
23:58:09
| Nuoroda
IevaaL rašė:
ei,o kaip su informatika? irgi tipo kažkokį testą turėsim laikyt įdomu iš ko Deja teks ir informatiką laikyt, bet čia tik prieš pat mokslo metus jau. kas tame teste bus net neįsivaizduoju. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:03:18
| Nuoroda
Informatikos nesimokiau ir įskaitos nelaikiau. nekažką man su tuo testu bus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
00:10:20
| Nuoroda
IevaaL rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Informatikos nesimokiau ir įskaitos nelaikiau. nekažką man su tuo testu bus. same shit.. žinau,kad pažįstama vdu neišlaikė,tai turėjo pusmetį mokytis tą fakin informatiką:D tai va va,kad reik būtinai išlaikyt, nes per tą pusmetį suės informatika mane visiškai. |