Vartotojo Solveiga. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:25:55 | Nuoroda

Visiems ryt kantrybės eilėse! Spėju, kad ilgokai kimarinsim belaukdami!

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:02:15 | Nuoroda

Super! Be jokių eilių prasisukau šiandien sutarties pasirašyt.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:28:24 | Nuoroda

Visai nieko sudėtingo pasirašyme. kelios minutės ir baigta  

Kadangi man teko ir anglų testą laikyt, tai ką žinau, nesu labai puiki anglistė, tai man jis pasirodė visai nelengvas. ...

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:33:00 | Nuoroda

Ech, visai pamiršau fuksų stovykos anketą.. Kažin bus galima ją internete vėliau užpildyt?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:34:44 | Nuoroda

Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:38:07 | Nuoroda
plumbum rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Duoda vieną valando laiko. Testas iš gramatikos visokių subtilybių. kas neblogai anglų kerta, tai tas testas manau nėra didelė problema.

klausykit,o ką daryt, jei iš anglų egzamino gavau virš 80proc? Kam reikia apie tai pranešti? :)

Reiks vis tiek užlipt į šeštą aukštą, į tą kabinetą kur testas laikomas ir moteriškėms pasisakyt,kad aš toks/tokia turiu 80+ iš anglų ir viskas, kiek girdėjau.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 19:45:21 | Nuoroda

Eiii, gal kas į VDU istoriją? atsiliepkit!

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:31:57 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

Na ka vakar irgi jau viska pasirasiau, jau buvau nusiteikus kimarint eileje, bet uzlipu i antra auksta irz iuriu tuscios kedes prie tu stalu :D Tad iskart ir pasirasiau viska :) ej o jum dave uzpildyt ten kazkoki lapeli su banku susijusi? :D

Vakar tai tikrai ankstyva rytą dar tuštoka buvo, super!  Pildžiau tuos lapus su banko kortele susijusius,nespėjau net gilintis kas ten kaip ir dėl ko;D 

Anglų testą spėliojau belekaip, per daug nesigilinau, nes susikaupt vidury vasaros anglų testui man per sunki užduotis.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:53:22 | Nuoroda

Neliepė ir man sąskaitos numerio rašyt. ką liepė tą ir užpildžiau tik.  be to, dar dovanų gi davė

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:57:10 | Nuoroda

Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt.  Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:05:51 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Man tai davė ta mergina, kuri pakišo lapus dėl kortelės pildyt.  Buvo Vytauto mineralinis ir krūva visokių skrajučių su nuolaidomis pramogoms.

Ej kodel man nieks nieko nedave ;DD o tu kalbejai del LSP? :)

nežinau net už ką mane taip apdovanojo ;DDD pamiršau dėl lsp,kaip ir dėl fuksų stovyklos. žiauru.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:44:01 | Nuoroda

Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta:

DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 16:54:40 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Atrodo supratau. sąskaitos numerio neprašė,nes mes pildydami tas anketas užsisakėm kortelę, į kurią ir bus pervedamos stipendijos.Gavau ir dabar atradau tokį lapelį. jame parašyta:

DnB NORD Bankas sveikina jus tapus studentu ir dėkoja, kad pasirinkote mus savo finansiniu partneriu nei užsisakėte DnB NORD banko mokėjimo kortelę.Prašome atvykti ją pasiimti nuo 2011m. rugpjūčio 31d. Atsiėmimo vietos teirautis telefonu 1608.

Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt

Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:19:43 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Tai tu neturejai korteles? as tai kaip turejau swed banko tai nk nesake uzsisakyt

Neturėjau, tad man į blogą neišeis kortelės užsisakymas, tuo labiau nemokamai.

Tai jauciu del to ir gavai dovanu :D

Tiksliai! Dar galvojau, kokia proga man taip...

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:34:37 | Nuoroda
Metamorfozė rašė:

Aš irgi užsisakiau jų kortelę, bet negavau jokio mineralinio... O TADA JO REIKĖJO. :(

Cha, na būčiau atidavus tą butelį tau. visgi būsimas kursiokas.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 18:41:42 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Here_in_your_arms rašė:
Metamorfozė rašė:

Aš irgi užsisakiau jų kortelę, bet negavau jokio mineralinio... O TADA JO REIKĖJO. :(

Cha, na būčiau atidavus tą butelį tau. visgi būsimas kursiokas.

Nezinau kodel, bet galvojau, kad cia su mergina snekejau ;DD

Slapyvardis apgaulingas.

Žinutė parašyta: 2011-07-29 10:31:43 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
Adele=) rašė:

o ar tiesa,kad stipendijas gauna tik tie,kuriu balas virs 20 ? :) 

katik perskaiciau vdu puslapy, kad gauna tik tie, kuriu balas virs 19 :/

Ale tikrai, geeeras! Man tinka!

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:05:01 | Nuoroda

O taip.  O aš per 0,8 gausiu. net keista,kad pasisekė

Žinutė parašyta: 2011-07-29 14:34:14 | Nuoroda

320Lt stipendija. kaiiiii gerumo!

Žinutė parašyta: 2011-07-29 14:50:04 | Nuoroda

Na, brangieji būsimieji VDU istorikai, kur jūs?